Last news in Fakti
  Тема: Украйна

14 Март, 2024 09:33 3 317 157

Володимир Зеленски: Никой друг международен престъпник няма да бъде изкушен от агресия като Путин

  • украйна-
  • володимир зеленски-
  • русия-
  • ракети-
  • дронове

Украйна е способна да се защити, ако получи достатъчна подкрепа, каза още държавният глава

Володимир Зеленски: Никой друг международен престъпник няма да бъде изкушен от агресия като Путин - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Много е важно украинците да не останат сами с болката и проблемите си след ударите на Русия. Това заяви в сряда президентът Володимир Зеленски във вечерното си обръщение към нацията, цитирано от "Укринформ".

Репортажи от регионите на страната ни за ликвидиране на последствията от руските удари и за оказване на помощ на пострадалите. Суми - дрон "Шахед" удари жилищна сграда, Кривий Рог - след руска ракетна атака, Донецка област, по-специално град Мирноград - руски удар, авиобомба директно удари жилищна сграда. Всеки от тези удари отнемаше човешки животи. Моите съболезнования на всички, които са загубили близки. Днес имахме и отделен разговор за Одеса - за помощта на хората след разрушаването на къща на булевард Добровольского. Както е договорено, регионалните власти и кабинетът на министрите помагат за нови жилища и други подобни въпроси. Като цяло след всяка руска атака всички служби реагират своевременно, включват се всички необходими ресурси: от Държавната служба за извънредни ситуации на Украйна, регионалните власти, комуналните служби и Националната полиция. Това изреди президентът като по-важно от изминалия ден.

Много е важно след руските удари нашият народ да не остане сам с болката и проблемите. И е отговорност на местните власти, всички държавни и общински служби и, ако е необходимо, централното правителство, включително кабинета на министрите на Украйна, да реагират и да се справят с всички ситуации, така че хората наистина да почувстват, че Украйна винаги помага. И каквото и да се случи, подкрепа ще има във всяко кътче на страната ни. Точно това е необходимо, настоя той.

Проведох няколко срещи по международната ни работа. Първо, Европейският съюз. Следващи стъпки към пълноправно членство. Вчера Европейската комисия финализира Рамката за преговори. След това чакаме решението на европейските лидери за неговото одобрение. Това ще бъде важен и силен сигнал както за Украйна, така и за цялата европейска общност да направят всичко възможно преговорите да започнат още по време на белгийското председателство през първата половина на тази година. Това трябва да е нашето общо темпо, както за Украйна, така и за ЕС. Имаме ясна последователност от стъпки и съм убеден, че можем да постигнем резултата.

Проведох и по-стратегическа среща за американския вектор на нашата политика. Обсъдихме как да дадем по-правилни импулси на нашата работа с партньори и съвместен натиск върху руската държава през тази година. Победата тук, в Украйна, в тази конфронтация с руския терор е въпрос на оцеляване на демократичните системи, въпрос на какво са способни демокрациите. Украйна е способна да се защити, ако получи достатъчна подкрепа. След като се защитихме, можем да гарантираме, че никой друг международен престъпник няма да бъде изкушен от агресия като Путин. Ние можем да защитим живота и трябва да го направим.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 116 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    140 36 Отговор
    За да има мир -Бандерите в Сибир!

    Коментиран от #41

  • 2 Ксаниба

    144 30 Отговор
    един военен престъпник и предател бе обещал мир на оркаина, намиране на общ език с Донбас и прегоеори с Русия. Накрая докара оркаина и европа до война и тласка севта към световна!!!!

    Коментиран от #37

  • 3 Пич

    110 26 Отговор
    Тоя па , международен и наркоманизиран престъпник знае ли , колко дълго ще бъде жива ( ааа..... не точно.....) статуя !!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Сократ

    135 5 Отговор
    Ами защитавайте се. Ние какво общо имаме с вас? Мен не са ме питали дали искам да помагам на нацисти.
  • 6 ЗЕЛЕНЯКА

    101 5 Отговор
    КЪДЕТО СИ НАПРАВИ СЕЛФИ ,.....ГО ГУБИ......!

    Коментиран от #109

  • 7 Трол

    100 6 Отговор
    Снимката изглежда непълна без Деси Атанасова.
  • 8 УКРАЙНА🇺🇦

    7 117 Отговор
    Путлер е болен психопат дано Господ да го ликвидира

    Коментиран от #40, #102

  • 9 Вашето мнение

    120 8 Отговор
    Свидетели сме на нещо грандиозно. Икономически мощния и най-голямата военна сила в света на човечеството на колективния запад бяха разгромени от Русия. Сама Русия размаза и военно и икономически колоса, наречен колективен запад.

    Коментиран от #24, #46

  • 10 Но Страда Мус

    104 5 Отговор
    Пич ти си пътник .Лош актьор , още по тъп политик!
  • 11 гост

    83 4 Отговор
    Само в селфито е спасението мой човек!И в безкрайните пропагандистки кампании.
  • 12 ТОДОР СТОЯНОВ

    77 5 Отговор
    МАЛКИ ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА...
    АРЕ ЗЕМИ МЛЪКНИ ТИ ВЕ, ДОДЕЯ НА ЦЕЛИО СВЕТ С ТВОИТЕ БРЪТВЕЖИ!!!
    ПОМОЩ ИСКАЛ...СКОРАЯ ДЛЯ ТЕБЯ!
  • 13 Абе тоя комик

    102 6 Отговор
    що не млъкне?
    Я ти докарай на САЩ, Китай на границата им с 12 разузнавателни военни поделения, направи и над 20 ВОЕННИ биолаборатории в Мексико, също на километри от сащиянците, направи и Майдан в Мексико и сложи китайци там на власт, които да изтрепват всеки американец в Мексико, па ще видиш и ти, че няма да ти се размине!!! Аман от купен артист, да лъже и се преструва... Вашата 00крайна си заслужи всичкото това. Взели са ви ядреното оръжие? То не беше никога ваше. И второ, гаранцията да не ви нападат важи САМО, ако и вие НЕ правите никаква ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ И СТЪПКИ КЪМ ПОРАЖЕНИЕ НА ТЕЗИ, които ще ви гарантират сигурността... Ако бяхте направили същото на САЩ, отдавна да сте станали вече пустиня! Разбираш ли артисте смотан?

    Коментиран от #47

  • 14 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    69 3 Отговор
    Дайте да прочетем някоя друга "умна" мисъл на Надрусенски...
  • 15 ТаУмВзе

    60 3 Отговор
    Еврейна нацист Гепи кинтажа, тия гризват пръстта Резко! Z
  • 16 Верно ли

    78 3 Отговор
    Така става, когато вместо нормални хора Дълбоката държава назначава на управленски постове наркоманизирани клоуни, акушерки, акробатки, сапунджии и прочее паплач, правещи си селфита насам-натам!
  • 17 Хохо Бохо

    68 3 Отговор
    Курабийки от ЦРУ, сервирани от еврейка ша ми ядете а? Е как са? Осладиха ли ви се?
  • 18 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    67 2 Отговор
    ТОЯ СНОЩИ ГО ГЛЕДАХ ПРЕЗ 2018 Г КАК ТАНЦУВА ОБЛЕЧЕН КАТО ХАНЪМА ПАДНАХ ОТ СМЯХ

    Коментиран от #21

  • 19 Момчил

    43 3 Отговор
    Напротив - ти не си по-различен, Зелен.
  • 20 ОБЕКТИВНО

    54 4 Отговор
    Един от най-изтъкнатите академици в света в областта на стопанската история (който предсказа 10 г. по рано гражданските вълнения в САЩ през 2020 г.) направи още едно изненадващо твърдение, публикувано в западна медия: САЩ, а не Русия, са по-близо до крах. В интервю за „Файненшъл Таймс“ Питър Турчин твърди, че войната с Украйна, играейки ролята на „външен натиск“, всъщност е „обединила“ Русия, оставяйки САЩ в по-опасно положение.
    Освен това, тъй като войната е създала много свободни работни места в Русия, шансовете за избухване на макронасилие (гражданска война, революция, политическа фрагментация и т.н.) са намалени.
    Съотношението на работниците към свободните работни места е „много благоприятно за работниците“, тъй като хората избягаха от страната или бяха призовани в армията, пристигнаха по-малко имигранти и индустриалното производство в Русия се увеличи, смята Турчин.
  • 21 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    44 3 Отговор

    До коментар #18 от "ДОНЧО ГОРСКИЯ":

    Има един клип, на който той и още двама свирят на пиано с оная си работа...
  • 22 Оффф

    58 3 Отговор
    Зеления психопат пак изпълзя. Бактън!!!
  • 23 АХА

    49 3 Отговор
    Откъде ги намирате тези малоумни снимки.
  • 24 Ама нали знаете,

    58 4 Отговор

    До коментар #9 от "Вашето мнение":

    защо стана така? Защо и една нищожна Северна Корея може да унищожи Япония и Германия военно наведнъж? В една диктатура или централно управление, при сериозни хора "горе", страната става много силна военно, икономически и т.н..
    НО, много зависи, кои са "горе"! Путин се оказа патриот на Русия и я възвърна от лапите на тези западнали паразити, а вече почти и тях ги бяха изяли: "...Нарежете си ракетите, ние сме ви приятели..." и там беше започнало..."Унищожете си индустрията ние ще ви караме найлонови домати от Холандия..." "..Нищо не ви трябва, ние ще ви снабдим с всичко..." И ще бутнат на 1% предатели (Невални-ци), олигарси, милиарди да ръководят развалянето и упадъка на страната и след това тази страна не става за нищо, когато вече и образованието е направило от поколенията им там ДБили... Познато ли е, някои други страни, какво стана, а? Е, в Русия и в Северна Корея удариха обаче на камък. А Германия и Япония бяха "превъзпитани" да са такива, след като загубиха втората световна война... Урсула, Улавия, Аналена, Меркелицата, целия този "съюз", ...са продукт на "възпитанието" на победителите от онази война!!!! И виждаме до къде доведоха тези народи? На къде отива съюза? Японците учат, че СССР им е хвърлил двете атомни бомби. И след 30 години това за тях ще е "истинската им история"!!!

    Коментиран от #33

  • 25 Абе

    48 3 Отговор
    Крыса Зеленски както го наричат украинските военни. В превод плъхът Зеленски. Със това всичко за него е казано.
  • 26 сега и зелиски се радва

    45 3 Отговор
    дадохме му бомби и атакува цивилни и централата . Явно е на тежки зависимости . И ЕС му дава нещо . Добре е вече . Да .
  • 27 крис

    29 3 Отговор
    Старата песен на нов глас...
  • 28 АРЕС Z

    49 5 Отговор
    Най известния международен престъпник се казва Зелен Нарк.ман а неговите ортаци от ОПГ са Памперса Джи и ман.ала Сумрак.
  • 29 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    30 3 Отговор
    Пак се е назобил......
  • 30 наркомаски пак се изходи

    33 3 Отговор
    като говорим за престъпници ти си изкушен от пари и кокаин ама това не го споменаваш нали …
  • 31 Умирам от смях

    30 3 Отговор
    Този май не е чувал за Дж. Буш старши и младши, Бил Клинтън, Бубарак О-банана и Джо Деменцията.
  • 32 Пак пози

    39 6 Отговор
    Снимки на един палячо, който си повярва, че е най големият мъж на света. Шута си е шут, но дрогиран шут е опасно. Няма мъже които да му кажат в прав текст, че той не е участник във войната, той е палячо който играе ролята на президент. Лош артист, лоша игра, но успя да унищожи държавата си, да избие истинските мъже, докато се упражнява да играе Великият. Снимки с всички управляващи по света не те прави прочут, а прави тези които се снимат с него - палячовци. Жалък идиот, чиято последна роля ще е да се прави на луд, за да му се размине затвора, а там ще го чакат тези които той тикна без вина.
  • 33 Фактите

    4 29 Отговор

    До коментар #24 от "Ама нали знаете,":

    Добре,че нищо не зависи от предатели и продажници като тебе,че тогава България вече да беше руска губерния и мизерия

    Коментиран от #43

  • 34 хъ хъ

    24 2 Отговор
    Какъв е юнак на фотото.... Все едно си прави селфи пред Кремъл.
  • 35 !!!?

    5 36 Отговор
    2024 - Чудовища от Бункера !!!?

  • 36 Рашастан в колапс

    7 35 Отговор
    Тук 80% от коментарите са писани от един и същ русофилски лизач.По писането си личи.

    Коментиран от #61, #77

  • 37 Наско

    6 19 Отговор

    До коментар #2 от "Ксаниба":

    Зеленски дойде на власт през 2019 г. Цивилните жертви в Донбас за 2020 и 2021 г. са общо 51 души. Цивилните жертви за 2022 и 2023 г. са 10341 души (203 пъти повече).

    Коментиран от #147

  • 38 Не мога

    24 3 Отговор
    да разбера каква е тази странна уговорена война на русия, как така го остаиха жив този клоун да продължава да плямпа глупости
  • 39 За размисъл

    34 7 Отговор
    Прокурорът от Хага, който издаде заповедта за арест на Путин, се оказа че имал брат, осъден педофил пуснат предсрочно, доста преди да си излежи присъдата. Та толкова за "морала" на тия от съда в Хага

    Коментиран от #45, #48

  • 40 Българин

    30 6 Отговор

    До коментар #8 от "УКРАЙНА🇺🇦":

    Що не идеш да спасяваш твоята Окрайна ами седиш на издръжка на българите и по цял ден пърдиш в леглото.Търтей окраински.
  • 41 И още

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Софиянеца също.!В Сибир.
  • 42 Един там

    22 5 Отговор
    Зеленски колко още помощ искате бе боклуци с вас боклуци? Ще бъдете изметени от лицето на земята и няма да съществувате ако не седнете на масата за преговори за мир! А теб украинците жив ще те децата американска мишка...
  • 43 "Добре" мислиш!

    27 4 Отговор

    До коментар #33 от "Фактите":

    Закрии си всичките блокове на "руския АЕЦ"-Козлудуй, затвори всичките други електроцентрали в България, в селата училищата вече ги няма, закрии и тези в градовете, слушай Урсула и да не се продава месо и мляко в магазините, а червеи и хлебарки за храна. Дай на канадците или други наши "съюзници" всичките ресурси, не само златото, на нас за какво ни е, ако сме вече ДБили и ядем червеи и хлебарки? И няма нужда и от НС, ако "истинските" хора са "горе", то те ще получават директно инструкциите от посолството.?. Е, това е "идеалната страна", която след 50 години тука ще е халифат (на африканци и араби) и няма да живеят повече НИКОГА българи в нея! "Чудесно" нали, за един евроатлантик, верен на Бай Дъновците по света?
    Евала, брато! Само така! Ти да си ни президент! Напред в пропастта!
  • 44 Наркоман 1

    15 1 Отговор
    снимил си и ит змиискии истрив .... само им погледнете изчанчения език
  • 45 ДОБРЕ Е ДА ИМАШ СНИМКА НА ЗМИЙСКИЯ ОСТРО

    20 3 Отговор

    До коментар #39 от "За размисъл":

    ЩОТО НИКОГА НЯМА ДА СТЪПИШ ПОВЕЧЕ ТАМ ПАРАЗИТ НАРКОМАНСКИ !
  • 46 Гост

    4 31 Отговор

    До коментар #9 от "Вашето мнение":

    А бе не знам ама една малка и НЕ военна държава като Украйна успя сама да пребие като мръсно куче Русия,Иран,Северна Корея,Беларус и Чечня.Малка Украйна буквално разби тоя мит,че Русия била военна сила.Света предполагаше,че Русия е доста слаба във военно отношение,но никой не е предполагал,че е чак толкова жалка,че и отчаяна да моли другите джуджета Иран и Северна Корея да я спасяват.Русия трябва да се моли някоя по-боеспособна държава да не я запука,че тогава шамарите ще играят чак до Чукотка.Откъм военна сила Русия вече не влиза дори при първите 5.

    Коментиран от #58, #60, #66

  • 47 Факти

    5 25 Отговор

    До коментар #13 от "Абе тоя комик":

    САЩ третира Мексико като бизнес партньор и не се меси в политиката му. Мексико е доволно от отношението на САЩ и няма мотив да търси помощ от Русия срещу несъществуваща американска заплаха. Украйна е подложена на системен геноцид от Русия в продължение на 3 века, поради което търси помощ от САЩ. Аналогията между Украйна и Мексико е нелепа, както всяка кремълска опорка. Всички знаем, че никой няма да нападне ядрена Русия. Базите на НАТО не са заплаха за Русия. Държавите сами се натискат да влязат в НАТО и минават дълъг път, докато бъдат приети. Те искат бази на НАТО, защото това е застраховка срещу руска атака. НАТО не се разширява на сила, а по желание и молба на самите държави. Русия прави точно обратното - неканена тя влиза и анексира.

    Коментиран от #54, #56

  • 48 "съда в Хага"?

    25 2 Отговор

    До коментар #39 от "За размисъл":

    Това е сборище на някакви шушумиги...
    Такъв съд могат да си направят и "братята" в Столипиново. Техни хора, с техния акъл и "индийските им ценности"! Ще те съдят, че не им даваш на месец по 5000 евро на калпак, да лежат и да си гледат 15-те деца. А ти, ти ще си длъжен да ги издържаш и тях и всичките им поколения напред...
    Та, съдът в Хага...нещо подобно!
  • 49 Съжалявам

    22 0 Отговор
    Че ще го напиша . Не съм за руската система на управление . Като всеки нормален човек ненавиждам корупцията и злоупотребата с власт . Но определено най-големите престъпници срещу човечеството са господата управляващи във Европа , САЩ и въпросният украински президент . Просто са лишени от каквото и да е чувство на морал . Алчността и разврата е превзел цялата западната цивилизация а те даже го наричат ценности и права ! Всичките са психиатрия . Надявам се ,когато обикновения човек трябва да каже своята дума да не се поддаде на страха .
  • 50 мдаааа

    18 1 Отговор
    Абе и при Хитлер, дето толкова беше пазен, му сложиха бомба в Вълчат бърлога на тоя мижитур толкова ли няма кой да го гръмна та да мирне света... унищожи собствения си народ, собствената държава....
    Айде думкайте го най накрая!!!

    Коментиран от #67, #71

  • 51 Украинец

    24 3 Отговор
    "можем да гарантираме, че никой друг международен престъпник няма да бъде изкушен от агресия като Путин"

    И как ще гарантираш като един друг евреин в момента извършва геноцид над палестинците. Пък да не говорим за международните престъпници отвъд океана на които си слуга и затриваш народа си за техните интереси. Или те съвсем неагресивно нападат държави като Ирак, Либия, Сирия, Югославия и когото си поискат.
  • 52 Оператор на права лопата

    22 1 Отговор
    Путин е прекалено мекушав и това рано или късно ще му изиграе лоша шега.
    С Украйна и НАТО трябва да се подхожда с твърда ръка! Оставете Русия на Медведев или Шойгу за един месец и гледайте цирка на Украйна и Гейропа. Ще им хвърчат прашките чак до Испания.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 "Базите на НАТО не

    22 1 Отговор

    До коментар #47 от "Факти":

    са заплаха за Русия."?
    А за какво са тогава? Хайде, кой хвърля милиарди за оръжия и военни в една военна база, ей-така? Защо, за да се играе на войници ли?
    Иди и кажи на Ирак, че "военните бази на САЩ не са заплаха" за тях! А Югославия я разчлени Натото, БЕЗ мандат на ООН и САЩ си направиха на окупираната, сръбска територия там, най-голямата военна база в Европа-Бондстийл!
    Защо им е тука, на хиляди км от САЩ? Да пазят някакви си косовари? САЩ да дават милиарди долари за да пазят някакви хора, дето американците изобщо не знаят, че изобщо ги има???
    Тия ги разправяй на някой, роден след 1980-та г. Войните дали клетва на НРБ знаем повече от вас!
  • 55 БУЛАВА

    12 0 Отговор
    НА ЗЕМЯТА ЗА ДА ИМА МИР ,ВСИЧКИТЕ ЮДИ-ХАЗАРИ 🇮🇱🏳️‍🌈 В АУШВИЦ!
  • 56 Да беше чел история

    19 1 Отговор

    До коментар #47 от "Факти":

    Знаеш ли че САЩ са отнели 3 щата от Мексико . Чувал ли си Ню Мексико Южна Каролина това са мексикански щати. Бил Лиси в Мексико да поговориш с населението ида разбереш че те смятат американците за много алчни и постоянно създаващи конфликти. С една дума неги обичат заради подлостта им.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Така е фич...

    13 1 Отговор

    До коментар #46 от "Гост":

    Сама Русия с хиляди санкции срещу цяло НАТЮ включая над 50 пудела бълващи пари и джепанета ежедневно на бандерите жъне успехи и май скоро ще разпадат хищните НАТЮ...
  • 59 Перо

    11 1 Отговор
    Тоя ционистки наркоман, пак е дръпнал три линиики! Той само тогава се изказва и говори глупости!
  • 60 "Украйна буквално разби

    16 2 Отговор

    До коментар #46 от "Гост":

    тоя мит,че Русия е силна военно..."
    Про...Па..ган..ДА! Вашата 00кра е само 2 кг тежка вода, НО Русия НЕ иска да ви унищожи всичките!!!
    Понеже "лошите" там са около 5-10% и то те са превъзпитани от още по-лоши хора, извън Европа...
    Та за това "Русия е слаба военно", понеже НЕ ИСКА ДА НАПРАВИ ОТ ВАС ПУСТИНЯ!
    Знаеш ли, ако бяха САЩ на тяхното място, то вече да сте тяхна колония с американско знаме в Кийф! И да учите само английски в училищата!
  • 61 Остана ти да лаеш, нали?

    7 0 Отговор

    До коментар #36 от "Рашастан в колапс":

    Ами лай си, лай си... но е добре все пак да се вглеждаш в смисъла на думите. Знаеш ли какво значи "колапс4 и ако да - поогледай се към ЕС....
  • 62 Ти ли бе

    17 1 Отговор
    Гнидо фашистка. Вземи си украйнците и върви на фронта. Стига си играл театър. Повръща ми се като те видя. Вземи Борис Джонсън и Байдън и ходете да се биете . Престани да видиш Пре камерата и да просиш, който ти е обещал да ти дава. Свети не ни е виновен , че си толкозтъп.
  • 63 Благой

    13 0 Отговор
    НАРКОМАНЕ ТИ НЕ СИ ЛИ ПТЕСТЪПНОК КАТО ПРОГОНИ И ИЗБИ ХИЛЯДИ УКРИ ИЛИ ТОВА Е ДРУГО
  • 64 ООООО,

    16 0 Отговор
    ЮРОДЛИВИ ПРЕСТЪПНИКО! УКРАИНСКИЯТ НАРОД Е САМ! САЛ ЕДНА РУСИЯ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ... НО ТИ УБИЕЦО НА УКРАИНЦИ И РУСНАЦИ..НА БРАТЯ - ДА СИ ПРОКЛЕТ ТРИЖДИ, ЗАЕДНО СЪС ЗЛИЯ ДЯВОЛ САЩ!!!!!!!
  • 65 Ти ли бе

    15 2 Отговор
    Гнидо фашистка. Вземи си украйнците и върви на фронта. Стига си играл театър. Повръща ми се като те видя. Вземи Борис Джонсън и Байдън и ходете да се биете . Престани да висиш пред камерата и да просиш, който ти е обещал да ти дава. Света не ти е виновен , че си толкоз тъп.

    Коментиран от #74

  • 66 Токсиколог

    15 2 Отговор

    До коментар #46 от "Гост":

    "Украйна успя сама да пребие като мръсно куче Русия,Иран,Северна Корея,Беларус и Чечня"

    До кога с толкова тъ.пи опорки бе козячета и да казвате на черното бяло - укрия била видиш ли съвсем сама и нямало никаква помощ от колективния запад и видиш ли "пребила като мръсно куче" 6 държави. Май една и съща субстанция ви раздават на зеления и на козячетата. Бълнуванията и делириума и при зеления и при вас се засилват.
  • 67 Че защо да го трепят -

    12 3 Отговор

    До коментар #50 от "мдаааа":

    за да го направят герой и мъченик /както западняците утрепаха Навални, а доста преди - и нашия Г.Марков.../ Л.йното мирише, но като се размаже, овонява наоколо. Мислите ли , че преди два-три дни Русия, знаейки КЪДЕ ТОЧНО СЕ НАМИРА, НЕ МОЖЕШЕ ДА ГО ГРЪМНЕ? Замислете се защо не го направи, а изчака да мине кортежът му...
  • 68 Ванчо

    12 9 Отговор
    Нали си способен да се защитиш защо тогава просиш или с чужда пита помен ще правиш наркомански просяк
  • 69 дали

    13 14 Отговор
    Каза фашиста Зеленски. Под подкрепа има в предвид друг да го защити, защото Украйна няма шанс и ако не воюваше НАТО срещу Русия всичко отдавна да е приключило.
  • 70 Наглецо

    11 17 Отговор
    Прибери си сволачите от България - наркоман пропаднал !

    Коментиран от #75

  • 71 ДаАмаНе

    17 15 Отговор

    До коментар #50 от "мдаааа":

    И аз това се чудя, полкова ли няма нормални руснаци да гpъмнат чучелото Пyтлер !

    Коментиран от #81

  • 72 Чочо

    10 19 Отговор
    Затова,ли НАТО окупира границите му?
    Представям си ,ако Русия разположи ракети в Куба.......какво пак ще го обвинят.
  • 73 клошаря

    10 17 Отговор
    Най-големият просяк на света! Глътна милиарди от САЩ и ЕС, но това няма как да го спаси!
  • 74 Украинец

    12 17 Отговор

    До коментар #65 от "Ти ли бе":

    "Вземи си украйнците и върви на фронта"

    Е така де ама в новия закон за мобилизацията са приели тези които изкарвали повече от 35 000 да не можели да ги мобилизират - само бедните ще пращат на фронта да мрат за интересите на господарите им пък цялата неофашистка клика ще се скатава. Няма нито един доброволец да се е записал да воюва срещу руснаците от тях но иначе всички ревът как можели още много дълго да се бият срещу Русия стига да получават парички от запада.

    Коментиран от #79

  • 75 Копейко

    17 14 Отговор

    До коментар #70 от "Наглецо":

    Сволочите сте вие руските копейки ! Понимайш ?
  • 76 Въх

    6 13 Отговор
    Коя е тая табела, да чакме ли Руско знаме другия месец?
  • 77 НЕЕЕЕ!

    10 17 Отговор

    До коментар #36 от "Рашастан в колапс":

    АЗ ТОКУ ВЛИЗАМ...И ЩЕ ПИША - СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ! СЛАВА НА ВОЙНИТЕ ОТ РУСКАТА АРМИЯ! СЛАВА НА ПРЕЗИДЕНТА ВЛАДИМИР ПУТИН! БОГ ДА ГИ ПАЗИ ОТ САТАНАТА САЩ!!!
  • 78 Грантаджиев соросоид

    17 17 Отговор
    Колективният запад, колективно влезе в рецесия и колективно дрънка оръжия. В същото време независимите от запада държави станаха още по-независими и си развиват икономиките. БРИКС пък директно направи паралелни финансови структури, които са извън контрола на запада. Китай и Русия имат аналог на SWIFT, който ползват не само помежду си и вътрешно, а и с други държави. Дедоларизацията върви с пълна сила. И се оказа, че високият западен стандарт всъщност е на кредит, който няма кой да изплати. Тепърва се задават големите сътресения там. Соцът беше по-адекватен икономически, но се провали заради поблазнените от западните мъниста партийци.
    На запад обаче идва корпоративен комунизъм. Той е нещо ново и над национално. Затова превземат всички такива структури - ООН, МВФ, Световната Банка, СЗО, ЕК - всички са яхнати от послушни и изпълнителни зомбита. Западните правителства също. Корпоративният интернационал гради новите колхози, в които всички ще бачкаме до премала, за да нямаме нищо и да бъдем щастливи...

    Коментиран от #80

  • 79 смрад

    14 16 Отговор

    До коментар #74 от "Украинец":

    Ми те богатите са навън. Изнесоха се с баварците я по нашите СПА /безплатно разбира се/ по Европа, на тях всички са им длъжни. Воюват бедните които не могат да се внесат през Зеленски.

    Коментиран от #87

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Антитрол

    12 19 Отговор

    До коментар #71 от "ДаАмаНе":

    "нормални руснаци да гpъмнат чучелото Пyтлер"

    Ами те руснаците са нормални а не продажници на хранилка на козяк че да искат да гръмнат Путин - само на тях им се иска не че Путин нещо им е направил но пречи на господарите им да се докопат до ресурсите на Русия и самата Русия е заплаха за мераците им да са световна империя и целия свят да работи за тях че нещо взеха да я закъсват финансово.

    Коментиран от #85

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Малумна Копейка

    16 7 Отговор

    До коментар #82 от "хахах":

    По принуда съм ги чел с отвращение !
  • 84 Грантаджиев соросоид

    7 16 Отговор

    До коментар #80 от "Малоумна Копейка":

    Твоите хора се връщат към времената на Троцки, през прочита на Маркузе. В ранния СССР преди Сталин е имало гей сватби и са дрънкали същите глупости като сегашните ЛГБТ.
    И тогава пак семейство, държава, религия са били буржоазни отживелици, които е трябвало да бъдат унищожени. Звучи ли ти познато?

    Коментиран от #89

  • 85 ДаАмаНе

    16 13 Отговор

    До коментар #81 от "Антитрол":

    Ха, ха - ако бяха нормални руснаците нямаше да изберат чучелото Путин и нямаше да търпят терора наложен днес в Русия. Терор сравним с уродливото Сталинско управление, изтребило 20-30 милиона руснаци !

    Коментиран от #95

  • 86 Жоро

    12 16 Отговор
    Престьпникьт евреин Зеленски ще бьде сьден от народа на Украйна!!!
  • 87 Украинец

    13 15 Отговор

    До коментар #79 от "смрад":

    Е така е но богаташите се притесняваха да се връщат в Украйна че трябваше пак да плащат откуп а сега могат да си джиткат и няма да има проблеми за тях на границата - така да се каже предния закон за мобилизацията им пречеше на бизнеса. Общо взето закона е "бедните да го дуат" - те ще ходят да се бият на фронта а богатите ще "усвояват" парите от запада. Както казват господарите им от краварника - "нищо лично просто бизнес".

    Справяне с корупцията така да се каже като я узаконят по почина на краварите - там им казват "лобизъм" и си е съвсем законна - всички сенатори имат лобистки фирми и лобират за този който си е платил например да изберат самолетите на Локхид Мартин а не на някой друг за въоръжение.
  • 88 Верно ли

    9 16 Отговор

    До коментар #80 от "Малоумна Копейка":

    Прав си, умен грантаджийо, и не само тях, а и Маркс. А сега хубаво се огледай откъде се задава този извратен болшевизъм! Или работата ти пречи?

    Коментиран от #94

  • 89 Малоумна Копейка

    15 10 Отговор

    До коментар #84 от "Грантаджиев соросоид":

    Времената на Троцки са само в СеСеСеРе и не вълнуват демократичния сват.
    Колкото до ранния СеСеСеРе е само основното училище за Сталин как трябва да се тероризира местното население !

    Коментиран от #93

  • 90 Име

    3 6 Отговор
    Невероятна си, скъпа!
    - Така е!
  • 91 шута

    14 16 Отговор
    дори не осъзнава колко е жалък в очите на господарите си. Актьорските му умения да превъплащава в куче, което лае срещу ръката, която го е хранила, само демонстрира, че са избрали правилния и.д.и.о.т, който за един долар и малко прах е готов да предаде и майка си и децата си (жена му и сама се продава).
    Мечтаеше за величие жалкия шут, а какво получава - презрение и унижение. Дори другия луд в световната политика, обвинен в геноцид и осмян по прекрасен начин от Чаплин, ще остане по-разбран в човешката история от тази еднодневка.
    Единственото тъжно в случая е, че бая украинци ще се преселят на оня свят, преди да бият шута на шута.
  • 92 Трезорът

    12 15 Отговор
    Авантюрата в Украина,твърдо върви към успешно фиаско.А далаверата са милиардни кредити.
  • 93 Грантаджиев соросоид

    10 15 Отговор

    До коментар #89 от "Малоумна Копейка":

    Аха, затова Маркс и Енгелс са западняци, Ленин кой го финансира и от къде отива в Русия също е ясно. Хич не се интересува запада от комунизма, затова сега го гради с ускорени темпове. Даже лозунгите са почти същите като в соца. Само дето си има и западната фашистка жилка за западното расово превъзходство над останалия свят. Нищо, че "белите" държави в момента са гета пълни с тарамбуки.
  • 94 Вярно

    16 11 Отговор

    До коментар #88 от "Верно ли":

    Зарежи го Марк и всичките глупости дето е написал.
    Но болшевизмът не се задава, той отново върлува с пълна сила пот диктата на Путин
  • 95 Антитрол

    10 16 Отговор

    До коментар #85 от "ДаАмаНе":

    "нямаше да търпят терора наложен днес в Русия"

    И какъв терор е наложен в Русия - както казах с лъжи и козяшки опорки не се прогресира. Да повтаряш едни и същи лъжи и опорки като папагал няма да ги направят истина.
  • 96 Помним

    10 17 Отговор
    Само укронацистките и центаджиите могат да вярват на умствено изостаналия наркоман. Той рошавия изрод Джонсън скъсаха поредните мирни споразумения през 4/2022 и хвърлиха укрите в месомелачката!
  • 97 Не са на Ленин и Сталин.

    11 17 Отговор

    До коментар #80 от "Малоумна Копейка":

    Виж лидерите и документите от Давос! Фашиста Шваб е написал новият "Корпоративен манифест" на Западналите!
    Не ти трябва нищо да имаш. Ще ядеш червеи и хлебарки и ще живееш в 15-минутен град, на всеки 6 месеца ще си завиваш ръкавчето, да те "лекуват превентивно" с "имунно подсилващи средства" и "НИЩО НЯМА ДА ИМАШ/ПРИТЕЖАВАШ, НО СИ ЩЯЛ ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВ..."? Обече не казват ТЕ, тези кукловоди, като ще притежават ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА, трябва да са СУПЕР НЕЩАСТНИ? ЩЕ УМИРАТ ОТ ДЕПРЕСИИ ВСЕКИ ДЕН? Няма да бъдат щастливи? И ще ядат месо и ще летят със собствените си самолети по цялата ТЯХНА планета! Докато 99% "щастливите" ще ядат само хлебарки и ще са затворени със "зелени сертификати", за да се "спаси планетата"??? Това е такава пР ..дня!! По-зле и от манифеста на Маркс!
  • 98 САЩисан вие на поляна

    9 16 Отговор
    Дори в коментарите м/у руснаци и украинци в телеграм, липсва тази малоумна злоба, която идва от пещерните ни фобаци. Това говори за тежки натрупани комплекси за избиване...
  • 99 Малоумна Копейка

    18 8 Отговор
    Ами да Марс и Енгелс са западнязи. Малоумници има по целия свят, ама малоумието като дъжавна политика има само в СеСеСеРе и нейните сателити.
    Да Ленин го финансират от Германия с единствената цел да създадат размирици в Русия и да я извадят от войната. И успяват! СеСеСеРе капитулира и то не без участието на България !

    Коментиран от #101, #106

  • 100 Ццц

    6 9 Отговор
    Никой идьот няма повече да бъде изкушен да воюва с Русия. Тая отрепк@ ще е последната.
  • 101 Ццц

    7 11 Отговор

    До коментар #99 от "Малоумна Копейка":

    Малоумието е запазена марка в Старческия дом във Вашингтон. Имаше го в изобилие и в СССР, но СССР вече го няма. Еле си в 21 век. 2024 сме.

    Коментиран от #103

  • 102 Гошо

    5 10 Отговор

    До коментар #8 от "УКРАЙНА🇺🇦":

    Дано първо теб американска изтривалка
  • 103 Малоумна Копейка

    10 4 Отговор

    До коментар #101 от "Ццц":

    2024 г. сме и СеСеСеРе се опитва да се завърне. Как да го няма !

    Коментиран от #115

  • 104 Ганьо

    9 11 Отговор
    Тоя май верно е наркоман.
  • 105 ЗаКлуючени

    6 6 Отговор
    Посланието накрая ще бъде: Нито един комик не трябва да се хваща на номерата на Запада, защото ще погуби целия си народ. Това е правилния прочит на зелнските слова.
  • 106 Грантаджиев соросоид

    5 5 Отговор

    До коментар #99 от "Малоумна Копейка":

    И сега съветското малоумиен отиде в Брюксел където строят новия Союз Нерушимый с "новите" ценности от ранния СССР. А Русия даже не се меси, то няма нужда, западът се самоубива пред очите на всички...

    Коментиран от #108, #117

  • 107 Ваня

    5 5 Отговор
    Престъпник си ти ,Зеленски !
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 ТОЧНО ТАКА...!

    5 4 Отговор

    До коментар #6 от "ЗЕЛЕНЯКА":

    Зелката си прави селфи пред Авдiiвка-загуби я...!
    А селфито от ,,Змийският остров" е още по-стари,но и там се издъни...!
  • 110 Интересно?!

    5 2 Отговор

    До коментар #108 от "Малоумна Копейка":

    Как стават тия работи?!
    Китай се оформя като Първа Икономика в Света!
    Пък там управляваща е Китайската Комунистическа Партия...!

    Коментиран от #111

  • 111 Иван

    4 3 Отговор

    До коментар #110 от "Интересно?!":

    Китай стана "първа икомомика" , защото допусна запада да инвестира милиарди и да го използва за евтина работна ръка.
    Скоро това ще се промени )
  • 112 Има шанс

    3 2 Отговор
    Зеленски е обещал да свири на Путин, ако руският президент го остави жив. Слава на Русия.

    Коментиран от #114

  • 113 какво друго ще говори

    3 2 Отговор
    куклата на конци? Защо НИКОГА не коментира пожара в профсъюзния дом Одеса през 2014 г., когато загинаха десетки хора, включително една бременна жена? Защо никога не коментира жестокостта на наследниците на бандеровци над руските войничета? И после подписаха Минските споразумения, които ТОЙ ПОДПИСА, но не спазва. Същият хулиган ще бъде и ако приемат укрите в ЕС!
  • 114 Наистина

    2 4 Отговор

    До коментар #112 от "Има шанс":

    Зеленски ще свири на гроба на Путлер !

    Коментиран от #116

  • 115 един пробит долар,

    5 2 Отговор

    До коментар #103 от "Малоумна Копейка":

    както беше във филма, иначе за тебе пробит цент. На такива слуги като тебе не дават много.

    Щом от Светия Престол правят такива изказвания и призиви, нещата са ясни. Скоро на нацистката хунта в Киев ще им бъде обяснено от главния им спонсор, че е време за капитулация. Разбира се, прикрита под благовидното наименование "преговори".
    Папата прекалено много закъсня с прозрението си.Умните хора казаха това още в първите дни на войната.

    Коментиран от #131

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Малоумна Копейка

    2 4 Отговор

    До коментар #106 от "Грантаджиев соросоид":

    Да разбирам зе главата ти е пълна с копейки и "мисленето" ти е далеч от реалността.
    Още по комунистическо време ни набиваха в главите че "прогнилият запад" скоро ще се срути. Ама какво стана - срути се комунизма. А сега Путлер се опитва да го възроди. Но пък западът си научи урока от края на ВСВ и сега няма кой да помага на новото СеСеСеРе да спечели войната !

    Коментиран от #119, #122

  • 118 нелепо е да се сравнява

    3 2 Отговор

    До коментар #116 от "употребата на "мили"":

    един палячо със световния държавник Путин. Второ, всичко, което прави шмъркалото, са гафове и стрелба напосоки. Иначе единствено постоянен е в търчането по света, проклинането на Русия и Путин (сякаш укрите не са част от тях и не са стигнали до тях и заради Русия и СССР), проси, налага се на западняците, а жена му снове по парижките бутици.
    Нещата вървят към логичния край. Най-последно папата им го каза - да вдигнат бялото знаме пред Русия и водят преговори.
  • 119 безмозъчен цент

    3 2 Отговор

    До коментар #117 от "Малоумна Копейка":

    Вече сме видели това. Като дойде време пак да се посрещат руснаците на Орлов мост, няма да можем да се доредим от такива наследници на комунисти, които сега си късат ризите и се правят на най-предани евроатлантици. Едно проучване показа, че те дори не знаят какви ценности поддържат евроатлантиците. Тоест абсолютно подчинение, както правеха техните бащи и деди.

    Коментиран от #125

  • 120 Слуга на дявола

    3 2 Отговор
    интересно каква доза приема този зеления че говори толкова глупости може би той като диадоси Байдън също умее да говори с умрелите това е дар навярно
  • 121 Наистина

    2 2 Отговор

    До коментар #116 от "употребата на "мили"":

    Май не си добре с очите, Какви "мили" епитети видя, какви 5 лева ?!
    Наистина не знам за някаква слъжба на Зеленски към запада. Зеленски е на служба на украинския народ и на украинците.
    Колкото до фашизмът или малко по-точно - комунизмът идва от Кремъл !
  • 122 Грантаджиев соросоид

    2 2 Отговор

    До коментар #117 от "Малоумна Копейка":

    Русия си е капиталистическа държава с доста централизирано управление. Нищо общо с комунизма.
    А виж кои са в Брюксел - нашенските отрочета на БКП и ДС + западните левичари, обучени от троцкистите в западните университети. За нула време събраха Интернационалния Комсомол в Брюксел. Все хора без стаж, освен в НПО сектора. Станишев роден в Херсон и учил в Москва оглави ПЕС. Кристалина, бивша Сталинка оглави МВФ. Ирина Бокова от БКП оглави Юнеско. Макарончо дойде от банката на Ротшилд, Урсулата от акушерка мина първо през Бундесвера като военен министър, а после оглави ЕК. Аналена Бербок е професионална скачачка на батут.
    И тия се дървят на подполковник от КГБ - резултата щеше да е смешен, ако го гледахме от далеч, а не сме въвлечени в западните дивотии. Грета Тунберг дето не е завършила училище я изтъпаниха в ООН да ни спасява от климата. Виж им акъла, па им скрой шапката...

    Коментиран от #127

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Махайте я!

    2 2 Отговор
    пуснете ми където Зеленски 5ръдна. Хазарънът се опитва да управлява светът
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Любопитен

    2 2 Отговор

    До коментар #125 от "Малоумна копейка":

    Коя точно българска войска визираш? Тая без авиация, ПВО, ракети, танкове и подводници ли, която Тагаренко политизира в момента в нарушение на закона ли?
    А ти записа ли се доброволец или си освободен от физическо?

    Коментиран от #128

  • 127 Малоумна копейка

    2 3 Отговор

    До коментар #122 от "Грантаджиев соросоид":

    Ха, ха - Русия била капиталистическа страна - смях в залата. Толкова колкото и Китай е капиталистически .....
    Няма как да имка капитализъм, който се управлява от Комунисти !
    Никой не отрича че при западняците няма уклони и дивотии. Но стига си давал примери като Станишев, Кристалина, Бокова ..... И откачалката Тумберг ........ Не е това запада !
    Вярно е, че има много голяма руска агентура внедрена на запад, но пък сегашната война ще им послужи за урок на западняците и ще помогне за очистване както от руската агентура, така и от руските мръсни пари !
    Колкото "Полковникът от КГБ" - ами няма шанс, скоро ще духа супата

    Коментиран от #129

  • 128 Реалист

    1 0 Отговор

    До коментар #126 от "Любопитен":

    Войска ще се намери, не се тревожи! Но все пак дано не се стига до това.
    Малко съм дърт вече за "доброволец", на нищо не пречи дъртите да дадат пример и първи да дадат фира за независимостта на България !

    Коментиран от #130

  • 129 Грантаджиев соросоид

    1 1 Отговор

    До коментар #127 от "Малоумна копейка":

    Ми точно това ти е запада, това са ти водещите политици, водещите лица, водещите държавни лидери - комунета от соц лагера + дипломирани троцкисти от западните университети и НПО люпилни на кадри. Трюдо с шарените чорапки дето ръкопляска със Зеленски на SS-овец в канадския парламент е типичен пример, Макарон, тая на Финландия, Урсулата с далаверите с пфайзер, Бай Дън дето не знае, че е президент. Те се месят по цял свят. Макарон беше гарант по Минските споразумения, също за Македония, Урсула ходи да се кара в Китай и Турция, Бай Дън се ръкува с призраци и бърка държавите.
    В Русия са кастови йерархиите - военни, олигарси, банкери и средна класа имат представители във властта. Нищо общо с комунизма. То не е само да повтаряш западните опорки, малко трябва да се поинтересуваш как са нещата в действителност. Щот един Тъкър Карлсън сравняваше метрото в Москва и в Ню Йорк - ми нямат нищо общо...

    Коментиран от #136

  • 130 Любопитен

    1 0 Отговор

    До коментар #128 от "Реалист":

    Не се тревожи, дъртите така или иначе ще дадем фира. Сглобката ни затрива по-бързо от война и чума едновременно. Само за 10 години ГЕРБ сме се стопили с милион.
    А на младите да воюват не чакай, ни оръжие са пипвали, ни са възпитани на труд и дисциплина.

    Коментиран от #132

  • 131 Разликата

    0 1 Отговор

    До коментар #115 от "един пробит долар,":

    Да "Един пробит долар", беше добър италиански уестърн, ама май не си разбрал нищо от него )
    Доларът (пробития) спасява живот, а копейките убиват ! Това е разликата !
  • 132 Реалист

    0 2 Отговор

    До коментар #130 от "Любопитен":

    Не съм забелязал "сглобката" да ни затрива. Вярно е намаляваме, но това е защото вече не сме държава заградена с бодлива тел като в концлагер. Жители сме на Европа и хората са свободни. Като искат да живеят по-добре отиват на запад (а не на изток). И така ще бъде, докато не настигнем Запада.
    Недей толкова да подценяваш "младите", за разлика от нас те са много по-осведомени и мислещи хора.
    На бърза ръка ще се научат как се защитава държавата.

    Коментиран от #133

  • 133 Любопитен

    1 0 Отговор

    До коментар #132 от "Реалист":

    Работя в компании със средна възраст на персонала 30 години. Това да им обясниш, че са поели ангажимент и трябва да го изпълнят им е чуждо. Инак претенции и самочувствие имат, ама от към покритие хич не са добре. При всяка трудност се спичат и депресират.
    А ни затриват със съсипаното здравеопазване, високите цени, некачествените храни и услуги, корупцията и организираната престъпност. Селата се обезлюдяват, малките градове се обезлюдяват. Отдавна не е заради миграция. Хората тук мрат като мухи от болести, мизерия и стрес...

    Коментиран от #134

  • 134 Реалист

    0 1 Отговор

    До коментар #133 от "Любопитен":

    Всичко, което казваш е вярно, но..... Винаги има поне едно "но", което обръща каруцата )
    Говориш за неща които не са следствие от сегашната политика, а в много голяма връзка с "народо психология".
    Кога не е имало корупция, кога не е имало високо цени, кога е имало здравеопазване, кога е имало качествени храни .....кога не е имало престъпност?
    Преди 1944 г. сме били селска държава. И обезлюдаването на селата започва още тогава, когато взимат земята на селяните и ги пращат по градовете да работят по заводите. След 1990 г. заводите фалираха, върнаха земята на хората, ама вече те не знаеха какво да правят с нея, така че не се върнаха по селата. И сега селата се обезлюдяват. Не е виновно управлението, колкото и калпаво да е. Може би е виновно в смисъла, че не върнаха земята както трябва - в "реални граници", а по някакви други сложни процедури и много хора се отказаха нищо не взеха.

    Коментиран от #135

  • 135 Любопитен

    1 0 Отговор

    До коментар #134 от "Реалист":

    Точно в реални граници я върнаха, на хора дето никога не са я обработвали и съответно я разпродадоха или пустееше земята. А днешното е следствие на водената политика. Един зъболекар у нас и навън взема различна заплата за една и съща работа. Един заварчик, счетоводител, продавач също. Как няма да бягат хората? А тук оставиха феодалите да дерибействат. Не демокрация, в турски феодализъм се върнахме.

    Коментиран от #137

  • 136 Малоумна копейка

    0 1 Отговор

    До коментар #129 от "Грантаджиев соросоид":

    Ееееее, пак намеси Троцки, Не ми е ясно защо го намесваш ?
    Защо не намеси Сталин, след като Путин му върл последовател и учител.
    Казваш Русия "са кастови йерархиите - военни, олигарси, банкери и средна класа имат представители във властта."
    Да, военни, олигарси и банкери - лично назначени от Путин, които не притежават нищо и всичко е собственост на Путин. И говориш за някаква "средна класа:, която или е в партията на Путин или е по затворите и Сибир за противодържавна дейност ! И казваш че това не е комунизъм ? Това, че не смеят да развяват червените знамена и петолъчки, не ги прави "капиталисти", прави ги само такива като теб да ги мислят за капиталисти ! Да се справяш с опонентите си като ги премахваш физически - и това ли не е по комунистически ?

    Коментиран от #138

  • 137 Реалист

    1 1 Отговор

    До коментар #135 от "Любопитен":

    Хайде сега "турски феодализъм". Да беше казал руски повече щях да ти повярвам )
    На всички е известно че заплащането на запад е няколко пъти по-добро отколкото тук.
    Ама защо е така? Първо хората там са си извоювали това заплащане защото повече от 100-200 години градят това демократично общество и от каквото не са доволни - стчкуват, борят се ....
    Второ държавата там е осигурила на хората по-подреден и спокоен живот и им дава условия да работят по-продуктивно. Трето хората там са по-организирани, по дисциплинирани и правят това за което са назначени, а не коментират как може да се направи. Четвърто всеки който не е доволен от работата си или от заплащането може по всяко време да отиде и да си намери ново по-добро място.
    Май от всичките тези неща ние имаме само последното. Затова и го търсим на запад, а тези които остават тук явно нямат тази смелост и ти го наричаш "турски феодализъм" )

    Коментиран от #139

  • 138 Грантаджиев соросоид

    0 1 Отговор

    До коментар #136 от "Малоумна копейка":

    Викаш Путин е назначавал Дерипаска, Березовски и другите олигарси? И цялата средна класа била в Сибир. Щот Путин бил почитател на Сталин. Путин е либерал и до последно се опитваше да търси диалог със запада. Предупреди ги още 2007 в Мюнхен, докъде ще стигнат нещата. Не го взеха на сериозно. Те и сега хем не го вземат, хем ги е шубе от армията на Русия. И с право. Щото дотук не са видели най-лошото, дори Украйна не го е видяла. Извън района на бойните действия украинците си живеят по здравите къщи, богаташчетата се снимат по клубове и дискотеки. А мрат мужиците от украинските деревни и тези дето нямат пари да се откупят от военните.

    Коментиран от #144

  • 139 Любопитен

    2 1 Отговор

    До коментар #137 от "Реалист":

    Тоя мит за западната организираност може да го разправя само някой дето не е работил в западна компания. Живея тук и работя за голяма западна компания. Политика, интриги, лицемерие, мърлящина, двойни стандарти на всички нива. Ние тук сме направо цвете и добре, че сме свикнали на всичко, та се оправяме във всякакви батаци. Тук руски олигарси няма, ама из половин България коли и беси ДПС + ГЕРБ. От тях по-големи феодали няма. БСП обръчите също не са изчезнали. Само седерастията се проваля, щото те са хунвейбини - фанатизирани и безмозъчни. От глупост сами се провалят, както правят и сегашните ППДБ сглобкаджии.

    Коментиран от #141, #142

  • 140 Уса

    3 2 Отговор
    Според украинците в сащ престъпника е Зеленски,че затри една почти призната държава и унищожи украинския народ.Путин се знае,кой е и за какво се бори и сам казва,какво ще направи и го прави.Зеленския клоун е чудовището създадено от сащ и нато
  • 141 Уса

    2 1 Отговор

    До коментар #139 от "Любопитен":

    Точно така е в България.Хубавото на българския народ е,че носи първичния ген на хомосапиенса,какъвто ген имат малко нации по света и не са европейските.Западния модел никога няма да успее в България,защото е против оцеляването на видовете
  • 142 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #139 от "Любопитен":

    Живееш тук и работиш в голяма западна компания. И жена ми работи в голяма унгарска банка, та знам какво е.
    Ами отиди на запад и работи в голяма западна компания и ще направиш разликата !
    И какво общо има ДПС и ГЕРБ с Турция ? Кадрите от ДС да не би да са турски ? Нямало руски олигарси в България? А Лукойл какво е, да не би да е турско. Аз пък не знак за турски олигарх тук.
    СДС се провали, защото зад тях не стояка нито куфарчета, нито руски пари и цялата агентура на ДС работеше против тях.

    Коментиран от #143, #150

  • 143 Любопитен

    0 0 Отговор

    До коментар #142 от "Реалист":

    На запад ходя само като турист. Не бих живял там. Обичам си страната и тук ми е добре. И предпочитам да си оправим нашата страна, не да се пръскаме по света, щото тук шепа мошеници са узурпирали властите. Извинявай, ама ДПС каква партия е? Те даже предизборната си кампания не водят на български език. Лукойл олигарх ли е или бившата ни рафинерия, дето точно Костов я хариза на руснаците, а сега мина през толкова офшорки, че по документи се води швейцарска собственост.
    А ГЕРБ ни ги натресоха Кобурга и фондация Ханс Зайдел, та още не можем да се отървем от тях. И СДС са част от групата им, даже така се водят ГЕРБ+СДС. Та не ми говори за седерастите и клонингите им - чеп за зеле не става от тях. Ей го и Ристю Иванов, беше министър на ГЕРБ, после се сдуши с БСП при първата сглобка, а сега писа конституция с Пеевски...

    Коментиран от #146

  • 144 Малоумна Копейка

    1 0 Отговор

    До коментар #138 от "Грантаджиев соросоид":

    "Путин е либерал" - ще падна от смях, наистина ли мислиш така ? Сталинист - либерал, абсурт.
    Ако беше либерал, може би на запад щяха да го примат сериозно. Но не може да преговаряш с човек, който освен собственото си мнение не признава никое друго.
    Дали ги е страх от "армията на Русия" е друг въпрос, но агресивността на руската армия към Европа е плашешта в смисъл, че Путин няма никакво отношение към живота на човека и не му пука да хвърли някой друг милион хора за постигане на целите си. Съответно ще има и доста жертви от страна на Европа. Ами това плаши еврипейците. В Европа главното е човекът, а не територията. Но по отношение на изхода от евентоална война Европа няма страх ! Трябва да си сигурен !

    Коментиран от #145

  • 145 Грантаджиев соросоид

    0 0 Отговор

    До коментар #144 от "Малоумна Копейка":

    Дай обяснение как точно Путин е сталинист. Какво от методите на Сталин ползва?
    Той предлагаше на Клинтън Русия да стане член на НАТО, за да демонстрира, че Русия не е враг на запада. Имаха сума ти съвместни договори гарантиращи взаимната безопасност, които един по един бяха стъпкани от западняците и накрая Русия ги денонсира. А сега същите западняци врещят за руска агресия. А помпят Украйна от 10 години с оръжия и я надъхваха за тази война. И това го признават западни експерти, дето Путин им е враг. Дори сега Макарончо, Аналена, Урсула и разни други кухи западни лейки пропагандират за война, ама никой от тях няма да иде на фронта. Който им се върза на акъла се видя какво му се случи. Онова англичанче дето повярва на Лиз Тръс се обеси.

    Коментиран от #148, #149

  • 146 Реалист

    2 1 Отговор

    До коментар #143 от "Любопитен":

    Това че обичаш страната си е добре. И аз както виждаш съм тук и съм ходил на запад само като турист.
    Но да говориш по този начин как се рабити със западни фирми мисля, че не е коректно. Работиш с българи в западна фирма, не работиш на запад.
    Да си оправим страната е най-важното нещо. Мо се оказа че не е толкова лесно. Съпротивата на бившите комунисти е прекалено голяма и явно няма да стане в близките 10-20 години.
    Сега за ДПС, ами ДПС са партия създадена 1990 г. точно от комунистите с хора и агенти на ДС и за парлама и контингент избраха турците. Доган дерибействаше с червени пари, може и да са руски (не съм сигурен) Примерно резиденцията му в Росенец е било владение на Лукойл. Как се озовава при Доган? До скоро Доган имаше забрана за влизане в Турция. Сега отношенията им с Турция се подобриха. Според мен турското крило в ДПС беше Лютви Местан. За карко ръководеше ДПС, след това го елиминираха....
    Сега за Лукойл, ами както и да го сучат, офшорки, Швейцария .... ами руски олигарси са и наистина една от грешките на Иван Костов е именно продажбата на Нефтохима на Лукойл.
    Сега за Цар Симеон - няма как ГЕРБ да са го докарали, защото 2001 г. ГЕРБ не съществуваха., а бат Бойко стана само главен секретар на МВР. Не е много ясно кой точно го докара, но най-голям интерес за това имаха комунистите, защото се очертаваше толален успех на Иван Костов за втори път. Де факто този ход на комунистите разцепи СДС и започна разпада му.

    Коментиран от #152

  • 147 Ксаниба

    3 1 Отговор

    До коментар #37 от "Наско":

    Цивилните жертви на ЛНР и ДНР през 2014 и 2015 са близо 10 000 души. 54 души са жертвите на изгорените живи жители на Одесса през 2014!!!! Трябвало е да спазва съглашения, да проведе референдуми и децентрализира мутренската оркаина по примера на Германия и швейцрия да речем, където има 4 официални езика и федерация! Но на оркаинските олигари това им било неизгодно, а отделно фащ и британ , ги готвиха бандеровците за нахлуването в Крим, за да покажат на всичките непокорни антифашисти, че запада е сила, и че да си с Русия означава че си губещ!! Това е самата истина, а вашето е срамна деменция.
  • 148 Малоумна копейка

    1 2 Отговор

    До коментар #145 от "Грантаджиев соросоид":

    Интересно, не знаеш какви са методите на Сталин ?
    Ами ползва всички методи на Сталин, комунизъм в действие, Тотален терор в държавата убива, разселва, изпраща в Сибир психически и финансов тормоз към всичките народи по краищата на СССР. Управление с всяване на страх. Няма други партии освен комунистическата. Не оставя живи опоненти по никакви въпроси. Живота на човека за него няма стойност, важна е само територията.
    Имаш ли представа колко милиона руснаци е избил Сталин за своето управление ?
    За жертвите на Путин сега може само да гадаем. Ще се разберат някой ден след като си отиде от тоя свят !
  • 149 Малоумна Копейка

    2 3 Отговор

    До коментар #145 от "Грантаджиев соросоид":

    "Той предлагаше на Клинтън Русия да стане член на НАТО" - измама

    При Елцин имаше добри отношения между запада и Русия, Не помня точно дали беше при Путин вече, но запада предложи на Русия да влезе в НАТО и Русия отказа.
    Та казваш запада надъхвал Украйна да започне война с Русия. Имам чувството, че не си добре с главата )
    Такава смехория отдавна не бях чувал.
    Та запада надъхвал Украйна да започне война с Русия и ........ изведнъж Русия нахлува в Украйна ......
    Как ти се струва ? ...... ооо, забравих че имаш проблем с главата. Извинявай

    Коментиран от #153

  • 150 Ами аз от 30 години

    2 2 Отговор

    До коментар #142 от "Реалист":

    работя в големи западни компании, "навън"!
    Тази е 3-та. Какво да ви кажа? Една тъпа вътрешна политика. Който умее много да говори и да се хвали, има хубава позиция и бива промотиран да се "качва нагоре"! Важното е да представяш хубави аргументи за всичко, а дали е така, друг въпрос. Наскоро един колега, китаец дойде в моя офис и ми се оплаква, че един друг колега му е взел работата (удачно софтуерно решение) и го представил на една конференция, като негово! Китаеца се беше объркал и не знаеше, какво да прави? Само лична политика и интриги в големите компании. Дават много пари, бонуси..., това да.., но и ако стане проблем, уволняват, понеже вече си им "излишен!" Използват те, като нещо си, докато им вършиш полезна работа...
    В малките фирми на запад, всичко много зависи от собствениците. Ако са умни, те създават приятен климат и фирмата расте и се печели добре. Но, при смяна на поколенията не винаги се получава. Фирма, която се занимава с микроелектроника - сървиз, собственика и жена му станаха на около 70 г и предадоха бизнеса на голямата си дъщеря (45 г.). Тази уж се учи от баща си цели 10 г. , но вече фирмата не върви добре. Кадърните инжинери започнаха да напускат. На запад първите, които напускат, са най-кадърните и можещите. Скътавките и посредствените колеги последни бягат, когато вече няма друг начин и фирмата е фалирала. Не ми го хвалете. Запад е дълбок егоизъм, за това никога няма да има ОБЩЕСТВО при тях. Всеки гледа само мене си!
  • 151 Чичо

    2 2 Отговор
    Наистина клоун :)) Това е остров Фидониси.
  • 152 Любопитен

    0 1 Отговор

    До коментар #146 от "Реалист":

    С българите нямам проблем. Проблемите са точно със западняците и тези дето са там. Германци, норвежци, ирландци, франсета, американци, индийци, от Сингапур, Бразилия и къде ли не още.
    Българите са доста организирани на фона на останалите. Робуваме на стереотипите, че чужденците ни превъзхождат, те също робуват на тях. Реалността е друга. Трябва да си отстояваме нашето. Най-ме отвращава слугинския манталитет на политиците. Преди бяха надупени към Москва, сега към Вашингтон, Брюксел и Анкара едновременно - като вентилатори са...
  • 153 Грантаджиев соросоид

    1 1 Отговор

    До коментар #149 от "Малоумна Копейка":

    Надай се куме на пияна жена - втори Елцин и Горбачов в Русия скоро няма да има.
    За избитите руснаци къде са? Вземи потърси неутрални медии, нищо общо няма с това, дето го четеш.

    Коментиран от #155

  • 154 Явно

    1 2 Отговор
    работата ще е до последния украинец

    Коментиран от #156

  • 155 Малоумна Копейка

    1 1 Отговор

    До коментар #153 от "Грантаджиев соросоид":

    Защо аз да се "надам", какво ми пука какво става с Русия. Но все пак сигурно ина достатъчно нормални руснаци, които могат да родят втори Елцин или Горбачов. Като докарат хавата както през 1990 г, и няма какво да ядат със сигурност ще се намери втори Горбачов, който да спасява положението.
    Колкото за милионите избити руснаци от Сталин, се знаеше още в комунистическо време. Какви неутрални медии, какви 5 лева. Няма неутрални, когато става въпрос за извратен и античовешки комунизъм !

    Коментиран от #157

  • 156 А дали

    0 0 Отговор

    До коментар #154 от "Явно":

    последният украинец ще развее украинското знаме над Кремъл ?
  • 157 Хаха

    0 1 Отговор

    До коментар #155 от "Малоумна Копейка":

    То Горбачов така ги спаси, че щаха да умратнот глад след него . ...
Новини по държави: