Last news in Fakti

25 Септември, 2023 20:21 5 403 73

Русия: Армения направи грешка

  • армения-
  • никол пашинян-
  • азербайджан-
  • русия-
  • нагорни карабах

Армения ще стане заложник на геополитическите игри на Запада, твърди Москва

Русия: Армения направи грешка - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ереван прави огромна грешка, като умишлено се опитва да развали отношенията с Русия и да превърне страната в заложник на геополитическите игри на Запада, заяви днес във връзка със ситуацията около Нагорни Карабах и Армения руското външно министерство, цитирано от ТАСС, предаде БТА.

"Убедени сме, че ръководството на Ереван прави огромна грешка, като умишлено се опитва да срине многостранните и вековни връзки на Армения с Русия и да превърне страната в заложник на геополитическите игри на Запада", посочи в изявление министерството.

Дипломатическото ведомство критикува също посланието за независимост на арменския премиер Никол Пашинян от 24 септември. Според руското МВнР то съдържа неприемливи нападки срещу Руската федерация и предизвиква отхвърлянето на Москва. "Ръководителят на правителството всъщност призна, че през цялото това време републиката е била съзнателно подготвяна да се отвърне от Русия", отбеляза министерството.

"В областта на регионалните въпроси Никол Пашинян, вместо да спази джентълменското споразумение между лидерите на Русия, Азербайджан и Армения от ноември 2020 г. да остави решението за статута на Нагорни Карабах на бъдещите поколения, се поддаде на увещанията на Запада", се казва в изявлението на руското МВнР.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    54 9 Отговор
    Хекимян ще прибере арменците от Карабах в София.
  • 2 КОТарАК

    24 28 Отговор
    голяма грешка е , че се занимава с вас

    Коментиран от #4

  • 3 Асдф

    26 57 Отговор
    Не може да се вярва на Расия, понеже Армения са бедни и нямат полза ги дадоха курбан на мухомеданите.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Стойко

    38 79 Отговор
    Русия предаде Армения! Нагорни Карабах който е населен с етнически арменци е под владение на Азербайджан! Всички арменски военни формирования са ликвидирани там! Руските миротворците изтеглиха при атаката! Турция подкрепи ударите на Азейрбаджан и избиването на арменците и Рашките се снишиха! Така биха предали и нас на Турция ако зависеше от тях!

    Коментиран от #6, #10, #11, #21, #32, #39

  • 6 Така е

    70 17 Отговор

    До коментар #5 от "Стойко":

    Русия към Армения: Направихте голяма грешка, като флиртувате със Запада, затова ви оставихме на произвола

    Коментиран от #18

  • 7 пламен

    32 51 Отговор
    Да разчиташ на русия е фатална грешка
  • 8 Прокурор

    69 12 Отговор
    Пашинян, който се опитва да стои на два стола и да цуца от дзе крави накрая се нахъндря на азерския! Жалко за арменците - народ - мъченик със съдба като нашата заради продажни политици!
  • 9 бхаха

    10 49 Отговор
    Както СССР предаде България през 1989 и я продаде на Запада, макар че 45 години си плащахме да бъдем пазени от лошите, така с лека ръка сега РФ предаде Армения.
  • 10 Алфа херинга

    72 19 Отговор

    До коментар #5 от "Стойко":

    Като типичен евроатлантик изопачаваш нещата. Армения стана про западна и САЩ казаха, че ще я защитават. Нормално, руснаците се отдръпнаха. Сащ естествено не им дреме изобщо за арменците и ги хвърлиха на азерите. Виж, каква съдба очаква краварските подлоги, като тебе.

    Коментиран от #17, #47

  • 11 Рошко

    18 13 Отговор

    До коментар #5 от "Стойко":

    Няма, нас ще ни поделят до Шипка ще турско отвъд Шипка руско
  • 12 УжАсен

    20 49 Отговор
    Арменците от Нагорни Карабах: Всички ни изоставиха! Най много Русите на които вярвахме! Нека нашата грешка послужи за урок на всички които някога са вярвали на тези примитивни варвари!

    Коментиран от #48

  • 13 комунистче

    17 9 Отговор
    днешна Турция си играе двойната игра, но руснаците трябва да знаят, че турците не ги обичат, и рано или късно, ще дойде момента да се отметнат от тях, или ще отидат пак към Запада, или ще почнат да действат на своя глава, в ущърб на интересите им, тогава да няма хъката мъката, и аз не знаех че така ще стане
  • 14 Рамзан Волфович Шойгу-чист руснак

    24 30 Отговор
    Грешка е, че въобще са се захванали с вас. И най-близките съюзници на кремъл, вече искат да бягат. Разбраха, че ватенките са лицемери, лъжци и крадци. Правилният ход за Армения е да подобри отношенията си с Турция и Азербайджан и да обърне гръб на москва. Само тогава ще настъпи мир и просперитет за арменците.

    Коментиран от #19

  • 15 Хахахаха

    10 20 Отговор

    До коментар #4 от "Смотльо,":

    Заболя ли те руцката душа аааа азиатски
  • 16 Ами няма грешка

    15 32 Отговор
    Руското влияние се свива на всякъде.Тя вече не може да отстоява интересите си нито в Армения нито в Сърбия нито в Сирия. От парадната армия от орки на Путлер вече никой не страхува . Браво на Путлер скоро ще трябва в западните държави да му издигнат паметници като на унищожителя на федерацията.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ко рече?

    9 17 Отговор

    До коментар #6 от "Така е":

    Тъй ли! И защо не помогнаха на Армения за войната, нали тогава арменците им бяха васали?

    Коментиран от #51

  • 19 Последния Софиянец

    7 20 Отговор

    До коментар #14 от "Рамзан Волфович Шойгу-чист руснак":

    След поредния турски геноцид в Армения ще настъпи голям просперитет.хи хи хи

    Коментиран от #30

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 🤣😂🤣😂🤣😂

    58 8 Отговор

    До коментар #5 от "Стойко":

    Че Армения защо не отиде да си защити арменците в него район, ами чака на Русия. Донбас как си го защитава Путин, не чака на друг. Плюс това президента на Армения призна Нагорни Карабах за част от Азербайджан. Ходи на учение със САЩ и сега Русия да му спасяват неговите арменци. Голяма логика извади . Направо ме разби от смях.Хахаха. наясно ли си какво пишеш и какви са събитията? Май не.
  • 22 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    10 29 Отговор
    Никой вече не иска лъжливите рашисти .Пропаднало блато
  • 23 УжАсен

    9 26 Отговор
    Русия имаше почти 3000 войници, разположени в Нагорни Карабах, за да поддържат мира съгласно споразумението, сложило край на войната от 2020 г. между Азербайджан и Армения, която уби хиляди етнически арменци . Турция, която има пакт за отбрана с Азербайджан, подкрепи офанзивата на своя съюзник и междувременно руския контингент започна да се изтегля и остави арменците на произвола "Карабах е територия на Азербайджан", каза турският президент Реджеп Тайип Ердоган в обръщение към Общото събрание на ООН. Руския представител мълчеше свел глава.

    Коментиран от #29

  • 24 Цар Долар

    14 22 Отговор
    грешката е ясна, щото арменците разчитаха на разпадащате се ватирана-кочина. А щом Кремъл твърди нещо в 101% от случаите обективната истина е точно обратното.
  • 25 Никаква грешка не е

    19 21 Отговор
    С отдалечаването си от Русия Армения може да се спаси от това да бъде повлечена от “потъващия гигант”. Ако искат да станат нормална страна трябва да се придържат към международното право и да се изтеглят напълно от Нагорни Карабах за винаги . Изкуствено инсцениран и насилствено провокиран сепаратизъм никъде по света не е довел и няма да доведе до нищо добро за подлагалите се по него. Интригите на Русия вече не минават и заложените от нея конфликти навсякъде по света един по еди стигат до своята логична развръзка.

    Коментиран от #31

  • 26 Милен

    43 3 Отговор
    Не разбирам от какво се оплаквате арменците, нагорни Карабах е признат за азерска територия от евроатлантиците а Армения се стреми към европейско развитие, значи трябва да се откаже от всякакви претенции към тази територия.
  • 27 Матей преображенски

    25 2 Отговор
    Доколкото се разбра,Пашинян е ходил на спявка във Франция,вместо в Москва,поради тази причина руснаците не се намесиха този път да отърват арменците .Последните започнаха да се вълнуват при свършен факт,твърде късно е,дори да вдигнат въстание,могат поне да си запазят останалата територия,а също да се предпазят от ново азерско нашествие.Защото на алиев ще му се отвори ищах и се възгордя като завоевател и ще иска да превземе и южна Армения и да свърже азерия с откъснатия си анклав,а от там и с Турция.Това пък заплашва изграждане на сухоземна бариера между РФ и Иран,за който забравят ,че също може да се намеси на определен етап.
  • 28 СССР

    9 21 Отговор
    Всички държави бягат от руските психопати. Разпада на русия върви с пълна сила. Путинския режим отива в историята. Последната фашистко комунистическа държава ще остане лош спомен.

    Коментиран от #55, #57

  • 29 Те си го направиха

    33 5 Отговор

    До коментар #23 от "УжАсен":

    Преди това арменския президент каза, пеНагорни Карабах е част от Азербайджан. Ееее..Тогава какво реват. Русия какво да направи.

    Коментиран от #35

  • 30 Рамзан Волфович Шойгу-чист руснак

    12 22 Отговор

    До коментар #19 от "Последния Софиянец":

    Русията е "бита карта" в региона. В момента там се разпорежда Турция и в някаква степен Иран. Западът е далече и единственият правилен ход за Армения е да проси закрила от Ердоган. След настъпването на мира, там ще се развие значителен бизнес и арменците могат само да спечелят, ако оставят историческите си предрасъдъци в учебниците по История. Тридесет години след разпадането на СССР ,останали в сферата на влияние на русия, нито ги направиха по-силни, нито по-богати, напротив станаха още по-бедни и по-зависими от кремъл. Каквато всъщност е целта на русия, спрямо всичките и "съюзници".
  • 31 Милен

    11 0 Отговор

    До коментар #25 от "Никаква грешка не е":

    Сигурен ли си в това което си написал? Вече имаме създаден прецедент със Косово, който е нещо като нагорни Карабах, тъй че малко не ти се вързват разсъжденията.

    Коментиран от #36, #73

  • 32 до #5: що бре стойчо

    20 4 Отговор

    До коментар #5 от "Стойко":

    нали преди 2 седмици арменците има съвместни военни учения със сащ войски.
    Те да им помагат а руснаците не са длъжни да се занимават с всеки.
    Идете вие русофоборците да се биете на фронта
  • 33 СледСлед победата над Иран 1926 г.

    23 4 Отговор
    Русия заселва арменци в сегашната Армения. Главен ръководител е големият писател Грибоедов, написал книгата От ума си пати и назначен за това от императора.
    Русия дава на Армения и областта Карс която е била турска и включва Арарат.
    Националистическата партия на Армения с ръководител ген.Наджех,участник в превземането на Одрин сключва договори със Сащ и Англия и прекратува договора с Русия. Турция напада Армения и взима областта Карс, но Щатите и Англия не си помръдват пръста.
    Сега арменците правят същото, но Турция е близо и да не стане така че Армения да изчезне от картата както е било много векове.
    Пашинян обвинява Русия че невзема страната на Армения по Карабах, но защо Армения от 1990 г.не призна Карабах като автономна република към Армения.
    По тнози въпрос Пашинян дума не обелва......
    Ирански шах избива грузинците и остават около 80000 души които пишат молба за закрила до Руския император.
    Сега са 3,5 милиона, но псуват Русия като нас
    Ако не беше Русия никой нямаше да чуе за християнски държави в Кавказ и на Балканите
    Но не можеш да имаш вяра на нации които са били подвластни стотици години на Османската империя

    Коментиран от #40, #56

  • 34 Арменец

    17 2 Отговор
    Ади ва Путине, набий азерите, че много ги мразя. Ама аз ша ида пак при американците, щото ми бутат зелено.
  • 35 Да, бе да

    6 16 Отговор

    До коментар #29 от "Те си го направиха":

    Какво друго да каже като това е реалността според международното право.
    Въпроса е защо до сега Русия се месеше за да може да има още един тлеещ конфликт, който да саботира нормалния път за развитие на Армения и за обрича нещастното и на селение да страда и да бъде избивано в толкова поредни безсмислени войни.

    Коментиран от #38, #58

  • 36 Абе

    7 15 Отговор

    До коментар #31 от "Милен":

    Стига с това Косово. След разпадането на дадена държава контролирана от терористичен режим, какъвто беше този на Милошивич и какъвто е този на Путлер е нормално да се появят нови независими държави.

    Коментиран от #41, #60

  • 37 Армения

    4 11 Отговор
    постъпи правилно,по далеч от Русия, тя ги предаде.
    с България ще да стане същото ако бяхме останали с Русия.
    руснаците нищо не направиха за да спасят арменците в арцах. две години се правиха на миротворци, а накрая нищо
  • 38 Милен

    12 5 Отговор

    До коментар #35 от "Да, бе да":

    Щом според международното "право" може да има независимо Косово, защо да не може да има и "независим" Арцхак?

    Коментиран от #43

  • 39 арменски беладжии

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "Стойко":

    Армения е азербайджанска цялата. Американците са приятели на арменците само по детските игри на война и бели. Това е. Казах!
  • 40 Мдаааа.

    10 3 Отговор

    До коментар #33 от "СледСлед победата над Иран 1926 г.":

    Поговорката. Храни куче да те лае е много вярна!Няма ненаказано добро!
  • 41 Милен

    11 9 Отговор

    До коментар #36 от "Абе":

    А кой решава кой режим е терористичен? Няма никаква разлика между Косово и Арцхак. Пак се наслаждаваме на двойни стандарти.

    Коментиран от #44

  • 42 Хихихи..

    11 3 Отговор
    Ганьовците,които са професионално доказани предатели би трябвало да млъкнат,но сигойнерската им наглост им пречи да са тихи.Никой,абсолютно никой на планетата не смята ганьовеца за равностоен! Печално,но ФАКТ..
  • 43 Ами

    10 14 Отговор

    До коментар #38 от "Милен":

    Първо защото, Косово е международно призната държава от почети всички страни с изкушение на тези обхванати от руската заразна чума.
    Второ защото Косово е част от бивша Югославия и след разпада и няма никаква работа да е изкуствена част от Сърбия и не и принадлежи. А с Нагорни Карабах случаят е точно обратен и неговото място винаги е било и ще бъде да е част ат Азербайджан

    Коментиран от #45, #46

  • 44 Абе

    6 8 Отговор

    До коментар #41 от "Милен":

    Разлика има.Тя най-малкото е един Милошивич ,неговия режим и техните военни престъпления потвърдени и доказани от международен съд. Разлика обаче няма с Путлер и неговия режим в Русия защото и той е точно такъв, като този на Милошивич. А и ще свърши съществуването си по подобен начин
  • 45 Иван

    9 4 Отговор

    До коментар #43 от "Ами":

    Нещо се оплети като пате в калчища. Не ставаш за международното сатаниско право. Имота се.
  • 46 Милен

    4 5 Отговор

    До коментар #43 от "Ами":

    Пич ама наистина много си зле Косово е компилация създадена от репресивни режими като започнеш от османците минеш през комунистите и стигнеш до евроатлантиците.
  • 47 Ха ха ха ха

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "Алфа херинга":

    Мааани го тоя. Той е пасажер на колесник. Така както тези от Афганистан. Такава е участта на предателите, слугуващи на колонизатора.
  • 48 Такава е участта

    8 3 Отговор

    До коментар #12 от "УжАсен":

    на всички "партньори" на американците. Еднократно ползване и у канала, точно като тоалетна хартия.
  • 49 Наблюдател

    10 7 Отговор
    Западните господари накараха Армения да напусне колективната отбрана. Накараха я да не признае Арцах за част от Армения. Докато азерите убиваха арменци в Рцах, арменската армия провеждаше учения с американците. Пашинян е арменския Саакашвили и Зеленски, резултата е видим. А 30 г Арцах и още толкова територия беше под арменски контрол, благодарение защитата на Русия. Да станеш американска тоалетна хартия струва скъпо.
  • 50 ЯМБОЛИЯ

    6 8 Отговор
    Русия умира и всеки бяга от разлагащият се и миришещ труп.

    Коментиран от #63

  • 51 Ха ха ха ха

    13 7 Отговор

    До коментар #18 от "Ко рече?":

    Веднъж предател, винаги предател. Те затова. Първият път нали руснаците им помогнаха? Спряха войната. Но марионетката на фащ, пашинян им игра к0рVачката и па се гушна с амюрканците. Даже и военни игри си устроиха. Какво искаха да покажат с това? Че са много велики и страшни? И азерите ги изплющяха. Защо чичо Сам не показа могъщество и благородство, де го изтъква във всичките си филми? На филм едно, а на практика, гледа как повярвалите им глупаци се избиват, а после обира сам парсата. Най - пресният пример Украйна. Само една единствена държава, в целия свят получава истинска помощ и закрила от фащ и това е Израел. Не е трудно да си отговори човек "Защо?".
  • 52 вятъра на промяната

    9 6 Отговор
    Тепърва множество републики съзнателно се подготвят да се отвърнат от Русия. Само чакат сгоден момент и причина.

    Коментиран от #64

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Нещо по - умно

    6 4 Отговор

    До коментар #28 от "СССР":

    да изръсиш, освен кухите дитирамби от козяк? А цитирай една, прокопсала държава от тези "всички" за които не споменаваш и една. Те държави от различни континенти не желаят да имат нищо общо с щатите и търсят сближаване с Русия, ти наопаки, дрънчиш като на барабан палката. Когато Господ наказва някой, първо му взима ума , та и с тебе така е постъпил.
  • 56 Когато говорят фактите

    7 1 Отговор

    До коментар #33 от "СледСлед победата над Иран 1926 г.":

    и боговете мълчат. Всичко това е самата истина. Само да допълня за грузинците. И при тях има мюсюлмани от онези времена. Техните помаци ги наричат "лазове". Имено такъв лаз е и сегашният президент на Турция, Ердоган.
  • 57 Мишо

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "СССР":

    Ма и твойта не е лесна, сричаш като първолак опорките без да разбираш.
  • 58 Да , бе готин, ала си наивен малко.

    8 4 Отговор

    До коментар #35 от "Да, бе да":

    Това с тлеещите конфликти е запазен специалитет на западните "цивилизации" и в момента най - вече на техният хегемон фащ. Не случайно сътвориха тоя тюрлю гювеч на Балканите, от което се възползват и сега. Нека назоваваме нещата с истинските им имена. Робското ти угодничене няма да ти донесе никакви дивиденти, освен шут, когато вече не им трябваш. Стар техен закон. Никой не обича предателите, но ги ползва като маша да им вади нещата от огъня и после аут. Дааа, те своите предават, та какво остава за чуждите. Последен нагледен пример - Афганистан. Там как беше? На колесника на самолета и понякое време пада с писъци и се пръсва като жаба на пистата. После пак и пак . . .
  • 59 Антируснак

    5 6 Отговор
    Скоро и други държави от постсъветското пространство ще повторят "грешката" и ще отхвърлят руския гнет.

    Коментиран от #72

  • 60 Няма стига

    6 4 Отговор

    До коментар #36 от "Абе":

    Когато някой няма аргументи, реве "стига". Не стига. Цялата тази престъпна война си беше дело на фащ, дълго и старателно подготвяна от цру. И за да избегнат после отговорността пред народната общност, въвлякоха гЕвропските си марионетки от нато. Зер при някакъв фал, да има кой да отнесе какалашката. Войната, както и следващите не беше одобрена дори от марионетното на фащ оон, защото нямаше никаква законност, а само една пропаганда на инсценирано и провокирано насилие от същите "миротворци". Те за това и Милошевич го очистиха, както винаги постъпват с тези, които не са им угодни и могат да докажат престъпленията им.
    Пореден високоговорител на козяк, бълващ агитация, без грам истина, само и само да оправдае господаря си и ако може да заблуди някоя, наивна душица.

    Коментиран от #66

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ще им дойде времето

    4 2 Отговор
    Кравари и васали успяха да навият всички лилипутски държави с по един - два милиона население да лаят в един глас . смешници....
  • 63 Като си толкова информиран

    5 2 Отговор

    До коментар #50 от "ЯМБОЛИЯ":

    и знаещ, защо не се преселиш в щатите? И без това те отвращават различно мислещите от пропагандните теории на господарите ти. Там на яве да се насладиш и провериш рекламите, на страната, на неограничените възможности. Да видиш огромните им и постоянно разрастващи се хероинови селища. За жалост възникват вече и тука, в гЕвропата. Навсякъде където се допуснат демонократите на фащ, тези селища са резултата от "хуманната" им политика. Справка - Дълес.
  • 64 Много ти е остаряла пропагандата.

    4 0 Отговор

    До коментар #52 от "вятъра на промяната":

    Това вървеше през 90-те. Умните се напариха и взеха поука от наивността си, а глупчовците го повтарят като мантра. Има вятър, дори ветрове, но само в междуушното им пространство.
  • 65 Ха ха ха ха

    2 1 Отговор

    До коментар #54 от "ТУРЧИНА АЛИ":

    Инш Алла
  • 66 По-скоро

    3 4 Отговор

    До коментар #60 от "Няма стига":

    Престъпното беше съществуването на измислените изкуствени държави тип съветски “федерации”. И още по-престъпни са отчаяните опитите на Русия да съхранява техните остатъците с цената на войни и сумти невинни и безсмислени жертви само с надеждата си, че така би имитирала някаква криворазбрана своя международна значимост каквато релно няма и никога няма да има.

    Коментиран от #67

  • 67 Да те попитам

    3 3 Отговор

    До коментар #66 от "По-скоро":

    Галката от ембъсъдиТ0 ли те изрита под налягане, да разплискваш мантрите на козяк? Да беше се поразсънил малко, че ще издъниш агитацията.
  • 68 Ехааа

    1 2 Отговор
    Русия говори едно, а прави друго! Защо не защитиха арменците - нали са православни! Изиват православни навсякъде! Позор за Русия е всичко което правят!
  • 69 От страни

    2 1 Отговор
    Откак дойде на власт Пашинян Армения взе курс към САЩ. От тогава взе да прави хохавели с Русия. Той самолчно предаде Карабах на азерите а после вика що не ни защити Русия. Преди време когато нападнаха азерите той пише в Туитъра: "Русия помогни!!! Русия не помага". Да ама го пише в Туитъра а не по посока на ОДКБ както е било редно. Русия спаси некога армените от клането ама сега няма вече кой да ги спасява.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Пич

    1 0 Отговор
    Армения повече от 2год е с американско присъствие и не Русия изостави а Америка продаде тях бях в Ереван и това е истината
  • 72 Анджело

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "Антируснак":

    Абе ти добре ли си бе? Арменците реват що руснаците не ги защитили, ти, искали да отхвърлят руския гнет????? Че както е тръгнало да си направят 2ри арменски геноцид ли? Азърите, разбирай турците, са кръвоважадно племе
  • 73 Дгх

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Милен":

    На горни карабах не беше населен предимно с арменци, както сме свикнали да чуваме от нашата (европейската) медии. От там бяха прогонени над милион азери в края на 20в.,но тези същите медии не го отрази ха това. Поради тая причина арменците станаха, не мнозинство, а единствени, които живееха там. Тогава имаше прочистване и то на чужда територия. Но тука ние ще продължаваме да ги изкараме мъченици, ако Европа нямаше нужда от азерския газ, всички страни в ЕС, щяха постепенно да приемат, че е имало пак геноцид над тях.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания