Last news in Fakti

9 Юни, 2023 19:44 4 065 263

ФАЦ: Ще се иска ли импийчмънт на Радев

  • румен радев-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • иван гешев-
  • продължаваме промяната

Путинофилията в никакъв случай не е изчезнала от българския политически пейзаж, но засега партиите, които я олицетворяват, са единствено в опозиция

ФАЦ: Ще се иска ли импийчмънт на Радев - 1
Снимка: БГНЕС

Новото правителство в София заплашва Радев с импийчмънт, обявява авторитетният "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг". Ето какво пишат две чужди медии за Радев и конфликта, свързан с българските оръжейни доставки за Украйна.

Ще задвижи ли новото правителство в София процедура по импийчмънт на президента Радев? Президентът се изказва яростно против доставките на боеприпаси за Украйна, припомня Михаел Мартенс в статия за „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг“ (ФАЦ). Възможно е държавният глава да е пренебрегнал парламентарно решение за изпращане на оръжие за нападнатата от Русия държава, посочва още изданието.

Мнозинство от две трети би могло да се събере

Авторът обяснява, че с помощта на трети партньор управляващата коалиция навярно би могла да събере парламентарно мнозинство от две трети, необходимо за отстраняването на президента. Според ФАЦ инициативата за импийчмънт идва от бившия шеф на разузнаването Атанас Атанасов, лидер на ДСБ.

Атанасов се аргументира с това, че през ноември 2022 г. депутатите подкрепиха с голямо мнозинство оръжейните доставки за Украйна и се обявиха за преговори със съюзниците от НАТО, на които да се изясни кои български оръжия от запасите на страната биха могли да се предоставят на Украйна и да бъдат заменени срещу нови от Запада.

Реториката и мисленето на Радев – от съветската епоха

Но в цялата работа има и един проблем, коментира Мартенс и припомня, че парламентарното мнозинство, приело резолюцията, не е било правителствено мнозинство. "Както често се случваше през последните години, страната бе ръководена от служебно правителство, назначено от президента Радев“, пише германското издания и описва Радев като човек, „чиято реторика, включително и по „историческия спор" за Северна Македония, постоянно демонстрира колко трайно мисленето му е оформено от съветската епоха и българския комунизъм".

Сходно мнение за Радев изказа и „Франкфуртер Рундшау“. В края на май, когато стана ясно, че има изгледи да се състави кабинет между ПП-ДБ и ГЕРБ, изданието написа статия, озаглавена „Новото правителство в България не е по вкуса на Путин“. Там се твърдеше, че Румен Радев е „един от най-ценните приятели на Путин на Запад.

"Дори новото правителство в София да е пронатовско, проевропейско и проукраинско, работата му може да бъде възпрепятствана от президента Радев", написа още "Франкфуртер Рундшау". На Путин никак не му харесва и фактът, че България е един от най-големите производители на муниции в Европа. А с оглед на войната в Украйна тази роля на страната може да се затвърди допълнително, коментира изданието.

Имало ли е указание на Радев

Тъкмо доставката на български муниции за Украйна е и въпросът, който е ключов в дискусията около евентуален импийчмънт на президента Радев. „Ако се докаже тезата на Атанас Атанасов, че президентът може да е наредил на служебното правителство да откаже на Украйна военната помощ, приета от парламента, това вече би било основание за импийчмънт“, коментира „Франкурфер Алгемайне Цайтунг“. Дали изобщо ще се стигне до процедура по импийчмънт и каква позиция ще заеме Конституционният съд засега е напълно неясно, пише Михаел Мартенс.

"Но дори самият факт, че се обсъжда този въпрос, показва, че на привържениците на Путин и на другите приятели на Кремъл в България няма да им е никак лесно в обозримо бъдеще", прогнозира Мартенс. Авторът припомня, че по време на правителството на Кирил Петков българските доставки на оръжие за Украйна са можели да бъдат осъществявани само индиректно и тайно през посредници в Румъния и Полша.

За путинофилията в България

"Путинофилията в никакъв случай не е изчезнала от българския политически пейзаж, но засега партиите, които я олицетворяват, са единствено в опозиция. За Украйна това не е маловажен въпрос. България може и да е малка страна с население от едва 7 милиона и с най-ниския среден доход в ЕС, но заводите за оръжие на страната са значими. Във времената на Варшавския договор българските оръжейни заводи бяха сред най-големите в т. нар. Източен блок", пише Михаел Мартенс във ФАЦ. Фактът, че те и днес произвеждат муниции от съветски калибър, ги прави интересни за Украйна, заключава изданието и припомня предположенията, че зад атаките и пожарите във военни производствени обекти в България от последните години може би стои Русия.

„Тъй като в новия кабинет в София има единодушна воля за подкрепа на Украйна и тази помощ вече няма да има нужда да се крие, не би трябвало да има пречки за системното разширяване на българските оръжейни доставки, които досега бяха плащани от САЩ, Великобритания и други държави. Няколко български оръжейни завода още през 2022 бяха увеличили производството си и масово набираха нов персонал“, отбелязва ФАЦ.

Радев предпочиташе друг вариант

Що се отнася до ролята на президента, авторът Михаел Мартенс посочва, че Радев с голямо нежелание е приел съставянето на новото правителство, защото е предпочитал да го предотврати и да продължи да ръководи България чрез избрани от него служебни правителства, подобно на неофициална президентска република. „Но сега това ще бъде невъзможно за него. Единственият въпрос е колко дълго ще издържи коалицията“, коментира ФАЦ.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гръч

    91 28 Отговор
    Нека опитат
  • 2 Майна

    43 19 Отговор
    Във връзка със ,,ситуацията,, в световен аспект
    Томас Гибънс , кореспондент за ,,Таймс,, в Окраина/ бивш морски пехотинец/
    ,,Те са просто обикновени момчета. Те носят Wolfsangel , Schwarze sonne , черното слънце, Totenkopf или Deaths Head — все нацистки символи — защото се гордеят със себе си и това са нещата, които гордите хора носят. Онзи ден носех моята. ,,
  • 3 русия

    90 32 Отговор
    вървим бавно и сигурно към тотален украински фашизъм
  • 4 Майна

    78 26 Отговор
    Все пак да попитам
    Българите откога и докога ще са:
    ,, Винаги в синергия дневен ред на САЩ,,
  • 5 Българин

    31 85 Отговор
    посланик в Москва-това заслужава фатмака

    Коментиран от #82

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 дедедедед

    77 28 Отговор
    в Украйна беше точно така. Смачкаха и затвориха всичката опозиция. Забраниха изборите в украйна не е имало избори от 8 години. И хайде на война с руися и ние ще сме така.

    Коментиран от #51

  • 8 Българин

    34 82 Отговор
    този ни излага пред света

    Коментиран от #16, #49

  • 9 ГОСТ

    103 27 Отговор
    Ако поискат импийчмънт на Радев, само ще докажат ,че изпълняват заповеди на чужди посолства. За разлика от тях Радев е избран мажоритарно в избори с по-голяма представителност.

    Коментиран от #27

  • 10 Българин

    31 74 Отговор
    путинофилите вън от политиката
  • 11 факуса

    74 20 Отговор
    когат го изберат ще го махат,за него са гласувалиблизо 2млн,души,а за тях едни 30% и то с алабала
  • 12 Българин

    33 77 Отговор
    зеленият чорап да ходи с жена си на село да копа доматите
  • 13 Естествен Интелект

    53 19 Отговор
    Щом и на Синергичния Триморец кусури намерихте-значи е последната пречка за изпращане на войска....

    Коментиран от #53

  • 14 Българин

    30 86 Отговор
    Радев е срам за българския народ

    Коментиран от #31, #38

  • 15 Хохо Бохо

    24 77 Отговор
    Крайно време е да се иска импийчмънт на Радев...

    Коментиран от #30

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Българин

    24 75 Отговор
    Задължително трябва да има инпийчмънт на руската матрьошка Румен Решетников! С думите и действията си постоянно демонстрира, че не е български президент, а руска подлога!

    Коментиран от #21

  • 19 Българин

    22 62 Отговор
    петата колона на Москва няма място в Президентсвото

    Коментиран от #29, #39

  • 20 ха ха

    67 13 Отговор
    що така бре, дойче фашагите пак искат да ни забъркат във война , а всички в българия знаем как се избира парламента и кои са представените там , само дойче веле не знае за бандитските схеми , или си мълчи за съучастие
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 дедедедед

    62 15 Отговор
    Много ми е интересно как всички искат да махнат руското влияние и не осъзнават как отиват под американско робство.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Майна

    32 16 Отговор
    Радев скоростно ДАДЕ мандата ..
    Защото знае какво подписа във Варшава..
    Това оневинява ли го..?
    Орбан не присъства и не ПОДПИСА!
    Орбан заяви, че унгарци няма да участват срещу руските
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Христо

    50 14 Отговор
    Гнус.на работа вършат и ДВелето, и новото "правителство"
  • 27 ...

    16 59 Отговор

    До коментар #9 от "ГОСТ":

    Брато, аз не съм чуждо посолство.
    Аз съм българин и искам импийчмънт на Радев.
  • 28 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    53 13 Отговор
    ФАЦ трябва да бъде съдена незабавно за намеса във вътрешните работи на суверенна страна!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 мдаааа

    30 6 Отговор

    До коментар #15 от "Хохо Бохо":

    А най добре е импичкавимамкина...
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Исторически парк

    49 13 Отговор
    България ще падне тоя път под украинско робство! Радев да прави партия и да ги измита!

    Коментиран от #52

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 А50

    54 13 Отговор
    Радев е избран от народа с 2 000 000 гласа, колкото не могат да съберат в куп всички партии. А в същото време ни управлява крадливо малцинство събрало едва 15% от гласоподавателите - ГЕПП. За това не искат президентска република, защото така народа пряко ще си избира лидер, а не правителства съставени в САЩкото посолство.

    Коментиран от #45

  • 37 АБВ

    16 43 Отговор
    Крайно време е пуча Радев да бъде свален
  • 38 ха ха

    24 5 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    от крадливите българи ли си ?

    Коментиран от #40

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Естествен Интелект

    16 5 Отговор

    До коментар #38 от "ха ха":

    Укра
  • 41 Бацо Гацов

    18 44 Отговор
    Импийчмънт..ЗА сдвете ръце. На това влечуго дължим вече две годишния хаос в държавата, като за начало доведе Кирчо и Кокорчо..Че даже искаше още трима-четирима като тях, че да оправели ?в кавички/Държавата..е, видяхме как я оправиха. Тоя същия, трябвада бъде съден по чл.1 от Конститу цията, че искаше по незаконен път да преформатира Държавното Управленби..А да забелязвате, че в последната година-година и половина никой не го кани за нищо. Вкара България в тотална изолация..поонова време знаем каква щеше да бъде присъдата за тоя... и щеше да бъде изпъолнена по най-бързия начин.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Естествен Интелект

    12 6 Отговор

    До коментар #42 от "Боримечков":

    Джаба Хаитянина има опит
  • 44 И с какво право

    41 12 Отговор
    национални предатели и мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, ще иска импийчмънт! Та тези нещастници са за затвор!

    Коментиран от #48, #54

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 !!!?

    25 33 Отговор
    Митрофанова затова вчера събра путиновата "Коалиция на окупатора" - БКП/БСП и "ВъZраждане" !!!?
  • 47 Майна

    26 12 Отговор

    До коментар #42 от "Боримечков":

    Против това ,,мафиотско,, правителство съм..
    То е противобългарско..
    Но какво направи Радев когато властта беше в него със служебното..
    Погледника политиката на Орбан
    И неговата..
    Престанете да припознавате ,,неслучайни и,,нза народни ,,водачи,,..
    От вас, от българите зависи ВСИЧКО!
    КОЙ ВИ ПРОМИ ГЛАВИТЕ, ЧЕ ОТ ВАС НИЩО НЕ ЗАВИСИ...?!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Казах

    24 10 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    ли ви аз,след Гешев ще е Радев,от там на война!? Твърде много хора в РБ са с РФ , на хаитянеца това не му харесва!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Сатана Z

    24 16 Отговор

    До коментар #7 от "дедедедед":

    Украинизацията в България е започнала с идването на Хаитянина.Първата пречка е Иван Гешев,който ще бъде отстранен от Делян Магнитски заедно с фашизоидите от ППДБ+ГЕРБАвите крадци След това нищо няма да спре погрома,който ни готвят еничарите на промяната.

    Коментиран от #59

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 реру

    28 8 Отговор

    До коментар #13 от "Естествен Интелект":

    "... значи е последната пречка за изпращане на войска..."


    Изпращане на военнослужещи извън границите на РБ става САМО с РЕШЕНИЕ на ПАРЛАМЕНТА, а не зависи
    от кефа на някой о.з. генерал независимо от временния му статут...
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 дедедедед

    15 7 Отговор
    ние народа нищо няма да направим пък дори и след и по време на ракетите. Но ще се зарадвам като демократите в България видят първата ракета. А американците далеч от нас ще ядат бургери, а те пак ще викат слава на америка
  • 56 !!!?

    26 27 Отговор
    "Коалиция на окупатора" на прием в руското посолство !!!?

    Коментиран от #74

  • 57 Майна

    16 11 Отговор
    Радев бил ,,проруски,,..
    Ми що мълчиш, бе, Радев..

    Щото такава ти е ,,спусната,, роля, а...
    Що не кажеш , че подписа във Варшава , че ще подкрепяме със ,,всички средства,, Окраина ,докато не върне всичките си ,,земи,, и КРИМ / като незаконно анексирана територия/
    Що не информира народа?!
    Орбан не присъства във Варшава и не подписа!
  • 58 Хахахахаха

    3 3 Отговор
    Хахахахаха
  • 59 Кико

    6 12 Отговор

    До коментар #51 от "Сатана Z":

    Тиинормаленлиси,чуеш ли се какво пишеш и говориш...или най добре самолета и при алкохолицитебягай

    Коментиран от #72

  • 60 дедедедед

    15 6 Отговор
    От демократичната глупост на българина ще чакаме руските бомби, които не спират почти две години
  • 61 Гост

    12 23 Отговор
    Сега е момента за импийчмънт...Корни така го намрази че БСП ще гласува ..ЗА.......ПП и ДБ и ГЕРБ СДС са ясни...и тънка...тънка...та навънка...партизанина Радев

    Коментиран от #64

  • 62 дедедедед

    16 5 Отговор
    има хора които вярват в съюзи, че някой ще ни защити. Ще ни защити точно както защитават Украйна, а украйна е най-натовската държава в момента. С най-силната армия в европа
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Факта

    25 8 Отговор

    До коментар #61 от "Гост":

    че цялата мафия и продажници са срещу него, само показва, че много им пречи!

    Коментиран от #77, #92

  • 65 боил

    27 10 Отговор
    Тези престъници са решили да правят преврат на президента . Радев нали е главнокомандващ, да вика армията да се оправя с тази политическа мафия.

    Коментиран от #70

  • 66 Хамсал

    23 6 Отговор
    "бившия шеф на разузнаването Атанас Атанасов", никога не е бил шеф на разузнаването! ДАНС по негово време НСС не е разузнаване! Друг е въпроса как го направиха генерал от прокурор!
  • 67 Българин

    15 27 Отговор
    Този селяндур Радев е национален предател.

    Коментиран от #71, #76

  • 68 някой

    19 8 Отговор
    Те тогава ще усетите народната любов.
  • 69 А50

    13 29 Отговор
    Рубломекерето крадеф трябва да е в затвора.

    Коментиран от #75

  • 70 Хи их хи

    22 8 Отговор

    До коментар #65 от "боил":

    Брат каква армия в България? Половината са в майчинство или бременни, а другата половина са, като бременни!

    Коментиран от #81

  • 71 ТаУмВзе

    13 12 Отговор

    До коментар #67 от "Българин":

    Най големия в българската история, даже гоце му завижда!
  • 72 Много

    4 2 Отговор

    До коментар #59 от "Кико":

    правилно мисли човека!
  • 73 Найдббььб

    20 8 Отговор
    Голям гърч на джендърите все Путин и Русия им виновни дори за майсилите им също а пък за запека ще им трявба няколко афроамериканци да ги проходят най вече дойчето зеле
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Йайсхсхд

    10 3 Отговор

    До коментар #69 от "А50":

    А ти до него да му правиш додуци до полуда ще му вдигаш самальота

    Коментиран от #78

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Гост

    6 21 Отговор

    До коментар #64 от "Факта":

    Факта ...че това трябва да е обединителя на Нацията...Човека кой трябва да е Неутрален....не да вдига юмруци и да вика...Мутри вън...пада много ниско.и това не му е работата...

    Коментиран от #108

  • 78 А50

    2 5 Отговор

    До коментар #75 от "Йайсхсхд":

    Е нали ти го надуваш и го хвалиш, цял ден се уригваш на кюспе и сирене!

    Коментиран от #95, #98

  • 79 Боже пази България

    21 9 Отговор
    За щастие, коалицията няма да продължи дълго!
  • 80 СЛАВА НА РУСИЯ

    22 9 Отговор
    Само Радев остана да защитава България от варварите сложени от посолството.

    Коментиран от #190

  • 81 боил

    17 7 Отговор

    До коментар #70 от "Хи их хи":

    И ти си прав , но все ще се намерят някой и друг батальон да защити президента и държавата от тези престъпници ., които ни продават и си слагат парите в джоба .
  • 82 Генерал

    15 6 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    И то истински Генерал,фатмак е кларинетиста на твоята новобранска на която потен си играл кючека батальона се строява.
  • 83 ти да видиш

    16 7 Отговор
    Мдааа даааа.... клатещи жълтопаветни мечтиии!!!

    Вървяла лисицата дълго след коча... гледала, че нещо виси и му се клати от долу и си мислила и се надявала, че голямо ядене ще има ако паднат клатещите му се камбанки!!!
    Та и жендурията си има мечтииии... мокри сънища!!!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 майнатавинемскафашистка

    14 8 Отговор
    Ще им се на германските шBecтеpи!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Ми Нет

    10 9 Отговор
    Какво искат гендърясалите атлантици не интересува никой
  • 88 Само Възраждане !

    14 10 Отговор
    Възраждане е опозиция за последен път! В следващия парламент ще е управляваща партия,защото защитава интереса на Народа си,а не като действащите в момента предатели,управлявани от" Посолството "!

    Коментиран от #89, #100

  • 89 Не само импийчмънт

    6 15 Отговор

    До коментар #88 от "Само Възраждане !":

    И забрана на изражданецката партия на московието, развяващи руския флак. Ледера възражданецки облича знамето на руските фашисти /РФ/ като тишорт.

    Коментиран от #110, #118, #120, #123, #126, #128, #130, #132

  • 90 Абе възражданеци

    9 11 Отговор
    Ето ви копейкина, за какво се спорите? От 2017 е тази снимка. Слабост е на възражданеците московието и защо се правите на не скачени съдове?

    Коментиран от #93, #101

  • 91 Кой е вашия?

    5 4 Отговор

    До коментар #42 от "Боримечков":

    Путин ли?
  • 92 Бацо Гацов

    4 9 Отговор

    До коментар #64 от "Факта":

    Мафия ли...я питай за Пътя на Копринката..как се назначават шефове на служби от Узунов срещу една хартиена торбичка/с неизвестно съдържание/..я проучи как са канили Гришо в митни ците, че да накървави човката и да спре да тормози хората около кРадев..айде холан..

    Коментиран от #121

  • 93 Реалист

    7 9 Отговор

    До коментар #90 от "Абе възражданеци":

    Трябва да сме благодарни на Копейките, че вкараха Пеевски заедно с ИТН в Конститу ционната Комисия. Да благодарим също за това, че гласуваха ПРОТИВ вдигането на пенсии и заплати на нашите родители...а в същото време хапват, пийват и си получават пликчетата с хонорари в тъмната стаичка на Мутрофанова..за всичко това СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ...!!!!

    Коментиран от #113, #119, #122, #124, #125, #127, #129, #131, #133

  • 94 Бацо Гацов

    7 10 Отговор
    Дори за това, че онзи ден не изчака Химна , а побягна като последен мишок, тоя аз не го признавам за президент..много му станаха издънките- като почнем с поучителната реч на Гундяев, клякането пред Мутрофанова , опита за държавен преврат и смяна на Парламентарната Република с Президентска, хаосът в който хвърли държавта в последните две години..тоя си е направо за бай Ставри..и без импийчмънт.

    Коментиран от #102, #104

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 чичо Гошо от Пловдив

    4 11 Отговор
    Ей..нема да ми закачате момчето..той си ми е десен чорап на мене. В неделя, след сбирката на братята в ложата пак ше си напраим джамбуре..и после ше си напраим една видеовръзка с шефчето от Масква...
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Кфккфкф

    10 4 Отговор

    До коментар #78 от "А50":

    А и да ти споделя любима с колкото и ника да си си все една съща съдрана парцалана на нпо Сорос
  • 99 Онзи

    5 10 Отговор
    Румата е прозт пут!нопитек?????.
  • 100 Реалист

    3 6 Отговор

    До коментар #88 от "Само Възраждане !":

    ХАХАХАХАХАХА..Я СЕ ОЩИПИ БЕ. ЗА ТОВА ЛИ ГЛАСУВАХА СРЕЩУ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ, ЩОТО БИЛИ ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАРОДА..А СТИГА БЕ!!!!!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 По по

    8 11 Отговор
    По злобен президент не сме имали. Заслужава да махнат само заради това че блокира цялата държава за повече от 2 години.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 А тъз глупост обединител

    12 7 Отговор

    До коментар #77 от "Гост":

    като я чуя, много ми е тъпа! С кой ще ме обединява? С национални предатели и мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС ли? И господ да е, няма как да ме обедини с отпадък! А Президента, добре, че го има! Че в това време, оставаше да не някой послушко като предишните и България вече да сме я закрили!
  • 109 Абе

    10 8 Отговор
    Долу гнусните ви ръчички от най добрия президент,а именно г-н Радев.Слава на Русия

    Коментиран от #117, #183

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 костя от години е с тишорт флага на РФ

    8 8 Отговор
    Възражданеците сега се усетиха че много показно се мъчат да правят българския народ на балъци. Почнаха да пеят друга песен, това не е било руското знаме а самарското. Да ама не развяват руския трикольор с извезан герб от самарското знаме. Фалшификат възражданецки.
  • 112 Българин

    11 7 Отговор
    Е това вече е намеса във вътрешните работи на България.А за Атанас Атанасов всички знаят,че е платен и то много от сорос.ПП-ДБ кога ще бъдат съдени за изтеклите записи?Направиха правителство напук на президента в ущърб на народа,но няма да е задълго.Дори няма да се стигне до ротация.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Пею

    12 9 Отговор
    Радев е най-свестния български президент,който сме имали.

    Коментиран от #252

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Що за болни

    6 7 Отговор
    Са възражданеците? Боли ги от истината!
  • 117 Абе абето

    1 0 Отговор

    До коментар #109 от "Абе":

    Давиш се мусора си.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Аз за тъпотии

    9 4 Отговор

    До коментар #92 от "Бацо Гацов":

    на мафията Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС, ко да питам?
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Хммммм

    0 6 Отговор

    До коментар #109 от "Абе":

    Как кРадеф и слава на Мардор в едно изречение го правят български президент?
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Ми те

    1 5 Отговор

    До коментар #80 от "СЛАВА НА РУСИЯ":

    варварите от пасоля го инсталираха
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Трябва

    1 3 Отговор
    Задължително
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 2.5 ЧАСА СТИГАТ

    0 0 Отговор
    УТРЕ пак. стига да имаш мерак. :))
  • 250 Ани

    2 10 Отговор
    Радев загърби завета на българските ханове да бъдем единни. Знаейки че неразбирателството в народа е добре дошло за враговете. Този факт в едно с лобирането му за Грипен, е достатъчен за уличаването му в национално предателство. Затова и е "освобождаването на Главния прокурор от длъжност". Това всъщност е опит за отлагане на присъдата за национално предателство който не трябва да мине.
  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!

    1 7 Отговор

    До коментар #114 от "Пею":

    И КАКВО СВЯСТНО Е НАПРАВИЛ р.р. ,ЗАЩО НАПРИМЕР НЕ НАЛОЖИ ВЕТО ЗА ОРЪЖЕЙНАТА ПОМОЩ ЗА украйна?
    ДО КОГА ЩЕ $€ ПРАВИ НА Б€ЗПАРТИ€Н нато-КОМУНИ$Т, ЗАБЛУЖДАВАЙКИ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ,ЗАЩО ПРЕЗ 2021г. ВЗ€ кирчо и а$€нчо в $луж€бното правит€л$тво, ПОД ЧИ€ НАР€ЖДАН€.....?

    ФАТМАКЪТ Н€ ЗНА€ НА КОЙ ГОСПОД $ЛУЖИ, ПЪЛ€Н ЛИЦ€М€Р И ПР€ДАТ€Л €( ПОЗНАВАМ го ЛИЧНО!
    Н€ € РУСОФИЛ,А € рубладжия!
    Н€ € ПАТРИОТ, А € ТУРБО-КАРИ€РИ$Т И БОЛ€Н ЗА ВЛА$Т!
    Н€ € ЛИДЕР, А € ТАРИКАТ И ИЗПОЛЗВАЧ, ИЗПОЛЗВА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ХОРА, ИНСТИТУЦИИ, ПАРТИИ И ВСИЧКИ ГИ ПРЕДАДЕ:
    ПР€ДАД€ СЕМЕЙСТВОТО СИ, ПР€ДАД€ ВВС, МЕН МЕ ПРОДАД€/ПР€ДАД€ В СЛУЖБАТА ДВА ПЪТИ,
    ПР€ДАД€ АБВ(др.мИХО мИХОВ), ПР€ДАД€ корН€ЛИЯ(Б$П) и т.н.!
    ДА МУ МУСЛЯТ Д€$И И митко-$€кр€тарката!
  • 253 ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!

    2 5 Отговор
    ЗА МОЕ НАЙ-ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА ДА ИМА ЗА СЕГА ЗАКОННО ОСНОВАНИЕ ЗА ИМПИЙЧМЪНТ НА КЛ€ТВОПР€$ТЪПНИКЪТ -върхов€н фатмак на РБ(Р€ПУБЛИКА БАНАНОВА) ШТИРЛИЦ(р.р.)!
    ОСТАВА ДА СЕ НАДЯВАМЕ!
    ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!
    ЗАТВОР ЗА разбойкУ!
    кирчо и ОкОкОркО ВЪН!

    78г.комунизъм СТИГАТ! СТИГАТ! БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ С ГЛАВНО "Б"!
  • 254 Боримечков

    6 2 Отговор
    Пипнете ли нашия президент сте свършени ! Само опитайте и това ще е краят ви на всички отпадъци!

    Коментиран от #255

  • 255 ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!

    2 3 Отговор

    До коментар #254 от "Боримечков":

    НЕ НА ВИЖ ДАМ го вашият Ч€РВ€Н р€зид€нт, ГНУС МЕ Е ДА го ГЛЕДАМ ДОРИ!

    Коментиран от #257

  • 256 Той

    1 0 Отговор
    Не им стиска-мишки са!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 Пешо

    2 0 Отговор
    Българите,не знаят какво да правят със свободата си!
    Нихилизмът,завистта и глупостта им дълбоко вкоренени от алчността,водят държавата към разпад и анархия...
    Мнозинството повлияно от агресивната простотия водят до това да бъдат лесна плячка на външни вредни влияния.
    За това формата на мека диктатура е за предпочитане,ако искаме да останем държава и народ...И оставаме само територия в ЕС..Това е.
  • 260 Дойчв веле с абонамент ли вече тук

    1 0 Отговор
    Платени с чужди пари слуги ни поучават.. да си гледат чужбината
  • 261 Им ли СЕМ за дойчивците

    1 0 Отговор
    И тия от Факти, които ги обслужват
  • 262 Пречката е народът

    1 0 Отговор
    Който не иска да се пращат оръжия, нито гей паради и джендъри, некадърни управници, сглобки и рушене на памет и паметници
  • 263 Пак ли дойчовците

    1 0 Отговор
    Нелогично срамно е хора отвън, платени от чужди господари, да се изявяват като коментатори, а Факти и сие да ни ги пробутват по всякакъв повод