Last news in Fakti

3 Ноември, 2023 22:55 5 474 9

Парите свършиха! Семейство Берлускони вече няма да плаща на гаджетата на Ел Кавалере

  • силвио берлускони-
  • форца италия-
  • италия-
  • джорджа мелони

Силвио Берлускони обясняваше, че целта е младите жени да бъдат обезщетени за вредите върху репутацията, нанесени им от това, че те са били свидетели по делата срещу него във връзка със скандала с бунга-бунга партитата

Парите свършиха! Семейство Берлускони вече няма да плаща на гаджетата на Ел Кавалере - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Семейството на покойния бивш италиански премиер Силвио Берлускони ще спре отпускането на средства на млади жени, участвали в партитата в негови вили, станали известни като "бунга-бунга" партита, предаде Франс прес, като се позова на в. "Кориере дела сера", пише БТА.

От повече от десет години 20 млади жени са получавали месечно от Берлускони по 2500 евро. Освен това някои от тях живеят в апартаменти, собственост на холдинга на бившия италиански премиер.

Силвио Берлускони обясняваше, че целта е младите жени да бъдат обезщетени за вредите върху репутацията, нанесени им от това, че те са били свидетели по делата срещу него във връзка със скандала с бунга-бунга партитата.

Семейство Берлускони обаче е решило да преустанови плащането на тези суми и да накара младите жени да напуснат жилищата, които обитават.

Бившият италиански премиер беше съден за това, че е подкупил младите жени, за да излъжат по време на съдебен процес какво са правили на партитата във вилите му. По делото за корумпиране на свидетели Берлускони бе окончателно оневинен през февруари.

Преди това бившият италиански премиер беше съден за злоупотреба с власт и склоняване към платени сексуални услуги на непълнолетна мароканка, присъствала на партита във негови вили. Той ходатайствал тя да бъде пусната от ареста след кражба, мислейки, че е роднина на тогавашния египетски президент Хосни Мубарак. На първа инстанция по този случай Берлускони бе осъден през 2013 г. на 7 години затвор, но през март 2015 г. Касационният съд го оневини.

Берлускони почина през юни - малко след като бе обявено, че е болен от левкемия.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПП ей pa си

    28 4 Отговор
    Щот не сте виждали ПеПейраско парти с участието на герберасти!
  • 2 Урюрвкос

    17 1 Отговор
    как може такова нещо къде спи демокрацията
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 На кратко

    28 1 Отговор
    Парите свършиха, връщайте се на магистралата.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Баба Гошка

    2 1 Отговор
    Въх ся трябва бунга бунга крауд фъндинг да не останат момите без пари и на улицата. На най- щедрите дарители - календарчета с ликовете и телесата на спонсорираните дами
  • 9 Ироничен

    1 0 Отговор
    Противният дядо се хвалеше като селски тарикат какво бил...таковата.
    Като го търсят за бащинство, ревеше: вие какво си мислите, аз на тази възраст...

    Спаси се...
    Да му мислят няколко дъртаци, дето обявиха поредно дете след 80 или 90 години. Не ми се мисли с колко ощетиха истинските си деца.
Новини по държави: