Last news in Fakti
  Тема: Украйна

26 Юни, 2023 22:31 9 195 188

Стратегическа победа! Украински бойци стъпиха на левия бряг на Днепър

  • украйна-
  • русия-
  • днепър-
  • война-
  • володимир зеленски

Военните блогъри обясняват, че украинските войници се крият зад опорите на моста, които не могат да бъдат пробити дори от артилерията

Стратегическа победа! Украински бойци стъпиха на левия бряг на Днепър - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украински десантчици заемат позиции на левия бряг на Днепър край Херсон. Това съобщават руски военни кореспонденти и блогъри, цитирани от руската редакция на BBC.

Руските телеграм канали твърдят, че украинските войски са се установили на левия бряг близо до взривения мост Антонов край Херсон. Там се води сражение.

Военните блогъри твърдят, че украинците все още не са успели да създадат сериозен плацдарм, за да развият настъпление. Но именно тези блогъри първи съобщиха за десанта на украинците на 24 юни, като тази новина остана почти незабелязана заради бунта на Пригожин.

Вече се разпространява видеозапис, на който се вижда как малка група украински войници се придвижва с лодка към левия бряг, под моста, и се сражава в малко селище, по-скоро вилна зона, близо до южния край на моста.

"Сраженията при Антоновския мост продължават цяла нощ и продължават: десантът изтласква нападателна група на ВСУ от нашия бряг. При Антоновския мост има 50-70 бойци, десантирани с лодки, но те са прикрити от значителни сили артилерия, минохвъргачки и бойци от другия бряг, изтеглени за огнева поддръжка", пише в телеграм канала Operation Z: Russian Spring Voencores.

Военните блогъри обясняват, че украинските войници се крият зад опорите на моста, които не могат да бъдат пробити дори от артилерията.

Някои украински телеграм канали (но не и официални военни източници) твърдят, че украинският десант е успял да напредне на юг от моста до северните покрайнини на Олешки, но няма визуално потвърждение за това.

Игор Гиркин-Стрелков (военен престъпник, осъден от холандски съд), позовавайки се на свои източници на място, пише, че украинският десант е само около 50 души.

"Положението на нашите войски се усложнява от това, че снабдяването и евакуацията се извършват по единствен път - моста през Конка, добре наблюдаван и пробит, включително от БТР-и от десния, висок бряг", посочва известният блогър Гиркин-Стрелков.

Освен това врагът постоянно минира този път от разстояние (има взривни устройства). Присъствието на противника в северната част на Альошек (руското име на град Олешки) не е потвърдено.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 86 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    79 20 Отговор
    Там всичко е наводнено.Само с лодки могат да продължат.

    Коментиран от #18, #29, #186

  • 2 Значи

    36 65 Отговор
    Ама веднага вагнер да идват от Беларус на левия бряг че става напечено

    Коментиран от #46

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Объркано Атлантиче

    57 55 Отговор
    Изявление на Путин 26.06.2023
    В. Путин: Въоръжен бунт при всички положения щеше да бъде потушен. Организаторите на бунта, въпреки загубата на адекватност, не можеха да не разберат това. Те разбраха всичко, включително и факта, че тръгнаха към престъпни действия, за да разцепят и отслабят страната, която сега е изправена пред колосална външна заплаха, безпрецедентен натиск отвън. Когато най-отпред с думите "нито крачка назад!" нашите другари умират.
    Но организаторите на бунта, като предадоха страната си, народа си, предадоха и онези, които бяха въвлечени в престъплението. Лъжеха ги, блъскаха ги на смърт, под огън, да стрелят по своите.
    Точно такъв изход – братоубийство – искаха враговете на Русия: и неонацистите в Киев, и техните западни покровители, и всякакви национални предатели. Те искаха руските войници да се избиват един друг, за да загинат военнослужещи и цивилни, за да може накрая Русия да загуби, а обществото ни да се разцепи, да се задуши в кървава гражданска борба.
    Те потриваха ръце, мечтаейки да си отмъстят за неуспехите си на фронта и по време на т. нар. контранастъпление, но се объркаха. Благодаря на всички наши военнослужещи, служители на реда, специални служби, които застанаха на пътя на бунтовниците, останаха верни на своя дълг, клетва и своя народ. Смелостта и саможертвата на падналите герои-пилоти спасиха Русия от трагични опустошителни последствия.

    Коментиран от #5, #56

  • 5 Объркано Атлантиче

    49 46 Отговор

    До коментар #4 от "Объркано Атлантиче":

    В. Путин: От самото начало на събитията бяха предприети стъпки по мое пряко указание, за да се избегнат големи кръвопролития. Това отне време, включително за да се даде шанс на тези, които са направили грешка, да променят мнението си, да разберат, че действията им са силно отхвърлени от обществото и до какви трагични, разрушителни последици за Русия, за нашата държава, приключението, в което са попаднали влачени от мътни води.
    Благодаря на тези войници и командири от групата Вагнер, които взеха единственото правилно решение - те не отидоха на братоубийствено кръвопролитие, те спряха на последната линия.
    Днес имате възможност да продължите да служите на Русия, като сключите договор с Министерството на отбраната или други правоприлагащи агенции, или се върнете при семейството и приятелите си. Който иска може да отиде в Беларус. Обещанието, което дадох, ще бъде изпълнено. Повтарям, изборът е ваш, но съм сигурен, че това ще бъде изборът на руските войници, които осъзнаха трагичната си грешка.

    Коментиран от #53, #120, #172

  • 6 Ами

    64 71 Отговор
    Не бе това е поредния знак на “добра воля” като при отстъплението при Киев.
    Путлеристите не могат да губят нали така те проявяват само “добра воля”. Скоро знак на “добра воля” и в Крим ще има маи.
  • 7 Българин

    57 67 Отговор
    Вече имат танкове и няколко БМПта на левия бряг :)

    Коментиран от #61

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Венци

    71 72 Отговор
    Ама как така, нали контраофанзивата беше провал, поне така разправят местните копейки.

    Коментиран от #35

  • 10 Антипутлерист

    58 74 Отговор
    Всичко върви по план и график. Подготвя се поредната “проява на добра воля” и поредното “стратегическо прегрупиране” чрез панически бяг от позициите зарязвайки и техника и муниции от орките на Путлер
  • 11 гост

    58 80 Отговор
    Еййй , дочакахме най- после , от сутринта е тая новина , най- после се осмелиха и тука да я публикуват !! Само да допълня , че вече десанта не е 50 души ,а над 200 и не са до моста , а на 2-3 км навътре !! И разстоянието от моста до пътя за Крим е под 10 км и отрязват напълно Крим от окупираните територии !!

    Коментиран от #92

  • 12 А50

    52 29 Отговор
    Тук няма дори тактическа победа те сънуват стратегическа. Стратегическата победа ще се избахмути от един стратегически ФАБ1500

    Коментиран от #14, #20

  • 13 плевен

    64 36 Отговор
    "Плацдарм", означава че са с гръб към реката. Пиши ги мъртви. И Господ не може да им помогне.
  • 14 Оне

    25 21 Отговор

    До коментар #12 от "А50":

    Пак ли с вундервафетата, другаре. Като мустакатия едно време? :)
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 невероятно

    40 62 Отговор
    Русия ке падне
  • 18 гост

    37 35 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Нали , хахха !! Те и ватниците само с лодки се придвижват !! Сега като се прегрупират към Масква , хаххах !!
  • 19 Путриот

    46 54 Отговор
    Само ни е чудно , как така 80 % обич към ПУТЛЕР в Раша , в Ростов никой не тръгна да мре за него .
    Даже и Копейкин , не изяви желание да защити Майка си Русия и Баща си Путян .
    Хаха

    Полицията бягаше на галоп ,посока Масква .
    Генералите на Путян даже черпиха кафенце Пригожин .
    Хаха
  • 20 Да бе да

    26 35 Отговор

    До коментар #12 от "А50":

    Модернизираната бомба ФАБ-1500 реално представлява заплаха за пограничните руски градове като видяхме от случилото се в Белгород
  • 21 Оне

    36 44 Отговор

    До коментар #15 от "Стъпили са":

    Рузките слуги само "чували" сънуват, докато не се наложи "прегрупиране" в "знак на добра воля". Щяха да правят "чували" в Харковска област, после в Херсон, после в Бахмут, Ухледар и Авдиевка ...
  • 22 ........

    40 22 Отговор
    До 70 бойци бяха стоварени там с лодки, но те бяха покрити от значителни сили от руска артилерия, минохвъргачки и бойци с огнева подкрепа.

    Коментиран от #30

  • 23 признай си

    36 23 Отговор
    Пригожин доказа,че е истински мъж. Той каза истината за донбас преди да тръгне към Москва.
  • 24 В Ростов

    35 40 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Посрещаха Пригожин като новия Спасител .
    Никой не скандираше и не викаше в подкрепа на Пусин.

    Това което никой не очакваше се случи ,
    Посрещаха Пригожин със хляб и вода .

    А Путлер в Киев го посрещнаха с Джавелин .
    Хаха
  • 25 Урюрвкос

    27 19 Отговор
    фейк
  • 26 Тоя па

    8 5 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Още не схванал

    Коментиран от #32

  • 27 Объркано Атлантиче

    35 43 Отговор
    Няма по пропаднали, продажни и страхливи от ватниците и гладните копейки!

    Коментиран от #39

  • 28 Любо

    50 31 Отговор
    Бяха стъпили, така е, но от техните стъпки останаха само мокри следи след като бяха изпарени от руската артилерия и сега ще ги разпознават само по стъпките им...

    Коментиран от #31

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Оне

    33 16 Отговор

    До коментар #28 от "Любо":

    Точно така, другаре, първо отричайте, после гнева и накрая примирението. Така е по терапевтичните дебели книги. :)

    Коментиран от #38, #44

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Путриот

    20 19 Отговор
    На Пригожин се обади ТъпоШенко да не атакуват Ватницитеи Масква.
    А сега на ВСУ няма ли да звънне да ги моли да спрат Похода на Мира.
    Хаха
  • 34 Антонинус Пиус

    27 10 Отговор
    Москва ви чака, герои. 8-9 часа след Белгород и сте там.
  • 35 Иркутск

    20 14 Отговор

    До коментар #9 от "Венци":

    Контраофанзива не е спирала от както бягаха от Херсон и Харков
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Анонимен

    41 24 Отговор
    Ужассс. 50-70 човека се крият под моста и това било големият пробив на укрите.Горките герои не са запознати че освен отгоре ракета може влезе и под моста или да се ползват много 1,5 килограмови бомби докато се разруши укритието им

    Коментиран от #40, #41, #45

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Объркано Атлантиче

    21 13 Отговор

    До коментар #27 от "Объркано Атлантиче":

    Има бе, как да няма - Обърканите Атлантици. 😂. 😂
  • 40 хахах

    9 13 Отговор

    До коментар #37 от "Анонимен":

    Тоя колко е загубен. Абе къде е ракетата. Къде е бомбата бе хаха
  • 41 Анонимен

    9 14 Отговор

    До коментар #37 от "Анонимен":

    Имах впредвид 1500 кг или 1,5 тона бомби
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Мда

    27 37 Отговор
    Успех момчета!Европа е с вас!
  • 44 Она

    12 5 Отговор

    До коментар #31 от "Оне":

    Има клипове гледай. Не чакай тук да ти обясняват смешки

    Коментиран от #54

  • 45 Ихтамнет

    18 11 Отговор

    До коментар #37 от "Анонимен":

    Викам вместо бомби да ползвате оная подводница от която излиташе самолета и да трепери натуту и еурожендърите само като я видят
  • 46 А бе

    20 6 Отговор

    До коментар #2 от "Значи":

    Те нали щяха да ходят в Киев?
  • 47 йхнкхйких

    20 18 Отговор
    В сънищата и мечтите на краварите са стъпили !
  • 48 Абе това акт(на добра воля) ли е

    17 3 Отговор
    Или си е направо е.... е?
  • 49 Ццц

    31 17 Отговор
    Само дано 70- те юнака не се озоват в Днепър. Стига ни вече украински добитък да изплува по плажовете ни.
  • 50 ясно е

    19 10 Отговор
    пътници .....
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Естествен Интелект

    22 9 Отговор
    "снабдяването и евакуацията се извършват по единствен път"
    През Св. Петър, ама много го натоварихте при настъплението.....
    И каква евакуация - нападайте смело....
  • 53 ХА ХА

    24 12 Отговор

    До коментар #5 от "Объркано Атлантиче":

    Пак "запада" виновен! И къде ги видя тези защитници, аз видях само радостни посрещания на Вагнер! Да не споменавам и опорката, че нямало никакви жертви.
  • 54 Някой

    30 10 Отговор

    До коментар #44 от "Она":

    Още не могат да дойдат на себе си от спектакълът, койти им спретна Путин. И се радват на всяка лъжа, която им пробутват. Даже не си правят труда да я проверят дали е истина написаното.

    Коментиран от #73, #76

  • 55 Никанор

    15 31 Отговор
    Путин е слаб и нерешителен. За да се реши въпроса с мира и войната ще дойде човек, който ще постъпи така както направиха американците в Ирак, без сантименти , това ще го видим в идните няколко седмици.
  • 56 Мда

    23 27 Отговор

    До коментар #4 от "Объркано Атлантиче":

    Май без Вагнер Русия не става за нищо!

    Коментиран от #58, #175

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Обаче

    12 4 Отговор

    До коментар #56 от "Мда":

    И с него е пак същото
  • 59 Имам една мечта...

    20 19 Отговор
    Украинците да подпукат Ганьовците... Ах, какви клавиатурни юнаци Балкански с шкембета и дамаджани ! Ще мирише на патрЕотично печено!

    Коментиран от #62

  • 60 Каниба

    35 14 Отговор
    До края на лятото - оркраина свърши
  • 61 Кдкдлдлд

    12 5 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    Това е най-прекия път към Крим.
  • 62 Естествен Интелект

    28 9 Отговор

    До коментар #59 от "Имам една мечта...":

    Украинките заразяват като биологично оръжие....

    Коментиран от #63

  • 63 А Ганьовица мирише на ефтино

    9 10 Отговор

    До коментар #62 от "Естествен Интелект":

    И некъпано

    Коментиран от #65, #78

  • 64 Хохо Бохо

    17 24 Отговор
    Путин губи войнатата.
    ЧВК Вагнер ще воюват на страната на Украйна.
    ТАМ ПО–ДОБРЕ ПЛАЩАЛИ„ А НАЕМНИЦИТЕ САМО ТОВА ГИ ВЪЛНУВА
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Степан

    25 24 Отговор
    Успех за украинците. Да изгонят агресорите от Родината си.
  • 67 Кукуригу

    19 12 Отговор
    Руски блогери съобщават за подпори на Мост.
    Страшана лъжа: не украйнски се хвалят а руски блогери пишат??
  • 68 Извод

    22 17 Отговор
    Много смешна новина - да не е дошла от смъркача на линий от Kiev ?
  • 69 Съобщение

    24 13 Отговор
    Преди един час още трима бандероси са се скрили под моста …
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Бах

    27 9 Отговор
    Защо се мъчат фашистите като в крайна сметка ще загубят и държавата си и децата го знаят
  • 72 бай Даньо

    11 25 Отговор
    Путин е мека Мария , ако се абстрахираш от западната пропаганда която го демонизира за своите цели , той си има излъчване на отличник , така говори , мек е в действията си ... В Русия се вижда е на ръба да се смени власт на върха по един или друг начин , вижда се че Путин не за тая работа и който и да дойде украйците ще реват на умряло буквално .
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Второ съобщение

    24 14 Отговор
    Още една урка се завре под моста да направят каре !
  • 75 Трето съобщение

    24 12 Отговор
    И смъркача е под моста от десетина минути ..

    Коментиран от #77

  • 76 Она

    9 3 Отговор

    До коментар #54 от "Някой":

    Мало ... умни наивници
  • 77 Удивен

    19 10 Отговор

    До коментар #75 от "Трето съобщение":

    Брей щом наркомана и той дошъл под моста да не би действията да се развиват на полската граница ?
  • 78 Естествен Интелект

    8 2 Отговор

    До коментар #63 от "А Ганьовица мирише на ефтино":

    В шалварите сирийски запарява ли?
  • 79 Смъркача

    19 6 Отговор
    И Залужни се яви под мосто …

    Коментиран от #83

  • 80 Русофилите лаят....

    22 14 Отговор
    Защото виждат КРАЯТ !
    Му, ха, ха, ха, ха, ха.....
  • 81 Поправка на новината

    22 6 Отговор
    Няколко рибари от близкото село се скрили под моста от дъжда !
  • 82 АЗОВ :

    17 14 Отговор
    Вече сме до КРИМ !
    И много бързо ще го ОСВОБОДИМ !

    Коментиран от #84

  • 83 Естествен Интелект

    21 4 Отговор

    До коментар #79 от "Смъркача":

    Чакат Джими Хендрикс и тръгват.... Италианските наркомани го обожаваха....
  • 84 Естествен Интелект

    12 3 Отговор

    До коментар #82 от "АЗОВ :":

    По Днепър до Каварна е маршрута...
  • 85 На Черпака му мина мерака....

    12 11 Отговор
    Леопарда го чака.....

    Коментиран от #185

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Кажи

    15 8 Отговор

    До коментар #57 от "хахах":

    Нещо повече, че жената не ми дава да пускам руска и украинска тв, щото като чуе руски и започва да повръща.
  • 88 Четете бе русофили копейкаджии

    11 20 Отговор
    “..,, Сексуализираното насилие като оръжие От началото на войната насам расте броят да случаите, в които се говори за сексуално насилие срещу цивилни украинци - жени, мъже и деца. Насилие, извършено от руската армия. До януари 2023-а година украинската прокуратура е стартирала 155 разследвания на такива престъпления…,””

    Коментиран от #96

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Това

    8 12 Отговор

    До коментар #86 от "Ей това са им ценностите на русофилите":

    Дете може да е било руско говорящо украинче, освирепелия солдат не признава нищо.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Матросов

    15 17 Отговор
    Браво, давайте напред , а защо не и до Москва. Руският народ ще ви срещне като освободители.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Егати мързеливците сте

    9 4 Отговор
    Аре оправете си сайта бе, толкова да е левашки, вие живеете още в 1998година!
  • 99 Стръхлю

    14 2 Отговор
    Мани целия настръхнах и тия ще превземат Москва
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Оля се!

    6 4 Отговор

    До коментар #100 от "Марш бе отпадъчен продукт на човечествот":

    Хрушчов е такъв и тези от региона му!
  • 103 Много разочарован

    11 9 Отговор
    Путин се оказа един голям глупак, страшно съм разочарован от него!
  • 104 Кое

    5 3 Отговор

    До коментар #96 от "Естествен Интелект":

    Пазиш!!!???

    Коментиран от #105

  • 105 Естествен Интелект

    3 4 Отговор

    До коментар #104 от "Кое":

    Ти явно не си го пазиш....
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 бодърчук

    6 6 Отговор

    До коментар #51 от "Ост":

    ша пуснат бомбичка ако има с какво
  • 108 Естествен Интелект

    6 4 Отговор

    До коментар #106 от "Колко сте жалки рушляците":

    "събата" що значить?
  • 109 Не се мъчете повече, и децата го виждат

    14 13 Отговор
    Колкото и да го боготворите, руските подлоги, путин си е едно малко чивече, мафиот, диктатор, страп и страхливец, който се е взел много на сериозно и затри сумати мевинни и руснаци. И украинци, само и само, да се задържи на власт, да краде руският народ, и да служи на шайката от кгб! В България до сега е същото под диктовката на кремъл!

    Коментиран от #112, #113

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Ти си

    1 7 Отговор

    До коментар #110 от "Естествен Интелект":

    Не ти, врато, пръв се птипозна🤣

    Коментиран от #116

  • 112 Историк

    10 14 Отговор

    До коментар #109 от "Не се мъчете повече, и децата го виждат":

    На сметката на Путлер лежат повече от ПОЛОВИН МИЛИОН избити хора. По този показател той е категорично най-бруталния убиец на 21ви век.
  • 113 Естествен Интелект

    21 7 Отговор

    До коментар #109 от "Не се мъчете повече, и децата го виждат":

    Ние не боготворим никого, освен Ботев, Левски и т.н. Просто мразим краварските окупатори. И техните неумни слуги.

    Коментиран от #115, #124

  • 114 Така е

    9 12 Отговор
    Ако пробият там се оказват зад гърба на всички защитни линии в запорожието. Затова руснаците взривиха язовира, ама водата вече се оттече.
  • 115 Хммм

    12 13 Отговор

    До коментар #113 от "Естествен Интелект":

    "Ние не боготворим никого" Я кажи, Путлер фашистки диктатор ли е?

    Коментиран от #117

  • 116 Естествен Интелект

    7 3 Отговор

    До коментар #111 от "Ти си":

    "Врато" що значи? Не съм боко....
  • 117 Естествен Интелект

    14 6 Отговор

    До коментар #115 от "Хммм":

    Кратко и ясно - не. Тези дето слугувате на краваря-да.
  • 118 Путлер е страхливец

    11 18 Отговор
    Путин е педофил, изнасилва! Военопрстъпник, осъден от Хага, който няма да напусне букнкера, бункера, дето си построи последните дни!

    Коментиран от #119, #130, #134, #174

  • 119 Естествен Интелект

    13 5 Отговор

    До коментар #118 от "Путлер е страхливец":

    Може ли един въпрос? Украинка ли си?

    Коментиран от #121, #142

  • 120 Нещо са те объркали теб...

    1 10 Отговор

    До коментар #5 от "Объркано Атлантиче":

    Още при раждането ти.

    Коментиран от #123

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Айде..еее

    9 4 Отговор
    Украинските бойци стъпиха на ЛЕВИЯ бряг. Венсеремос гееве.
  • 123 Естествен Интелект

    14 2 Отговор

    До коментар #120 от "Нещо са те объркали теб...":

    Като обиждаш и сменяш имената - не мислиш ли че си личи писаното САМО от един - двама? Когато обиждаш получаваш Трети Закон на Нютон.... После защо не ви харесваме....

    Коментиран от #126, #128, #183

  • 124 Ние мразим руските окупатори...

    9 12 Отговор

    До коментар #113 от "Естествен Интелект":

    И техните български слуги.

    Коментиран от #129

  • 125 Естествен Интелект

    11 3 Отговор

    До коментар #121 от "Може и два въпроса...":

    Няма да липсвате на никого...
  • 126 Е защо трябва да...

    4 8 Отговор

    До коментар #123 от "Естествен Интелект":

    Ни харесваш?, ние направо си ви мразим.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 И още нещо....

    4 5 Отговор

    До коментар #123 от "Естествен Интелект":

    Каквото повикало..такова и отговорило.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 КВО ДА ВИ КАЖА

    8 1 Отговор
    ...........БЛАЖЕННИ ДА СА ВЕРВАЩИТЕ...............!
  • 133 Залупен русофил

    1 14 Отговор
    До кога Русия ще губи войните,избягаха от Афганистан със спринт,Бонапарт и Адолф ги наритаха и англосаксите ги спасиха ,който ги хване ги наритва
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Ами

    3 0 Отговор

    До коментар #130 от "оня с коня":

    Май като пропусната рИве... 😁
  • 139 Отвращение

    7 3 Отговор

    До коментар #36 от "Скука":

    Агресивни, нахални и невъзпитани сте, също кат кумира ви Зе.
  • 140 Мнооо скоро

    5 8 Отговор
    Като гледам как по клипчетата, летят тикви на орки, скоро втарая
    В Рф, ще
    Стане 10-сатая в азия!
  • 141 Ами

    5 2 Отговор

    До коментар #137 от "оня с коня":

    Работи с много цеви едновременно... Катюша става.
  • 142 Да която

    2 7 Отговор

    До коментар #119 от "Естествен Интелект":

    Която ще ри разкъса свинктера!!! Подготви се

    Коментиран от #152, #171

  • 143 Ами

    5 1 Отговор

    До коментар #121 от "Може и два въпроса...":

    В кой бардак гастролираш - поемам целия куверт..
  • 144 Факт

    3 7 Отговор

    До коментар #134 от "Укро-пиздюк":

    "не плачи много, в Европа е норма, педофилията е в закона" В центъра на Москва лежи мумията на един сифили стик, и Путлер ходи да й се кланя.

    Коментиран от #147

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Матей

    14 1 Отговор
    Егати великата армия:),криели се зад колониите на мостовете:))...че колкото оборудвани бойци могат да се скрият зад колона и колко колони има? И като си покажат носа от иззад колоните какво става?....велико забавление е с тукашните статии:))
  • 152 Абе

    3 1 Отговор

    До коментар #142 от "Да която":

    Май при вас се получава естествен подбор.
  • 153 Оооо

    3 1 Отговор

    До коментар #147 от "Истината":

    А беше и препариран. Как ли е станало заразяването?
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Опорка

    13 1 Отговор
    Стоварили са се 70 парчета камикадзета на моста, които най-вероятно вече са избити, ноооо това е голяма стратегическа победа.

    Коментиран от #157

  • 156 Пилотът Гошу

    13 2 Отговор
    Значи са превзели основите на моста зад които се крият, туй ли е последно? Или са стъпили на брега и са го превзели? Решете се все пак, не е толкова трудно... Колко квадратни километра са основите, за да знам да ги добавя към другите 130 кв.км.
  • 157 Пилотът Гошу

    9 1 Отговор

    До коментар #155 от "Опорка":

    Под моста, не над моста. Но на брега. Абе въобще....

    Коментиран от #159

  • 158 Пилотът Гошу

    6 0 Отговор

    До коментар #149 от "оня с коня":

    Как каква? Евентуално потупване по рамото. Може би. Ще видим.
  • 159 Опорка

    5 2 Отговор

    До коментар #157 от "Пилотът Гошу":

    Хубу де, се тая. Пропагандата си остава не по-малко олигофренска.

    Коментиран от #160

  • 160 Пилотът Гошу

    14 1 Отговор

    До коментар #159 от "Опорка":

    Чакай, че се зачетох в коментарите, дето по взривения мост прекараха БТРи, танкове... Абе чудна работа е туй четенето... Кат гледам особено първите реагират първосигнално на заглавието, въобще не са чели бозата е статията 😂😂😂😂😂

    Коментиран от #161, #162

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Българин

    16 2 Отговор
    Русияще Победи

    Коментиран от #184

  • 165 Иван

    14 1 Отговор
    Трима рибари , с две въдици !!!
  • 166 Фантазии

    11 2 Отговор
    Въображаема победа!
  • 167 Поредните лъжи на краврите

    15 0 Отговор
    Тъпо е по цял ден да ни заливате с никому ненужна информация, до като ежедневните проблеми на Българина ги неглижиране? Какво стана с инфлацията и обирането на доходите и спестяванията на хората, защо живеем все по зле въпреки евроатлантическите ви ценности и София прайда?
  • 168 Пешо

    5 0 Отговор
    Малко село,дори няколко къщи.Фактти това вече не е адекватно което пишете
  • 169 Мишел

    6 2 Отговор
    Украинският десант при Антоновския мост бе унищожен изцяло нощес със залп от Град и Солнцепек.
  • 170 ехаа

    4 0 Отговор
    Браво и по бързо със селфито ... паляци
  • 171 Естествен Интелект

    0 0 Отговор

    До коментар #142 от "Да която":

    Там само папаш, без да пипаш!

    Коментиран от #173

  • 172 РУЗЗЗКИЙ МИР

    0 4 Отговор

    До коментар #5 от "Объркано Атлантиче":

    Повтарям, изборът е ваш, но съм сигурен, че това ще бъде изборът на руските войници, които осъзнаха трагичната си грешка.
    СРЕЩУ НЯКОЛКО МИЛИОНА РУБЛИ ЩОТО ДРУГО НЯМА НАЛИЧНО ВСИЧКО Е ИЗКРАДЕНО ТАК ПО РУССКОМУ РАЗВАРОВАНО
  • 173 Абе Ентелекта

    1 3 Отговор

    До коментар #171 от "Естествен Интелект":

    Защо в ника ти "Естествен Интелект" интелект е с главна буква? Ентелегентните така ли драскат!
  • 174 И ти си

    1 2 Отговор

    До коментар #118 от "Путлер е страхливец":

    От това дето си написал .
  • 175 Кабинет

    4 2 Отговор

    До коментар #56 от "Мда":

    Не можете да съставите , карат се като овчари , гледат коя мафия ще прецака другата такава , болници , корупция , полиция , най голямата мафия, съдии , прокурори ти за Русия си се завайкал .
  • 176 Кулеба

    5 2 Отговор
    Призовавам нашите рософобски братя от България да се включат във нашите армии , тези който ще умрат за нашите фашистки идеологии им обещаваме безсмъртие във вечните ловни полета , а тези който оживеят им предоставяме безплатни билети за да гледат шоуто на нашата циркова трупа с ръководител зеления на-р- ман.
  • 177 Българин

    5 2 Отговор
    Лягаме и ставаме с новините за Украйна.И това ако не е форма на определен геноцид към нас
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Фжб

    3 0 Отговор
    Укритие са стъпили на баа на Путин и викат "Слава на украйна
  • 180 Голяма работа

    2 0 Отговор
    те и българите са стъпвали там.
  • 181 Бързи катери

    4 0 Отговор
    40човек , знаме , камера , бързи снимки и се върнали 18 . Как не ви жал за младите украинци бе .
  • 182 Хаха,

    3 0 Отговор
    стъпили, измили си краката и влезнали в чували...
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Ама

    3 0 Отговор
    то не останаха леопарди в укристан,бе !
  • 188 Руснака

    1 0 Отговор
    Извънредно съобщение: Революцията в Русия, поради липса на желаещи, и най-вече заради намерените от ФСБ 4 милиарда рубли - 47 милиона долара във щабквартирата на Вагнер в Санкт Петербург се ОТМЕНЯ! Молим организаторите, съучастниците и симпатизантите да не скачат от прозорците на високите згради! 🤣
    Да изчакат колегите от ФСБ, които със сугурност са на път към тях! 😱 Край на съобщението... 😎
Новини по държави: