Last news in Fakti
  Тема: Украйна

5 Ноември, 2022 15:33 4 183 75

Руският посланик в САЩ: Невъзможно е да се намери решение изцяло на бойното поле в Украйна

  • анатолий антонов-
  • сащ-
  • русия-
  • украйна

Анатолий Антонов упрекна Вашингтон, че продължава да снабдява Киев с оръжие и го призова да потърси дипломатическо решение на войната

Руският посланик в САЩ: Невъзможно е да се намери решение изцяло на бойното поле в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският посланик в САЩ Анатолий Антонов упрекна Вашингтон, че продължава да снабдява Украйна с оръжие и го призова да потърси дипломатическо решение на войната, съобщи АП.

"Във връзка с новите решения на американската администрация за допълнителни доставки на оръжия за Украйна бих искал да подчертая, че нашите т.нар. партньори продължават погрешната политика, смятайки, че проблемът може да бъде решен на бойното поле, изразходвайки все повече усилия и средства", заяви Антонов.

Още новини от Украйна

"Не трябва да мислим за помпане на Киев с допълнителни оръжия, а за това как да намерим решение чрез преговори. Невъзможно е проблемът да се реши изцяло на бойното поле", добави руският посланик в САЩ.

Коментарите бяха направени в отговор на обявяването на последната партида американска военна помощ за Украйна на стойност 400 млн. долара, която включва танкове Т-72 от съветската епоха.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Конфликтът не се

    23 36 Отговор
    разрешава защото сарматите ви събират прах.
  • 2 Ротшилд

    20 20 Отговор
    Аз забраних на евреина Шаломов да пипа маршрутите на НАТО в Украйна.
  • 3 Руски възпитаник

    37 29 Отговор
    Живял съм и в Украйна и в Русия. Едни и същи са. Абсолютно! Реално там се води гражданска война .

    Коментиран от #15, #30, #36

  • 4 Руснаците...

    49 33 Отговор
    Да си събират партакешите и да си заминават от Украйна,че да не стават за смях повече.
  • 5 Рошко

    33 39 Отговор
    Тоз се бъзика с тях, и зиматаа дойде инфлацията расте едно е сигурно руснака няма да е на студено и гладен войната ще спре когато краварите се изтеглят изцяло от Украйна

    Коментиран от #11, #69

  • 6 Селянин

    45 26 Отговор
    Първо ще ядете бой, после разпад, глад, кал и въшки. Преговори, като станете хора, още сте изостанали в еволюцията.
  • 7 Хахахаха

    49 27 Отговор
    А този посланик не упрекна ли Путин, че продължава да подклажда войната с пушечно месо? Не разбрахте ли, че нито Украйна нито запада, ще отстъпи? От какъв зор, Украйна ще дава територия на Русия?
  • 8 зетя

    23 15 Отговор
    Зетят на т.нар. "Путин" Кирил Шамалов познайте и той от кой етнос е...
    Евреин, разбира се. Милиардер живеещ във Франция. Да не си помислите, че е мобилизиран но... Получил собственост от тъста си - еврейското джудже Шаломов, за $380 милиона за само $100. Дъщерята на "Путин" ще изсипе още едно манглче да трепе руснаци.
  • 9 Кокса

    24 39 Отговор
    Мир няма да има докато се дават уръжия,Да се работи във посока за мирни преговори!!!!но на нашите приятели краварите това не им е удобно те ще воюват там до последният украинец или до последният руснак и двата случая ги остройват.

    Коментиран от #22, #72

  • 10 Вълк

    39 22 Отговор
    Сега чайниците вече говорят за преговори , първо капитулация от Москва после плащане на репарации и после военен съд в Хага
  • 11 Фактъ

    29 21 Отговор

    До коментар #5 от "Рошко":

    Те по принцип бяха гладни, сега вече са полудели от глад сега и петрола и газта като спре Европа да им купува идва ГЛАДОМОРА

    Коментиран от #47

  • 12 Българка

    36 25 Отговор
    Ако съседът нахлуе и си присвои части от жилището ви, то решението е той да бъде неутрализиран, задържан, а щетите от нахлуването му в чужд имот, унищожаване на покъщината, издевателства върху семейството ви, да бъдат овъзмездени с най-строга присъда и обезщетения. Така че определено варварина нашественик трябва да бъде прогонен от украинска земя, а справедливото възмездие да се рещи на международен трибунал. Така че изходът от кръвопролитната война на Путин се решава на бойното поле. И всеки, който не помага на жертвата/ нападнатия да се отбранява е съучастник на насилника- в случая на кръвожадния Кремъл

    Коментиран от #39, #52

  • 13 Решението изцяло е

    38 19 Отговор
    Руските войски да напуснат изцяло Украйна, и да престанат да я обстрелват !
  • 14 Слава ко каине!

    11 18 Отговор
    Героям трава!
  • 15 Българка

    39 20 Отговор

    До коментар #3 от "Руски възпитаник":

    Не е гражданска война. Славяни (украинци) боват избивани и унищожавани от преобладаващо нехристияни ( татари, чеченци, азиатци) под командването на алчни кръвопийци- нацисти. Освен това Украйна не е част от РФ, а независима държава, която е съществувал много години преди Русия, СССР и РФ. Украйна - Киевска Рус е майката на Московската Рус- днешна Русия.

    Коментиран от #24, #26

  • 16 пацо

    29 18 Отговор
    Решението е капитулация на русия и репарации плюс предаване на военнопрестъпниците
  • 17 Роналд Рейгън

    18 14 Отговор
    До конца Путину и рашизъмъ !!!
  • 18 Иванушка 🇷🇺

    25 16 Отговор
    Млатене само на алкохолизираните роби, жужака да квичи на умрело с Кабзона у калния бункер! Копейковцште да умират от глад на кофите.

    Коментиран от #20, #53

  • 19 КЛИЧКО :

    17 9 Отговор
    На колене! На колене!
  • 20 Сорос

    7 19 Отговор

    До коментар #18 от "Иванушка 🇷🇺":

    Изкара 50 цента днес тук
  • 21 ГЕРБ=БСП=ДПС

    29 16 Отговор
    Руснаците "пенсионирайте" го това зло джудже Путин. Докато този АЛЧЕН ЗЛОДЕЙ ви е президент мир в Украйна едва ли ще има. Че дори не само в Украйна, а в цяла Източна Европа е пълно с продажници копейкаджии като Виктор Янкович, Костадин Костадинов, Волен Сидеров ...
  • 22 Мммммм

    30 16 Отговор

    До коментар #9 от "Кокса":

    Мирните преговори, ги каза Зеленски кога ще са! Русия се изтегля и започват разговорите за Мир! Сега е важно, да се покаже на Путин, че на масата за преговори, няма да определя той! За това се дава оръжие. Това не значи, че трябва да се използва, но докато не свърши пушечното месо от Русия, Путин не се отказва! Ще се бие до последния руснак,че и рускиня може!
  • 23 Искам Захарова на колене пред мене....

    18 9 Отговор
    И ще си помисля......
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Иванушка 🇷🇺

    20 8 Отговор
    Кога ще те разбире рублоибрик какво му обясняваш, те искат самагон и тиня да се въргалят в нея, ако има и някой да им натърти пияните жени, добре им дошло, половината деца там са такива, самагончици!
  • 26 Доколенков

    15 15 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Да бе....... Славяни- неславяни, все тая. Тук става въпрос за РЕСУРСИ! Останалото са подробности.

    Коментиран от #31, #35

  • 27 Макс

    23 17 Отговор
    Напротив . Изчезвате от Украйна , включително Крим , предавате Путин и другите отговорни за нашествието лица на международен съд , съгласявате се за изплащане на репарации, които удовлетворяват Украйна, и толкова, край на войната . Това е единственият добър вариант за РФ . Време няма , цък-цък......

    Коментиран от #40

  • 28 Просто човек

    18 10 Отговор
    Нагъл рашист!
  • 29 Дългият

    13 10 Отговор
    Сащ трябва да кажат на Путин..ок...ще има преговори...излизате от Украйна...запазва се целостта на Държавата...Хайде да започваме преговорите.Руснаците са готови на преговори но............5те анексирани територии са наши.Преговорите ще продължат от тази отправна точка.Директно да се попита...анексираните територии ще се върнат ли на Украйна в даден момент от преговорите.Мисля че знам отговора на Путин...

    Коментиран от #34

  • 30 ГЕРБ=БСП=ДПС

    18 10 Отговор

    До коментар #3 от "Руски възпитаник":

    "Живял съм и в Украйна и в Русия. Едни и същи са. "

    И ти си "един и същ" "Абсолютно!", марш в МАсква. Чемадан, вакзал ... МАсква. Всички съветски коминтерна комунисти сте "едми и същи" изр0ди навсякъде по света. Какво правиш в България изр0д такъв?
  • 31 Герги

    19 12 Отговор

    До коментар #26 от "Доколенков":

    Посочи кои ресурси на Русия са откраднати от Запада...

    Коментиран от #33

  • 32 ТаУмВзе

    11 11 Отговор
    Пазете се от комари и мухи, хапят яко и са назобени с новичок и самагон, муха хахахя
    Примитивни алкохолизирани отпадаци не можахте ли друго да измислите!

    Коментиран от #42

  • 33 Иванушка 🇷🇺

    16 9 Отговор

    До коментар #31 от "Герги":

    Те нямат, имат само самагончици и девачкш от 30 рубль, другото е внос от иран и еритрея!
  • 34 ГЕРБ=БСП=ДПС

    6 16 Отговор

    До коментар #29 от "Дългият":

    Украинците и те какво са се запънали като махарета, да им отстъпят Крим, ако не целия, поне областа около Севастопол. И без това в Севастопол е пълно с "орки" изнасолвачи и мародери на Путин. За какво са им тези "орки" изр0ди в държавата на украинците.

    Коментиран от #41, #44

  • 35 Ъъъъ

    18 13 Отговор

    До коментар #26 от "Доколенков":

    Както ти написа колегата отгоре, за какви ресурси на Русия става въпрос? Нещо запада да не си е плащал на Русия за газта? Или за металите? Или за въобще всичката търговия, която са имали? Стига с тези руски ресурси. Така е че на запада му трябват ресурси, но той винаги си ги е плащал на Русия и това никога не е било проблем за запада, да си плаща ресурсите които купува! Така, че спрете с тази опорка, не върви! Но естествено, сега запада ще натисне Русия, заради тази война, да изплаща репарации на Украйна и Европа, та руската газ, след това може да тече и без пари, за да изплащат унищоженията които направиха!

    Коментиран от #61

  • 36 Морзов

    11 25 Отговор

    До коментар #3 от "Руски възпитаник":

    Не са едни и същи.Урките са,като поляците,долни предатели винаги готови да ти забият нож в гърба.Истинските граждани с руско самосъзнание и корени са около Харков,Донбас,Луганск и Донецка област.Руснак не бе убил брат си,а долните урки се крият по жилищата на мирните жители,за да стрелят рските войски по тях и да убиват невинни,за което да бъдат обвинени и сочети с пръст,като терористи.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Да изпратим дружно наште путинофили

    17 13 Отговор
    На вокзале с чемоданчики къде Кремля...
    Болшая земля.....
    Началник гара Подуяне.
  • 39 Някой

    13 8 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Ако преди това си предоставил на съседа си част от имота си за ползване с всички подобрения това не означава, че когато той започне да самоуправства си длъжен да го търпиш докато го съсипе. Поинтересувай се преди да пишеш глупости - дори прехвърлянето на имота срещу право но ползване има правила и срокове.

    Коментиран от #51, #57

  • 40 Да знаеш

    13 16 Отговор

    До коментар #27 от "Макс":

    По-реалистичният вариант -
    източните и южните области стават руска територия,
    западните се поделят между Полша, Словакия, Унгария и Румъния.
    Каквото остане ще е бъдещата Велика Украйна, нещо като Северна Македония!

    Коментиран от #43, #54

  • 41 Ъъъъ

    12 14 Отговор

    До коментар #34 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Виж сега, Зеленски може и да отстъпи Крим, но това не може да го каже преди преговорите, защото ако го каже преди това, руснаците ще тръгнат от тази точка и пак ще искат още територии! А така, като казва че ще си върнат всички територии, на преговорите може да каже - добре, получавате Крим и освобождавате останалото! Та не може да се тръгне на преговори, с вече отстъпено нещо, защото на преговорите, ще трябва да отстъпва и други територии! Но също мисля, че Крим ще го оставят на Русия, за да има мир, но това ще го кажат на преговорите. Ако Русия не се разпадне до тези преговори!
  • 42 Историк

    7 4 Отговор

    До коментар #32 от "ТаУмВзе":

    Изключително лош правопис...мисъл-тотално отсъстваща...

    Коментиран от #50

  • 43 Мнее

    17 10 Отговор

    До коментар #40 от "Да знаеш":

    Не другар! Това няма как да стане! Това ще даде много лош пример на света и никоя държава няма да го позволи! Това само може да покаже на света, че по-силния може да завземе по-слабия и така може да стане, че Турция да вземе България и Ердоган да каже-Ми как Путин може, пък аз не мога? Как ти се струва?

    Коментиран от #46

  • 44 Дългият

    18 12 Отговор

    До коментар #34 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Той Крим беше анексиран още 2014 год.може да се каже че украинците се бяха примирили.Но апетита идва с яденето...Русия видя че Запада се поизкашля и замълча и поиска още 4 територии.На такива трябва да им счупиш ръчичките още първият път...През 2014 год Русия размъти главите на Крим....ЛНР и ДНР и виж го резултата....преди си живееха нормално...Прочети документи...Путин още 2003 год.започва да се заяжда с Украйна....
  • 45 Русия ще разделим на :

    17 12 Отговор
    Московска губерния с кмет Кличко,
    Сан Петербургски анклав под протекция на
    Полша,Литва, Естония и Латвия и Сибирски Китай с губернатор Джеки Чан.
    Добре е,нали ?!
  • 46 Мдаа

    5 18 Отговор

    До коментар #43 от "Мнее":

    Лично аз мисля,че в състава на Турция ще сме по-добре отколкото в състава на ЕС,все сме под нечие управление!

    Коментиран от #70

  • 47 Рошко

    10 13 Отговор

    До коментар #11 от "Фактъ":

    Затова ли г-7 ги умолява да удължат зърнената сделка, много ми интерсно като паднст температурите под нулата какво ще стане , ааа нещо за херсон от днес или за урсула
  • 48 !!!?

    20 8 Отговор
    Вашингтон не вярва на сълзи !!!?

  • 49 За да има мир

    21 10 Отговор
    Путин в Сибир
    А Копейкин при него - бригадир
    Ушила съм му даже мундир
    Ще ги изпратим с шпалир
    Миглена Ангелова Ангелова.
  • 50 Иванушка 🇷🇺

    16 8 Отговор

    До коментар #42 от "Историк":

    Не се научи да пише на български тоя рублобоклук ТаУмВзе и той като теб само копейки самагон му е в главата пияна!
  • 51 Българка

    22 13 Отговор

    До коментар #39 от "Някой":

    Ти наясно ли си, че Украйна е НЕЗАВИСИМА, ДРЕВНА ДЪРЖАВА. Територията й не е отдадена за ползване от РФ а си е законна собственост. Не се опитвай да демагогстваш и оправдаваш криминално, варварскоп нашествие с цел плячкосяане на земи и ресурси и целенасочен геноцид върху украинците

    Коментиран от #59

  • 52 Рошко

    10 13 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Да ама този твой съсед жилището му и земята са на твоя земя и ако съседа ти е роднина с една куптура сте с един език и с една вяра а дошъл някакъв отвъд голямата локва и го подкокоросал видиш ли че не му трябва толкова много земя и петрол и газ го убедил че е е нормално сина му да си доведе зет за снаха детето му като стане на 16 да си избере какво е женско ли мъжко и дотогава да е научило всички пороци като разврат оргии наркотици и безнаказаонст и че това всичко е нормално, ти ще си траеш ли е, ако това за теб е нормално за мнозинството такива като мен не е. Пожелавам ти го

    Коментиран от #56

  • 53 Калпазанин

    8 5 Отговор

    До коментар #18 от "Иванушка 🇷🇺":

    Скоро и ти ще питаш къде се@@@ гладните

    Коментиран от #55

  • 54 Баууууу

    11 6 Отговор

    До коментар #40 от "Да знаеш":

    А какъв е по реалистичния вариант за Русия, след като се разпадне, другарю? Как ще я разпарчетосаш??
  • 55 Иванушка 🇷🇺

    8 7 Отговор

    До коментар #53 от "Калпазанин":

    Хаха, самагончик съдран стягай се за кофите, не се прави на трезвен!
  • 56 Баууууу

    9 4 Отговор

    До коментар #52 от "Рошко":

    Пропускаш важна подробност! Не всички подлежат на подкокоросване, както при вас, което е много хубаво!!
  • 57 Алоуу

    14 8 Отговор

    До коментар #39 от "Някой":

    Другарю, обратно на някой, Украйна е сувернна държава и с нищо не е задължена на Русия!! СССР не съществува и няма да съществува!! Какви имоти, срокове и ползване те гонят??? Правиш внушения, че едва ли не Русия е дала под наем територия на Украйна?!? Ти добре ли си????
  • 58 Българин

    5 13 Отговор
    А нашето оръжие за Украйна?Това не е ли наливане на масло в огъня,драги ми политици?
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ТИГЪР

    5 13 Отговор
    "Ти наясно ли си, че Украйна е НЕЗАВИСИМА, ДРЕВНА ДЪРЖАВА."

    Айде стига лъжи и опорки. Нито е древна, нито е независима.

    Украйна е само едно парче от РУСИЯ. И скоро ще е там, където и е мястото!
  • 61 Доколенков

    4 9 Отговор

    До коментар #35 от "Ъъъъ":

    Западът иска ресурсите на безценица или без пари.

    Коментиран от #62

  • 62 Ъъъъ

    8 3 Отговор

    До коментар #61 от "Доколенков":

    Западът плаща и е плащал, цената която е била на борсата или подписана в договорите! Стига с тази опорка, за руските ресурси! Ясно е, че всеки иска ресурси, но след като ги нямат, не са тръгнали да окупират Русия, а са си плащали ресурсите! Не прехвърляйте вината на Путин за войната, върху запада! Ако Путин не беше започнал войната, война нямаше да има. Точка.
  • 63 Ха ха ха

    3 2 Отговор
    А бе кой ли изобщо я слуша тая ватенка в щатите , жалък вой някакъв на болшевишкинепотребник .
  • 64 раша с чаша

    1 1 Отговор
    Може и то не е във ваша полза. Затова квичите като прасета.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 А кой, а?

    4 3 Отговор
    "Невъзможно е проблемът да се реши изцяло на бойното поле", добавил руският посланик в САЩ. А кой превърна процъфтяваща Украйна в бойно поле? Бе ти Иванушка глупендер!
  • 69 Митко

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Рошко":

    Браво агент,уникален коментар,вероятно си с IQ-200! Опа,май ти сложих една нуличка повече,ама нищо,халал да ти е както се казва на чист български език,хаха!
  • 70 Логика и путинофил

    3 1 Отговор

    До коментар #46 от "Мдаа":

    Това е оксиморон. Мнението ти само доказва факта че всички путинофили са и туркофили. Турците им свалят изтребителите руснаците пак при тях ходят, че даже им благодарят. Това ако не е Стокхолмския синдром - бийме обичам те, здраве му кажи. Като Турция ти е по на сърце ко прайш тука а? Отивай там. Нас ни остави в ЕС
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Бокса

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Кокса":

    Нещо не си добре с българския, май? Типично за стар партиен секретар!
  • 73 Ами изнесете се от Украйна

    2 1 Отговор
    и войната свършва!
    Всичко е във вашите раце. Спрете да пращате млади мъже в машината за месо, за да запазите властта на един откачен диктатор!
    Просто напуснете сега, или изчакайте да бъдете изхвърлени. Няма да има победаа за вас в тази война! Нито на бойното поле, нито извън него. Няма място за диктатори в свободна Европа !
  • 74 Пълни глупости

    0 1 Отговор
    ЩЕ СЕ НАМЕРИ КОГАТО НАСТЪПИ БОТУША НА РУСКАТА МЕЧКА

    Коментиран от #75

  • 75 Не са глупости

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "Пълни глупости":

    Каква руска мечка, купуват дронове и оръжие от ислямска република иран, а Ердоган им се подиграва и ги унижава.