Last news in Fakti
  Тема: Украйна

21 Февруари, 2023 11:14 7 890 309

Путин: Руската армия влезе в Украйна, за да спре войната

  • владимир путин-
  • реч-
  • путин-
  • русия-
  • война-
  • нато-
  • украйна

Путин заяви, че западните страни "са започнали" тази война, не Русия

Путин: Руската армия влезе в Украйна, за да спре войната - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

НАТО щеше да разположи ядрени оръжия в Украйна. Западните лидери обсъждаха доставката на ядрено оръжие в Украйна, което ни принуди да изпратим войски там. Това заяви руският президент Владимир Путин в столицата Москва пред Федералното събрание в реч, която трябваше да се състои още през месец декември.

Путин говори ден, след като американският президент Джо Байдън посети украинската столица Киев. В речта си Путин повтори основните постулати на руската пропаганда и дезинформация - „биологичните лаборатории в Украйна, западната агресия срещу Москва, както и желанието на Русия да постигне мир".

Още новини от Украйна

„Те започнаха войната и ние използвахме сила, за да я спрем“, заяви руският президент в откровена лъжа. Путин обвини Украйна, че е започнала войната – използвайки този термин, а не „специална военна операция“, както в Русия през последната година наричат военната агресия на руската армия срещу съседна Украйна.

„Украйна и Донбас се превърнаха в символ на тотална лъжа“, каза Путин, обвинявайки Запада, че се е оттеглим от „фундаменталните споразумения“ и е дал „лицемерни изявления“, както и че разширява НАТО. „Искам да повторя: те са виновни за войната и ние използваме сила, за да я спрем“, каза Путин под бурните аплодисменти на своите подчинени.

Пред парламента руският президент Владимир Путин отправи и военна заплаха към НАТО: „Колкото повече западни системи с голям обсег се доставят в Украйна, толкова по-далеч ще бъдем принудени да преместим заплахата от нашите граници.“

Путин заяви, че руската армия „не воюва срещу украинския народ“ - въпреки документираните хиляди военни престъпления, извършени от окупаторите в Украйна срещу цивилното население. „Те [украинците] са заложници на киевския режим и неговите западни господари, които всъщност окупираха тази страна в политически, военен и икономически смисъл“, каза Путин.

Руският президент благодари на украинските региони, които по думите му „са се присъединили към родината“. „Вие направихте избора да бъдете заедно с родината си. Ние започнахме и ще продължим нашата програма за социално възстановяване на тези територии“, каза Путин, визирайки унищожените от руската армия градове и села в източната и южната част на Украйна. Проведените референдуми там са фиктивни и не са признати от международното право.

Путин не спомена и дума за броя на руските жертви във войната, но обеща Русия да внедрява най-новите технологии, за да подобри своята армия. Президентът на РФ каза, че някои разработки вече превишават параметрите на западното оборудване. Путин заяви, че целта на страната е да „създаде масово производство“ на такива оръжия, използвайки собствен индустриален и научен базов модел. Според Путин руските въоръжени сили имат дълги традиции в производството на модерни оръжия, които ще ги приближат до „победата“ в Украйна. Путин не обясни защо руската „безаналогова“ армия вече година не може да достигне Киев, макар че трябваше да го направи за три дни. Путин още живее с илюзията, че Русия си е самодостатъчна и може сама да произвежда оръжия и продукти. Стотици хиляди руски граждани напуснаха федерацията след обявяването на мобилизация, в това число най-образованите руснаци – бизнесмени, IT специалисти и учени. Светът днес е много по-взаимосвързан, отколкото предполага идеята му за индустриален суверенитет.

Путин каза, че Западът „не може да не осъзнае, че е невъзможно да се победи Русия на бойното поле“, поради което води „все по-агресивни информационни атаки“ срещу „традиционните ценности“ на Русия. Путин не уточни дали под традиционни ценности визира убийството на жени и деца в Украйна. А в мита за непобедимостта на руската армия вече не вярват и самите руснаци. На фронта в Украйна Русия търпи поражение след поражение от ЗСУ, докато западните страни ясно подчертаха, че няма да спрат военната си подкрепа и ще увеличат доставките на модерни оръжия.

Путин повтори твърдението си, че Западът подхранва конфликта и освен това води икономическа война. Руският лидер се зарече, че Западът никога няма да постигне нищо. Санкциите, наложени на Русия от различни държави, самонаказват себе си, твърди Путин, визирайки „покачването на цените, затварянето на предприятия и енергийната криза“. „Те обвиняват руснаците за всичко“, каза Путин. Путин заяви, че ще създаде специална правителствена фондация, чиято задача ще е да предостави помощ на близките на войниците, загинали в Украйна. В Русия расте недоволството от неспазените обещания на режима на Путин за осигуряване на финансова помощ на семействата, загубили свои близки във войната.

Владимир Путин е „изгубил връзка с реалността“, каза високопоставен украински служител, докато руският президент изнасяше речта си. Съветникът на украинския президент Михайло Подоляк заяви, че Путин „живее в реалност, в която диалогът относно международното право и справедливостта не е възможен“. Той казва, че позицията на руския президент е „безнадеждна“ и че руските елити стават все по-раздразнителни и се съмняват в способностите му на управлява страната.

Западът цели да нанесе на Русия стратегическо поражение и смята да превърне украинския локален конфликт в глобална конфронтация, каза Путин. По думите му Западът използва Украйна и като таран срещу Русия, и като полигон. Проектът на Запада за създаване на „анти Русия“, осъществяван днес в Украйна, цели да откъсне от Русия нейни исторически територии, заяви Путин. САЩ определиха тези твърдения на Путин като абсурдни. „Никой не напада Русия. Има някакъв абсурд в идеята, че Русия е била под някаква форма на военна заплаха от Украйна или някой друг“, каза съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан.

Русия ще проведе честни президентски избори догодина, каза още Владимир Путин. „Президентските избори през 2024 г. ще се проведат в строго съответствие със закона и при спазване на всички демократични конституционни процедури, Всички трябва да обединим нашите усилия, нашите отговорности и нашите права да поддържаме едно историческо върховно право: правото на Русия да бъде силна“, заяви Путин.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 123 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПОЛИТ КОРЕКТ

    105 111 Отговор
    оправдава загубата

    Коментиран от #6, #15

  • 2 Объркано Атлантиче

    176 73 Отговор
    Майкъл Хъдсън - американски икономист, професор по икономика в Университета на Мисури–Канзас Сити:
    Навремето САЩ са решили, че тъй като Русия доминира в Афганистан, чрез влиянието си върху гражданския сектор на правителството, те трябва да създадат организация като Ал Кайда, да подкрепят Осама Бин Ладен и да им дадат оръжия, за да започнат да се бият с руснаците. Целта е да направят чрез Ал КАйда преврат, което да предизвика руснаците да отвърнат и да ги обвинят, че са нахлули в Афганистан. И това проработи.
    Ал Кайда на практика е наемната армия на САЩ, тоест американското правителство създава и финансира терористични организации.
    Същият подход е използван в Украйна. Създаване и финансиране на нацистки организации, които да предизвикат Русия да се намеси, след което да бъде обвинена, че е нахлула в Украйна.
    Никоя държава не трябва да бъде независима, икономиката й не трябва да е самодостатъчна, защото може да се превърне във военна сила, а това е заплаха за Америка. Кошмарът за Америка би бил съюз между Русия и Германия, защото това означава свързване на руските суровини с германската индустрия. По тази причина те трябва да бъдат разделени. Как? Като направим в Украйна това, което направихме в Афганистан. Нека подкрепим лудите - бившите неонацистки групи!
    Настоящето показва, че планът им отново сработи, по същия сценарий.

    Коментиран от #67, #112, #124, #214, #242, #299, #304

  • 3 КОНТРАТА

    97 69 Отговор
    Щеше ама вече няма как сега Руската армия ще разположи ядрено оръжие в денацифицирана Окрайна.

    Коментиран от #123

  • 4 ТЪПОТИИТЕ МУ

    93 90 Отговор
    НЯМАТ КРАЙ , НО ТЕ СА НАСОЧЕНИ КЪМ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА, САМО ТЕ МУ ВЯРВАТ!
  • 5 "щеше" е дума в удобно минало време

    66 18 Отговор
    Трагедията е пълна..
  • 6 Кучето

    132 48 Отговор

    До коментар #1 от "ПОЛИТ КОРЕКТ":

    Понеже виждам, че си много компетентен, искам да ми кажеш, колко военни бази има Русия в Северна и Южна Америка?

    Коментиран от #63, #77, #82, #132

  • 7 Изкукуригал

    98 33 Отговор
    Нема нема и соросоидчето Дениз се появи
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА

    12 34 Отговор
    КОМБАЙНА ВЪРШАЧКА ,ПАЛАМАНДЕ ТРОШАЧКА,НЯМА ДА СЕ КАРАМЕ,НЯМА ДА СЕ БИЕМЕ,ВЕЧЕР КАТО ЛЯГАМЕ КОЛЕЛО ЩЕ КАРАМЕ,НА КИТАРАТА ВАСКО ЖАБАТА ПЕЯ ПЕСНИ САМО ЗА ВАС,НА МИКРОФОНА ЦЕЦКА МЕЦАТА,ПРИЯТНО МИЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ ЛЕСБИЙКА ОСОБНЯКОВА ОЛИГОФРЕНКОВА ДЪЛГОКОСОВА,ХИПАРКОВА ,ДЕПРЕСИЯ ПУТКОВА ЗЕЛЕНОВА БЪЛГАРКОВА,,,,😛😮😛😮😛😛
  • 10 СЛАВА

    31 27 Отговор
    Алкохолу
  • 11 Мдаа

    93 44 Отговор
    Хахахаха. Явно нацизма, и другите фашизоидни измислици на режима му вече не са достатъчни лъжи, трябват нови и нови.
  • 12 Пилота

    72 60 Отговор
    20-години граничиш с натовски държави само оправдания как пък не намери смелост да нападнеш някоя като толкова се притесняваш от нато
  • 13 Джуджака отново лудна !

    82 66 Отговор
    Този трябва да бъде вързан немедлено !
    Доктор Фройдашки.

    Коментиран от #88, #238

  • 14 Джамбазинов

    101 79 Отговор
    Русия ще победи!!!
    Украйна е бита карта.

    Коментиран от #64, #163

  • 15 Сменям си ник-а

    49 40 Отговор

    До коментар #1 от "ПОЛИТ КОРЕКТ":

    Министерството на отбраната на Русия съобщи, че въоръжените сили (ВС) на Руската федерация са унищожили две пускови установки на реактивната система за залпов огнь HIMARS близо до град Краматорск в Донецката народна република (ДНР).

    Коментиран от #20, #23

  • 16 Степан Бандера

    48 38 Отговор
    най хубавото е че губиш войната
  • 17 ПУТИНЕ,,,,,,

    66 55 Отговор
    Не ни се прай на невинен......запада щеше това, запада щеше онова.....дрън, дрън.....като и комунизма щеше да дойде, ама......ти си почна войната, ти ще сърбаш попарата....

    Коментиран от #42

  • 18 ПУТИНЕ,,,,,,

    55 58 Отговор
    Неси мери оная работа със САЩ.....ще загубиш.....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Слава

    52 32 Отговор

    До коментар #15 от "Сменям си ник-а":

    С това унищожените Хаймарси според същото стават 162. Слава алкахола!
  • 21 НОВО ПЕТ!

    61 48 Отговор
    Нали целта беше демилитаризация и денацификация? Путин се оплита в собствените си лъжи и се излага.
  • 22 Хаха

    52 45 Отговор
    Тоя пак почна да лъже и да си измисля оправдания!
  • 23 Рано

    41 38 Отговор

    До коментар #15 от "Сменям си ник-а":

    И гаргите ви се смеят ей няма падане на тази Украйна

    Коментиран от #34

  • 24 МЪКИТЕ ПУТИНОВИ СА БЕЗКРАЙНА

    53 43 Отговор
    Както и глупостта.....
  • 25 нагло Жуже

    51 36 Отговор
    В Полша също може да има ядрено оръжие? Путлер що не я нападна?!?!?
  • 26 УКРАЙНА СА ЗАИНАТИ

    37 32 Отговор
    И Путин са видя в чудо...лошото е че и НАТО подкрепя Украйна....

    Коментиран от #72

  • 27 Вярвам му

    53 36 Отговор
    На 99%!!!Ако ескалацията не беше продължила и Украйна раболепно приемаше идеите и заповедите на ФАЩ като безумието да се съгласи на нейна територия да има тяхни биолаборатории!Жалко че укрите не си избраха по-мъдър и добър президент!

    Коментиран от #41

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Тоя сам си говори и сам си верва !

    46 40 Отговор
    Руска пропаганда !
    Верват и само в Уганда и Руанда !
    А! И една глухоняма 🐼 панда !

    Коментиран от #36

  • 30 Нали е спецоперация?

    39 26 Отговор
    Защо Путин отново я нарича война. Нали за това название на руската агресия в руснаците влизат в затвора?
  • 31 В АЛЯСКА ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ

    31 26 Отговор
    Путин що не се тества с USA
  • 32 Бесен- _Язовец

    28 35 Отговор
    Лъжливата продажна подлога да не прави мн характеристика на президента на Руската Федерация Владимир Владимирович Путин. Подлого ше трябва да те научим на уважение, че явно не си възпитаван в ТВУто.
  • 33 защо,

    30 27 Отговор
    сега няма ли да разположи? руския идиот вчера не видя ли,че над КИИВ СЕ ВЕЕ АМЕРИКАНСКОТО ЗНАМЕ!!!
  • 34 Сменям си ник-а

    39 22 Отговор

    До коментар #23 от "Рано":

    Не разбрахте ли най после, че Р Федерация воюва с НАТО и ЕС.

    Руският президент Владимир Путин, по време на обявяването на посланието до Федералното събрание , нарече Украйна поробена страна от Запада, който я готви за голяма война.

    Коментиран от #54

  • 35 възрожденски Москвич

    25 36 Отговор
    Крайно време е да се приключи, с един превантивен тактически ядрен удар по киив и оше един по Льов, за подсигуряване!
  • 36 29,пропускаш!

    32 17 Отговор

    До коментар #29 от "Тоя сам си говори и сам си верва !":

    Вярват на Путин също в Буркина Фасо,Бангладеш и Патагония!
  • 37 бат Гойко

    33 31 Отговор
    Това беше ясно още 2 000 когато краварите разполагаха ракетен щит в Румъния , уж против Иран . Още тогава по времето на Кучма и Тимушенко почнаха да обработват окраинците .

    Коментиран от #66

  • 38 0000

    33 19 Отговор
    Путлер в цялата си светлина.
  • 39 ПУТИНЕ,,,,

    36 24 Отговор
    Не НАТО се разширява, а изтока тича към НАТО.
  • 40 Скорец

    26 16 Отговор
    А сега кво им пречи на САЩ да сложат ядрено оръжие? Зеленски не е против.
  • 41 Вярно

    29 21 Отговор

    До коментар #27 от "Вярвам му":

    Какво стана с тези биолаборатории с птиците с патогени които щяха да нападат русия с натовските генерали щяхте да съдите азовците а повечето ги върнахте на Украйна
  • 42 Ми да, щеше

    26 9 Отговор

    До коментар #17 от "ПУТИНЕ,,,,,,":

    В Румъния сложих ракети.
    И казаха - "Ама те са срещу Иран".

    Коментиран от #50

  • 43 Дядо ви КуРтИ От Село ПиПеРкОвО

    43 25 Отговор
    Путин е един отчаян диктатор

    Коментиран от #59

  • 44 С. А. Ф.

    36 24 Отговор
    Дядо Джуджи пак я свърши като кучето на поляната. Значи тази територия и ресурси много са му трябвали и е избързал преди Украйна да стане силна и независима. Каква е разликата дали ще има ядрени ракети в Украйна или където и да е другаде? Може би защото руските ракети могат да летят само до 100км.? Страхотно оправдание за лакомията на диктатора. Той пък взе че се изложи пред цял свят. С тези загуби за една година се видя че руснашката армия е слаба окрадена с глупави командири и напълно демотивирана. Само си съсипа икономиката и си изгони умните хора. А руснак стана нарицателно за терорист и никъде вече не ги искат. Въпрос на време е да скъсат конеца както през 90те. Тогава в Москва продаваха фасове в буркани по улиците.
  • 45 Вярвам му

    16 21 Отговор
    На 99%!!!Ако ескалацията не беше продължила и Украйна раболепно приемаше идеите и заповедите на ФАЩ като безумието да се съгласи на нейна територия да има тяхни биолаборатории!Жалко че укрите не си избраха по-мъдър и добър президент!
  • 46 ПУТИНЕ,,,,

    29 16 Отговор
    Година война и си там откъдето тръгна....Донбас....и 130 000 руски трупа заради болните ти амбиции....

    Коментиран от #57

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 СПОРЕД МЕН

    41 21 Отговор
    Това е глупаво оправдание за ЗАВОЕВАТЕЛНАТА война на Путин. Вижте на картата, къде се намира Латвия. Тя е член на НАТО и е на около 400 км от Москва и на 200 км от С.Петербург. Така че, ако НАТО иска да разположи ядрени оръдия , можеше да го направи още през 2004 година Освен това, НАТО можеше да утакува СССР през 1991 г., когато той се разпадна и беше уязвим. Но, НАТО е отбранителна организация и няма намерение да завоюва чужди територии, както прави сега Путин.

    Коментиран от #306

  • 50 РУМЪНИЯ Е НАТО

    21 11 Отговор

    До коментар #42 от "Ми да, щеше":

    Могат да си слагат квото си искат.....

    Коментиран от #83

  • 51 ПУТИН Е ПОБЪРКАН

    29 15 Отговор
    Осъзнават го и най-заклетите комунисти и путинофили(което всъщност е едно и също),но ги е срам да го признаят.
  • 52 Историк

    32 17 Отговор
    Да напомним: докато беше в рамките на СССР, в Украйна ИМАШЕ руско ядрено оръжие. Излиза, че Путлер си мечтае за времената на СССР, и няма никакви проблеми в Украйна да има ядрено оръжие, но ако е руско и насочено срещу Запада. Тоя бункерен плъх, не само, че е военопрестъпник, ами и е с манталитет на изключително тъ п уличен бандит.

    Коментиран от #56

  • 53 ДДРОнег

    28 19 Отговор
    С такива думи , путин оправдава нападението на Хитлер срещу ссср-то, щото и Хитлер се защитаваше , нали така, рашистчета !!!
    путлер и Хитлер - лика -прилика, само че Хитлер и нацистите бяха далеч по-ефективни от умрялата блатна кочина !!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ром

    25 15 Отговор
    Путин лъже като дърт.............
  • 56 ДДРОнег

    31 16 Отговор

    До коментар #52 от "Историк":

    путлер и русуфилите определено са Шизофреници !!!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Хисторик

    6 16 Отговор
    Руснаците винаги преврават НА и в Чехословакия, и в Полша беше така, в Окрайна е така.

    Коментиран от #62

  • 59 Да изселим Бялата Златка

    9 5 Отговор

    До коментар #43 от "Дядо ви КуРтИ От Село ПиПеРкОвО":

    В Сибир
  • 60 Раша вече в миманса

    26 16 Отговор
    Кървавия руски ботуш 80 години източва ресурсите на България,чрез ктб,Бойко,Костов ,златодобива
  • 61 ОлигофренМалинов

    11 5 Отговор
    Аз се чувствам горд!
  • 62 ЗАТОВА ЗАГУБИХА

    13 15 Отговор

    До коментар #58 от "Хисторик":

    Полша и Чехословакия.....сега иде ред и на Украйна...
  • 63 Оракула

    13 16 Отговор

    До коментар #6 от "Кучето":

    Никарагуа, Венецуела, Куба .
    Добавям , Африка , - 5 бр. и Мала Азия - 2бр. и Антрактида-1?

    Коментиран от #107

  • 64 УНИАН

    17 19 Отговор

    До коментар #14 от "Джамбазинов":

    Не само Окрайна е бита лсрта ами и НАТО ще трябват да се разпадне след края на СВО по денацификация има мн проблеми в този фашиски съюз.

    Коментиран от #241, #287

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Объркано русофилче

    26 20 Отговор

    До коментар #2 от "Объркано Атлантиче":

    Я кажи какво правиха десет години в Авганистан руската паплач.

    Коментиран от #87, #131, #135

  • 68 Сменям си ник-а

    19 7 Отговор

    До коментар #54 от "Рано":

    Можеш ли да ми кажеш нещо за местното население на Америка.

    Коментиран от #79, #90

  • 69 Усещаш,ли

    7 10 Отговор

    До коментар #47 от "Бесен- _Язовец":

    Въженцето около вратлето.
  • 70 Госта

    22 15 Отговор
    Да бре,Хитлер също нападна СССР,защото иначе щели да го нападнат те!!!Но в историята няма “ако,щеше”и т.н,Путинка не осъзнава,че загуби тази война и фиаското ще е пълно….
  • 71 Полуръста

    12 10 Отговор
    КОГА ще хване кръста + ?!
  • 72 Ха ха ха ха ха

    18 3 Отговор

    До коментар #26 от "УКРАЙНА СА ЗАИНАТИ":

    А ти можеш ли да обясниш, къде в цялата тази бъркотия е Украйна? Освен територията й, където се води икономическата война между колективните и свободния свят.

    Коментиран от #78

  • 73 оня с коня

    23 18 Отговор
    Путин хубо заявява че е влязъл в Украйна за да спре Войната.Да,обаче вместо това Войната се разраства,а Путин НЕ СЕ СЕЩА да излезе от Украйна и да обяви че е сбъркал в Подхода си за "спиране на Войната"?
  • 74 АЙДЕ БЕ

    19 6 Отговор

    До коментар #57 от "Ха ха ха ха ха":

    Оръжейните концерни на запад трупат милиарди от военни поръчки...войната им дойде дюшеш....

    Коментиран от #86

  • 75 Щеше?

    20 19 Отговор
    По-голям виц от този не бях чувал!И няма аналог в световната история едно такова детинско оправдание за започване на една завоевателна война!

    Коментиран от #84, #115

  • 76 Следете Копейката !

    19 14 Отговор
    Готви се да бяга!
  • 77 опълченец

    9 8 Отговор

    До коментар #6 от "Кучето":

    Гледам, че и ти си много компетентен, та колко ядрени ракети има в Украйна?

    Коментиран от #111

  • 78 КЪДЕ Е УКРАЙНА ЛИ

    20 15 Отговор

    До коментар #72 от "Ха ха ха ха ха":

    Тя си е на мястото.....Путин я нападна, а не обратното....

    Коментиран от #93

  • 79 Любопитен

    4 6 Отговор

    До коментар #68 от "Сменям си ник-а":

    Дефинирай "местното население".
  • 80 В грешка си

    21 10 Отговор
    Денис. Огледай се по света. САЩ започват военни действия далеч от тяхната територия. Защо? Прост отговор: защото може да се пренесе при тях. Мексико? Централна Америка. Не се пипат. Но Окраина е чудесно място за намеса. Има обширна площ - Житница; имаше промишленост; населена с поукраинчени руснаци, със същия устрем за победа; фашизирани националисти от времето на Сталин и поколенията им. За 10 години формираха натовска армия. Какво по-добро от това срещу Русия? Ако бяха направили изпреварващ удар с доставка на ядрено оръжие нещата щяха да са други и може би сега нямаше да ни има. И не само ние. Затова, да се спират всички и да се продължи с конкуренция за развитие на прогреса. Това е бъдещето на цивилизацията. Иначе има опасност да продължи след няколко стотин хиляди години.
  • 81 Хахаха

    16 6 Отговор
    Позор. позор , позор на бг телевизиите!!!
  • 82 Ако ще и милион бази да има

    21 21 Отговор

    До коментар #6 от "Кучето":

    Каква е връзката с тази завоевателна война,която води Русия(А не САЩ) срещу Украйна?

    Коментиран от #114

  • 83 Еми не могат

    22 5 Отговор

    До коментар #50 от "РУМЪНИЯ Е НАТО":

    Вие това не можете да го разберете.
    Не може твоят съсед да те застрашава теб или семейството ти по някакъв начин.
    КАто оня който застреля психоаналитика.
    Не забравяй че когато това се случи на Америка (карибската криза) светът беше пред ядрена война
  • 84 Нато щял да направи нещо

    14 10 Отговор

    До коментар #75 от "Щеше?":

    Путин решил да го изпревари с остра дипломатическа нота под формата на военна операция
  • 85 Костя Бахмутов Копейкин

    19 15 Отговор
    ботокса му се газира от яд хихихихи
  • 86 Ха ха ха ха ха

    7 6 Отговор

    До коментар #74 от "АЙДЕ БЕ":

    Трупат десет олигарха на Запад, а такива като теб.... опъват гушите:))))
  • 87 Миии

    18 10 Отговор

    До коментар #67 от "Объркано русофилче":

    демократизираха населението бе, като в Ирак, Либия, Сирия...
  • 88 Хахаха

    22 15 Отговор

    До коментар #13 от "Джуджака отново лудна !":

    Путин е най мъдрият и интелигентният Президент в света. Не завиждай на руснаците.
  • 89 Абсурдистан

    18 18 Отговор
    Определено лъжите на кремълският касапин се поизтъркаха. Повтаря се и затъпява. Няма оправдание за нахлуването в Украйна!
  • 90 Мога

    8 10 Отговор

    До коментар #68 от "Сменям си ник-а":

    500 милиона убити индианци поне така вървеше приказката на раша тудей комсомолска правда канал звезда и нтв
  • 91 Когнитивен дисонанс

    19 14 Отговор
    "Руската армия влезе в Украйна, за да спре войната" Висша форма на демагогия!!! Слушайте и се учете...
  • 92 обърканото русофилче

    20 13 Отговор
    Ама нашия шаман Путин що се вози във вражески Мерцедес и говори по вражеския айфон,и иска руските мекерета русофилите да карана лади и москвичи
  • 93 Ха ха ха ха ха

    23 8 Отговор

    До коментар #78 от "КЪДЕ Е УКРАЙНА ЛИ":

    Защо се правите на умствено н.едоразвити? За едните пари от козяците, да се правиш на умствено н.едоразвит... ха ха ха

    Коментиран от #106

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Тиква

    21 14 Отговор
    Така е Джамбазов! И да спре нацистите които надигнаха глава и убиват мирни жители в Донецк и Луганаск от 8 години и повече!
  • 96 СЕРП И МОЛОТ-СМЕРТЬ И ГОЛОД

    20 12 Отговор
    Аз ли вече се обърках или..Каква война какво НАТО и ракети? Нали направиха специална военна операция да елиминират нацистите и фашистите дето са убивали само невинни деца ангели? Е нали ги унищожиха тези фашисти до крак? Какво още правят там? А глупеца не вижда ли че дори и бивши неутрални държави искат вече спешно да бъдят приети в НАТО? Съсипа и без това бедният и немощен руски народ и засили омразата на западните държави към всичко руско.
  • 97 пропаганда за хахита

    18 11 Отговор
    шизофреник , не бил почнал той войната LOL
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Хара Кири

    20 11 Отговор
    Това беше ясно още 2 000 година когато краварите разполагаха ракетен щит в Румъния , уж против Иран . Още тогава по времето на Кучма и Тимушенко почнаха да обработват окраинците .

    Коментиран от #109

  • 100 време е

    11 2 Отговор
    Война, трябва да обявим на войната. Разбира се, с мирни средства. Защото насилието ражда насилие. Войната е кървав бизнес, най-грозният и престъпен начин за правене на пари и печелене на власт! Няма добри в днешната война!
  • 101 0000

    7 4 Отговор

    До коментар #47 от "Бесен- _Язовец":

    Ти ква у.т.а.й.к.а си, гризачо
  • 102 Хаха

    13 16 Отговор
    Бе ти ги подразни още малко западните страни пък да видиме като ти се изсипат 5-6 супер развити страни в пълна бойна готовност как е от другата страна
  • 103 Джамб Азов

    13 10 Отговор
    Някой да знае нещо за роднините ми от Мариупол ? Не ми се обаждат вече. Осиротях !
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Наистина ли?

    14 12 Отговор
    Владимир Владимирович,Вие мерихте ли си температурата?
  • 106 Любопитен

    10 10 Отговор

    До коментар #93 от "Ха ха ха ха ха":

    Откога знаеш, че слугуваш на фашиста в Кремъл?
  • 107 Кучето

    15 3 Отговор

    До коментар #63 от "Оракула":

    Закрити и нефункционират. Питам за Северна и Южна Америка, кво ми слагаш Африка, Азия и т.н. Я се върни във втори клас по география.
  • 108 Този бърже да се върже

    6 8 Отговор
    И войната ще свърше
    Един дядо от Волуяк.
  • 109 Мухаха

    4 4 Отговор

    До коментар #99 от "Хара Кири":

    Ще обработват я, ти един македонец не можеш, най-много да те обработи той 😂
  • 110 Заглавието беше

    17 3 Отговор
    Русия е имала информация че САЩ се готви да разполжи в Украйна ядрено оръжие!Защо го променихте???
  • 111 Кучето

    13 8 Отговор

    До коментар #77 от "опълченец":

    Нали НАТО не воюва в осрайна, защо им е атом на окрите тогава?

    Коментиран от #164

  • 112 456

    8 6 Отговор

    До коментар #2 от "Объркано Атлантиче":

    И аз мога да си плямпам , каквото си пожелая . Да си правя интерпретации на всичко . Мога да анализирам всичко . Ти пък вярваш , на каквото си пожелаеш . Факт е , че САЩ създадоха Осама и помогнаха да се бори с руснаците . Целите са друго нещо . Там митологиите и конспирациите за наивници играят роли в посока на двете страни
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Кучето

    18 6 Отговор

    До коментар #82 от "Ако ще и милион бази да има":

    Защото НАТО иска осрайна за плацдарм срещу Русия при директен конфликт, бе, как защо... Само ти ли не си разбрал?!?

    Коментиран от #122

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Оракула

    16 15 Отговор
    "Руската армия нападна Украйна ,за да спре войната"!
    Путин тотално е аут от истината!
    Явно е ,че и този диктатор, като всички други е към края на живота си!
    Напомня ми , до някъде със своята параноя и инат, на Хитлер , пред Сталинград!
    Хитлер също е бил, като Путин пълен невежа в военното дело ,но параноята на диктаттурата ,
    го овладява и" ефрейтор Адолф" ,става Главнокомандващия на немската армия , Хитлер!
    В случая днес "Комсомолския секретар", Владимир, чрез" КГБ -параноя" до побъркване ,
    става , Главнокомандващ на Руската армия ,Путин!
    Знаем как завърши Хитлер в Русия , не толкова далече от същото място,
    където Путин днес , копае гроба на Руската нация , ако има все още такава,
    защото резервите показват, че Русия няма войска а само наемници!
    "А можеше, да си дондурка олигарсите , и да си харчи милиардите на руския "заспал" народ, на спокойстние!
    "Но това, което сам си направиш ,и Чумата в гората, не може да ти го направи!"
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Георги Марков

    19 10 Отговор
    САЩ и НПО-та на Сорос, заедно с камерите на CNN, свалиха с преврат (2014 г.) законно избраното украинско правителство .
    Главни действащи лица са вицепрезидентът Байдън, Виктория Нюланд и Сорос. Нюланд заповядва на американския посланик премиер да не е Кличко, а Яценюк.

    Сорос пък му казва, че Обама е много мек и не може да се оправи с Путин.

    На помощ идва Саакашвили, който води снайперисти в черни дрехи и от хълма започва стрелба, която CNN предава на живо. За ужас на министърката на външните работи на Естония, която е на площада, те убиват и протестиращи, и полицаи.

    В резултат в Украйна идва проамерикански режим, но страната губи Крим. Най-намазва синът на Бай дън, който влиза в борда на голяма украинска компания за 50 000 долара на месец. В книгата си признава, че ги харчи за наркотици, мацки и алкохол.

    Коментиран от #272

  • 119 Пешо от блока

    12 10 Отговор
    Путин не е с всичкия си, щом говори подобни глупости. А може би цитира Оруел, щом казва, че войната е мир, а мира е война. Трябваше просто да каже едно " цитирам".
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 САЩ

    10 8 Отговор
    Тоя започна като нас. И ние бомбардирахме Хирошима и Нагасаки, за да намалим броя на жертвите на войната.
  • 122 Хммм

    9 20 Отговор

    До коментар #114 от "Кучето":

    Така ли ти казаха там където ти казват какво да пишеш? Че "НАТО искало Украйна за плацдарм"? И Финландия ли НАТО я иска за плацдарм? Или Финландия поиска да влезе в НАТО, за да се спаси от "добронамерения" си съсед (както и украинците)?

    Коментиран от #156

  • 123 д-р Косев

    9 8 Отговор

    До коментар #3 от "КОНТРАТА":

    Викаш да си преместят стратегически сили от Сибир в околностите на Соледар, че оттам да могат по-лесно да достигнат натовските войски с прашките 😂
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 То пък една армия !

    15 11 Отговор
    Цяла година превзе 28 сантиметра от
    Донбас до... Донбас !
    Измерено с линийка за първи клас !
  • 126 Лоши руски гени

    12 10 Отговор
    Шизофренията не прощава!!! Пийте ги тези хапчета!!!
  • 127 Пияният Болен

    9 6 Отговор
    Отивам да освобождавам Альоша от наряд!
  • 128 Георги Марков

    16 10 Отговор
    В 2022 г. Байдън, вече президент, отново подхвана Украйна и обедини Европа срещу Путин. След геноцид в Домбас и Луганск преди 8 години руснаците нанесоха военен удар, след който Украйна понася жертви, щети и ще загуби още територии.
    Какво да казваме на децата си за войната? Същото, което за бомбардировките на САЩ над Сърбия 1999 г., войните в Ирак и пр. Международното право е едно - и за Русия, и за САЩ, и за Китай.

    Щеше ли да има война в Украйна, ако президент бе Тръмп? Според самия Доналд Тръмп - не.
    Байдън успя да противопостави останалия без лидер ЕС на Русия, но я съюзи с Китай, Индия, Иран и при неутралитет на Турция.

    Това са фактите - имало едно време една Украйна.
  • 129 ПОРЕДЕН ПЪТ

    12 7 Отговор
    ЗА ПЛЮВАЩИТЕ ТУК ЩЕ КАЖА.......................В МОМЕНТА ГОВОРИ, ИЗСЛУШАЙТЕ ГО ЩОТО МАЙ ВСИЧКИ В "ОБЕДИНЕНИЯ ЗАПАД " ЩЕ ДУХНАТ СУПАТА ...................."АВТОРА" ПИШЕЩ ТУК ГО ЗНАЕМ ....ПОТУРАН КО....!!!!!

    Коментиран от #137, #146, #153

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Ветеран от Протеста

    14 15 Отговор

    До коментар #67 от "Объркано русофилче":

    В Афганистан руските Комунисти 10 години правиха Комунизъм като нахлуха по " Моста на Дружбата".В резултат във всяко министерство има по няколко руски Съветника за организиране на Комунизъма,Три Милиона убити афганистанци с бойни хеликоптери и танкове,шест Милиона бежанци от ужаса на Руската Окупация.....Накрая цялата руска паплач се оттегля обратно в Кочината си пак по "Моста на Дружбата"....безнаказано!!!Що така бе,товарищи???Защо,а???
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Жоро

    12 8 Отговор
    Путин трябва да бъде глобен че използва думата "война". Това е само разходка в източна Украйна с цел губене на крайници, доста възможно и живота на мобиките.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Объркано Атлантиче

    21 10 Отговор

    До коментар #67 от "Объркано русофилче":

    О б я с н я в а м :

    Тогава през войната Афганистан имаше граница със СССР, забележи, Афганистан няма граница със САЩ или Великобритания.
    В Афганистан се случи същото което става днес в Украйна (пак на руската граница) - муджахидините получаваха огромна военна и финансова подкрепа от Запада и арабския свят.

    Руснаците няма пак да допуснат война на своя територия или като грешката си в Корея (пак на руската граница), където САЩ разделиха и направиха от един народ две държави - Северна-Южна.
    Както в Корея, Афганистан, или днес в Украйна руснаците се защитават и воюват с Англо-американците, отново подчертавам - на руските граници.
  • 136 Иванушка 🇷🇺

    14 12 Отговор
    Когато на 24 февруари започна 3-дневната специална военна операция на бащица Путkiн и тръгна 67 километровата военна колона на нашата армия към Киев за превземането му, аз с 4 ортака празнувах в хоремага на село. Хвърляхме калпаци във въздуха и се черпехме с парцуца за скорошната победа. А вече тази 3 дневна специална операция навърши година. На 3ти март щяхме да гледаме победния марш на площада в Киев. Сега година след началото на СВО ще гледаме парада на площада в Москва ! А чувствувах Путин като баща , а той бил мащеха.
  • 137 Няма как

    12 8 Отговор

    До коментар #129 от "ПОРЕДЕН ПЪТ":

    Да го слушаме след като каза че няма да напада Украйна пак ли ще лъже
  • 138 ПростТролКопейкин

    17 8 Отговор
    Ама Западът само как измръзна без руският газ!Хак име! Нека мръзнат!!!
  • 139 Георги Марков

    9 7 Отговор
    Стана ясно, че Западът не може да спаси Украйна с военна сила, а чрез санкции срещу Русия. Но НАТО е военен съюз, а не Сметна палата, нали?
  • 140 Павел пенев

    13 6 Отговор
    НАТО и ЕС са окупанти които окупираха Украйна и сега трябва задължително Русия да освобождава украинския народ от неонацизма.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 без имена

    3 7 Отговор
    путин като сащ- прави износ на демокрация .....империялисти.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Хахахахаха

    13 7 Отговор
    НОВО 20 ! Причините се променят като курса на рублата. Ако се направи ретроспекция на всички обявени причини, ще се стигне до диагноза на джуджака.
  • 145 Гост

    10 6 Отговор
    Тези ушанки най-обичат в мътна вода риба да ловят. То затова се казва руска партенка.
  • 146 Историк

    7 7 Отговор

    До коментар #129 от "ПОРЕДЕН ПЪТ":

    Речите на Хитлер на 21ви век са интересни само за пред трибунала, който го чака и него и всички слуги на режима му.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Ники

    13 5 Отговор
    Днеска слушах Зеления домат и той се изпусна леко с думи като: "Новата пратка оръжие ще се опита да спре максимално руското отмъщение".Та нали улеите бяха невинни ,а тоя говори за отмъщения??
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Реалист

    8 6 Отговор
    Наркомана ви лъже половината от написаното е лъжа
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Българин

    10 10 Отговор

    До коментар #129 от "ПОРЕДЕН ПЪТ":

    Слушах го предния път като плашеше с безаналоговите си ракети.Видяхме ги (на анимационните филмчета).
    Само слабоумни българи могат да се връзват на тъпотиите на тоя пигмей.
  • 154 Оле!

    12 5 Отговор
    („Те започнаха войната и ние използвахме сила, за да я спрем“, заяви руският президент)
    И сега като се е ширнал едимн МИР в Украйна? Малееее!! Че украинците се бяха оляли с национализъм-бяха.
    Но опази,Боже от руско "освобождение".......
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Кучето

    13 10 Отговор

    До коментар #122 от "Хммм":

    Ти явно не си виждал на живо атлас, нито географска карта. Още по-малко пък разбираш от военно дело.
    Я се пробвай да атакуваш Москва от Финландия или Швеция, а после от северна осрайна. От къде ще е по-бързо и ефективно???
    Кво ли ти обяснявам, като си някакъв с основно образование, но купено!!!

    Коментиран от #175, #288

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Русия освобождава Украйна от

    13 10 Отговор
    марионетното атлантическо фашистко правителство слуга на зад океанския терорист прикрит хитро от наметалото на демокрацията.
  • 159 Блядостан на бостан

    12 11 Отговор
    Това изказване ясно може да ни покаже че в България спешно трябва да бъдат направени бази на НАТО с възможно най новите ядрени оръжия. Скоро си купих нови пералня и телевизор. Имам американси автомобил и ползвам интернет. Утре Путя може да реши че съм фашист и не искам да ги загубя.
  • 160 Убаво влезе....

    11 6 Отговор
    Ама как ще излезе....
    С ГРУЗ 200....
  • 161 Хаха

    11 4 Отговор
    Влезе за да спре войната но започна по голяма ?
    Този е откачил съвсем
  • 162 Трол на Костадин

    7 3 Отговор
    Верно съм много прос.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 опълченец

    8 6 Отговор

    До коментар #111 от "Кучето":

    Виж, заглавието на статията няма нищо общо с въпроса ти, та и аз ти зададох контра-въпрос, с ясната цел, че манипулирам. Когато вадиш факти от контекста на нещата с цел да манипулираш тука, винаги твоите опоненти могат да направят същото. А по отношение на въпроса ти, защо няма военни бази на Русия в южна и Северна Америка, отговора е много прост- искат, но нямат възможност, и там не им вярват.

    Коментиран от #208

  • 165 вейл

    10 5 Отговор
    Тази статия не се чете , написана е като за децата от 1ви клас ,обяснено е кой лъже и е лош , за да не си помисли някой , че Путин казва истината . Обидно за читателите .

    Коментиран от #176

  • 166 Алла

    11 8 Отговор

    До коментар #151 от "Санкт Петербург Z 🇷🇺":

    "Преди да избяга в Израел Алла Пугачова каза на Русите ". бяхте крепостни а сега сте роби.."" Яко ги жегва руските слуги в България, когато една истинска рускиня (а не такива като тях, които освен мисленото робство, нямат нищо общо с Русия) :)))) млати така по психичните отклонения на робския манталитет на крепостниците :))))

    Коментиран от #170

  • 167 Всъщност

    11 7 Отговор
    никъде Путин не говори, че Русия влезе в Украйна заради заплаха от настаняване на ядрени оръжия в тази страна! Посочи съвсем други причини за войната, като една от причините е, че излъгаха в подписването на Минските споразумения, за да може укрите да се подготвят да нахлуят и унищожат съпротивата на живеещите в Донбаска и Луганска области и бяха готови да го направят, но руснаците изпревариха... Май авторът на тази статия слуша и чете както дяволът чете Евангелието...
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Санкт Петербург Z 🇷🇺

    4 10 Отговор

    До коментар #166 от "Алла":

    В България няма и не е имало никакви "руски слуги". Робите нямат роби. Българите са 500-годишни турски роби.

    Коментиран от #303, #305

  • 171 Рико

    2 4 Отговор
    Ако Жъм1бас ага е в долния ляв ъгъл всичко е маша1лла.
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Хммм

    10 12 Отговор

    До коментар #156 от "Кучето":

    Ква Москва бе? Ти НАТО да не ги мислиш за някакви мужици от Първата световна, та си мислиш, че АКО има война (не, че някой е тръгнал да воюва с руЗЗия, това е ПОРЕДНАТА лъжа за оцеляваето на фашизма там) ще бъде пехотна атака за завладяване на един град? Аман от руЗЗофили с основно образование, които още живеят във съвеЦките филми за "великата отечествена".

    Коментиран от #199, #230

  • 176 Блядостан на бостан

    8 3 Отговор

    До коментар #165 от "вейл":

    Коя истина? Първата или втората? Първата истина беше че няма да напада Украйна.
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 "Не мислА"

    9 1 Отговор

    До коментар #157 от "Санкт Петербург Z 🇷🇺":

    За да се осъзнае колко шизофрения и параноя има в такова твърдение не е нужно даже 1/6 от интелекта на пещерен човек.
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Така де

    7 3 Отговор
    Прав сте, другарю Путин. Руската армия е миротворческа.
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Дзверцов

    7 5 Отговор
    Това което казва и е сигурно, че ще продължи прочистването от назита и бандеривци както пресели в отвъдното азовците.
  • 186 аха

    8 10 Отговор
    Писанията Ви тук нямат никакво значение. Войната ща продължи още няколко месеца и ще завърши с мирен договор. Най-пострадала ще бъде Украйна и ЕС. Договорките между Русия и САЩ не спират. За момента препъникамъка е страните с които НАТО доближи границите на Русия. Ако се договорят в тези страни да не се разполагат определени видове оръжия веднага войната ще спре. Украйна ще е загубила територии, едни за Русия, други ще са полски протекторат, останалите дето се надяват нищо няма да получат. Търговията с въглеводороди ще е само с американски доставчици които купуват от Русия. Цените няма да са пазарни защото ще има само един доставчик а на останалите ще им се нареди да се съобразяват с обявената щатска цена.

    Коментиран от #192

  • 187 Не е лесно

    7 1 Отговор

    До коментар #184 от "Санкт Петербург Z 🇷🇺":

    А пука ли ти, че напълно си скъсал плувката? Не ми отговаряй. Видно е, че имаш проблеми.
  • 188 Историк

    4 7 Отговор
    Безплатно мразя руззия,защото винаги е подтискала нас различните с нежни и нараними души.
  • 189 Хейтър

    6 5 Отговор
    Дрогирана откачалка. Сам не си вярва на лъжите.
  • 190 Путинче

    11 7 Отговор
    Много гласове на руски интелектуалци предупреждаваха до какво ще доведе режима на Путин но никой не вярваш или не искаше да повярва. Още преди 20 години през 2003 г. Елена Бонер (съпруга на нобеловия лауреат за мир Андрей Сахаров) и Владимир Буковски, публикуваха в американски, западни и руски вестници открито писмо до президента на САЩ Джордж Буш с призив да не се доверява на Владимир Путин. "Той напълни управлението на Русия с кадри на КГБ, руският парламент, съдилища и медии са под контрола на Кремъл, а изборите са фарс. "Антисемитизмът и ксенофобията се използват от тайните служби за демонизиране на едрия бизнес и раздухване на милитаристична истерия, подобна на тази в Германия в годините на нацизма. Руското общество е в хватката на страха, а опозиционни политици и журналисти стават жертви на неразкрити убийства. Половината от най-важните правителствени постове са заети от хора, идващи от КГБ." Оказаха се пророци!

    Коментиран от #243

  • 191 БОЛНИ РУСКИ ШИЗОФРЕНИЦИ

    11 5 Отговор
    СЪЩИЯТ КАТО ЛЕНИН И СТАЛИН.
  • 192 Не че

    2 0 Отговор

    До коментар #186 от "аха":

    Не искам да те разочаровам, но те чакат ГОЛЕМИ разочарования в бъдещето. Но ти си свикнал, сигурен съм, тъй че ... Пошегувах се. ИСКАМ да те разочаровам.

    Коментиран от #211

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Вашингтон usa

    5 7 Отговор

    До коментар #181 от "Санкт Петербург Z 🇷🇺":

    Българите изглеждат като турци или цигани
  • 195 Безгръбначно

    7 1 Отговор

    До коментар #184 от "Санкт Петербург Z 🇷🇺":

    На една плюнка живот си бурятска а.мебо
  • 196 Вашингтон usa

    4 8 Отговор
    България е държава нищожество. Българите са отвратени черни мръсни цигани.

    Коментиран от #210

  • 197 Вашингтон usa

    4 7 Отговор
    Българските момчета в продължение на 500 години бяха изнасилени от турците в задника!

    Коментиран от #204

  • 198 Иванушка🇺🇲

    10 7 Отговор
    Фашиста Путин е класически шизофреник. Тоя е направо луд за връзване. Добре че му остава още малко преди да го въдворят в лудницата.
  • 199 Кучето

    7 1 Отговор

    До коментар #175 от "Хммм":

    С некомпетентни, нискообразовани и неграмотни не комуникирам. Въпрос на лична хигиена. Не се опитвай да ми привличал вниманието повече. Пълен игнор за теб!

    Коментиран от #221, #229

  • 200 войната започна през 2014г

    13 8 Отговор
    Путин започна войната през 2014г в Крим!
  • 201 аха

    15 4 Отговор
    След края на войната с голяма вероятност ще има и гражданско недоволство срещу сегашния елит. Защо загубиха територии, защо загинаха стотици хиляди. Въпросите няма да имат край. На управляващите ще им се наложи да емигрират и понеже вече няма да са нужни на никого бързо ще бъдат забравени от сегашните приятели. Голям въпрос ще бъде и кой ще плати сметката за налятите милиарди. И то е ясно, народа на Украйна.
  • 202 РЕЖИМА НА ПУТИН ДОВЕДЕ ДО

    9 10 Отговор
    КЪДЕТО НАБАРАТ РУСНАК ГО СПУКВАТ ОТ БОЙ ПО ЗАВЕДЕНИЯ И УЛИЦИ В МНОГО ДЪРЖАВИ, МНОГО СА ПРИМЕРИТЕ ПОСЛЕДНИЯТ ОТ ТУРЦИЯ ПЕРСОНАЛА Е ИЗЛЯЗАЛ ОТВЪНКА ЗА ДА НЯМА СВИДЕТЕЛИ НА БОЯ, ПЕТ РУСНАКА СА ГИ СДРАЛИ ОТ БОЙ.

    Коментиран от #225

  • 203 Свърши камъните

    9 1 Отговор

    До коментар #181 от "Санкт Петербург Z 🇷🇺":

    и взе да пустосваш през плета?А пък ние грозните българи може от хвърлените в двора ни камъни - къща да си построим.
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Жалко джудже с ботокс

    11 8 Отговор
    Давайте му нобеловата награда за мир и да миряса!!! Писна ми от този, само с него се занимава света!!!
  • 206 В РУСИЯ ЛИПСВА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

    12 6 Отговор
    ОЩЕ ЕДИН АВТОМОБИЛ НЕ СА ИЗМИСЛИЛИ КАТО ХОРАТА ОТ 50 Г. АМА ПИЕНЕ КОЛКОТО ЩЕШ.
  • 207 Рико

    3 1 Отговор

    До коментар #173 от "д-р Косев":

    Гледай си там проктологията и не се занимавай с неща от които хал хабер си нямаш.
  • 208 Кучето

    8 3 Отговор

    До коментар #164 от "опълченец":

    Правиш се на тактик, а си отворена книга за мен. Кво ми разясняваш, какво е пишело и т.н. Колкото до въпроса ти, не е проблем в доверието, а фактът, че управленците в американските колонии са купени с петродолари, а който не е купен се държи здраво за орехите с компромати. Стара тактика, но много ефикасна, капиш?
  • 209 Яяяяяа

    11 6 Отговор
    Голям смях. Е това ако не шизофрения здраве му кажи. Заплашвам света с ядрен удар, а съм невинен! Боже, защо създаваш такива извратеняци?
  • 210 ДА ТАКА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСИЯ

    9 6 Отговор

    До коментар #196 от "Вашингтон usa":

    СМЕ В КАЛТА 78Г УПРАВЛЯВАНИ И ИЗЦЕЖДАНИ ОТ МОСКВА КАТО РУСКА ГУБЕРНИЯ.
  • 211 аха

    5 1 Отговор

    До коментар #192 от "Не че":

    Колко по-разочарован да бъда от това, че оставихме такова наследство на внуците ни? Подскачахме по площадите, срещахме царя, радвахме се на Борисов. И нищо сами не направихме. Чакахме да дойде спасителя. С нашето бездействие сами си докарахме това на главата. България е на кръстопът на търговия и технологии но никой не се спря тук, причините ги знаете. И на този кръстопът станахме остров на кръговото движение. Всички ни заобикалят. А иначе едва ли дълго ще бъда разочарован, над 70 години всеки ден ми е подарен, добър или лош.

    Коментиран от #219

  • 212 Денисеее

    8 7 Отговор
    гледам прес конференцията от самото начало и такива думи не е споменавал. Но иначе те са си самата истина и точно САЩ и запада запомнаха тади война. А, Русия ще я завърши, както винаги е правила и то в сърцето на врага,Париж с Наполеон и Берлин при Хитлер. А сега в лярата колиба при бай Глъм и геонете в Брюксел при отя съсел Бордел.

    Коментиран от #298

  • 213 Хаха

    8 3 Отговор
    Е нали бяха уж нацисти, после ви бяха нападнали, после НАТО, сега да спре войната ... хайде последно решете какво точно е било !
  • 214 Да обаче

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Объркано Атлантиче":

    сега Русия не е СССР и начело не е Горби а Путин.
  • 215 Уве Зелер

    8 5 Отговор
    ПОКЛОН ПРЕД РУСКАТА АРМИЯ! ОСВОБОДИТЕЛКА НА НАРОДИТЕ!

    Коментиран от #228

  • 216 Казуар

    3 2 Отговор
    Руската армия навлезе в Украйна да спре войната, или да я разшири. А иначе тука се пишат свободни съчинения.
  • 217 Демократ

    8 5 Отговор
    Извънредното съобщение не е извънредно за никой мислещ човек. На 23.02.2022 г. Путин каза,че провежда учения на границата с Украйна, на 24.02.2022 г. вероломно и брутално нахлу в Украйна за изненада на руските военни, че са на учения, а изведнъж получав заповед да нахлуят в чужда държава и да започнат да убиват и разрушават.За Путин войната е мир и лъжата е истина.Бог да пази всички държави от руския мир!

    Коментиран от #237

  • 218 666666

    4 3 Отговор
    Терминиране на укрите и чакаме после да ни освободят отново от предателите на БГ.
  • 219 Не че

    1 1 Отговор

    До коментар #211 от "аха":

    Лъжеш и когато се опитваш да си искрен и да правиш рекапитулации. Това е дъното. Ще ти се случват още много разочарования, защото си свикнал да лъжеш и да бягаш от реалността. Обещавам ти.

    Коментиран от #234

  • 220 Робинзон Крузо

    6 1 Отговор
    с тази реч е все едно петкан да спаси робинзон!
  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Христо

    10 5 Отговор
    Путин е луд!
  • 223 Фикри

    8 4 Отговор
    Тоз е напълно луд. Вече само той си вярва на простотиите.
    ЕС да спре водката на руснаците и до месец ще го обесят ,,😀
  • 224 Ъхъъъ

    8 1 Отговор
    Влезна за да спре войната даже и по мирните населени места където нямаше конфликти нали ?
    Този ни взима за балами
  • 225 Реалист

    3 7 Отговор

    До коментар #202 от "РЕЖИМА НА ПУТИН ДОВЕДЕ ДО":

    Това гордост ли е? Да биете и унижавате хората, само защото са родени руснаци! Че то и Хитлер е правил същото с евреите. Не оправдавам войната в Украйна. Гнусна е. Но помня 22.02.2022 г когато Зеленски заплаши че ще хвърли атомна бомба в Москва. Дори украинските журналисти към ден днешен недоумяват защо го направи. Това беше провокация, целяща война. За това за мен Зеленски е предател на собствения си народ. Питам се ако на границата ни с РСМакедония се изсипва сумати оръжие и някой от ония убавци излезе и каже че ще ни метне мръсна бомба в столицата как ли ще ги гледаме, а? Против войната съм. Но знам че тази война беше провокирана от Зеленски. И знам че докато той е начело на Украйна ще умират невинни украинци, а Европа ще пропада все повече. Но пък отвъд океана икономиката се възстановява мълниеностно. Така че какво значение има цената на млякото в България и дали немеца затваря завод след завод, нали?

    Коментиран от #231

  • 226 Трифон зарезан

    10 3 Отговор
    Руски мародери.
  • 227 Глупаци

    10 1 Отговор
    Рузка шизофрения.
  • 228 Хаха

    12 4 Отговор

    До коментар #215 от "Уве Зелер":

    За това ли Руската федерация и казват затвора на народите, защото ги освобождава ?
    Общо 160 народности има и всичките живеят като първобитни от каменната ера .... СМЯХ

    Коментиран от #245

  • 229 Хмм

    7 5 Отговор

    До коментар #199 от "Кучето":

    Поредния шперплатов комунистически фосил, който заобиколен от овехтелия си соцбагаж, начервен с китайски кич, се опитва да си проправя път в модерния свят. С мислене от комунистическата епоха не става.
  • 230 Ти сам си

    3 4 Отговор

    До коментар #175 от "Хммм":

    противоречиш ,и то- елементарно.Вярно е единственото,че сега не е ВСВ.И Украйна не е нацистка Германия.Ако беше друга държава,друг народ,до сега да са ги превърнали в лунни кратери,но пазят народа на Украйна и инфраструктурата му.С конвенционални оръжия, независимо какви РФ не може нито да бъде сломена,нито победена.Чиста география.Но не се залъгвай,че са слаби.Фатална грешка,плод на масова информационна мъгла..Стигне ли се до директен конфликт в Европа ( фаш няма да се намеси,бъди сигурен) за дни ще бъдат унищожени всички възлови летища,центрове за вземане на решения,пристанища,жп линия - всичко.От въздуха,от вода и под вода.Остава ЯРС,но никой , още повече фащ няма дори да помисли за подобен сценарий.Там прекрасно ( и реално) осъзнават че за тях ще бъде Армагедон.А къде слагаш Поднебесната,Иран и Ким Чен,при подобен сценарий? Ще наблюдават отстрани,за да бъдат и те премазани от същите англосаксонски,ако РФ бъде нападната с класически оръжия.До есента, не клоуна,с русия и щатите ще седнат на масата.Клоуна е несполучила марионетка,която ще хвърлят в кашона.

    Коментиран от #235

  • 231 Любопитен

    4 2 Отговор

    До коментар #225 от "Реалист":

    "Но помня 22.02.2022 г когато Зеленски заплаши че ще хвърли атомна бомба в Москва." Я цитирай кога и къде Зеленски е казал такова нещо.

    Коментиран от #246

  • 232 ЧОКИ

    4 6 Отговор
    БРАВО НА ПУТИН- ГОСПОД ДА ГО ПАЗИ
  • 233 Глупаци

    4 1 Отговор
    Рузка шизофрения
  • 234 аха

    1 0 Отговор

    До коментар #219 от "Не че":

    От реалността никой не може да избяга, а с разочарованията съм свикнал. Това дето го обещаваш е още от същото. Дори пръста си да не мръднеш от същото ще има много, за много дълго време и за много от тези като мен.

    Коментиран от #239

  • 235 Хммм

    3 2 Отговор

    До коментар #230 от "Ти сам си":

    Ако исках да чета пропагандна фашистка бълвоч щях да си пусна Коня или Трамара, а не да чета постовете на терторазрядни мегафони.
  • 236 Джуджака с двата крака

    9 2 Отговор
    Преди години един комшия също така "влезе" през нощта в моя двор. Мина време, той се спомина. И едно малко парцалче от скъсаните му панталони виси на моята ограда. Не го махам за да ми напомня колко подла може да бъде широката славянска душа.
    Вечен ще бъде срама и за Русия.

    Коментиран от #309

  • 237 Реалист

    4 4 Отговор

    До коментар #217 от "Демократ":

    А защо започваш с 23.02.2022? Започни от предишния ден, когато Зеленски обяви по националната телевизия, че ще пусне атомна бомба в Москва. Логично е че като заплашат така на следващия ден ще покажат, чрез учение че няма да търпят такава заплаха. А и да бъдем честни, ако някой ни заплаши нас с атом ще клекнем, защото нямаме и 1 ескадрила. Но това е Русия. Да плашиш атомна сила с атомна бомба (факт записан на 22.02.2022) си е просене на война. Питай Зеленски защо го направи. Украинците не знаят, въпреки че журналистите питат нон стоп защо каза това. Няма отговор.

    Коментиран от #282

  • 238 И запомнете

    3 4 Отговор

    До коментар #13 от "Джуджака отново лудна !":

    краварката е винаги в долния ляв ъгъл (под снимката).
    На всяка чорба меродия. На всеки цитат - тълкувание по краварски.
    Добре че не са го сложили в прогнозата за времето!
  • 239 Не че

    1 1 Отговор

    До коментар #234 от "аха":

    "От реалността никой не може да избяга, а с разочарованията съм свикнал." Можеш да се опитваш като се самозалъгваш, но си прав, никой не може да избяга,затова си тук, със зъби и нокти да браниш лъжите, с които се криеш от реалността :))) А че си свикнал с разочарованията вече ти казах, че съм наясно, още преди да започнеш да ми се изповядваш. Знаеш ли как познах?

    Коментиран от #247, #252

  • 240 Абе ти не се ли казваше Пинокио?

    3 1 Отговор
    Много ти порасна носа!
  • 241 Фикри

    7 5 Отговор

    До коментар #64 от "УНИАН":

    Всички фенове на "Велика Русия" ли сте толкова грамотни ?
  • 242 Ориентирано Русофилче

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "Объркано Атлантиче":

    Виж,Приятелю ако не си ходил скоро на психиатър - иди!...Наложително е,повярвай ми!
  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 Скромни

    5 3 Отговор
    „Те украинците са заложници на киевския режим и неговите западни господари, които всъщност окупираха тази страна в политически, военен и икономически смисъл“, каза Путин.
    Е те руснаците само военно окупираха украински територии....Скромни бе,скромни са хората.
  • 245 Уве Зелер

    3 3 Отговор

    До коментар #228 от "Хаха":

    Свръх стандарт, спокойствие, уреденост... Дай Боже всекиму да живее така "първобитно"!
  • 246 Реалист

    6 2 Отговор

    До коментар #231 от "Любопитен":

    Виж националната телевизия на Украйна. Няколко журналиста вече няколко пъти питат защо го каза. Последното интервю което гледах, беше на украинска журналистка живееща в Германия, която също го потвърди, питайки защо Зеленски каза тая глупост. Аз го гледах на 22.02.2022 по официалната украинска телевизия. Речната на Зеленски беше на руски и беше шокиращо нагла. Говореше хилейки се като натрусан. Това изказване е факт, който дори украинците не отричат. Намери го, националната тв на Украйна!
  • 247 аха

    1 0 Отговор

    До коментар #239 от "Не че":

    Кои лъжи браня? Къде казах, че подкрепям някого?
  • 248 За да има мир

    7 6 Отговор
    Тоя трябва да свърши като бясно куче,иначе света ще страда!...И света вече го е разбрал!
  • 249 Българин

    11 6 Отговор
    Няма нормален човек по света, който да вярва на лъжите на психопата Путин.
  • 250 Истината

    8 8 Отговор
    Психопата Путин започна войната за да поправи "най-голямата геостратегическа катастрофа на 20 век" а именно разпадането на СССР. Без да завземе Украйна тази маниакална мечта не може да бъде осъществена. Цената на тази авантюра досега са десетки хиляди човешки животи, но за психопата човешкият живот, дори този на собствените му войници не струва и пукната копейка. Помагайки на Украйна нормалният свят помага и на себе си за да не стане следващата руска жертва.

    Коментиран от #295

  • 251 Баба Ванга

    10 6 Отговор
    Свето ке стане по-добър когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея
  • 252 аха

    1 0 Отговор

    До коментар #239 от "Не че":

    Отговорих ти, изтриха ме. Поне кажи как позна.
  • 253 Мишел

    8 8 Отговор
    Путин се нареди до кървавите диктатори Хитлер и Сталин и ще свърши като тях. Или сам ще глътне цианкалий в бункера като Хитлер или като Сталин ще пукне в локва от собствената си урина от инсулт причинен от приближените му.
    След това ще има период на депутинизация, която ще засегне и доста симпатизантите на диктатора в страните от ЕС.

    Коментиран от #262

  • 254 Сащ са злото

    7 6 Отговор
    Мумията седи пред телевизора и не разбира какво казва Вова.

    Коментиран от #259

  • 255 Психиатър

    8 8 Отговор
    Психопата Путин отдавна живее в своя собствена паралелна реалност нямаща нищо общо с действителността.
  • 256 Ето това е истинското

    5 5 Отговор
    лице на комундурите, просто отврат, няма думи с които да се назове тази отвратителна каста "комунизъм " ! Путин е последван от българските комундури - ФАКТ БСП ! Ще се изтрепят помежду си кой е по-болшевик ! Разпадащият се комунистически строй Ще донесе големи вреди и смърт сред мирните народи ! Хитлер, Франко и Пиночет са примери, че трябва сериозна борба с тези червени получовешки същества !
  • 257 Нане Вутев

    6 5 Отговор
    "Императорът" хептен изтрещя!
  • 258 Пренебрежение

    3 1 Отговор
    Нито дума за фойерверките на Ес и Сащ.
  • 259 Нане Вутев

    4 4 Отговор

    До коментар #254 от "Сащ са злото":

    Ние знаем руски. А ти, оръфляко?

    Коментиран от #279

  • 260 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 ЦРУ Козяк

    7 4 Отговор

    До коментар #253 от "Мишел":

    Активираха за масовост неонацистките соросоиди за речта на Вова. Типично за колония.
  • 263 Само питам

    4 8 Отговор
    Путин е абсолютен лъжец! Ядрено оръжие се разполага единствено в страни членки на НАТО и то само в тези, които разрешат това да стане. Скоро Финландия ще стане член на НАТО. Вижте колко километра са от границите на Финландия до Санкт Петербург и Москва. И от прибалтийските републики до тези градове е по-близо, отколкото от Украйна. Путин претопля старата манджа, че ако не били влезли в Крим, той щял да стане база на НАТО. Защото знае, че феновете му са с нисък коефициент на интелигентност и са функционално неграмотни.
  • 264 Папагал

    1 1 Отговор
    Шарен папагал с цветовете на дъгата.
    Факт!
  • 265 Иван

    8 3 Отговор
    Всичко е ОК, Путин си е руснак....все още не се е превърнал в американска подлога, като поляците....и др.
  • 266 Бункерно джудже от кремъл

    8 6 Отговор
    Долно и нагло хомосексуално джудже.Русия разпали най-голямата война от втората световна насам и то в мирно време в 21 век в цивилизована и лишена от воини Европа.Ако не беше Русия да разпали този конфликт,то война НЯМАШЕ да има ! Ако не беше Русия да нападне Украйна,сега нямаше да има бежанска криза.Ако не беше Русия да разпали войната,сега нямаше да има толкова смъртни случаи.И най-важното,ако не беше Русия да създаде тази война,сега щеше да има МИР !
  • 267 Така беше

    4 1 Отговор
    Ами това аз го казах още първия ден като почна войната без да съм путинист какъвто никога няма да бъда,и без да съм байдънист, какъвто също никога няма да бъда. То се знае,че няма да бъда и тръмпист. 😀
  • 268 Американско говедо

    7 2 Отговор
    Ако някой си мисли че САЩ помагат на Украйна заради някакви ценности или морал е голям наивник или глупец.
  • 269 Подкрепяш Путин

    5 6 Отговор
    Подкpeпяш yбийството на ykpaински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкpeпяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чияmо армия върши геноцид и военни престъпления! Оm mеб зависи дали ще сmанеш съyчасmниk на агресори и yбийци!

    Коментиран от #285

  • 270 Стивън Кинг

    4 4 Отговор
    Путин трябва да умре преди да избие всички нас. По един или друг начин!
  • 271 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    5 4 Отговор
    Някой вече съмнява ли се, че Путин е психопат а Русия е държава агресор и терорист, чийто армия извършва военни престъпления? Ако някой се съмнява то той или е ментално болен или русофил!
  • 272 Марков

    1 0 Отговор

    До коментар #118 от "Георги Марков":

    Не са само тия пари. За 50 000 на месец, с риск за живота все пак, едва ли. Той стои на финансовия поток от баща му и си заделя каквото може. Тази война е и семеен бизнест
  • 273 Само питам

    4 5 Отговор
    Русофилчета каква ще бъде съдбата на вашият фюрер? А /Подобно на Хитлер ще глътне цианкалий в бункера. Б/ Ще бъде линчуван от разбунтувалите се руснаци и трупа му ще бъде хвърлен в Москва река. В/ Ще бъде ликвидиран он обкръжението си. Г/Ще избяга в Северна Корея. Д/Ще бъде съден като военнопрестъпник в международен трибунал. Е/Ще стане патриарх на Русия.
  • 274 Иван

    2 1 Отговор
    Спах с тази жена без да ме е искала, за да спра изнасилванията!
  • 275 сто на сто съгласен

    4 2 Отговор
    по-високо може да се каже,по-ясно не,за всеки нормален човек е очевидно,че войната беше провокирана от сащ и на Русия нищо друго не и оставаше освен да се защити
  • 276 Бесен- _Язовец

    5 5 Отговор
    Психопата Путин няма да доживее до трибунала за военнопрестъпници, но всички от шайката му ще бъдат съдени. И Лавров и Шойгу и Патрушев и Матвиенко....... Пред трибунала ще отговарят и пропагандаторите, които 8 години сееха омраза срещу Украйна като Соловьов, Кисельов,Скабеева, Симонян, Кеосаян и останалите клакьори. След това за обикновените руснаци ще има дълги години на депутинизация. Такава ще има и за всички фенове на Путин по света!
  • 277 Баба Ванга

    4 5 Отговор
    Името Владимир е съдбовно за Русия. Княз Владимир я покръсти, Владимир Илич стартира разпадането на руската империя, Владимир Владимирович ще я довърши, Владимир Соловьов я зомбира а Владимир Зеленски ще подпише смъртния и акт!
  • 278 Наблюдател

    3 4 Отговор
    Ако на руснаците се даде възможност да си избират водач, те избират най-лъжливият, най-подлият и най-жестокият и заедно с него убиват, грабят и насилват и накрая стоварват върху него своята вина. А след време църквата го обявява за светец.
  • 279 Марш

    2 2 Отговор

    До коментар #259 от "Нане Вутев":

    при бандерите, страхливецо! Прочети книга. Научи правопис.
  • 280 Преди година

    4 3 Отговор
    15.02.2020 година :"Москва обяви, че само луди хора, лишени от морал, могат да допуснат, че Русия има намерение да нападне Украйна.
    Когато руският президент Владимир Путин e бил уведомен за спекулации от страна на Запада относно датата на предполагаемата инвазия на Русия в Украйна, той шеговито е попитал в колко часа се предполага, че "войната" трябва да започне. Това разкри говорителят на Кремъл Дмитрий Песков. "
  • 281 Тези български драскачи

    5 4 Отговор
    тук които храчат срещу САЩ и ЕС наясно ли са, че те са по-зависими от Путин и болшевизмът отколкото всеки свободен и демократичен българин от запада и янките ! Я се опомнете бе тъпаци, та вие защитавате агресор и говорите за зависимост !
  • 282 Демократ

    4 3 Отговор

    До коментар #237 от "Реалист":

    Още един психопат като Путин се изкарва спасител на света от ядрената бомба на Украйна. Ало, неграмотния умник, Украйна няма ядрено оръжие от 1991 г. Сама се е отказала и Русия се е подписала на същия документ в Будапеща,че няма да нарушава териториалната цялост на Украйна. Май не схващаш за какво става въпрос, международни споразумения знаеш ли какво е това?
  • 283 ВОВАПИ'ЧКИН.РУ

    4 2 Отговор
    ДЪРТИЯ ХИПОФИЗЕН ИЗПЕДЕРАСТЕНЯК СЕ ОБЯСНЯВА КАТО ПУТЬОФИЛКИТЕ НА КОПЕЙКИН?!?😂
    МЕЦНИ ШО СТАНА СО ...2-ДНЕВНИЯ "БЛИЦКРИГ", .. СМАЧКАНЯКО ПАСИВЕН 😂
  • 284 Хомосапиенс

    3 2 Отговор
    Прочиташ заглавието и се чудиш ти ли не си добре или джуджето е изперкало😄😄😄
  • 285 Хохо Бохо

    3 2 Отговор

    До коментар #269 от "Подкрепяш Путин":

    Абе ти не беше ли някакъв,който се изяваваше нещо като укрофилска хлбарка,без глава живеела седмица,някакви твои лични преживявания.Ако греша поправи ме.
  • 286 Само минавам ама саде да..попитам ..де..

    3 2 Отговор
    ПУСИН КАЗА ЛИ КОГДА ШЕ ВЛЕЗЕ В КИЕВ И ОТ КОГИ ТОЧНО ЗАФАТАТ ТИЯ ПРОСЛОВУТИ ..".2 ДНЯ"?!?!?
    ЗА ЕНИ ЦРЪВЕНИ ПЕДЕРУГИ -ХУЙЛОФИЛКИ...ПИТАМ
  • 287 ПалавНИК

    3 4 Отговор

    До коментар #64 от "УНИАН":

    Веднага след Финландия и Швеция ще бъде приета и Украйна..... Това постигна блатния фюрер. Вместо да е в застой НАТО ще се разшири. Аааааа и лозунгите ти не хващат дикиш....
  • 288 ПалавНИК

    1 2 Отговор

    До коментар #156 от "Кучето":

    Я си отвори картата и виж къде е Киев и къде е Рига. Дали не е по-близо?! Как ти се струва, М?
  • 289 Истината

    7 1 Отговор
    До 1994 година Украйна притежаваше третият по численост ядрен арсенал. Но с подписването на Будапещенският меморандум през 1994 година той бе предаден на Русия, която гарантира териториалната цялост на Украйна. Ако това не бе станало и Украйна все още беше ядрена държава нямаше да има анексия на Крим и поява на бандитски републики през 2014 година, нямаше да я има и днешната война.
  • 290 Гочо

    4 1 Отговор
    Много трябва да си зомбиран,...за да кажеш че си отишъл да спреш войната...като анексираш 4 нови територии...Когато Господ иска да приключи с някой...първо му взема акъла....
  • 291 Мишел

    3 1 Отговор
    Психопата Путин и руските зомбита започнаха войната за да поправят "най-голямата геостратегическа катастрофа на 20 век" а именно разпадането на СССР. И вече започнаха да получават СССР. Изолация, дефицит, задълбочаваща се технологическа изостаналост, хиляди ГРУЗ 200, репресии срещу противниците на войната..... И накрая путинова Русия ще свърши така, както свърши СССР!
  • 292 Бесен- _Язовец

    3 2 Отговор
    Когато някой има проблеми с всички, големият проблем е самият той. Когато Русия има проблеми с целия нормален свят значи големият проблем е самата Русия. И този проблем трябва да бъде решен в полза на нормалността.

    Коментиран от #296

  • 293 Фашистка Русия

    4 3 Отговор
    За пореден път се превърна в империята на злото и като такава трябва да бъде унищожена. Руснаците обзети от агресия и претенции за особена мисия в света
    са заплаха за цялото човечество и трябва да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят. За това ще са необходими между 15 и 20 години!
  • 294 Русия иска ли война?

    4 1 Отговор
    Руснакът иска ли война?
    не питай тази тишина,
    в която братските могили
    войниците са приютили.

    Ти за това попитай тези,
    които в цинкови ковчези
    тук от земи съседски влачат
    стариците да ги оплачат.

    Попитай храбрите момчета,
    които днес из Кремъл шетат,
    с пагона си го украсяват
    и сопа „мирна” там развяват.

    Литовец питай и поляк –
    за тях кошмарът е руснак,
    попитай пролетта във Прага
    как мир със сила се налага.

    Унгарците попитай как
    войникът руски в руски танк
    из Будапеща мирно ХОРА гази
    от тях мира за да опази.

    Ще ти отвърне побелял
    финландец доста остарял
    как „мирно” руската войска
    там зиме драпа през снега.

    И братът белорусин даже
    намерил би какво да каже,
    че на изгаряща цена
    дари им братството Москва

    когато с ордата си зла
    Суворов палеше села.
    Попитай техните поля –
    кръв непокорна ги поля.

    Попитай ти Украйна братска
    защо от любовта славянска
    и от прегръдката на брата
    защита търси днес при НАТО.

    Миролюбивият Иван
    обстрелваше Афганистан
    и в градове, и във села
    не мир донесе, а беда.

    Деца, вдовици във Чечня
    руснакът иска ли война
    попитай и ще чуеш сам
    руснак как „миротворства” там.

    Грузинец винаги щастлив
    през сълзи днес ще премълчи,
    че от съсед „миролюбив”
    сега земята му гори !

    „Руснакът иска ли война?” –
    от Литва питай до Китай
    съсед дали един поне
    ще отговори твърдо: „Не!”
  • 295 Айде

    5 2 Отговор

    До коментар #250 от "Истината":

    Стига с тези ....нормалния свят,демократичния свят, свободния свят....звучат като лозунгите при бай Тошо!!! Нагло е 1 млрд да се налагат над 6млрд човека!!! Путин направи много грешки като остави олигарсите да крадат а не да развие Русия като Китай.но с тази война има право
  • 296 истината

    4 3 Отговор

    До коментар #292 от "Бесен- _Язовец":

    Русия има проблем само с краварите . А краварите имат проблеми с целия свят .

    Коментиран от #300, #301

  • 297 Мммммм

    5 1 Отговор
    Украинската армия се бие с руската, за да докара мира на планетата.
  • 298 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 1 Отговор

    До коментар #212 от "Денисеее":

    Руската наглост и Космосът са безкрайни, за второто не съм сигурен....
  • 299 Баро

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Объркано Атлантиче":

    Глупости на търкалета:
    Руснаците просто искат да бъдат горна кора на💩без да си дават сметка че нямат абсолютно никакви данни за това.
    А как ги сърбът рацете да мятат атомни бомби по хора нее истина, как така сащ ще мята а па те да не метнат барем една нейде ей тъй много ги е яд
  • 300 Баро

    1 1 Отговор

    До коментар #296 от "истината":

    Когато кажеш нещо трябва да можеш да кажеш и защо
  • 301 Проблема е

    1 1 Отговор

    До коментар #296 от "истината":

    Че руснаците които искат да бъдат кравари се увеличават всеки ден
  • 302 Питащ

    3 1 Отговор
    На путин какво трябва да му влезе за да спре да си мята дирника..
  • 303 Санкт

    1 1 Отговор

    До коментар #170 от "Санкт Петербург Z 🇷🇺":

    Българите се гордеят, че са били роби. Ако кажеш на българин, че не е бил под турско робство, може да си имаш големи неприятности.
  • 304 Тоя смешник

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Объркано Атлантиче":

    май си вярва сам на глупостите. Сигурно единствен в цял свят. Даже във Вселената.
  • 305 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #170 от "Санкт Петербург Z 🇷🇺":

    Държавата Турция съществува от 1920 г....Така, че няма как да сме били 500 г. роби на несъществуваща държава..."ТУРСКО робство" не е идентично понятие с "робство"
  • 306 Точно

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "СПОРЕД МЕН":

    Абсолютно съгласен. И това не е първи, нито последен напън на диктатор да си оправдае териториалните мераци. Путлер е много прилежен ученик на идола си.

    Коментиран от #307

  • 307 Ти пък що мислиш че Русия му е бащиния?

    1 1 Отговор

    До коментар #306 от "Точно":

    Това е един човек на административна длъжност Президент на Русия. Довечера няма да си занесе в къщи нито Крим, нито даже Украйна дори Руската армия да речем, че успее да я превземе цялата примерно. Човекът е на над седем десетилетия и е под напрежение, под което вскчи тук коментиращи ако се намираха, отдавна щяха да са хвърлили обръча в буквалния и в преносния смисъл на думата. Истината е, че НАТО се разшири на изток след уговорката на една яхта в околностите на остов Малта мецду Джорж Буш страши и Михаил Горбачов да не го прави. Русия, като държава се чувства застрашена и администрацията и взима мерки, като изгражда буферни републики на пътя на все повече разширяващото се на изток НАТО, което пък и освен това обявява Русия за свой основен враг. Зеленский е западна марионетка, който вкара Украйна в една безсмислена война, заробвайки това , което вероятно ще остане от нея, та дори и то да включва цялата и предишна територия, включително и Крим за вероятно век напред вместо да намери истинско политическо решение за мир. Имам познати, които живееха в Украйна и когато съм ги питал как е там животът ми отговаряха "Украйна е страна с територия по-голяма от Франция и е много богата и хубава страна" .Какво остана от тази държава сега и какво ще бъде там за напред ? Щели били всичко да възстановят. Сигурно, но не в моя живот. За сега хубавата страна става само за гробища благодарени на калпавите си политици.
  • 308 Един българин

    0 0 Отговор
    Това звучи като: Хитлер нападна Полша, за да спре втората световна война.
  • 309 Хитрото джудже

    2 0 Отговор

    До коментар #236 от "Джуджака с двата крака":

    Бая зор трябва да е видял, щом си е скъсал гащите на оградата.
    И на рушлаците им скъсаха шортите в Украйна. 😁 хихихи
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания