Last news in Fakti

11 Януари, 2023 21:25 3 032 52

Скандал в Лондон! Британската Консервативна партия изключи депутат, сравнил ваксините срещу COVID с Холокоста

  • андрю бриджън-
  • великобритания-
  • консервативна партия-
  • ваксина-
  • коронавирус

Андрю Бриджън премина една граница и с това извърши сериозно нарушение, заяви Саймън Харт, главен отговорник за партийната дисциплина в управляващата партия

Скандал в Лондон! Британската Консервативна партия изключи депутат, сравнил ваксините срещу COVID с Холокоста - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Управляващата Консервативна партия във Великобритания днес изключи депутат от парламентарната си група заради негови сравнения на ваксините срещу КОВИД-19 с Холокоста, предаде Ройтерс.

"Андрю Бриджън премина една граница и с това извърши сериозно нарушение", заяви Саймън Харт, главен отговорник за партийната дисциплина в Консервативната партия. "Дезинформацията за ваксината причинява вреди и коства човешки живот", добави той. По думите на Харт по тази причина той е решил да замрази членството на Бриджън в партията до провеждането на официално разследване. Решението означава, че изключеният депутат вече не е част от групата на консерваторите в парламента и парламентарното мнозинство на премиера Риши Сунак.

Бриджън е отдавнашен критик на ваксините срещу КОВИД-19 и по-рано днес публикува в "Туитър" препратка към статия за страничните ефекти на ваксините, като добави коментар: "Както ми каза един кардиолог, това е най-голямото престъпление срещу човечеството след Холокоста".

Британската управляваща партия смята бързото организиране на ваксинационната кампания през 2021 г. за едно от основните си постижения и твърди, че ваксините са спасили живота на огромен брой хора през пандемията, както и че са позволили на страната да премахне бързо локдауните.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    174 4 Отговор
    Ами казал е истината......,НО истината не е евро атлантическа ценност!😎🤡🥳🤡😎

    Коментиран от #51

  • 2 Урюрвкос

    72 9 Отговор
    много интересно защо е направил такова сравнение. Има данни че ваксините имат различно действие за различни етноси но чак пък толкова конкретно не е за вярване.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Приземен

    145 3 Отговор
    Да казваш истината вече е престъпление?!?

    Коментиран от #7

  • 5 Исторически парк

    139 2 Отговор
    Браво бе един умен и смел англичанин да се намери

    Коментиран от #29

  • 6 Здравей

    115 3 Отговор
    Срещу ваксините не се рита. Там има могъщи интереси
  • 7 Раданч Татлъту

    88 0 Отговор

    До коментар #4 от "Приземен":

    Тоя ако го срещне кака Урсула,ша го спука от бой!💋👧😁🥳🤡👍
  • 8 Анонимен

    117 1 Отговор

    До коментар #3 от "Раданч Татлъту":

    Ваксините са полезни за тези които си напълниха джобовете
  • 9 Завръща се

    96 1 Отговор
    времето на инквизицията. Но това е демократична инквизиция и трябва да я подкрепим.
  • 10 Тото

    106 1 Отговор
    Така е това е англосаксонската демокрация,нямаш право да говориш ако си кажеш мнението което е различно от тяхното веднага те обевяват за престъпник и предател и те изключват.
  • 11 ВАКСИНИРАН1403

    3 134 Отговор
    Ваксините спасяват животи но заради такива субекти като този депутат хората ги отричат и загиват.СЪД И ЗАТВОР ЗА ЛЪЖЛИВИЯ МЕРЗАВЕЦ!

    Коментиран от #13, #22, #34

  • 12 Анонимен

    39 2 Отговор
    Живи и здрави бъдете българи в Великобритания.

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гого

    25 24 Отговор

    До коментар #12 от "Анонимен":

    Тея там не ги признавам за българи,безродници и търгаши са до един..абе жалка работа-миячи на чинии и общи работници.Те донесоха Ковид в България.

    Коментиран от #49, #50

  • 15 Овчар

    67 0 Отговор
    Ако боцнатите оффчици се усетят какво са им направили на тях и на децата им, ще ги изринат сунаците от топлите им местенца. Затуй запушват устите на тези, които посмеят да будят стадата. Има и богати боцнати. Мои познати в лондон с компания за 6 мил. Паунда са боцнати х 3 и сина си боцнали на 12 години. Само дъщеричките им бяха още малки да поемат Файзерките.

    Коментиран от #18

  • 16 Спомени, спомениииииии

    32 0 Отговор
    ".. главен отговорник за партийната дисциплина ..."
  • 17 ВАКСИНИРАН1403

    2 40 Отговор

    До коментар #13 от "Раданч Татлъту":

    Значи имате нужда от ваксина за да се излекувате🤣🤣💉💉💉
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 3 Отговор

    До коментар #15 от "Овчар":

    ДЪЩЕРИЧКИТЕ ще ги БОЦНЕ ЧИЧКО КОЗЛОДУЙ С БОЦКАЛОТО СИ
  • 19 Неолибералите

    58 0 Отговор
    са новите фашисти!
  • 20 Математик

    74 0 Отговор
    Нещата тук са несравними! От холокоста са пострадали има-няма 6 милиона евреи, а от тези "ваксини" - 8 милиарда жители на планетата!
  • 21 Тодор Живкофф

    42 9 Отговор
    Бравос на английските другарки и другари! Научили са нещо от нас! Точно така и ние навремето изключвахме от българската комунистическа партия и от димитровския комсомол, враговете на партията и народа! Сега на този народен изедник и предател, да не се разрешава следване в английски вузове, както и на децата и внуците му! И с него да се занимае английският народен съд, с препоръка от ЦК на АКП за смъртна присъда, в името на народа!
    Да ви е честит осми март, другарки и другари!

    Коментиран от #25

  • 22 Госあ

    64 0 Отговор

    До коментар #11 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Така е, ваксините наистина спасяват животи когато се правят за тази цел и преминат през всички проверки за безопасност. А не когато се правят за печалби. Помня как ме убеждаваха, че цитотоксичния шипов протеин, който за пари трябваше да произвежда нашето тяло вместо насекоми от които да се пречиства след това, се натрупва и секретира само от мускулната тъкан около мястото на убождане, докато японците не показаха как свети в цялото тяло !
  • 23 Мнение

    45 0 Отговор
    Ще мине време и ще се разбере някой ден истината...

    Коментиран от #52

  • 24 Баце

    53 0 Отговор
    Истината винаги е била преследвана, стигайки до кладата
  • 25 Госあ

    39 3 Отговор

    До коментар #21 от "Тодор Живкофф":

    Всъщност, другарите от Китай използваха добре познатата и изпитана технология на деактивираните ваксини, като я подобриха с генно инженерство чрез изрязване на гените за репликация на вируса и малко по модерните протеинови ваксини. По скъпи за производство, но определено несравнимо по безопасни. Мисирките могат да си повтарят за 99 процентната ефективност на рнк’овите ваксини до припадък. Без значение е.
  • 26 Браво

    27 0 Отговор
    Абсолютно прав
  • 27 Кеша на Ковид

    37 0 Отговор
    Ето доклада за нараняванията от ваксината срещу COVID, който CDC (Центъровете за контрол и превенция на заболяванията на САЩ) , беше принуден да публикува:
    Heres the COVID Vaccine Injury Report CDC Was Forced to Release

    Анализът на сигнала за безопасност на иРНК ваксини срещу COVID-19 на Системата за докладване на нежелани събития при ваксини на Центъровете за контрол и превенция на заболяванията, показва ясни сигнали за смърт и набор от силно тревожни тромбоемболични, сърдечни, неврологични, хеморагични, хематологични, имунни и менструални нежелани реакции сред възрастните в САЩ.

    CDC призна , че е започнал своя анализ на сигнала за безопасност едва на 25 март 2022 г. (по съвпадение три дни след като адвокат от Childrens Health Defense им писа, напомняйки им за нашето искане за това съгласно Закона за свобода на информацията FOIA).
  • 28 Кеша на Ковид

    38 0 Отговор
    Министерството на отбраната на САЩ e подписало договор за „Изследване на COVID-19“ 3 месеца преди официалното съществуване на COVID-19

    Откриването на договор, възложен от Министерството на отбраната на САЩ на Labyrinth Global Health за „Изследване на COVID-19“ през ноември 2019 г., повдигна въпроси относно знанията на правителството за новия коронавирус.

    Договорът беше част от по-голям проект за „Програма за намаляване на биологичната заплаха в Украйна“, което предполага, че правителството на САЩ най-малкото е знаело за вируса, преди да се разпространи през Ухан, Китай през декември 2019 г., и преди да бъде официално обявен Covid-19 от Световната здравна организация през февруари 2020 г.

    В статията са публикувани документите.
    U.S. Department of Defense issued a ‘COVID-19 Research’ contract 3 Months before COVID-19 was known to officially exist
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Кеша на Ковид

    64 0 Отговор
    Не пуснаха mRNA ваксините заради ковид
    Пуснаха ковид, за да си сложите mRNA ваксини
    Когато разберете това, ще разберете цялата пандемия


    Кога този геноцид ще стане централна новина? Докога медиите ще се правят, че не виждат слона в стаята? Колкото по-дълго мълчат, толкова по-презрени ще бъдат и в крайна сметка това ще доведе до логичния им край. Съучастието им в ковид пропагандата и мълчанието им за последиците от инжекциите, ще се обърне срещу тях със страшна сила. Всички лекари и журналисти продали душите си за едната заплата и пост ще живеят с чувство на вина до края на живота си.

    Коментиран от #32

  • 31 Кеша на Ковид

    69 0 Отговор
    „Когато разкриването на престъпление се третира като извършване на престъпление, вие сте управлявани от престъпници.“
    — Едуард Сноудън
  • 32 Госあ

    28 1 Отговор

    До коментар #30 от "Кеша на Ковид":

    Простолюдието никога не изпитва вина и спят спокойно като пънове, стига килера (или сметката) да е пълен.

    Коментиран от #33

  • 33 Госあ

    33 0 Отговор

    До коментар #32 от "Госあ":

    Нагледен пример е спящия напрЕко на леглото тулуп с пълното чекмедже 💁
  • 34 А? Ма ти

    21 1 Отговор

    До коментар #11 от "ВАКСИНИРАН1403":

    още ли не си в отвъдното бре ваксинирания?
  • 35 ха ха

    6 0 Отговор

    До коментар #29 от "3.14К":

    Акушерката като я гледам нема такава... или е външна...
  • 36 Дааам

    28 0 Отговор
    Значи като казваш нещо, което е истина си аут. Е това е еврогейскатаДемолрация. Пуделите друг вариант нямата и атакуват истината, но това показва, че нещата си отиват в правия път.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ТопНовина

    7 0 Отговор
    ЖалкатаКурваЧродажнаСтайков е открит разчленен. Спор м/и долниТъпиПедераси е в основата на тази новина.
  • 39 РУСИЯ ПОДПУКА КОВИДАРИТЕ

    19 1 Отговор
    И СЕГА ЦЯЛА ЕВРОПА ПИКА ГАЗ А ИНГИЛИЗИТЕ УСРААХХАА КАТО СВРАКИ
  • 40 Косово

    26 0 Отговор
    Каква голяма демокрация ,каква свобода словото само цари в западния свят!!!
  • 41 Холокоста ЧОВЕК ДЕТО УПРАВЛЯВА ОРАТА ИЗ

    14 1 Отговор
    ЕВРОПА - сравнения на ваксините срещу КОВИД-19 с Холокоста ХАХАХАХМУХХХАААА НЕ ИСТИНА ИСТИНАТА ЧЕ КОВИДАРИТЕ ПРЕВЗЕМАТ ХОРАТА ПО СВЕТЪТ И ГИ ПРАВЯТ КОВИДАРСКИ РОБИ
  • 42 Галилей

    15 0 Отговор
    И все пак тя се върти!
  • 43 Ковидарите

    28 0 Отговор
    Прав е човека, но ще го изгорят на кладата, като вещица, защото нямат пари, а и не искат да изплащат обезщетения зс вреди нанесени от ковид "ваксините" за поколения напред.
    Правилната дума е геноцид, ковидарски геноцид!
  • 44 Сериозен въпрос

    13 4 Отговор
    Има ли тука такива, които хем да мислят че ковид-ваксите са чудодейни и трябва да бъдат забити на всеки, а хем в същото време да са на мнение че Зеленски затри Украйна и ЕС, по заповед на господарите си??? Сериозно питам! Защото си мисля че такива хибридни същества няма в природата. Има ли?
  • 45 КОВИДАРСКОТО ГМО Е МОДЕФИЦИРАНО

    5 0 Отговор
    АМА БГ ГМО ТО Е ПЪРВОТО И СВТЪТ Е ПОЧНАЛ ОТ БЪЛГАРИНЪТ АДАМ И ИЗВЪНЗЕМНАТА КРАСАВИЦА ЕВА
  • 46 Бачо Киро

    23 0 Отговор
    Щом дезинформацията коства човешки живот, вие защо я практикувате? Дори откривателят на mRNA технологиите заяви пред Конгреса на САЩ, че са генно модифициране, заедно с векторните и депутатът до него каза на председателя "ето ви отговора от първа ръка, не ме интересува какво твърди FDA". Какво има още да се опъвате по въпроса, не са ваксини в смисъла в който се разбира, като ваксините, които получаваме още в детска възраст. Генно модифициране с цел възбуждане на реакция. Затова и няма как да държат дълго време като нормалните ваксини. Приемете най-после, че се ос.ра.хте и мирувайте по темата. И без това откакто се гърмят в Украйна короната изчезна и се появи пак грипът... Същата работа както с Асад, като се появи короната и изведнъж вече не е лош диктатор.... Нали САЩ взеха полетата, всичко е наред... Украинците да се молят да измислят братята нова далавера, че да могат да си починат.
  • 47 Оруел 1984

    24 0 Отговор
    Традиционните консервативни партии отдава са овладени от същите нагли, перверзни типове, които преди това овладяха всички леви партии. И сега пренаписват Историята, Литературната класика, традициите, Биологията и всички останали науки. Който не се подчинява или има престъп-мисъл в главата си, Министерството На Истината го изпарява.
  • 48 Овчар

    17 0 Отговор
    Само да ви ъпдейтна за новината: за английските читатели на новини изключването на този консерватор било заради разпространяване на невярна информация и анти-семитизъм. Не казват в прав текст като тука какво точно е направил, за да може набоденото стадо да спи спокойно и да не задава неудобни въпроси. И пак да гласува за същите марионетки. Както навремето извадиха антисемитизма срещу корбин, за да го смажат. После раздухват лъжи, после отиди обяснявай, че нямаш сестра.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Ммммм

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Гого":

    Бл аго даре ние на тях не е обявен ф а л и т на държавата ама айде!
  • 51 Рошко

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Светът вече се управлява от психопати, за честните и почетните току виж даже върнат и с ъртноъо наказание за такива хора
  • 52 това не ме утешава

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Мнение":

    Ние живеем ДНЕС и заради корумпирани властници умират хиляди хора.
Новини по държави: