Last news in Fakti

27 Януари, 2023 22:00 1 413 23

Москва: Новият посланик на САЩ няма да може да подобри отношенията между двете държави

  • русия-
  • сащ-
  • мария захарова-
  • лин трейси-
  • украйна

Миналата седмица Кремъл отхвърли идеята, че може да настъпи обрат в отношенията между Вашингтон и Москва и добави, че няма никаква надежда за тяхното затопляне в близко бъдеще

Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова каза днес, че новият посланик на САЩ в Москва Лин Трейси, няма да може да подобри отношенията между двете държави, заради това което тя определи като "хибридна война", която Вашингтон води срещу Русия, предаде Ройтерс, пише БТА.

Посланик Трейси встъпи в длъжност на фона на достигналите почти дъното отношения между САЩ и Русия заради войната в Украйна, отбелязва агенцията.

Захарова каза, че полето за маневри на Трейси ще бъде ограничено заради силните антируски настроения в САЩ, проявявани от представители и на двете основни политически сили в тази страна.

Говорителката на руското външно министерство призна, че първоначално е смятала, че напредък би имало, ако двустранните отношенията не се обтегнат още повече, но добави, че сега вече Русия не вижда как би могло да се избегне по-нататъшно влошаване на тези отношения.

Миналата седмица Кремъл отхвърли идеята, че може да настъпи обрат в отношенията между Вашингтон и Москва и добави, че няма „никаква надежда“ за тяхното затопляне в близкото бъдеще, припомня Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехото...

    17 1 Отговор
    Ако не стане с Лин Трейси , американците да пробват с Трейси Лордс ! Украинците така направиха със София !
  • 2 проснаците

    5 16 Отговор
    щом предварително не вярват,значи са гузни!
  • 3 Захарова

    6 21 Отговор
    15.02.2022г.
    "Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна!"
    Верваме им за всичко на рашистите!
  • 4 Помак

    7 0 Отговор
    ..е за каи ч/е/п го праштат уса тогас .. да ги и .а..
  • 5 Внимание!!!

    22 3 Отговор
    Търси се Украйна, възраст - 30 години, има проблеми в развитието. През февруари 2014 г. тя напуска дома си и отива в ЕС. Не я виждаха в ЕС, не се прибираше. Облечена в бродирана риза и синьо-жълти дантелени кюлоти, на главата й е сложено гърне. Реагира на думата НАТО, при споменаването на думата МОСКВА става агресивен и подскача неудържимо на място. Той има склонност към просия и предателство, за пари може да спи с първия. Обзета е от мания, постоянно нарича някого Слава. При контакт не я пускайте в жилището, тъй като тя веднага започва да смята жилището за свое.При опит да я изгони, тя ще го изцапа с изпражнения
  • 6 нашия

    15 1 Отговор
    това Лин Трейси какво е ???!!! мъжко ли е женско ли е....???!!!!! сранни имена ша знаиш...
  • 7 Софиянец

    5 15 Отговор
    Никой и не иска, орките разбират само от шутове

    Коментиран от #13

  • 8 3.14К

    12 0 Отговор
    Защо не се организира дебат между говорителят на руското външно министерство и говорителят на Белия дом? Тогава хората сами ще преценят фактите, истината и интелекта на двете страни. Просто е, нещата са или черни или бели.

    Коментиран от #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Зелен Тарикат

    4 12 Отговор
    Най хубавия начин да умреш е Захарова ,да ме върже чисто гол с двете ръце нагоре с въже за една кука ,и да ми тряска ножки ,докато свърша с бял екстракт ,след което да дойдат двама вагнеровци и да ми свалят предната кожа от гушата до под пъпа малко заедно с зърната ,и Мария Захарова да,си оплете хубава дамска лятна тениска от предната ми кожа ,а останалите части от тялото ми да ги изгорят и да ги дадат на крокодилите да ги ядат заедно с костите ми ,главата ми да я издълбаят на чаша и Мария Захарова да си пие кафето от главата ми ,пък нека да,се преродя в ЖЕНА с сиски и женски полов орган
  • 11 втория работи

    5 12 Отговор
    Има два начина да помогнеш на русофил. Първия е да се опитваш да му кажеш че ще падне от стола. Ако продължава да пие. Тоя не работи. Втория е да му сипваш още от неговото. И още и по моного.
  • 12 нашия

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "3.14К":

    няма как да стане американската страна не разполага с функционално грамотен човек на този пост.....те имат четяща глава само....как да стане дебат..?????!!!
  • 13 ГОСТ

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Софиянец":

    Под "шутове", имаш предвид клоуни , нали . А може и в еднствено число клоун Зеленски.
  • 14 Катюша

    4 0 Отговор
    Ти му по свири може и да омекне.

    Коментиран от #23

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Аспарух

    1 1 Отговор
    Журналистът на Fox News Тъкър Карлсън обобщи ситуацията много точно: "Тайната полиция на Зеленски претърсва манастири в Украйна и дори манастири. Те са арестували десетки свещеници без причина и в нарушение на украинската конституция, която вече няма значение." всичко това, администрацията на Байдън мълчи. Нито една дума. И продължава да изпраща на Зеленски все повече и повече пари на данъкоплатците."
    Карлсън е абсолютно прав. Президентът, нарушавайки украинските закони, налага санкции срещу украинските епископи, а след това лишава други епископи от украинско гражданство, въпреки факта, че това явно противоречи на конституцията.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Крымчанин

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Катюша":

    Смени ник, шалава! Ты Катька подзаборная!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания