Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 11:23 2 877 87

Шефът на НАТО: Никой не е видял истинско желание от Владимир Путин да преговаря за мир в Украйна

  • русия-
  • украйна-
  • нато-
  • владимир путин-
  • йенс столтенберг

В наш интерес е да подкрепяме Киев, не можем да допуснем Путин да спечели тази война, заяви още Йенс Столтенберг

Шефът на НАТО: Никой не е видял истинско желание от Владимир Путин да преговаря за мир в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Досега не сме видели истинска воля от страна на руския президент Владимир Путин да преговаря за приемливо решение в Украйна. Това заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг преди днешната си среща с европейските министри на отбраната в Брюксел, пише БТА.

По неговите думи е необходимо Путин да се убеди, че няма да спечели на бойното поле. Вероятността за постигане на приемлив и договорен изход нараства с предоставянето на повече военна подкрепа за Украйна, посочи Столтенберг. Войните са непредсказуеми, никой не може да каже кога и как тази война ще завърши, добави той. Украйна сама преценява кои са приемливите условия за начало на преговори и за постигане на договореност, отбеляза генералният секретар.

В наш интерес е да подкрепяме Украйна, не можем да допуснем Путин да спечели, каза Столтенберг. Той посочи, че засега тежките сражения продължават и обстановката на бойното поле е трудна.

Столтенберг съобщи, че ще разговаря с европейските министри по въпроса за охраната на европейската критична подводна инфраструктура. Той уточни, че след повредите по газопровода "Северен поток" и на Балтийския газопровод НАТО въвежда в района на Северно и на Балтийско море допълнителни патрули.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Само питам

    91 9 Отговор
    Че като предлагаха мир преди войната - вие къде бяхте ? Защо не озаптихте хунтата в окрайна ?

    Коментиран от #59

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 неграмотен

    73 6 Отговор

    До коментар #1 от "Архимандрит Григорий":

    Втората вече е първа в американските класации. А краварите потъват по всички фронтове .

    Коментиран от #57

  • 5 ТаУмВзе

    35 7 Отговор
    Щото тва е 3тият Двойник на Путин бре! ХАХА Никой не преговаря с кукли на краварите.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Нещо странно около Путин

    6 40 Отговор
    Путин дали го има и ако го няма как ще има избори догодина в РФ и дали същия, ще се кандидатира и ще загуби, а после, ще обявят или ще пуснат двойник на изборите и пак ще загуби и после ще обявят ?!?
    Или изобщо няма да се кандидатира и после ще обявят ?!?

    Коментиран от #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Фейк Р

    48 3 Отговор
    Вече си плямпат откровенни глупости и лъжи, то не че някой им вярва, но само се излагат така.
  • 10 Страшно е

    8 55 Отговор
    Щурмът на руската армия към градчето Авдеевка, намиращо се на няколко километра от Донецк, се превърна в катастрофа. По последни данни там са унищожени над 500 единици техника и са загинали или ранени над 20000 души, постигнатите резултати са повече от скромни - в отделни участъци придвиждането е около 400 метра. Въпреки това армията се прегрупира и продължава да атакува.Тактиката на руската армия е традиционна - руските командири изпращат своите войници заедно с техниката през минните полета в опит да намерят проход. Колоните навлизат в места, които са удобни за атака от украинската артилерия. И се стига до огромни загуби в техника и жива сила.
     Сериозните загуби вече се коментират анонимно и открито от руски военни и Телеграм канали. Отначало те имаха забрана да пишат за ситуацията в района, но катастрофалните загуби вече не могат да се скрият. "Всички болници на Донецк, Горловка и близките градове са пълни с ранени.Погребенията в гробищните паркове са ужасяващи. Ранените и убитите надхвърлят 20000 души. Лекари идват чак от Крим", казва руски военен пред "Новая газета Европа".
    "Край Авдвеека и днес бе ад. Това чувах няколко пъти. Утре в сводката на Генералния щаб ще видите числото на унищожената и повредената техника и ще бъдете шокирани.  Както каза един офицер: "Какво е това... Курската дъга?". И да, имаме кошмарни загуби, този ад отне живота на нашите воини", написа на 12 ноември War Zone.

    Коментиран от #27, #31

  • 11 Механик

    60 7 Отговор
    Хахаха! Желание за преговори имат губещите.
    Путин ще направи всичко, което е почнал. Бъдете сигурни. Тия човешки животи не са похарчени, че след година-две, пак да дрънкате оръжие пред вратите на Русия. Не знам как не го схванахте това.
    Сега ще стане както той е решил и вие ще трябва приемете условията, въпреки, че много ще боли.
  • 12 кво та бара теба

    26 4 Отговор

    До коментар #7 от "Нещо странно около Путин":

    Всичките двойници ще аргасват крави и пудели .

    Коментиран от #21

  • 13 КОТарАК

    5 40 Отговор
    преговаря се със сериозни хора , не със пожизнени диктатори/ чудя се и защо изобщо харчат пари за избори
  • 14 Зловещо трепане на блатници

    5 43 Отговор
    Военният кореспондент на руската държавна телевизия Александър Сладков отбеляза:
    "За успехи от наша страна не може да се говори. Целият театър на военните действия се развива в 4 линии с дървета. Ако все пак успеем да изтласкаме противника от линията на отбрана, след това той напълно унищожава окопите с артилерия и танкове. След такъв обстрел е невъзможно да се удържат позиции. Всичко, което сме постигнали за момента, е увеличение на "сивата зона" /над която никой няма сигурен контрол, бел.ред./. Текущите резултати на настъплението, което продължава вече почти 10 дни, не си заслужават понесените загуби. И да си го кажем директно - когато си избрал най-укрепения за противника участък от фронта, друг резултат няма как да има", пише "Осведомител".
  • 15 Не си

    42 4 Отговор

    До коментар #1 от "Архимандрит Григорий":

    Григорий , а си Джендарий ! Главицата ти има мозък , колкото за маршируване по прайдовете , не се напъвай да мислиш за Украйна , че паветниците като се напънете с тези лабави халки.....
  • 16 Mеханик

    5 39 Отговор
    САЩ купили от Йордания смъртоносни ракети Гепард за Украйна...Гепардите удари нанасят точни...падат ватници в калта...А при нас се стеле,стеле радостта като сълза...

    Коментиран от #30

  • 17 ПУТИН ДА ПРЕГОВАРЯ С ФАШИСТИ ...........

    30 6 Отговор
    ТОВА НЯМА ДА ВИДИТЕ ! НО ДРУГОТО ЩЕ !
  • 18 шефа е като деменцията и

    26 3 Отговор
    ден не е работил . казаха му ей шев не бомби лнр и днр , ама наркоса не . казаха му крим е руски , ама пръдльото нее . сега какъв мир да иска . остатъците от едновремешна украйна увладени от меданите са силно застрашени . шефът да хвърля наемници . оссрал се е .
  • 19 123456

    32 4 Отговор
    Абе , Йенси, толкова сте жалки - ще ядете дървото , което посадихте !
  • 20 Веднага

    25 4 Отговор
    на очен лекар, Столтенберг!
  • 21 как кво

    0 9 Отговор

    До коментар #12 от "кво та бара теба":

    Ако е умрел, ще е жалко, за човека ! И що лъжат че е жив ?
  • 22 Фарс

    29 6 Отговор
    Русия преговаря от зората на времето за намаляване на въоръжението и прекратяването на ядрени тестове, но САЩ се правят на ощипани.. Да, дааа, давайте сега евроатлантически лупендери, обяснете ми колко съм в грешка. .. Чеда на новинарския блок предоставен от САЩ. Почетете малко Майкъл Паренти.
  • 23 Бонев

    35 5 Отговор
    Голямо назландисване,голямо нещо. Айде кажете си най накрая че не може да се победи Русия и да се приключва с тази война.

    Коментиран от #38, #41

  • 24 Жуже що убиваш невинни руси

    7 26 Отговор
    Мобилизиран на 23 септември, убит на 10 октомври

    Миналата седмица дори руските държавни медии реагираха с ужас, когато стана ясно, че в Украйна е изпратен висш служител от московската администрация, който няма никакъв боен опит. 28-годишният Алексей Мартинов, който е бил мобилизиран на 23 септември, загина на фронта на 10 октомври. На пресконференция в Астана миналата седмица журналист, близък до Кремъл, попита Путин как е възможно това да се случи. Той също така се позова на нарастващия брой съобщения за смъртни случаи.

    Но Путин не каза нищо за загиналите мъже, които сега се връщат в ковчези. Вместо това той подчерта, че 220 000 от планираните 300 000 резервисти вече са били призовани. Десетки хиляди от тях вече са на фронта. 
  • 25 Така така

    17 6 Отговор
    Този пък имперски ръководител на джендърската армия кво се опитва да разсъждава то затова мозък трябва
  • 26 Абе Сидеров

    5 11 Отговор
    С какво издържа себе си и семейството си?

    Коментиран от #37

  • 27 недей лъжи

    19 5 Отговор

    До коментар #10 от "Страшно е":

    Всеки ден гледам сводките за бойните действия. Вярно е, че руснаците направиха грешки там и естествено има жертви и загуби в техника, но това което пишеш е витиевата пропаганда.

    Коментиран от #34

  • 28 Преговорите

    6 3 Отговор
    Не се гледат! На преговори се преговаря, т е говори се!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Това

    8 17 Отговор

    До коментар #10 от "Страшно е":

    е резултат от "мъдрата политика" на руския фюрер. Избива руснаците без да му мигне окото.
  • 32 Вече не е страшно а зловещо

    9 22 Отговор
    Касапница край Авдийвка, ВСУ отчете рекодни загуби на руснаците за 1 ден
    Генералният щаб на ВСУ днес, 12 ноември , обяви рекордни загуби на руските нашественици за изминалото денонощие. През последните 24 часа са били ликвидирани 1580 солдати. От началото на войната в Украйна досега не е отчитана подобно число на загубите на руснаците.
    Сега общите бойни загуби на врага от 24 февруари 2022 г. до 10 ноемери 2023 г. условно възлизат на около 312 060 души, сочи статистиката на Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна.
    Освен това според справката са били унищожени и 65 руски танка, 220 бойни бронирани машини, 39 артилерийски системи и четири ракетни установки за залпов огън.

    Коментиран от #70

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 руснаците

    7 18 Отговор

    До коментар #27 от "недей лъжи":

    не са направили никакви грешки, те са грешка на природата.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 тагаренко

    10 5 Отговор
    а къде е вашето желание за медиаторство и разговори за мир ?!
  • 37 С остатъците

    7 10 Отговор

    До коментар #26 от "Абе Сидеров":

    от копейките, които получаваше докато служеше на северния фюрер. Сега копейкин го изхвърли от този доходен бизнес. В момента, това "недоразумение" си търси нов спонсоре. Готов е да работи и за дявола, както е правил и до сега. (русия, руснак, копейкин и т.н., идиотизм.. и се пишат винаги с малка буква).
  • 38 !!!?

    8 11 Отговор

    До коментар #23 от "Бонев":

    А пък ти докажи, че Русия е победител в тази война - нито денацифицира, нито демилитаризира, нито дори атексираните области са напълно окупирани, нито има нормален живот в тях, нито ще има нормален живот в тях !!!?
  • 39 Аз празнувам 3ти Март

    22 4 Отговор
    Преди като преговаряше с Меркел и Оланд го излъгаха. Сега не искал. И аз не бих искал да ме лъжат.

    Коментиран от #44

  • 40 Урюрвкос

    16 3 Отговор
    хем да иска мир, хем да не победи на бойното поле, хем да плаща репарации, хем да му откраднат 300млрд замразени, много умна сентенция.
  • 41 русия

    6 17 Отговор

    До коментар #23 от "Бонев":

    може винаги да бъде смазана, защото са обикновени варвари. Това е решение, което вече е взето. Въпросът е как и кога, че да пострадат по-малко хора от всички страни..

    Коментиран от #45

  • 42 Марко

    22 5 Отговор
    Затова ли натиснахте Украйна да анулира подписаното мирно споразумение в Истанбул2022, щото Путин нямал желание да преговаря за мир?
  • 43 НАТЮ

    15 3 Отговор
    За това пък виждаме вашето желание за подкрепа на фа6и(ткия режим на 3ельо и продължаването на вайната.Неотклонима цел.Както и разширяване базите на натю.

    Коментиран от #47

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Пий си хапчетата

    14 4 Отговор

    До коментар #41 от "русия":

    и си лягай.Цяло съществуване някой измисленяк,като теб чака да я смачкат.Питай Наполеон,Гитлер и пр.Затова по-доборе се наспи и като се събудиш след 1000г.,може и нещо да стане по въпроса.Дотогава сма4канякът си ти.

    Коментиран от #49

  • 46 Дивергент

    13 5 Отговор
    Не разбрах с кого или с кой трябва да преговаря Путин и какво трябва да означава ,,приемливо решение в Украина".А за патрули около разрушени газопроводи е безсмислено да се отделят средства.
  • 47 Зеленски

    7 21 Отговор

    До коментар #43 от "НАТЮ":

    е световен лидер, чието място в историята е запазено. путлер е вече изхвърлен на бунището при неговия идол хитлер.

    Коментиран от #52

  • 48 ала бала

    2 2 Отговор

    До коментар #44 от "Лъжата":

    ти май не си от умните?

    Коментиран от #53

  • 49 Още

    5 14 Отговор

    До коментар #45 от "Пий си хапчетата":

    не са благодарили на САЩ, за това, че съществуват, но днес всички знаят, че руснакът е зъл и неблагодарен.

    Коментиран от #51

  • 50 Путлер

    3 4 Отговор

    До коментар #29 от "Путлер":

    е тетко ти , а м а к я та е с а м о е д н а д ъ р т а п у т к а
  • 51 разбира се

    11 3 Отговор

    До коментар #49 от "Още":

    Ако не бяха руснаците , англичаните щяха да ги изколят още по време на войната за независимост .

    Коментиран от #55

  • 52 историята

    13 3 Отговор

    До коментар #47 от "Зеленски":

    Путин ще го помнят хиляда години , а тебе и потника - докато уври боба .

    Коментиран от #54

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 путлер

    7 11 Отговор

    До коментар #52 от "историята":

    е най-жалкият диктатор в историята, но обикновен руски нацист няма как да го разбере.

    Коментиран от #77

  • 55 русия

    6 10 Отговор

    До коментар #51 от "разбира се":

    освен злини на човечеството, не е състояние да твори друго.
  • 56 тероРуZия е Zлото на Земята

    6 10 Отговор
    Ако спечели Путлер, следващите ще са Молдова, Балтика, България ... Ще потопи в кръв и московското си блато половин Европа.

    Коментиран от #58

  • 57 Хахахаха

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "неграмотен":

    Кои са тези класации? Дай да ги видим?
  • 58 ами

    2 3 Отговор

    До коментар #56 от "тероРуZия е Zлото на Земята":

    да путин иска за завземе цяла европа :););)
  • 59 Само отговарям.

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "Само питам":

    Путин не е търсил мир! Путин искаше война, за да завземе Украйна. Точка.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Кресна

    11 3 Отговор

    До коментар #3 от "Стойко":

    Ти на коя планета живееш? Жертвите на натовски офицери в Украйна са над 4500.Значи без да са участвали във войната да загинали над 4500 натовски офицери .Как са загинали ???? Не го казва Русия ,а френски източник ?
  • 62 Гост

    10 2 Отговор
    Ми то Зеленски нали каза, че няма преговори преди да върне Донецк, Логанск и Крим. Вовата кво да направи, да седне да го моли или да му изпрати баница та да го кандърдиса?
  • 63 В.В.П.

    12 5 Отговор
    Як лобут за Киеф и НАТО..Това е правилната рецепта на ПУТИН...Зелю ,и Джо ,кацат в Москва ,първи ги Ибът и бият ...и после разговори ..Това е пътят към успеха ..Ахаха ...
  • 64 В.В.П.

    12 5 Отговор
    Путин говори от 21 год ...Никой не чува ..Какъв е смисълът ??.НАТО е военна фракция от престъпници..с голям бюджет ..Трябва да ги трепеш.ппотделно...Евала на Путин ..Голям..
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Злият

    5 2 Отговор
    Първо е побоя ,после са преговорите.Така работи Путин .По американски..
  • 67 Злият

    6 1 Отговор
    Зелю е непреклонен..Смел и зъл..Не иска преговори .Къде го бутат ,Янките??
  • 68 Злият

    8 2 Отговор
    Сега почва демилитаризацията..Тепърва ,и денацификация..Има време ..За три дена не става..
  • 69 Злият

    5 2 Отговор
    Победи ли Зеленски??.или още малко остана.
  • 70 АДЕ ГЕНЕРАЛНИЯТ ЩАБ

    6 2 Отговор

    До коментар #32 от "Вече не е страшно а зловещо":

    НА ВСУ ДА БРОИ УКРАИНСКИТЕ ЖЕРТВИ КВО ШИ КАИШ
    АДЕ ДА ОБЯВИ ВОЕННОПЛЕНИЦИТЕ ЩОТО ТОВА ЛЕСНО СЕ БРОИ АМА ДА ИЗВАДИ ТЕЯ ДЕТ СЕ ПРИСЪЕДИНИХА КЪМ ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА РУСИЯ
    АДЕ ДА ОБЯСНИ ЩО УКРАИНСКИТЕ МАЛКО ПО СТАРШИ ОФИЦЕРИ ВЕЧЕ ИЗБЯГАХА ОТ АВДЕЕВКА
    ЩЯХТЕ ДА СТЕ СМЕШНИ АКО НЕ СТЕ ЖАЛКИ
    ЩОТО МАЙ САМО БРОЕНЕ НА ЖЕРТВИ ВИ ОСТАНА ДОРИ И ИЗМИСЛЕНО
    ГЛЕДАЙ ЕДНО ВИДЕО НА ПЛЕНЯВАНЕТО НА БРЕМЕННА УКРАИНКА НА ФРОНТА
    РУСНАКА СЕ ЧУДЕШЕ КВО ДА Я ПРАВИ ДА Я ПЛЕНИ ЛИ ИЛИ ДА Я ОШАМАРИ И ПРАТИ В КЪЩИ ДА РАЖДА
  • 71 Касапин

    6 2 Отговор
    ГЛЕЙ ТИ ПУТИН НЕ ИСКАЛ ДА ПРЕГОВАРЯ С ЛЪЖЦИ И МОШЕНИЦИ
    ЗА ПРЕГОВОРИ ТОЧКА ЕДНО
    НАТО В ГРАНИЦИТЕ ОТ 1991 ГОДИНА КАКТО СЕ РАЗБРАХТЕ С ГОРБАЧОВ
    ПОСЛЕ ЩЕ ВИДДИМ
  • 72 Преговори

    4 1 Отговор
    Минск 1
    Минск 2
    Предложение от декември 2021
    Предложение от 23.02.2022
    Парафирано споразумение в Истамбул, от което Украйна се отказа след натиск от САЩ.
  • 73 Спеца

    3 2 Отговор
    Шефа на НАТО е следващия който може да го навести някоя заблудена уж ракетка или дронче.Тъпаци.
  • 74 Странно

    4 2 Отговор
    А според НАТО минските споразумения не доказаха ли че Путин иска мир !?! Но НАТО и Украйна ги нарушиха и те са виновни за тая война
  • 75 ТЪНЮ

    4 2 Отговор
    Абе то по добре,че няма желание човека,че ако му дойде нема да го видим тва желание.Че ни изпепели до един.Ама по добре не дърпайте Дявола за опашката де.
  • 76 смока

    4 2 Отговор
    С две думи да ви кажа Третата Световна чука на вратата.Нема да ни се размине комай.Така мяза да е тая работа дека става по Свето.
  • 77 зелен джугач,,

    1 2 Отговор

    До коментар #54 от "путлер":

    Е най големио просяк в свето,целио свет се смее на комико,че е прекалил със шмърканьието и е дал на имперята,чрез референдум-цело море азовско,барбар с пристанищата,дъртофелник урсул оди през месец да го цука и утешава.
  • 78 Бай Асю

    4 2 Отговор
    Шефа на НАТО е пърдигъс.Освен да лае друго не знае.Съга пък и гадател.Не виждал.Нека иде да го пита лично де,какво чака.
  • 79 В.В.П.

    2 2 Отговор
    Ама мно се тревожи тоз младеж..РОССИЯ пада .Няма ракети ,няма снаряди .Обаче в далечината ,Ким протегна ръка на Приятеля си..Иначе Киеф и Зелю щяха да победят .Кореецът е виновен.Зелю ще бие и ким и сев..Корея ..Ебават се с Иззрайна...
  • 80 В.В.П.

    1 2 Отговор
    Зелю не иска преговори..Той е твърдоглав наркоманец..Сам ще ги бори руските ..Ахахаха ..Къде си тръгнал ,без пари и оръжие да правиш война ..Хохлите са се доказали като неудачници..
  • 81 Брас

    1 1 Отговор
    Да да да.Да иде тоя Шеф малко да го активизира де.Какво се мота дето викате.Може пък да види желанието.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Бимбо шланга

    1 0 Отговор
    Теа нашите брадъри бившите не могат вече една латексова маска да мо докарат ка ората, па кво остава да го накарат да признае каде е опръскал калниците у Окрайна тоа двойник!
  • 86 СПРЕТЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ ПРЕД СВЕТА !!!!

    2 1 Отговор
    МА ВЕРНО ЛИ БЕ КРЕТЕН , ПАПАГАЛСКИ ПУДЕЛ!!!!ТИ НЕ ПОМНИШ ВЧЕРА КАКВО СИ ЯЛ , КАМО ЛИ ДА ПОМНИШ КАКВО СЕ СЛУЧВА ПРЕДИ ВОЙНАТА И СЛЕД ЗАПОЧВАНЕТО Ѝ?????? НЕ ПОМНИШ МЕРКЕЛ И ОЛАНД , А ???? НЕ ПОМНИШ ДВАТА ПЪТИ СЛЕД НАЧАЛОТО НА ВОЙНАТА КАК ФИНТИРАХТЕ ПУТИН ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ВОЙНАТА ???ТОГАВА САЩ КАЗАХА НЕ НА ЗЕЛИНСКИ ,КОЙТО БЕШЕ ГОТОВ ЗА МИРНИ ПРЕГОВОРИ????
    АМИ ТО ПУТИН НЯМА С КОГО ДА ПРЕГОВАРЯ, С ВАС ЛИ, АМИ ТО СЕ ВИДЯ ЧЕ ВИЕ НЕ СТАВАТЕ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОНЯ НАПУШЕНИЯ!!!!
    ЗА ПОСМЕШИЩЕ СТЕ , НЕАДЕКВАНИЦИ!!СВЕТА ВИ СЕ НАДСМИВА НА ГЛУПОТЪПИЗМИТЕ!!!
    НЯМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН ОТ ПУДЕЛСКИЯ ВИ ОТБОР , ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ЗАЯВИ НАЙ-ПОСЛЕ НЕЩО СМИСЛЕНО ОБНАДЕЖДАВАЩО ЗА СПИРАНЕ НА ЖЕСТОКОТО БЕЗМИСЛЕНО ОНИЩОЖАВАНЕ НА СТОТИЦИ МЛАДИ ХОРА???АМИ НЯМА ,ТО МАЛКО УМ СЕ ИСКА ДА ИМА!!!МА ТЕ ПОМАГАЛИ БЕЕ , СМЕШНИЦИ!!!
  • 87 Хахаха

    1 0 Отговор
    Изтеглянето на войските от покрайнините на Киев какво беше??? Само не ми казвайте че Киев ги е изтласкал хахахаха
Новини по държави: