Last news in Fakti
  Тема: Украйна

6 Февруари, 2023 13:09 4 355 99

Путин наистина ли вярва, че НАТО ще нападне Русия?

  • бесарабски фронт-
  • нато-
  • русия-
  • война-
  • владимир путин-
  • кремъл-
  • украйна-
  • путин

Толкова ли са глупави руснаците, че да не разбират как работи съвременният свят?

Путин наистина ли вярва, че НАТО ще нападне Русия? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Интервенция и екзистенция

Александър Скобов

Още новини от Украйна

Лидерите на нацистка Русия и техните придворни пропагандисти непрекъснато твърдят, че в Украйна целият „колективен Запад“ води война срещу Русия (алтернативно страните от НАТО или просто Съединените щати, тъй като всички останали страни от НАТО не са нищо повече от марионетки на Съединените щати). В антипутинския лагер мнозина все още се смеят на това и в отговор предлагат да се изброят военните части на страните от НАТО, които се бият в Украйна срещу руски части. Колко прозаично!

Тези, които обичат да се присмиват, не могат да приемат сериозно, че в съзнанието на лидерите на нацистка Русия и техните поддръжници Западът води война срещу Русия със самия факт на съществуването си. Например фактът, че на Запад се смята за неприемливо да се убиват или да се хвърлят в затвора политически опоненти. Или фактът, че на Запад властта периодично се сменя с избори, резултатът от които често е доста непредвидим.

Тоест, Западът води война срещу Русия на Путин, защото на Запад има добре познат набор от „западни ценности“, които са несъвместими със съществуването на режима на Путин. А в днешния глобализиран, прозрачен свят, всякакви ценности не могат да бъдат „извънтериториални“. Дори не е нужно да бъдат разпространявани. Те сами се разпространяват. И тези, които са по-атрактивни, се разпространяват по-добре.

Привържениците на по-малко привлекателни ценности или губят, или отговарят на разпространението на по-привлекателни ценности с открито насилие. Но те смятат, че те са били нападнати. Защото те разпространяват на "своите територии" чужди ценности, които подкопават тяхната стабилност.

Това е екзистенциалната война. Да кажем, че съседът ви е нападнал и започва да ви бие. Опитвате се да разберете какво се е случило. Може би сте го обидили? Или той нещо не така е разбрал? И какво всъщност иска от вас? Но той продължава да ви бие. И чак тогава, постепенно вие започвате да разбирате, че той не иска нищо от вас. Той просто иска да ви убие. И тогава вие също трябва да започнете да се биете по такъв начин, че или да го убиете, или поне да го обездвижите като начало.

Анализаторите гадаят наистина ли кликата на Путин е повярвала на собствената си пропаганда. Наистина ли вярва, че страните от НАТО се готвят да нападнат Русия? Толкова ли са глупави тези тройкаджии, че да не разбират как работи съвременният свят? Нима не разбират, че постиндустриалният либерален капитализъм отдавна е загубил пристрастието си към войни, характерно за ерата на първоначалното натрупване?

Те тъкмо това разбират. И на това се основава цялата им стратегия. За това, че либералният Запад не само няма да ги нападне сам, но и всячески ще избегне битка, когато те го нападнат. Все ще се опитва да разбере дали е обидил с нещо тези странни хора. Или може би те нещо не са разбрали. Защото Западът вече е убедил себе си, че в съвременния постиндустриален свят войни за ценности, въобще екзистенциални войни не може да има.

Това се нарича използване на волята за неограничено насилие като всое основно „конкурентно предимство“. И това предимство дава реален шанс на Кремъл да победи Запада, ако там навреме не се осъзнае екзистенциалният характер на тази война. Ако не се реализира невъзможността за съжителство с бандата престъпници, превзела Русия и мечтаеща за вечно удължаване на ерата на нейното „първоначално натрупване“. Мечтаеща да върнете в тази епоха останалия свят. Защото светът, който живее по други закони, пречи на продължаването на тяхното „първоначално натрупване” със самия факт на своето съществуване. Време е да започнем да се борим с тях истински.

Източник: graniru.org

Бесарабски фронт


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 76 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    98 25 Отговор
    В Украйна воюва НАТО.

    Коментиран от #27, #32, #44, #92

  • 2 Ксаниба

    87 15 Отговор
    Кого не е нападало нато /фащ!?! Ами да - Русия и Китай останаха само май....
  • 3 Който се смее последен,

    86 21 Отговор
    най добре се смее!Накрая ще се смеят руснаците!
  • 4 провинциалист

    79 11 Отговор
    Тъкмо да прочета статията и видях бесарабския фронт...
  • 5 А Нещо от фронта

    61 6 Отговор
    Или не е коректно.
  • 6 Нивото на тия писаници

    69 9 Отговор
    е като за предучилищна възраст, някой може да им повярва.
    Лошото е че много възрастни са на умствена предучилищна възраст.
  • 7 БГ светлина

    31 48 Отговор
    НАТО може да нападне Русия само, ако Кремъл използва ядрено оръжие или някоя тяхна ракета падне в натовска държава. Всичко друго са опорни фашистки точки, които да оправдаят нашадението и кръвопролитията в Украйна
  • 8 ????????

    54 6 Отговор
    За руснаците не знам, но БеЗа рабския фреш изглежда е много глупав?
  • 9 ТрампЛин

    32 4 Отговор
    Ще? Ама НАТО не беше ли нападнало вече?
  • 10 Проктолог

    22 45 Отговор
    РуЗЗнаците лъжат и докато спят.
  • 11 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★

    60 14 Отговор
    На западните чакали не може да се има никакво доверие. На тях мисленето и капиталистическата им система е вълча, а от вълци трябва да се пазиш как се пази човек от вълци! Западните чакали нападат също като вълците, когато видят слаба жертва, глутницата набира смелост и напада. За западните чакали важи само едно - за зло куче, здрав прът и никакво доверие!

    Коментиран от #18, #23

  • 12 Правилата на играта

    14 46 Отговор
    Другаря Путин знае че влезли Украйна в НАТО и ЕС играта свършва
    Пък почнели да им се качва стандарта на живот в Украйна руснаците ще го пенсионират набързо

    Коментиран от #21, #31

  • 13 ВЕрата

    50 9 Отговор
    Путин незнам дали го вярва ? По интересното е, че го вярват повечето хора по Света. За това какво е обяснението, а !? Или там Югославия, Ирак и мн. други не ви говорят нищо ? А едни 17 трилиона $ ???
  • 14 Ха ха

    48 7 Отговор
    Запада бил загубил афинитет към войните?!? Ирак,Либия,Сърбия,Сирия,...там какво правеше запада??? А нацията са тези чийто национален герой е фашиста Бандера!!
  • 15 Ха Ха ХА

    37 9 Отговор
    НАТО сътвори и потклажда тази война.......нямат гащи да го признаят публично ! Щото са епилирани джендъри ....изтрепаха такива поне 600 потвърдено !
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 лекар

    20 4 Отговор
    Дебилизми!
  • 18 Любопитен

    7 21 Отговор

    До коментар #11 от "✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★":

    "и капиталистическата им система е вълча" Какво и е "вълчето", че ми стана любопитно?

    Коментиран от #35, #60

  • 19 стоян георгиев

    14 36 Отговор
    Запада трябва да разбере че си има работа с реваншистки настроен милиционер,разбираш само от хаймарс.всичко друго е напълно безнадеждно като аргумент при руските милиционери.тях не ги интересува морал,честност или справедливост,а само възможността да бъдат по силни.та хубавото е че освен Меркел на запад ги има и Борис Джонсън и Байдън .тях милиционера няма как да заблуди .
  • 20 рада дълбоката

    39 6 Отговор
    "в отговор предлагат да се изброят военните части на страните от НАТО, които се бият в Украйна срещу руски части"


    А кой е казал че в НАТО има нормални военни части ? Ами то ако имаше нямаше да бягат така позорно като в Афганистан ? Има натовски наемници в Украйна като Моцарт но им откраднаха "цигулките" и се разбягаха . Днес и те вече не са там ! Днес гледах един репортаж на украинец в Артемовск (БАХМУТ) който казва "останахме само 4 човека и сме принудени да бягаме за да оцелеем " . Тази война е с предизвестен край ! Не зная колко много трябва да мразите украинците че да продължите да ги снабдявате с оръжие което им гарантира само едно - 2м под земята в кратки срокове . На мен ми е ясно че на ЗАПАДНИТЕ ни партньори им е все едно и за украинци и за руснаци но ние които говорим з братския украински народ би трябвало да изпитваме повее съжаление и да престанем с оръжията защото края на последния украинец не е далеко ....
  • 21 ИМПЕРИАЛИСТ

    13 40 Отговор

    До коментар #12 от "Правилата на играта":

    Войната в Украйна ще свърши, когато изгоним от БЪЛГАРИЯ всички руснаци-путинисти, а за русофилите ни организираме заведения за превъзпитание …Слава Богу, и слава на Украйна, че на БЪЛГАРИТЕ най-сетне им се отвориха очите за "Авантюрите на русия в ...........България".
    Крайно време е малка България да сложи край на тази братоубийствена война!

    Коментиран от #85

  • 22 Още малко и това ще му се случи.

    11 17 Отговор
    Както при Хитлер Западът се ослушва до последно !
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★

    3 7 Отговор
    Да живее Пинощет.

    Коментиран от #30

  • 25 Ниското IQ

    29 5 Отговор
    Някой може ли да ми обясни как работи съвременният свят, какво са западни или евроатлантически ценности ? Трябва ли да си сменям пола бре хора ? Много мъ е страх !
  • 26 Мишел

    32 4 Отговор
    А за какво друго, освен за подготовка на светкавично нападение срещу Русия,п НатО се разшири 1500 км на изток?

    Коментиран от #90

  • 27 ПалавНИК

    12 13 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Забелязвам само че си последния глупaк.....

    Коментиран от #93

  • 28 Българин

    13 19 Отговор
    Абе рашибозука, кога да чакаме разпадането на САЩ, че това разпадане го чакам от 1980-та! Пасьолството какво казва по въпроса, или трябва да питам БСП и ВъZраждане? 😂
  • 29 НЕ ТОЙ Е НАИВНИК И НЕ ЗНАЕ КАКВИ ГАДОВЕ

    15 8 Отговор
    СА ЗАПАДА И НАТО !
  • 30 Българин

    6 10 Отговор

    До коментар #24 от "✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★":

    Да вздраствует рождения ден на Рейгън, товарищ!
    😂
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 А на тебе...

    7 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    В главата само суроватка се плиска.
  • 33 Порицание

    9 12 Отговор
    Кофти е някой бивш брат да иска да излезе от руската свинщина..дава лош пример на останалите и следва да се накаже
  • 34 Охльоооо

    5 5 Отговор

    До коментар #31 от "бокоБРАВО КИРОАЛОООАЛООО":

    Много ми се качи стандарта, за това съм за тях.

    Коментиран от #37, #40, #43

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 бесарабски отход

    12 5 Отговор
    УкроМара и бесарабски отход, каква колоборация?
  • 37 Трай бе алкаш

    3 14 Отговор

    До коментар #34 от "Охльоооо":

    Ще се качи като изритаме руските милиционери..като други добри хора малко по на запад

    Коментиран от #41

  • 38 Кога

    11 3 Отговор
    Буш младши, Колин Пауъл, Тони Блеър ще влязат в затвора за измама на ООН в особено големи размери?
  • 39 Какво да вярва?

    17 4 Отговор
    Те вече воюват с Русия. Но за сега, на ужким неофициално...
    Бербокова, външен министър на колонията Германистан, какво каза наскоро?
    "Ние воюваме с Русия..." То оръжия, то милиарди, то наемници, то с разузнаване, то цели от спътници...
    Е, тогава какво чака още Русия? Даже се чудя, защо още са живи дженордията? Да си вземе пак ГДР-то и този път, покрай Аляска и всичко между Канада и Мексико!
    Няма да смогнат да печатят учебици по Руски език за останалите живи джендорляци, да учат официалния език :)!

    Коментиран от #97

  • 40 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★

    9 8 Отговор

    До коментар #34 от "Охльоооо":

    Е ти, си от тия 15% - робовладелци, чорбаджии, капиталисти, политици и кметове, магистрати и лекари, които наистина забогатяхте на наш гръб и от нашите спестявания които ограбихте през 90-те години, сега пак ни грабите, но вече мафитската държава ви го узаконява тоя грабеж!

    Коментиран от #47

  • 41 Ти ли

    5 3 Отговор

    До коментар #37 от "Трай бе алкаш":

    ще ги изриташ бе интернет герой? Нали при най-малката опасност ще ревнеш и изтичаш като ку тре при господаря.
  • 42 Дежавю !

    8 13 Отговор
    Варварите от Кремъл
    вече горят и книги
    Фашистки методи
  • 43 Илезе ли

    2 3 Отговор

    До коментар #34 от "Охльоооо":

    От сиг@нския квартал?
  • 44 Хахахаха

    8 10 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Така по-лесно се приема загубата на руснаците на войната. Като кажем, че там е било НАТО! Хахахаха. А НАТО още не е пратило танковете.
  • 45 Бамбука

    10 8 Отговор
    Учудващо, как след повече от сто години СССР/Русия, притежаваща 1/6 от земята, притежаваща цялата Менделеева таблица в краката си,не съумя да направи така, че свободните хора да бягат към нея, а не към Запад.

    Коментиран от #51, #54

  • 46 112

    10 4 Отговор
    Агресора САЩ/НАТО само бой ще го оправи.

    Коментиран от #98

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Много си заблуден!!!

    14 5 Отговор

    До коментар #35 от "Хмхмхмхмхм":

    На кой си му запотрябвал с твоята "висока квалификация"?
    Знаеш ли, колко професори и какви ли не инжинери, юристи и т.н... на Запад нямат работа?
    Пък и печатарите на доларите са решили, че си излишен, ако ще и космонафт да си!
    Те искат милиарди да премахнат, нали занеш как? Направиха показно: зарази, "леченията към тях", принудителни затваряния за да се смачкат и психично много от хората, да се унищожава и бизнеса, войни в които, братя и братовчеди се убиват взаимно, глад с инфлация, студ без отопление, лекарствата били "дефицит" ...
    На кой си му запотрябвал, бе Айнщайн??? Всички сте по план за канализацията... Ама още имате илюзии... Изпълнителите са по народните събрания с "дебели заплати", за да изпълнят този сатанински план...
    Още въпроси?

    Коментиран от #50, #53, #66

  • 49 Не е въпрос на вяра

    14 3 Отговор
    НАТО вече година воюва с Русия на територията на Украйна. Там са инструкторите на нато, там са инструктираните от нато. Там са бойните машини на нато, там е разузнаването на нато (вкл. космически шпионаж), там са дори пълководци на нато. Украинските пълчища са просто надуваемата патица, по която Русия да хаби патрони, но която е по ценна за Русия, отколкото за нато. Това е. По всички стандарти, Украйна е плацдарм, на който нато се опитва да разгърне фронт срещу Русия, но Русия не го допуска. Та за вярване в какво точно се внушава в повествованието?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★

    7 4 Отговор

    До коментар #45 от "Бамбука":

    Тия свободни хора които бягат на Запад, значи оттам от където бягат страните им не са свободни! Отивайки на Запад тия свободни хора им дават най-черната работа и плащат квартири. Защото страните от които бягат, марионетките и подлогите на тоя Запад, не се интересуват от тия хора, а интереса им е да обслужват господарите си! Ето ти го обяснението.

    Коментиран от #58, #91

  • 52 хахаха

    12 2 Отговор

    До коментар #35 от "Хмхмхмхмхм":

    "...защото при капитализма НЯМА УРАВНИЛОВКА- винаги има една категория умни хора, които работят на бюро, и винаги онези, които са нискоквалифицирани, ще им завиждат и ще твърдят, че искат техните заплати..."
    и тез умните, кога огладнеят , бъркат в чекмеджето на бюрото и си берат домати, чушки, сиренце и саламец си хапват...откъде ви намират такива "умнокрасиви"???
    а пък тия, дето се бият в гърдите какви велики айти специалисти са и как без тях света ще изчезне, сигурно хапват виртуална храна...:))))

    Коментиран от #55, #69

  • 53 Абе много станахте...

    4 5 Отговор

    До коментар #48 от "Много си заблуден!!!":

    Избягалите, изтървани те, изпуснатите, непрегледаните, неосвидетелстваните, явно системата не работи, а пък ти си потърси медикаментите.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 1 Отговор
    Те и индианците наистина вярваха, че бледоликите няма да ги нападат ,
    ЩОМ СА ИМ ДАЛИ ЧЕСТНА ДУМА ‼️‼️‼️‼️‼️
  • 57 БАБА ВИ

    9 2 Отговор
    Ами не че НАТО и САЩ не нападнаха и разрушиха 1000 държави преди това. Неее защо да си го мислят?
  • 58 Бамбука

    4 4 Отговор

    До коментар #51 от "✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★":

    Разсмя ме. Въпроса беше защо не бягат на Изток ? Била са "роби" в страната си и бягат за да станат "роби" на Запад ? Това да са "водопроводчиците, миячите на чинии, и други" ли ги привлича ? Явно не си бил в "затъналия" в блатото Запад. И пак да попитам - Защо на Запад, а не на Изток ? Дай нещо по-смислено, ако обичаш.

    Коментиран от #61

  • 59 Ти да видиш

    10 2 Отговор
    А има ли някой, който да не вярва, че НАТО вече воюва с Русия?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★

    4 3 Отговор

    До коментар #58 от "Бамбука":

    На Запад отиват да слугуват на богатите капиталисти, които западни капиталисти с местните марионетки и подлоги разбиха и унищожиха и разпродадоха икономиката си и индустрията си и ликвидираха селското си стопанство и сега в тия колонии като нашата няма работа и препитание. А на Изток ако искаш да заминеш, там не приемат така лесно всякаква паплач движеща се напред - назад и да не знае какво точно иска!

    Коментиран от #64

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 хахаха

    6 0 Отговор

    До коментар #55 от "Хмхмхмхмхм":

    юристката, и ти си като една руса умничка, дето си мислеше, че ще си купува от магазина, ама като я питах откеде се е взело там, не можа да ми каже...ама ти си умна и вероятно знаеш, че всичко в магазина се прави на бюро или на компютър...:)))))
  • 64 Бамбука

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★":

    "Не приемат така лесно всякаква паплач" .....А някой не от тази "паплач" приеми ли са ? Съгласи се, че в България се раждат и много умни и даровити хора. Морско училище в първата десетка на морски университети в Света, гимназистите ни от Математическата гимназия постоянно печелят златни медали на световни форуми, по брой и участие на ИТ специалисти сме едни от първите в света. Тогава защо за Запад, а не на Изток ?
  • 65 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    7 2 Отговор
    Тоя фашиски дебил вярва във всичко
  • 66 Любопитен

    6 3 Отговор

    До коментар #48 от "Много си заблуден!!!":

    Освен общи приказки за личните ти убеждения, цялата РЕАЛНОСТ показва обратното на което твърдиш: българските лекари са на Запад, българските инженери са на Запад, ИСТИНСКИТЕ български учени са на Запад (или хайде, ако Западът ги финансира стоят в България, но с европейските средства). И примерите, както обществени, така и личните са БЕЗБРОЙ, тъй че, другарю, това какви ИЛЮЗИИ поддържаш, за да си буташ опорките и самозаблудите, не отговарят на РЕАЛНОСТТА. Крайно време е да се опираш на ДЕЛАТА, не на ДУМИТЕ. Аз съм живял на Запад и знам с какво УВАЖЕНИЕ се отнасят западняците към умните хора. И не им пука дали си българин, ци-нин или южноафриканец - ти си това, което демонстрираш, а не от която страна идваш. Това е ИСТИНАТА за Запада.

    Коментиран от #78

  • 67 Незнам

    3 0 Отговор
    Как работи съвременния ЛГБТ свят но скоро ще разберете Русия как работи
  • 68 Абе още не схващаш,

    3 3 Отговор

    До коментар #50 от "Хмхмхмхмхм":

    какво ти се казва?
    "..ВИСОКАТА МИ КВАЛИФИКАЦИЯ МИ ВЪРШИ РАБОТА ТАКА, ЧЕ ДА ЖИВЕЯ НОРМАЛНО.."
    Смешник, дали мислиш, че Ротшилдовите ще те оставят жив? Нали "планетата била вече замърсена" от такива, като тебе?
    Дали мислиш, че "новите избрани, няма да обявят ВОЙНА" и айде ракетите ще ти унищожат "високата квалификация"! Ха-ха-ха....
    Наивници! Наивници... Май демокрацията ви е дала "високата квалификация", като тази на Киро Про100-то?
    Харвард без покритие!!! Ха-ха-ха... Мисли сам бе! Защо не можеш да анализираш ФАКТИТЕ??? Нали до скоро ходеше и с парцал на устата по магазините??? А реална медицинска причина? НЯМАШЕ!
    Е, някакви изводи?

    Коментиран от #71

  • 69 Историк

    6 2 Отговор

    До коментар #52 от "хахаха":

    "и тез умните, кога огладнеят , бъркат в чекмеджето на бюрото и си берат домати, чушки, сиренце и саламец си хапват...откъде ви намират такива "умнокрасиви"??" ТЕБ къде те намериха такъв умнокрасив, та "пропусна", че умните получават ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ за РАБОТАТА си като умни, и, колкото и да ви е тъжно на глупавите, те ВИНАГИ ще са с по-големи възможности да се нахранят "когато огладнеят". Просто вие работите ЗА ТЯХ. Такава е социалната пирамида - умните отгоре, глупавите отдолу. И преди да ми кажеш как в социализмо-комунизма "всички сме равни" си спомни за Партийните величия, за вилите на УБО, залимузините на партийните дейци при Живков, спомни си къде учеха децата им докато ти опъваше ушите. Във ВСЯКА система е така. От време на време някои умни използват глупавите за да изместят други умни, като хранят глупавите с идеи за "реавенство", и пак ви яхат. Такива са фактите, останалото е попита пропаганда за балъчорници.
  • 70 Не няма

    1 1 Отговор
    НЕ РАЗБИРА СЕ НАТО НЯМА ДА ГО НАПРАВИ ЗА ДА НЕ ГУБИ ХОРА ОЩЕ ПОМНИ ВИЕТНАМ ПРАВЯТ ГО УМНИТЕ УКРАИНЦИ ВОДЕНИ ОТ БАНДА ПРОДАЖНИЦИ ТОВА Е МАРО
  • 71 Аксиома

    2 2 Отговор

    До коментар #68 от "Абе още не схващаш,":

    Когато руския еничарин загуби "логиката" на това защо подкрепя руския фашистки режим, НЕИЗБЕЖНО започва да върви към конспирациите като следваща опора.

    Коментиран от #80

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Проктолог

    7 1 Отговор

    До коментар #72 от "Пловдив 1912":

    "Така , така , тя Русия не е цвете , но поне не се кланят на леви педали , джендъри и неопределени полово "хора" ..." Да напомним. Вашия Фюрер си млати яко ботокс и носи високи токчета, министър председателката на вашия съюзник Сърбия е лес-ката Брнабич, а най-верния другар на вашия Фюрер - Лишавия, беше забранил да го снимат в гръб, да не му личи голото теме. Хонекер и Брежнев, двама стожери на вашите мракобесни режими се млатеха уста в уста, Нашия неграмотен правешки печатар се опитваше да им подражава. Просия е с най-голямата ГеиЗЗери общност в Европа, а в Просия има епидемия от СПИН, предавана от "липсата" на извращения. И така нататък и така нататък.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 бункерно джудже от кремъл

    2 2 Отговор
    Стига писахте такива статии,че бункерният плъх тамън се показа на светло и сега от страх пак ще трябва да се върне в бункера.
  • 76 Никой

    1 8 Отговор
    Ооооо много са глупави ! Страхуват собствения си народ,че някой от Запад иска да завладее кочината им пълна с пияници , с бедняци ,мръсотия,разбита инфраструктура. Не гледайте централните части на Сан Петербург и Москва. Отидете в по крайните квартали и ще видите ужасяващи коптори в панелните блокове. Запада е прозрял ,че рашистите не подлежат на европейска интеграция,както у нас едно малцинство в ,което се наливат милиони левове по проекти от ЕС. Европейските пари ще бъдат корупционно усвоени от придворните лакеи на който ще и господар на Кремъл да е. Русията е каца без дъно, наливаш и то е ограбено .
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Знаеш ли колко "умни"

    9 0 Отговор

    До коментар #66 от "Любопитен":

    и "високо квалифицирани" зная, професори по математика, по биология, по физика, ИТ ..., даже и бизнмесмени с активи над 200 милиона евра, и какво?
    Много от тези бяха принудени да "се лекуват" с фейк медикамент в инжекции!!! В страните от Запада...
    И сега, кой знае какво беше това, но статистиката показва, че има свръх смъртност в такива страни, дето процента на НАБОЦКАНИТЕ е над 80%!!! ФАКТ Е!
    В България НЯМА такава за сега! Виж докладите и конференциите на патолозите от страните на Запад!!! Ще ти стане известно доста!
    Ама не искаш "да се лекуваш"? Няма да те пуснат на работа и щеш, не щеш.... ще ги слушаш!!!!
    А войната в Украйна? Знаеш ли, колко "заблудени ракети" или снаряди са удряли нормални хора? Е, те всичките да са искали тази война?
    Е, да ама ДБ, ПП, БСП, ГЕРБ, ДПС..... ИСКАТ да участваме... И къде ще удрят после руските ракети?
  • 79 Не е важно дали го вярва

    4 0 Отговор
    Важното е руския народ да го вярва,и тогава Путин ще остане вечен "бащица" за него.
  • 80 "Конспирациите"

    6 0 Отговор

    До коментар #71 от "Аксиома":

    убиха вече 5 човека, които лично добре познавах!
    Това конспирация ли е или тяхната смърт е само теория на конспирацията?
    И каква връзка тука има Русия??? Изобщо не ме интересува Русия. Аз ти говоря за ЕС, за България... ти ми даваш някаква си Русия???
    И там е същото, както и на Запад! Сега всеки ден мрат по украиунските полета стотици хора. Това също конспирация ли е?

    Коментиран от #81

  • 81 Аксиома

    0 8 Отговор

    До коментар #80 от ""Конспирациите"":

    "убиха вече 5 човека, които лично добре познавах!" Когато го разкрият, руския еничарин започва да става все по-конспиративен, с надеждата някак си да се направи на луд.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Бункерен лилипутио

    2 5 Отговор
    Бункернив мишок му пожелаеам да умре по най мъчителния начин
  • 84 ти ли бе

    7 0 Отговор
    ОТАН-чета?!Нонсенс ,бесни кучета лаят,ама извън оградата .....Чиба....
  • 85 1945

    6 0 Отговор

    До коментар #21 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Те и едни други преди 70 години се опитаха под чужда диктовка да превъзпитават българите и свършиха в Белене. Такава ще бъде и съдбата на сегашните краварските слуги
  • 86 Хохо Бохо

    4 0 Отговор

    До коментар #50 от "Хмхмхмхмхм":

    Хохолеся,здорово,бесарабският фронт винаги сте на ниво.Вашите да не са били партийни секретари в украинска СССР,че с такъв патос и устрем се спускаш на всякаква тема,както се казва "гориш".
  • 87 Тир Бушон

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Хмхмхмхмхм":

    Чемодан ,вокзал,Бесарабия.Там ще можеш да променяш който си поискаш,девойко.
  • 88 Тир Бушон

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Хмхмхмхмхм":

    Чемодан ,вокзал,Бесарабия.Там ще можеш да променяш който си поискаш,девойко.
  • 89 Перко Наумов

    5 1 Отговор
    на запад защо бият протестиращите защо искат да наложат техния възглед на живот да вземем обратната ориентация и 60 пола защо мислят че техния образ на живот е най правелния защо Зелзения демократ забранява на хората да говорят на езика които искат защо лови и кара украинците насила да ходят на война много са се родили в СССР и не искат да се бият
  • 90 Някой си

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Мишел":

    Е колко да е светкавично?!?
    Да не могат да си изстрелят ракетите?
    Само малоумници може да го вярват!
  • 91 Помислете

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★":

    Смешки!!!
    Важното е колко ти остава, а плащаш защото имаш😄
  • 92 ХАХА

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Време е наистина НАТО да влезе!
  • 93 незнайко

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "ПалавНИК":

    Може да е глупак но казва истината !
  • 94 Админ

    2 0 Отговор
    Има ,имало е само една фашистка държава и това е Германия...сега фашистка държава е Украйна, факт неоспорим. Русия никога не е била фашистка държава и няма да бъде. Русия е велика страна и винаги ще бъде така. Запада е пак с фашисти те украинци..искат единствено богатствата на Русия...факт

    Коментиран от #96, #99

  • 95 Сатана Z

    1 1 Отговор
    Колосалните загуби,които търпи Укро Вермахта на фронта са съпоставими с Немската офанзива на Ардените през 1945 срещу Англо-Американските нашественици където за няколко дена те губят над 120 000 убити
    Така и Угледар е превърнато в гробище на Улронацисти и НАТОския башибозук.

    Z
  • 96 , Боклук

    1 1 Отговор

    До коментар #94 от "Админ":

    България също е била фашистка държава,което е факт.
  • 97 нави бг

    0 1 Отговор

    До коментар #39 от "Какво да вярва?":

    Голям мечтател
  • 98 Ути

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "112":

    Хващай тоягата, какво чакаш?
  • 99 Ути

    1 1 Отговор

    До коментар #94 от "Админ":

    Жельо Желев - комунизъм = на фашизъм
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания