Last news in Fakti

13 Март, 2023 17:05 2 958 99

Кремъл отсече: Наградата "Оскар" за документален филм за Навални показва политизирането на Холивуд

  • русия-
  • холивуд-
  • алексей навални-
  • дмитрий песков-
  • владимир путин

Във филма Навални посочва отговорността на екип от агенти на Федералната служба за сигурност за отравянето си, припомня Ройтерс

Кремъл отсече: Наградата "Оскар" за документален филм за Навални показва политизирането на Холивуд  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кремъл заяви днес, че присъждането на награда “Оскар“ на документалния филм за хвърления в затвора руски опозиционен лидер Алексей Навални показва "определен елемент на политизиране" от страна на Холивуд, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

"Навални", който вчера спечели наградата "Оскар" за най-добър документален филм, показва как критикът на Кремъл се възстановява в Германия, след като беше отровен с нервнопаралитично вещество в Сибир през 2020 г., и работи с разследващия новинарски сайт Белингкат (Bellingcat) за откриване на извършителите.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза, че не е гледал филма. "Смея да предположа, че, разбира се, има известен елемент на политизиране на темата", добави в същото време той.

Той заяви, че Холивуд не е чужд на политиката, "но не мога да говоря за никакви кинематографични достойнства на този филм, защото не съм запознат с него."

Във филма Навални посочва отговорността на екип от агенти на Федералната служба за сигурност за отравянето си. Русия отрича да се е опитала да го убие, припомня Ройтерс.

Навални отдавна е трън в очите на президента Владимир Путин, който се старае да не споменава името му публично. В момента той излежава комбинирана присъда от 11 години и половина затвор с висока степен на сигурност за измама и неуважение към съда - обвинения, които според него са скалъпени, за да му бъде запушена устата.

Двете деца на Навални и неговата съпруга Юлия присъстваха на церемонията в Лос Анджелис и се присъединиха към режисьора на филма на сцената, за да приемат наградата, отбелязва изданието "Политико".

"Съпругът ми е в затвора само за това, че казва истината, съпругът ми е в затвора само за това, че защитава демокрацията", каза Юлия Навална. "Алексей, мечтая за деня, в който ти ще бъдеш свободен, и нашата страна ще бъде свободна. Бъди силен, любов моя", обърна се тя към свой съпруг.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сменям си ник-а

    84 19 Отговор
    Американците се борят за демокрация
    Руснаците за справедливост

    Коментиран от #45, #48

  • 2 Гейчо

    62 11 Отговор
    Най големите извратеняци са там апа нащия взел парче метал и голема работа

    Коментиран от #10, #50, #71

  • 3 Последния Софиянец

    84 20 Отговор
    Сами си го поръчват и сами награждават.И разбира се никой няма да го гледа.

    Коментиран от #25, #38, #95

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кремъл..

    25 40 Отговор
    Каквото и да каже няма никакво значение.

    Коментиран от #7, #99

  • 6 Красимир Петров

    37 76 Отговор
    Трябва да си истинска продажна подлога за да не подкрепиш Българин получил Оскар.А в България е пълно с такива продажници.

    Коментиран от #14, #19, #32, #34, #52

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Шумкарски

    72 10 Отговор
    Христо Грозев е внук на бившия първи секретар на окръжния комитет на БКП-Пловдив Геро Грозев- комунист и "активен борец". Геро Грозев е бил зам.министър на външните работи на Бълтгария по комунистичмеско, както и представител в ООН-Ню Йорк.Руснаците били търсели внук му- Христо Грозев?! Те, ако го търсят, няма да го обявяват. Всички имат един и същи произход- първо шумкарите, после децата им, после внуците им, готвят се децата на внуците.В България няма чисти форми, няма и чисти хора.

    Коментиран от #27, #73, #75

  • 9 Тоя дебил

    75 14 Отговор
    е толкова "умен", колкото Кире про100-то и Аналена Бербок, която обяви война на Русия, и парапетката с мустачките. Спомняте ли си преди няколко години, "една" Кончита Вурст спечели Евровизията? Обама, убиец и военен престъпник, получи Нобелова награда за мир?
    Еми, КОЕ Е НОРМАЛНО НА ЗАПАД???

    Коментиран от #15

  • 10 Незнаещ

    10 37 Отговор

    До коментар #2 от "Гейчо":

    Ти защо не си вземеш две парчета метал?

    Коментиран от #69

  • 11 Иван Попов

    17 53 Отговор
    Никой не бръсне Кремъл за нищо

    Коментиран от #21

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Любомир Пъпков

    58 4 Отговор

    До коментар #6 от "Красимир Петров":

    Зависи какъв е българинът. Няма чисти хора, уви. И този е с комунистически произход, привилегирован, живял на Запад, не се е мъчил в България, разполагал и с доста средства,явно.. Съдружник на Донев и Любо Пъпката- краставите магарета през девет баира се надушват.
  • 15 Киркор

    11 43 Отговор

    До коментар #9 от "Тоя дебил":

    Как пък се събрахте най умните под Червената звезда?

    Коментиран от #26, #93

  • 16 Лошата Баба

    67 7 Отговор
    Навални, да знаеш всички руснаци за теб мислят.
    Колко си страдал за Свободата!

    Хаха шегувам се.
    На никой в Русия не му пука за американската агентура. Особенно за Навални, уличен и осъден за престъпни корупционни схеми за крадене на пари. Схеми които е правил с брат си и е мамил различни фирми, организации и държавата. Много преди да го наемат от Американското посолство в Русия.

    Затова тази велика жертва може да си получава Оскари , Грамита и Нобел премии колкото си иска. Всеки го знае къв е!
  • 17 Урюрвкос

    50 6 Отговор
    откъде знаят че е бил отровен с нервнопаралитично вещество след като никъде няма официални медицински изследвания и епикризи.
  • 18 Винервалд

    50 5 Отговор
    "Дисидентът" Грозев добре си е живял във Виена- любим пристан на представителите на комунистическите фамилии и комунистическите тайни служби.
  • 19 Перо

    31 4 Отговор

    До коментар #6 от "Красимир Петров":

    Кой е българина, живеещ, работещ, има само българско гражданство и плаща данъци само тук?

    Коментиран от #43

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Оракулът от Каспичан

    16 59 Отговор
    Американците за пореден път демонстрират,че са хора с развито чувство за справедливост и винаги са на страната на демокрацията и свободата,срещу всякакви тоталитарни фашистки,нацистки и комунистически режими.Заслуга за този филм има Христо Грозев,който с разследванията си срещу режима в кремъл,допринесе Светът да види истинското лице на фашисткият кремълски режим.

    Коментиран от #40

  • 23 Българка

    18 48 Отговор
    Естествено че Империята на злото ще отрича достоверността на фактите в документалния филм. Не случайно има зловеща цензура върху истината в Русия. Колко обикновени граждани са подложени на репрасии, дори смърт, само защото искат елементарни свободи или назовават нещата с истинските им имена. А колко са размазаните журналисти? В момента в РФ няма журналисти, има платени говорители на убийците-терористи от Кремъл
  • 24 БАЙ КУРТИ

    43 8 Отговор
    То бива ДЖЕНДЪРЛЪК ама вий се уляхте. Даже миналата година КРАВАРИСТАН искаха да го направят затворник на годината . Но след като се появиха клипове в тубата със НАХАЛНИ на сборище на неонацисти 2009 г. да вика с вдигната ръка. Веднага млъкнаха. Даже още може да се намерят Въпреки че ги блокираха.
  • 25 Българка

    11 22 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Слънчоглед, отвращаваш ме. То от ветропоказател се превърна в античовек

    Коментиран от #28

  • 26 Под секрет да те светна!

    35 3 Отговор

    До коментар #15 от "Киркор":

    Нито червени, нито сини, нито черни, нито зелени "звезди" вече ме интересуват!
    Истината е, че сега вече нещата отиват към световна, цифрова диктатура! Какъвто и да си ДО сега, няма вече никакво значение..
    АКО успеят ротшилдите, рокфелерите и останалите трилионери да направят цифровата пара задължителна и премахнат нормалните пари, ВСИЧКИТЕ "нормални" хора, които нямат над 1 Трилион долара, евро в момента, ще станат роби в една абсолютна диктатура!
    А ти колко знаеш, които да са над тази летва? Е, какво да ме интересува, ти дали си фил, фоб, комунист, фашист, седесар, ПП-еец, ДБ-ец, Възрожденец и т.н..? Всичките в България ЩЕ СА РОБИ, ако се откажем от нормалните пари някога!!!

    Коментиран от #41

  • 27 Българка

    8 24 Отговор

    До коментар #8 от "Шумкарски":

    Никой не си избира роднините, но всеки може да избере как да живее, какви ценности да изповяда.

    Коментиран от #33

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Грозю Христов

    31 0 Отговор
    В България истинските борци за демокрация отдавна-още в началото на "прехода"- бяха отстранени. Като Илия Минев и Янко Янков. Останаха такива като Грозев и съдружника му Любо Пъпката, които с комунистическия си произход капитализираха "дисидентството" си.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Стрелча

    24 1 Отговор
    Вижте кой е Геро Грозев.
  • 32 Аз съм прост като Бочко

    9 24 Отговор

    До коментар #6 от "Красимир Петров":

    Пълно е с руски слуги - рублояди, мързеливци-наследници на червените камери!!!
  • 33 Очи Различни

    27 0 Отговор

    До коментар #27 от "Българка":

    Е, как пък не се намери поне един с чист произход? И да е демократ, антикомунист, проевропеец, с чисти средства, морален, непривилегирован, действително чист ? И все във Виена живеят, като Очи Различни- Ив. Кръстев Син на комунистически генерал и зав. отдел в ЦК на БКП.И сега те ни учат на демокрация.
  • 34 Гост

    34 4 Отговор

    До коментар #6 от "Красимир Петров":

    Филм за един мошенник, призна го даже френската фирма която украдоха със брат си.
  • 35 мдаааа

    10 30 Отговор
    Наградата показа , как свободата на словото е потъпкана в русия ... 15 г. затвор за думата война ..
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Даааааааа

    4 12 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Такива като тебе да го гледат и да не го гледат -все тая!

    Коментиран от #44

  • 39 Владимир Илич Ленин:

    5 0 Отговор
    "От всички изкуства за нас е най-важно киното"!
  • 40 Гост

    20 1 Отговор

    До коментар #22 от "Оракулът от Каспичан":

    За тая дермокрация попитай, корейците, виетнамците, иракчаните, сирийците и др.

    Коментиран от #46

  • 41 Холмс

    14 5 Отговор

    До коментар #26 от "Под секрет да те светна!":

    Това което наричаш "норналните пари" са САМО разписки от Банката. Тези твои нормални пари нямат никакво покритие. Просто един дъртак(шефа на частната фирма Федерален Резерв) пише цифри, това са твоите норнални пари в момента.
    Нормални пари имаше преди 1971. Ако говорим за долари.
    Оттогава доларите са просто обещание на политиците че ще си купиш нещо с тях. Засега работи, но подобни пари винаги стигат стойност 0. Винаги, винаги, винаги! Запомни добре това, скъпа информация е.

    Коментиран от #63

  • 42 Тома

    7 13 Отговор
    Друго е като путин награди малинов с орден а
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Верно ли

    21 2 Отговор

    До коментар #38 от "Даааааааа":

    А на вас прожектираха ли ви го на сутрешната оперативка за опорките, или и вие още не сте го гледали? :))))
    По-нагоре сте пропуснали и връзките на Грозев с нашето "хубаво" момче Шиши Пеевски, но явно вече ще е национален Херой за поръчковото филмче :)))

    Коментиран от #51, #94

  • 45 ццц

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сменям си ник-а":

    ...или обратно?!
  • 46 Алооооуу

    5 13 Отговор

    До коментар #40 от "Гост":

    Гостиваре, ти наясно ли си какво е това демокрация? Защо даваш пример с най изостаналите държави? Дай пример с Русия . Руските митничари не могат да смогнат с мигрантите изселващи се в "най демократичната държава"!!

    Коментиран от #53

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 .......

    11 5 Отговор

    До коментар #36 от "Дедо Пене":

    Дядо Пенке я иди във Русият а да видиш как добре живеят хората. Не като във България, заплата, аванс и заем защото заплатата не стига. И няма да искаш да се върнеш.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Даааааааа

    7 0 Отговор

    До коментар #44 от "Верно ли":

    Не си догледал добре, защо услужливо премълчаваш за връзките му с Берлускони и италианската мафия?
  • 52 Мда

    6 16 Отговор

    До коментар #6 от "Красимир Петров":

    Нашите русоробчета са свикнали да плюят по успелите българи, ако не се мазнят на Русия.
  • 53 Гост

    8 2 Отговор

    До коментар #46 от "Алооооуу":

    Да прав си не могат да смогнат. Защото много изселници се връщат от Германия, Америка, Канада и др

    Коментиран от #61, #65

  • 54 Филма е за

    6 14 Отговор
    Христо Грозев каза, че по същество филма е за това, че Кремъл има програма за елиминиране на собствените си граждани, ако тръгнат да се съпротивляват на режима или да създават политически проекти, които да застрашават Кремъл.

    Коментиран от #60

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Хаха

    8 14 Отговор
    Има човека добър филм награждават го! Хората без дарби бързо в колонка по един и коментират!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 стоян георгиев

    6 7 Отговор
    Интересно кой го интересува мнението на на коня и началника му?
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Стойчо

    12 1 Отговор

    До коментар #54 от "Филма е за":

    Интересно дали тези проекти са захранвани от Америка за Русия? Щото семейството му не е в Русия. А всеки знае, че при натиск винаги се акцентира върху семейството
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 асандж

    12 2 Отговор
    да вземат да освободят първо Асандж.

    кой човек от свободния свят го вълнува на кой и какви наградки си връчват джендърите в холивууд.

    Коментиран от #68

  • 63 Това вече и децата

    10 2 Отговор

    До коментар #41 от "Холмс":

    знаят! Добри или лоши, хартийките и железата са някакво средство за размяна на стоки и услуги, което НЕ Е ТОЛКОВА ОПАСНО И НЕ ТЕ ЗАРОБВА ТОТАЛНО!
    ДА, може утре 1000 долара да струва входа на тоалетната или 1000 лева... Това Е възможно, понеже нито едни пари в момента нямат покритие и се емитират безразборно.
    Някога за размяна са били използвани и предмети или нещо друго, което е имало някаква обща стойност за почти всички в обществото.
    ОПАСНОТО на цифровите пари, е че ГИ НЯМА РЕАЛНИ. ЧЕ СА АБСОЛЮТНО КОНТРОЛИРУЕМИ, могат да бъдат свързани с най-различни условия и то даже, лично за теб. Те не са и неутрални. Ако намериш на улицата 200 евро днес, то те веднага може да са твои. НО, с цифровите, няма как да стане. В произволен момент могат точно теб или когото си искат да "изключат"от "парите"! Някаква камера те е заснела, че си плювнал в коридора на влака и хайде, получаваш глоба от 100 евро. Няма "ама не бях аз", "ама не съм", "ама много е глобата"! Отдържат ти веднага тези "пари" и нищо не можеш да направиш, дори и да си прав за нещо!
    В тях ще е ножа и сиренето... Всичко ще зависи от тях! А законите и конституциите? Еми те и днес СЕ нарушават от евро-комисари, президенти, премиери... А тогава? Иди и им направи забележка, че нещо нарушават? "Дърпат ти шалтера" и падаш...
  • 64 Така така

    11 1 Отговор
    Холивуд отдавна е политическа възпитателна система за населението на подчинените територии Още от кацането на луната, та чак до винаги лошоте руснаци винаги с ушанка и бутилка водка та даже и в армагедон така. Но като има балъци да им гледат боклуците е така
  • 65 А бе празен

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "Гост":

    Е на това може да се смеем и с това на което седим!
  • 66 Яне Сандански

    10 2 Отговор
    САЩ са пред фалит ,това ще повлече цяла Европа и света .За 3 дни 4 банки обявяват фалит .до седмица броя им се очаква да достигне около 13.до сега са около 2-3 милиарда ,очаква се да нарасне на 12-15 милиарда .Това ще е като цунами с вълна над 25 метра за Европа и САЩ .Единствения начин да се спасят САЩ е да вкарат Европа във война + Азия и Африка .В противен случай тази държава загива ,но както винаги цената ще плати Европа .Нямате и престава какво очаква Европа и България и то до края на годината .Фалиране на банки ,на бизнеси ,на държави ,бунтове и кръв .

    Коментиран от #72, #85

  • 67 пепа

    8 2 Отговор
    Какъв позор, тези както останалите военни ястреби са премахнали червеният килим и сложили виолетов! Щеше да им подхожда по добре да сложат жълто синия украински фашистки цвят! Смешни, жалки стават в безсилието и злобата си- награда на българин предател и руски Невални - предател на родината, доживотен затвор за този ! Я вижте демократите американски , присъдите им по високи от един човешки живот!

    Коментиран от #84

  • 68 Баааууууу

    3 2 Отговор

    До коментар #62 от "асандж":

    Нека се задейства джендерляка от Кремъл и ще стане!!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Алооооуу

    4 6 Отговор

    До коментар #66 от "Яне Сандански":

    А бре Янчо ,вие САЩ го фалирате вече по вече от 70 години? А то какво се случи ? Рухна прогнилия социализъм, срути се и сесесере!! Сега идва ред на Русия!! Неизбежно е маке, колкото и да ти е мъчно!!
  • 73 Не можеш да

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Шумкарски":

    Поставяш всички под един знаменател... И преди и сега има достойни, продажни, корумпирани... хора.
  • 74 17 в.Англия, крал Джордж 7

    8 1 Отговор
    Демокрацията е банда разбойници управляващи армия идиоти
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Салма Духайек

    4 2 Отговор
    на тази снимка дневални прилиа на Ходжис от От Местопрестъплението - Лас Вегас
  • 77 0000

    6 7 Отговор
    Навални направи на пух и прах цялата руска империя! Р Е С П Е К Т!

    Коментиран от #90

  • 78 НАВАЛен И..........

    6 4 Отговор
    ............ФАЛШИВ ГЕРОЙ.............!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 пепа

    7 2 Отговор
    Не обиждайте на комунисти! Пишете , че тези са защитници на фашизма! Грозев и подобни на него са готови на всичко в името на собственото си благополучие, тези не са хора, тези са човекоподобни!
  • 81 Погледнете

    4 0 Отговор
    Хубавичко тази физиономия на снимката и си представете че това е руският президент
  • 82 Демокрацията

    8 4 Отговор
    Е лицемерен фашизъм

    Коментиран от #86

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Да ви припомня

    7 1 Отговор

    До коментар #67 от "пепа":

    Че има американци осъдени на два доживотни затвора
  • 85 Не се радвай

    6 1 Отговор

    До коментар #66 от "Яне Сандански":

    Много на фалита на американските банки защото ще достигне и до нас
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Оракулът от Каспичан

    3 2 Отговор
    Ние в Каспичан всички сме фашисти
  • 88 Ха-ха-ха🚾🇷🇺🚾🇷🇺🚾🇷🇺🚾

    4 0 Отговор
    Ние сегашните либерали и демократи сме скрити симпатизанти на бившите управляващи преди края на втората световна война така наречените фашисти
    Поне в България сме такива
  • 89 автор

    6 0 Отговор
    Кой ги гледа тия извратеняци поне тая година мина без ШАМАРИ отрепки,че и нашите подлоги не пускат само български филми и музика по БНТ и БНР,че харчат народна пара
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Павел пенев

    4 4 Отговор
    Крайно време е в Русия да бъде учредена наградата Либерален лицемер, която да се връчва ежегодно на западни граждани показващи алчността,лицемерието и лъжите на водещи политици от САЩ и ЕС и НАТО.

    Коментиран от #92

  • 92 Ветеран от Протеста

    1 3 Отговор

    До коментар #91 от "Павел пенев":

    Крайно време е ДАНС и Контраразузнаване да ви издирят Ай Пи адресите и да получите заслужен Отдих при Бай Ставри за съпричастност с престъпните руски Окупатори в Украйна и Държавна Измяна !!!Спите ли бе ДАНС по бюрата си,или участвате и вие в Руската Пропаганда???
  • 93 Ало, ало...

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Киркор":

    Нито сме под звездата, нито сме най-умните. Ние сме НОРМАЛНИ.
  • 94 мдаааа

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Верно ли":

    Това , че сте многоМикови , за нормалният човек означава Нада, нищо ...
  • 95 АУУУУУ

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    НА ПУТИН ТОЛКОВА МНОГО НЕ МУ ПУКА ЗА ФИЛМА ЗА НАВАЛНИ....ЧЕ КРЕМЪЛ ИЗЛЕЗЕ С ОФИЦИАЛНА ДЕКЛАРАЦИЯ 🤡🤡🤡🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 96 ЕВРОНЮЗ

    2 1 Отговор
    Свобода за ДЖУЛИАН АСАНЖ, изнесъл истините за кръволокът НАТО.
  • 97 Майк Алън Патън

    0 0 Отговор
    А не са ли в затвора в САЩ , тези които нахлуха в Капитолия и скандираха , че Байдън е фалшифицирал изборите ? За тях ще има филм с Оскар , че са репресирани ?
  • 98 Ялова волЯ

    1 0 Отговор
    Щом дават награда Нобел за мир на АМЕРИКАНСКИ президент , значи света е много объркан ? Баш агресора - с награда ???
  • 99 нпо агент

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кремъл..":

    А за основателя на WikiLeaks Джулиан Асандж филм ще правите ли ? или ще го предадете на сащ..за закуска в белия дом...ЛИЦЕМЕРИ ДВУЛИЧНИ..
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания