16 Януари, 2023 20:40 1 108 10

Тайните на Борис! Бившият министър председател на Великобритания Борис Джонсън пише мемоари за премиерския си мандат

  • великобритания-
  • борис джонсън-
  • консервативна партия-
  • брекзит

Все още няма подробности за това каква сума е получил Джонсън за написването на мемоарите, нито кога ще бъде издадена книгата

Тайните на Борис! Бившият министър председател на Великобритания Борис Джонсън пише мемоари за премиерския си мандат - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бившият британски премиер Борис Джонсън ще напише книга за премиерския си мандат и вече е подписал договор с издателската къща "Харпър Колинс", съобщи издателството, цитирано от Ройтерс.

Джонсън се оттегли от премиерския пост в началото на септември, след като загуби подкрепата на министри и депутати от своята партия след месеци на скандали, включително заради партита в централата на правителството по времето, когато останалата част от Великобритания беше под строга изолация насред пандемията от КОВИД-19.

Все още няма подробности за това каква сума е получил Джонсън за написването на мемоарите, нито кога ще бъде издадена книгата, съобщава БТА.

Арабела Пайк, директор на отдела в издателството "Харпър Колинс", отговарящ за закупуването на правата върху книгата, я определи като несравними мемоари. "Очаквам с нетърпение да работя с Борис Джонсън, докато той пише своя разказ за времето, когато е заемал поста си", добави тя. Пайк подчерта, че този период съвпада с "някои от най-значимите събития" от близкото минало на страната.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да, бе

    11 1 Отговор
    Мемоарите на една турска несресана гейша....
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    Аз бях насилен най брутално от Борис.
  • 3 Баце

    8 1 Отговор
    В резюме: Не съм британец, а от Мала Азия, Купонясвах и се правих на шут докато натоваря колата, с малко бело и без много мисъл добре си поживях, не съм нищо по-различно от днешният повсевместно назначен "елит" из европа, ама не ми дреме, бабата вече я няма а тези инсталирани на нейно място не са по-различни от мен.
    И не забравяйте, че срещу пари и медийно присъствие съм винаги насреща за всякакви подлости срещу всеки.
  • 4 Празни стомни..

    10 1 Отговор
    Борката и Харито явно мислят че всичко живо не яде,не спи и само техните "исторически мемоари" чака..
  • 5 Анонимен

    8 1 Отговор
    Пише ги за да прибере милиони а реално ще ги прочетат 100-200 човека
  • 6 Ваня

    1 3 Отговор
    Произход одеса! Нищо ново под слънцето!
  • 7 Бай Лисан

    2 2 Отговор
    Няма да си я купя.
    Ако ми я подарят, няма да я взема.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бетселър

    2 0 Отговор
    То ше е като книгата на Хари. Свършиха парите и започват да продават собственната си излагация. Колко си приличат и в прическите и под прическите. Единият разглезен, пропаднал и спасен от близките, подвластен на една родена за шантажи второразрядна актриса се чуди как да очерни близките си, но да спечели за да продължава да пропада оше по надълбоко. Другият Рошльо, който освен да описва оргиите които е организирал и явно ще изтипоса и ще завлече всички около себе си пак за пари, пак за за да продължи падението си. Английски идиоти, търсят лесните пари, независимо кого нараняват.
  • 10 Нов демократ

    2 0 Отговор
    Боклук, пълен боклук
Новини по държави: