Last news in Fakti
  Тема: Украйна

8 Февруари, 2024 14:44 3 260 130

ЕС: Владимир Путин едва ли ще се разплаче в това интервю!

  • владимир путин-
  • русия-
  • тъкър карлсън-
  • доналд тръмп

Всеки може да предположи какво ще съдържа интервюто на американският телевизионен водещ Тъкър Карлсън с руския президент Владимир Путин, заяви говорител на ЕК

ЕС: Владимир Путин едва ли ще се разплаче в това интервю! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Всеки може да предположи какво ще съдържа интервюто на американският телевизионен водещ Тъкър Карлсън с руския президент Владимир Путин. Вижданията на руския президент са известни. Изненада може да бъде, само ако Путин се разплаче и каже, че напълно се е провалил и се извини на украинците. Тогава бихме благодарили на г-н Карлсън, че е направил това интервю.

Това заяви говорител на Европейската комисия в навечерието на очакваното разпространение на записа с интервюто. Говорителят добави, че платформата, където ще бъде качено интервюто, следва да го свали възможно най-бързо, ако то е в нарушение на правилата, съобщава БТА.

Още новини от Украйна

Ако съдържанието бъде съобщено от страна на потребителите като нарушение, платформата трябва да провери и възможно най-бързо да го премахне, поясни говорителят. ЕК не се намества по отделни случаи, а при постоянно нарушение на правилата от дадена платформа, допълни той. Говорителят отбеляза, че през декември комисията предприе разследване срещу Х (Туитър), което би могло да завърши включително с решение за налагане на глоба.

В ЕС се борим се с дезинформацията чрез свободата на изразяване на мнение, а не с опити за отравяне, преследване и прогонване, обобщи говорителят. Попитан дали Карлсън може да бъде включен в следващите европейски санкции срещу виновниците за разпространение на пропаганда и дезинформация в интерес на Русия, той уточни, че подобни решения се взимат при закрити врата от държавите в ЕС.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин🇧🇬

    53 49 Отговор
    Руският президент Владимир Путин и китайският президент Си Дзинпин проведоха телефонен разговор, по време на който обсъдиха сътрудничество и стратегически въпроси. Това съобщава централната китайска телевизия.

    По време на диалога Путин и китайският лидер изразиха необходимостта от противодействие на външната намеса във вътрешните работи, защита на суверенитета и продължаване на стратегическото сътрудничество. Освен това президентът обмени мнения с колегата си по международни и регионални въпроси.

    Според Си Дзинпин Китай е готов да работи с Русия за поддържане на стабилна търговия, а също така подкрепя работата на Русия като председател на БРИКС през 2024 г.

    Коментиран от #28, #50, #64

  • 2 Последния Софиянец

    61 4 Отговор
    Запалихме кола с чучелата на Дуловската и Белазелков пред Министерски съвет.

    Коментиран от #97

  • 3 Гориил

    82 13 Отговор
    Възгледите на Владимир Путин на 100 процента отразяват чувствата на руския народ. Няма да можете да разиграете картата на Надеждин и да се намесите в руските президентски избори.

    Коментиран от #95

  • 4 Свободен

    7 94 Отговор
    Защо се занимават с глупости!?
    Трябва да мислят само за това как с технология да нанесат изпреварващ ядрен удар върху Русия и как да неутрализират ядрената й заплаха!
    Всичко останало е губене на време!

    Коментиран от #10, #58, #122

  • 5 Историк

    11 90 Отговор
    Интервюто съдържа доказателството за това, че Тръмп се е превърнал в инструмент на руската диктатура.
  • 6 КОТарАК

    4 88 Отговор
    дайте го тва джудже, да му вкарам АЗ няколко въпроса , не с платени журналя и предварително написани, да имат време да се подготвят целият му щаб в КРЕМЪЛ / ИНТЕРВЮТО Е В 1 ЧАСА ПОСРЕД НОЩ-русофилите да го гледат по руската!

    Коментиран от #14, #25, #65

  • 7 СТРАХ ГИ Е

    71 4 Отговор
    МИЖИТУРКИ
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Сталин

    63 4 Отговор
    Аспиранта на Калифорнийския университет Джон Адамс,за подготовка на дипломна работа попитал ChatGTP да състави рейтинг на най добрите държави в историята на човечеството.Отговора шокирал изследователя- най добрата страна за последните пет хиляди години изкуствения интелект е определил СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ

    Коментиран от #52

  • 10 Вашето мнение

    33 3 Отговор

    До коментар #4 от "Свободен":

    С коя технология ва, С китайската ли? Господарят ти приключи жинжи.
  • 11 Смешници

    6 49 Отговор
    Със същия успех можеше Вологин да му пратим за интервю.
  • 12 Голям кеф

    74 5 Отговор
    Демократичните де обринаха от това интервю Света ще разбере истината. Известният в цял святТ. Кларксън има милиони гледания. И другата гледна точка ще се покаже. Краварите се поб. ркаха от страх

    Коментиран от #49

  • 13 Про3д

    39 3 Отговор
    Тази сутрин писах, че вероятно го очаква съдбата на Асандж, много хора се смяха......
  • 14 Вашето мнение

    38 3 Отговор

    До коментар #6 от "КОТарАК":

    Слага роклята и пируката, колосай жуките и отивай да се акредитираш като джурналистка. Смешен със самочувствие.

    Коментиран от #21

  • 15 А н а т о л и

    27 5 Отговор
    Ти ж у р н а л и с т ли си.Т в ъ р д о н е.Американска п р о с т и т у т к а,от с л а б о п л а т е н и т е.За 1 0 до л а р а -правим в с и ч к о.

    Коментиран от #111

  • 16 Със сигурност

    49 4 Отговор
    ще е по-различно от дезинформацията и глупостите по темата с които ни облъчват медиите...!!!
  • 17 Заели са

    54 2 Отговор
    Отбранителна поза още преди да са видяли каквото и да е жалки мижитаци

    Свобода на словото демокрация прозрачност
    Празни приказки от лицемерни бюрократи
  • 18 Объркано Атлантиче

    68 4 Отговор
    Като се има предвид това, което Путин вече е споделил с ООН за биолабораториите в Украйна, интервюто с Тъкър може да бъде началото на хардкор декласифициране на информация, която ще отвори кутията на Пандора и ще създаде хаоса, от който няма връщане назад.
    Никога не съм виждал дълбоката машина толкова напрегната за едно интервю, а самият Тъкър вече е правил материали за някои много дълбоки неща, включително гей срещата на Обама с употреба на кокаин.

    Помислете за това. Една от техните "икони" - Обама - беше изложена като момче, смъркащо кокаин, което се търкаля с бял гей и машината едва мигна. Тъкър е говорил за експлоатацията на деца, дълбочината на корупцията в Big Pharma, разрушаването на язовира на Днепър в Украйна и редица други много чувствителни теми.
    Сега машината се задейства силно. Санкции на ЕС за пътуване, искат главата на Тъкър. Това е наистина ключов момент не за това, което не знаем, а за това колко упорито машината се опитва да ни попречи да знаем и се опитва да убие вестоносеца.
    Ето защо Тъкър кацна в Москва тайно. Работата е свършена. Могат да го санкционират, да го нарекат предател, да спрат интернета или дори да отнемат живота на Тъкър. Всички тези неща просто ще привлекат повече внимание към едно интервю...

    Коментиран от #22, #112

  • 19 Червена зора

    53 1 Отговор
    Ексклузивното интервю на Тъкър Карлсън с Владимир Путин в Москва – пълен препис:

    ТЪКЪР: Какво бихте казали на хората, които управляват Америка?

    ПУТИН: Нашето послание е, че Русия не е ваш враг. Ние не искаме война. Готови сме за мир. Вашите лидери търсят конфликт. Това не е това, което искаме. Русия отстоява собствения си народ. Ние не искаме това, което не е наше.

    ТЪКЪР: Бихте ли посетили Вашингтон?

    ПУТИН: Да, разбира се. Бил съм в САЩ и преди. Обичам да посещавам и съм се срещал с всеки президент, с изключение на Джо Байдън. Ако ме поканят, ще отида. Да.

    ТЪКЪР: Какво е мнението ви за президента Байдън?

    ПУТИН: Убедени сме, че той не управлява страната. Да кажем, че имаме добри източници, които потвърждават това, но е ясно за всеки да види сам. Сега САЩ навлязоха в тъмен период. Тя има безотчетно лидерство.

    ТЪКЪР: Смятате ли, че Джо Байдън спечели честно и почтено?

    ПУТИН: Предпочитам да не влизам във вътрешната американска политика, но ще кажа, че посолството ми съобщи, че южната ви граница е по-добре управлявана от изборите през 2020 г. (подсмихва се)

    ТЪКЪР: Една анкета в Америка ви показва по-популярна от Байдън – някаква реакция?

    Путин: (смее се) Не знам дали това трябва да се приема сериозно, но руските идеали имат подкрепа. Вярваме в традиционните ценности; Бракът е между мъж и жена: мъжете са мъже, а жените са жени.

    ТЪКЪР: Кой бихте искали да видите като следващ президент на САЩ?

    ПУТИН: Още веднъж, не е наша работа
  • 20 Копейкин

    1 43 Отговор
    Д платени журналистите и баба знае защо .
  • 21 КОТарАК

    1 35 Отговор

    До коментар #14 от "Вашето мнение":

    на теб ли предложих , да се чакаме Варна , Катедралата , и да си сложиш червената рокля да те позная , че ви забравям вече...?!
  • 22 Хомосапиенс

    4 38 Отговор

    До коментар #18 от "Объркано Атлантиче":

    Аз не видях и една лаборатория рузките канали да показват ама нищо.

    Коментиран от #62

  • 23 Руската диктатура

    3 44 Отговор
    Стана за смях.

    Вече прибягват и открито до услугите на марионетките си на Запад.

    Явно не вървят никак добре нещата, защото прибягването до такива канали показва, че по-значимите са блокирани.

    Коментиран от #56

  • 24 Пешо

    46 1 Отговор
    Много обичат цензурката пишман демократите. Страх ги е да не видят хората интервюто с Путин. Трябвало да гледаме само бръщолевенето на полуживия байдън, така било демократично.
  • 25 някойситам

    32 0 Отговор

    До коментар #6 от "КОТарАК":

    Когато господарят говори, кучета мълчат... явно не си имал добър стопанин, че да те научи да си знаеш мястото ))

    Коментиран от #31, #34

  • 26 Гестаповци смешници!

    36 0 Отговор
    Страх ги е от това какво ще каже Путин! А от това какво ще направи,направо се на..рат!
  • 27 Тома Неверни

    39 0 Отговор
    "...борим се с дезинформацията чрез свободата на изразяване на мнение." И затова сега ще гледаме да забраним интервюто на Тъкър, а най-добре е да го накажем за смелостта му. Ай, стига, бе!
  • 28 Един

    36 45 Отговор

    До коментар #1 от "Българин🇧🇬":

    Въпросите и отговорите на това псевдо интервю са ясни отпреди 1 година.
    Поредната порция демагогия и лъжи на един изперкал дъртак в Кремъл (или двойника му) .

    Коментиран от #57, #75

  • 29 Цоньо

    35 11 Отговор
    "В ЕС се борим се с дезинформацията чрез свободата на изразяване на мнение"......КО КАЗА ТОЯ 🤣🤣🤣🤣🤣 Чак ме разсмя искренно 🤣🤣🤣
  • 30 Факти

    32 7 Отговор
    Поместете го и ние ще преценим дали ще го изчетем цялото.

    Коментиран от #38, #47

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Умирам от смях

    25 0 Отговор
    Важното е да плачат евро-атлантидите
  • 33 3.14К

    16 0 Отговор
    КОЙ Е ТОЯ ГОВОРИТЕЛ БЕ, анатолий?
  • 34 КОТарАК

    0 30 Отговор

    До коментар #25 от "някойситам":

    господарите НИКОГА не се ОБЯСНЯВАТ!!!! те просто правят квот си искат!представи си , че Рейгън би се обяснил пред руски ,,журналист! но вие сте толкоз заблудени , русофилите , че вече ви съжалявам/ не сте достойни за откровен разговор , а за лекар

    Коментиран от #41

  • 35 Карлсън на покрива

    30 0 Отговор
    Треперете от словото слуги на Сатаната.

    Никой не е очаквал да види как се плашите като вампири от светлина.
    Това е просто едно интервю. Паниката е толкова жалка, че не само се излагате, ами ставате за смях. Доста точно сте влезли в образите на Оруел.

    Добре, че видя какви ни управляват. Лошото е, че оказахме управлявани от тия сатанисти. Дано децата ни не ни съдят като пораснат, че сме се преклонили пред тия безпомощни фашистченца.
  • 36 Лалалар

    38 0 Отговор
    Треска ги тресе. Не са свикнали да им говорят истината в очите. И неслучайно спряха руските канали. Всяка информация, която играе против тях, е тенденциозна и много опасна. Лесно може да бутне замъците от карти. Но в едно ги бива - да правят хората тъпи! Тъп човек лесно се манипулира.

    Да попитам и друго - защо никой не рева, когато интервюира аржентинския клоун? Защото е човек на САЩ ли? А защо Зеленски не иска да му задава въпроси Тъкър? Той ги предпочита готови. Тъкър само да му ги чете...
  • 37 да да

    33 0 Отговор
    още не са видели интервю, а вече било дезинформация...АЛО гьобелс ряпа да яде пред вашите практики..
  • 38 Прогноза

    0 25 Отговор

    До коментар #30 от "Факти":

    Разбира се, че ще го поместят. Даже ще развихрят цяла серия от статии покрай него. Даже ще го представят за "западната" гледна точка.

    Прогнозирам, че интервюто ще повтори всички най-нагли лъжи за самата Украйна, но най-вече за "мнението" на ботоксовия фашист за "демокрацията" в САЩ.

    Това е основната цел на интервюто - да влияе на американското обществено мнение преди изборите за президент в САЩ.

    Коментиран от #51

  • 39 КОТарАК

    0 9 Отговор

    До коментар #31 от "Вашето мнение":

    слагай си роклята и идвай..знаеш къде! заради теб зарязвам и ТЕЛКа и инв. количка
  • 40 флипп

    26 1 Отговор
    Не случайно аудиторията на Тъкър надминава в пъти зелките, които все още гледат пропагандните канали на сатанистите. Един от малкото останали истински журналисти, това интервю буквално ще взриви интернет. Обявлението му в Х, генерира над 100 000 000 преглеждания за няколко часа.
  • 41 някойситам

    20 0 Отговор

    До коментар #34 от "КОТарАК":

    Ако се смяташ за русофоб, с нищо не си по-добър от тези, за които викаш че са за лекар.
    Да мразиш една нация (не ръководство или конкретен човек), показва колко един човек е зле вътре със себе си, и че най-вероятно има обиди, които така и не успял да пребори. Поздрави, другарю ))

    Коментиран от #48

  • 42 Волтер

    23 0 Отговор
    "Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш!" Тези новите демократи, дето се опитват да ни убедят, че са пълномощници на Господ, се опитват да се изкарат по-мъдри от Волтер...

    Коментиран от #44

  • 43 Европеец

    26 1 Отговор
    Да се смееш ли да плачеш ли на жалките опити на евро-либералите за цензура:

    "В ЕС се борим се с дезинформацията чрез свободата на изразяване на мнение" обаче "платформата, където ще бъде качено интервюто, следва да го свали възможно най-бързо" и "Карлсън може да бъде включен в следващите европейски санкции срещу виновниците за разпространение на пропаганда и дезинформация в интерес на Русия" като решението за това щяло да се вземе "при закрити врата от държавите в ЕС".

    Няма съд но има присъда а "подсъдимия" няма право да се защити - защо ли "западната демокрация" надмина фашизма при Хитлер - Гьобелс ряпа да яде. Страх ги тресе всички слуги на краварите че истината за тях ще лъсне - такъв страх от едно интервю на западен журналист с Путин че вече заплашват автора със санкции и Твитер с глоби.
  • 44 Туман

    18 1 Отговор

    До коментар #42 от "Волтер":

    Просто каузата им е толкова противна и анти човешка, че не може да оцелее в среда на свободна дискусия, затова е всичката тази цензура и глупости за "реч на омразата" истината е като отрова за сатанистката сган.
  • 45 Хич не ме вълнува какво мисли

    26 0 Отговор
    някакъв си анонимен говорител. Аз пък искам да гледам интервюто и ще го направя. Интересното е, че ще може да се сравни нередактираната версия, както я обявява Тъкър, и тази, която ще пусне Кремъл. Не мога да разбера защо е тази пушилка. Когато Барбара Уолтърс интервюира преди години Фидел Кастро, нямаше такива вопли, никой не я упрекна, напротив. И такива примери всъщност има много.
  • 46 Зомбайо

    24 1 Отговор
    В ес страхът тресе политиците. Спокойно, аз лично мисля, че няма да се каже нищо, което вече не знаете но криете, изопачавате и цензурурате от собствените си граждани. Няма да чуем нищо повече от истината. Защо се страхувате от истината, европа?

    Коментиран от #60

  • 47 Мара Джамбазлиева

    14 1 Отговор

    До коментар #30 от "Факти":

    Ще го поместим с демократичните си анализи и коментари в статиите си.

    Но Вие ще го намерите и прочетем в оригинал.
  • 48 Вашето мнение

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "някойситам":

    На много високоинтелектуално ниво качваш кутурака, бесен е, че майка му свърши пенсията и няма за цигари.
  • 49 Анонимен

    1 13 Отговор

    До коментар #12 от "Голям кеф":

    Хм, известен в цял свят, пък не можеш да му напишеш името правилно...а милиони гледания нищо не значи - и в Хамстера е пълно с видеа с по милиони гледания.

    Коментиран от #86

  • 50 Нищо ново

    13 14 Отговор

    До коментар #1 от "Българин🇧🇬":

    не може да каже дъртия, кремълскиПедал и социопат...

    Коментиран от #70

  • 51 Антитрол

    12 8 Отговор

    До коментар #38 от "Прогноза":

    "да влияе на американското обществено мнение преди изборите за президент в САЩ"

    Обиждаш господарите си като ги правиш толкова глупави - или се мъчиш да оправдаеш предстоящата загуба на деменцията с руснаците и Путин.
  • 52 Абдул от Кабул

    3 6 Отговор

    До коментар #9 от "Сталин":

    Току що попитах ChatGPT. Първите три държави, които определи, са Древен Египет, Древна Гърция и Римската империя.
    Седни си. Двойка.
  • 53 Иванушка 🇷🇺

    15 4 Отговор
    Бе Володята че няма да плаче е ясно, ама тама в ЕС яко ще ривЬете като краставо магаре на мост )))
  • 54 Сатана Z

    12 6 Отговор
    По скоро след интервюто в Евро Райха ще се разплачат когато чуят как Владимир Путин ще обясни пред американската аудитория,че проекта ЕС се закрива.И САЩ,и Великобритания няма да имат нищо против и ще се разберат като стари съюзници
  • 55 дгдбб

    4 9 Отговор
    Тъкър:
    - А бе тука що така смърди?
    В.В.Василич:
    - А, тва е от куфарчето...
  • 56 Мърдок

    18 3 Отговор

    До коментар #23 от "Руската диктатура":

    Карлсън е най-значимия канал. Затова квичат срещу него прасенцата от Животинската ферма.

    Вижте мимиките на Хилъри като призовава вмера да не се гледа това интервю. Тя дори не знае какво става в интервюто, но страховете й я обземат. Виновните са гузни предварително.

    Няма да има нищо епохално за казване в интервюто. Страхът обаче е епохален.
  • 57 Друг

    0 3 Отговор

    До коментар #28 от "Един":

    Писаха едни приятели за твоят коментар, и аз веднага се отзоваха. Наистина интелигентно и вярно. Имаш +.
  • 58 Абе

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Свободен":

    Ясно е едно, че си свободен краврски роб.
  • 59 За Путин- не знам!

    19 2 Отговор
    Но Хилъри Клинтън орева орталъка,още преди да бъде публикувано интервюто,че Карлсон,видите ли бил едва ли не...,,руски агент"...,щом взема интервю от Путин...?!?!
    Да Ви имам и ,,Свободата на словото"...!
    Да Ви имам и ,,Демократичните ценности"...!
    Щом се лепват с лекота такива етикети на известни журналисти,само за това,че са си позволили интервю,с...инакомислещ по отношение на войната в Украйна ...!
  • 60 Сатаната

    16 1 Отговор

    До коментар #46 от "Зомбайо":

    Мракът се страхува от светлината.

    Древна пра-древна мъдрост
  • 61 Мисъл

    19 0 Отговор
    Отказваме някой да ни насажда кое е правилно и кое грешно, нека чуем и двете страни и сами да преценим за себе си! Аргументи от типа на: Ще блокираме тази информация, защото е дезинформация, само ще затвърдят убеждението, че "има него гнило в Дания"...
  • 62 Антитрол

    13 5 Отговор

    До коментар #22 от "Хомосапиенс":

    "Аз не видях и една лаборатория рузките канали да показват ама нищо"

    Е те "рузките канали" показаха документи за много лаборатории ама явно тогава очите ти са били закрити с долари а после Нюланд призна пред американския конгрес че са имали лаборатории ама явно тогава ушите ти са били запушени с долари - та как да видиш нещо или да чуеш.

    Коментиран от #66

  • 63 Чакайте де...!

    14 2 Отговор
    Още интервюто не е излезнало и го осъждате...!.Ами ако не сте познали...?!

    Коментиран от #102

  • 64 Ха-ха-ха 😂

    16 12 Отговор

    До коментар #1 от "Българин🇧🇬":

    Това накара руският публицист Анатолий Несмиян да възкликне в Telegram: "

    "Поведението на руските медии по отношение на гостуващия Тъкър Карлсън е почти омерзително. Тълпи го следят, тичат след него, драскат къде е ходил и какво е ял. Папуаси и белият господар! 

    Преди десет години никога не бих си помислил, че хората така ще тичат след някой западен журналист и ще го гледат в устата. (...)

    В такива моменти човек си дава сметка колко е подивяла тази страна, какви дребни теми днес са станали значими: нечии партита (голите партита, придобили известност наскоро в Русия - бел.ред.), нечие частно посещение, дали някой чиновник си е мръднал пръста или не. Някакво тотално оглупяване."
    Испанският политик Луис Гарикано, бивш член на Европейския парламент, заяви пред изданието, че е съгласен с позицията на Верхофстад. "Той вече не е репортер, а пропагандист на най-отвратителния режим на европейска земя, този, който е най-опасен за нашия мир и сигурност", каза Гарикано за Карлсън.

    Коментиран от #73

  • 65 Аха

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "КОТарАК":

    Най много да се навреш в краката му и след като те поглади, ще започнеш да мъркаш от удоволствие
  • 66 Кво му обясняваш на тоя ...?!

    12 1 Отговор

    До коментар #62 от "Антитрол":

    Явно,че иска едва ли не Путин да размаха една епруветка,в ефир,като оня...,че белким повярва...!
  • 67 Аз съм веган

    3 14 Отговор
    Обаче как им работи фантазията на копейките, не е истина. Да пита защо няма яйца и парно

    Коментиран от #72

  • 68 Урюрвкос

    17 1 Отговор
    Изненада може да бъде, само ако Меркел и Оланд се разплачат и се извинят на украинците за саботажа със минските договорки донесли много страдания на които не им се вижда края.
  • 69 Мда

    11 1 Отговор
    Да живее цензурата европейска.
    Боклуци
  • 70 Журналист

    12 0 Отговор

    До коментар #50 от "Нищо ново":

    И защо тогава толкова ревете срещу него щом Путин "нищо ново не можел да каже" - защо толкова ви е страх от едно интервю с него че такава цензора и заплахи срещу автора и срещу Твитер.
  • 71 Когнитивен Дисонанс

    11 0 Отговор
    Много са смешни - толкова омраза и страх насадиха към Русия, канселираха я до степен да отричат правото и да съществува като държава. Изградиха на Путин образа на кървав диктатор, който яде живи украински бебета за закуска. А сега ги е страх и си личи. От какво ви е страх? Това е просто едно интервю, дето няма да каже нищо ново за тези, които се интересуват какво става по света и защо.
    Праведната пропаганда и пълното медийно затъмнение отвратиха хората и зорлем превърнаха много иначе неутрални хора в русофили, само защото Русия отхвърля западната лудост.
  • 72 Параджия

    12 1 Отговор

    До коментар #67 от "Аз съм веган":

    "Да пита защо няма яйца и парно"

    Хайде бягай до посолствоТО че тези опорки са стари - вече и яйца има и са по 20 ст и парно има но няма да ти казвам цената че да не получиш шок.

    Коментиран от #85

  • 73 Запознат

    7 2 Отговор

    До коментар #64 от "Ха-ха-ха 😂":

    Браво - докато публикува коментара си и имаше 10 плюсчета - само толкова ли са ви отпуснали от посолствоТО в "кол-центъра". Все пак доста пари отпуснаха за "справяне с руското влияние" а само 10 плюса.
  • 74 Мисля

    7 3 Отговор
    Ами то по същата логика какво за итервюират и Зеленски?Изненада ще е да се разплаче и разкае,че изби народа си и да обещае,че вече няма да проси пари а ще връща.Да слушате батя си Путин,че който ме го слуша видяхте какво става.Затворена ЕС с трактори,инфлация и стагнация.
  • 75 Фарс

    3 3 Отговор

    До коментар #28 от "Един":

    Твърде глупав си, но това го знаеш. Желая ти успех в опититети да разсъждаваш самостоятелно, но си обречен на провал. Съжалявам те..

    Коментиран от #98

  • 76 Иванушка🇺🇲

    4 14 Отговор
    Много е странно да се правят интервюта с военнопрестъпник нацист и масов убиец путин. Нищо ново няма да чуе света. Ще има само лъжи и отровна руска пропаганда.

    Коментиран от #80, #81

  • 77 Мърсула Ноф Дъртлайне

    11 1 Отговор
    Не е драмата какво ще каже Путин.
    Драмата е, че това интервю ще бъде гледано от повече зрители, отколкото имат официалните им държани медии. Страхът им е от загуба на влияние. Те знаят, че лъжат. Наричат лъжата "истина". Страх ги е, че хората няма да искат вече техните лъжи, а ще вкусят и искат истината. Естествен развой на нещата когато искаш всички да живеят в лъжа.

    А за Путин - или който и да е на негово място - представяте ли си който и да е на такъв пост каква информация получава от разузнаването?
  • 78 Въпреки

    7 1 Отговор
    тази увереност ,в това ,какво ще каже г-н Путин ,предпочитам да видя интервюто ,а не да чета вашите "правоверни" внушения.
  • 79 резервист

    12 1 Отговор
    Това същата ЕК ли е която така си е навирила носа, че се наложи Китай да посрещне председателката и ката зам.министър, за да я отрезви малко. Значи щом чиновниците от Брюксел предположат нещо, всички трябва да го приемат безапелационно. Още не е излъчено интервюто и хайде да го забраним. Също като нашите тъпаци постъпиха с интервюто на Митрофанова. Вместо да го изслушат внимателно и после аргументирано да го разгромят те го спряха. Де толкоз акъл!
  • 80 Украинец

    13 1 Отговор

    До коментар #76 от "Иванушка🇺🇲":

    И на мен ми е много е странно да се правят интервюта с военнопрестъпник нацист и масов убиец Зеленски ама го правят постоянно - а сега такъв страх от едно интервю с Путин.
  • 81 Лалалар

    10 1 Отговор

    До коментар #76 от "Иванушка🇺🇲":

    Чакаме първо за военнопрестъпници да обявят САЩ, после Израел, Германия, Япония. После ще помислим и за руснаците.
  • 82 Ама

    11 2 Отговор
    "Демократи", щом сте толкова убедени в правотата си, защо се страхувате светът да чуе и другата страна??? Убедете ни с аргументи, не с налагане на цензура!
  • 83 Интервюто накратко

    3 7 Отговор
    Карлсън: Мистър Путин, как се чувствате 2 години след началото на войната, постигнахте ли нещо?

    Путин: Чувствам се мъртъв 6 пъти, както и неприятното чувство да си болен от няколко вида рак едновременно. Не мога да го опиша, защото съм умрял. Чух го по новините по Хоризонт и сигурно е вярно.

    Карлсън: А какво постигнахте, това ли искахте?

    Путин: What? What you said? Where is president Harris?

    Карлсън: Вие ли управлявате мозъка на Дж. Байдън?

    Путин: Това е невъзможно. Точно Байдън няма нищо за управляване.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Ами

    4 1 Отговор

    До коментар #72 от "Параджия":

    Аз ще му кажа цената, за тристаен апартамент за декември месец беше 3500р.или 35 евро.
  • 86 Пробвай

    5 2 Отговор

    До коментар #49 от "Анонимен":

    Дебели му пръстите, хващат съседни букви. Ама и друго му е дебело. Разширява Zа ници. /Много говеда се оплакваха от него

    Коментиран от #119, #120

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Георги

    7 0 Отговор
    ЕС отново показва, че са готови на цензура и заглушаване на гласове с противни виждания на техните. Недай си Боже европейците да разберат, че сме в РЕЦЕСИЯ заради санкциите срещу Русия. И също така тази война щеше да е приключила Март месец 2022ра, ако беше Бор. Джонс. от UK. Както е казал един умен човек "Следвай Парите!"
  • 89 123456

    4 0 Отговор
    хахаха
    само се чудят как да свалят интервюто преди да е пуснато
    предварително се пооос траха
    май щ трябва да си направя X-регистрация
  • 90 Сандо

    7 1 Отговор
    Дори и тоталната западна цензура си има някакви граници,въпреки мераците на "демократичните и свободолюбиви" Началници да я наложат поне в границите на Млечния път.Просто след ден-два руснаците ще публикуват интервюто на някой техен официален сайт,с превод и в пълен обем.Така се прави,тези брюкселски зелки изобщо имат ли способности да мислят?
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Санчо

    8 0 Отговор
    Искаме свобода на словото, не цензура!
  • 93 бай Ставри

    7 2 Отговор
    Всички розови соросоиди вият с пяна на устатата от злоба и бяс.

    Коментиран от #100

  • 94 Иво

    9 1 Отговор
    Смешници американски , един журналист им показва какъв е Байрън деменцията ,каква агресивна държава са и какъв страх ги тресе от истината !!!
  • 95 Така ли бе

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гориил":

    И къде ви е демокрацията с която ни заливате всеки ден? Това е диктатура в най примитивен вид!!
  • 96 Историк

    1 1 Отговор
    Самото интервю е доказателството за това, че Тръмп се е превърнал в инструмент на руската диктатура.

    Коментиран от #109

  • 97 Лелеее

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Невиждан подвиг!! Ще излезе ли в инфо на Кремъл?
  • 98 ХА ХА

    1 1 Отговор

    До коментар #75 от "Фарс":

    На тебе кой ти внуши ,че си умен,или сам го правиш?
  • 99 Дааааааааа

    1 3 Отговор

    До коментар #91 от "ZА ПОБЕДУ!":

    САМО ЧЕ ЩЕ Я ВИДИШ ПОБЕДАТА ПРЕЗ НАЙ КРИВИЯ МАКАРОН НА ВСЕЛЕНАТА!!
  • 100 Бат Котьо

    2 2 Отговор

    До коментар #93 от "бай Ставри":

    Махни се бе,халаката ти е като на Зил аспуха.

    Коментиран от #121

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 А бе

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "Чакайте де...!":

    Къде,кого да чакаме? И какво ще чуем?Карлсон е неофашист!Естествено ,че е пристрастен към руския неонацизъм.
  • 103 Дааааааааа

    1 3 Отговор

    До коментар #101 от "ZА ПОБЕДУ!":

    САМО ЧЕ ЩЕ Я ВИДИШ ПОБЕДАТА ПРЕЗ НАЙ КРИВИЯ МАКАРОН НА ВСЕЛЕНАТА!!
  • 104 Вие (ЕС)

    4 1 Отговор
    сте дезинформацията!
    Защо забранихте руските телевизии?
    Страх ви е от другата гледна точка?

    Май има от какво да се страхувате!

    Коментиран от #116

  • 105 Ха ха ха ха

    5 1 Отговор
    Ето ти гЕвропски ценУсти!!! Свобода на словото?! Цензурка? Сега лъсна на яве сатанинската им същност. Кой е тоз михлюзин дал такива нареждания? Самата гЕвропска комисия Е НЕЛЕГИТИМНА., не избрана от хората, а назначена от сатанягите.
  • 106 Що пък не

    4 0 Отговор
    Нещастни циници са говорителите на ЕК. Може би само зелката. Блинкен, Нюланд и сие трябва да се интервюират, за да осветлят човешките умове по цял свят. Но говорителите няма хак да са по-различни от Урсула, борел и от т.н.
  • 107 Павел пенев

    5 2 Отговор
    Във фашизирания ЕС не очаквайте свобода на словото. Промени може да има след избора на нови евродепутати и нова ЕК, а старите идиоти в затвора.

    Коментиран от #113, #118

  • 108 Хихихихихи

    1 2 Отговор

    До коментар #101 от "ZА ПОБЕДУ!":

    Ако си български гражданин, можеш да инициираш референдум.Организирай го,финансирай го,осъществи го.Само че внимавай да не отзовеш в архивите на МВР като изчезнал.
  • 109 Така е

    0 1 Отговор

    До коментар #96 от "Историк":

    Купен е ,при това не от вчера!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Ха,ха, ха, ха,

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "А н а т о л и":

    А ти какво си?Защо не се изнесеш в "Рая на земята",си виснал тук?
  • 112 Сбъркано кремълноидче

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "Объркано Атлантиче":

    И отново ,тлъсти мазни ,дони лъжи!!!!!
  • 113 Хи хи хи хи

    1 3 Отговор

    До коментар #107 от "Павел пенев":

    За тебе ВИП килия в Белене
  • 114 Дааааааааа

    1 3 Отговор

    До коментар #110 от "ZА ПОБЕДУ!":

    САМО ЧЕ ЩЕ Я ВИДИШ ПОБЕДАТА ПРЕЗ НАЙ КРИВИЯ МАКАРОН НА ВСЕЛЕНАТА!!
  • 115 Аспарух

    3 2 Отговор
    На крокосилски и путлеровски сълзи нормалните хора не вярват.
    Виж русороба може и да се разчувства от ревящия му вожд.
  • 116 Селянин

    1 4 Отговор

    До коментар #104 от "Вие (ЕС)":

    Нас руската телевизия не не интересува.тя е за руснаците!! България е в Европа,член на ЕС! На който не му изнася да се изнася,никой не го задържа!!
  • 117 Хихихихихи

    1 3 Отговор

    До коментар #110 от "ZА ПОБЕДУ!":

    Ако си български гражданин, можеш да инициираш референдум.Организирай го,финансирай го,осъществи го.Само че внимавай да не отзовеш в архивите на МВР като изчезнал.
  • 118 А бре

    0 4 Отговор

    До коментар #107 от "Павел пенев":

    Павле,ти от село не си излизал,как разбра ,че ЕС е фашизиран?
  • 119 Така ли бе

    1 1 Отговор

    До коментар #86 от "Пробвай":

    Шут в муцуната не искаш ли?

    Коментиран от #124

  • 120 Бат Котьо

    2 1 Отговор

    До коментар #86 от "Пробвай":

    Ела бе ,ела и твоят ще разширя.
  • 121 !!!?

    1 1 Отговор

    До коментар #100 от "Бат Котьо":

    Ти от къде го знаеш!!!? Да не си го пробвал бе гевропече ниедно!!!?Палавник!!!?
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 доброто старо време

    1 0 Отговор
    Не читал, но осужаю.
  • 124 !!!?

    2 1 Отговор

    До коментар #119 от "Така ли бе":

    Гледай първо да не почувстваш топъл полъх в тила и остър напън в . .за!!!? Ще ти хареса дженди!!!? Пазарил съм най - грознотором в.малата!!!?. Ще е изцяло в евроатлантическата ви култура!!!? И масажи ще има от сърце, само да можеш да издеяниш!!!?

    Коментиран от #127

  • 125 Всеки може

    0 1 Отговор
    Ще каже доста истини.
  • 126 Рашън ЛейдиБой

    0 3 Отговор
    Че какво ново да има в това интервю.

    Същите Буламачи които ги повтаря от Години

    Ботоксирания Педофил .

    Нищо ново , просто оня Кларксън си прави
    ПР.

    Да остава в Раша ,че в Америка никъде вече няма да си намери работа

    Между другото , колко ли са му платили на
    Американския Волгин.

    Коментиран от #129

  • 127 Ох ох

    0 0 Отговор

    До коментар #124 от "!!!?":

    Пе....д....ко

    Знаем ги такива като тебе , наведените с червени прашки .
  • 128 Българин

    1 0 Отговор
    Много жалк говорителка на ЕК!На мен ми идва да се разплача от немощта и!Но се разсмях,когато прочетох немощта и като строга господарка ,с повелителен тон да разпорежда,интервюто веднага да бъде свалено от платформата,на която е публикувано.Параноичен страх и зъбато безсилие.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: