Last news in Fakti
  Тема: Украйна

2 Май, 2024 10:21 7 793 112

Медведчук: Обединението на украинците с Русия е неизбежно

  • виктор медведчук-
  • русия-
  • украйна-
  • володимир зеленски

Зеленски не може да е президент след 21 май, заяви ръководителят на движението „Другата Украйна“ в интервю за ТАСС

Медведчук: Обединението на украинците с Русия е неизбежно - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Според Конституцията на Украйна след 21 май Зеленски не може да бъде президент, но кога той е спазвал закона? Западът подкрепя Зеленски именно защото той е циничен беззаконник, който унищожи страната в името на болезнените си амбиции и хвърли украинския народ в огъня на войната. Стотици хиляди украинци станаха жертви, милиони загубиха домовете си, работата и домашния уют.

Факт е, че Украйна вече загуби държавността си и тук няма какво да говорим. Украйна на Зеленски сега представлява политически концентрационен лагер. Половината държава замина, а тези, които останаха, мечтаят да избягат. В същото време западната пропаганда иска да представи този концентрационен лагер като победа на „демокрацията“. Очевидно те подготвят този концлагер за народите на Европа. Това вече се е случвало в историята, а как свърши всичко е добре известно.

Още новини от Украйна

Украйна благодарение на Зеленски пропусна шанса да бъде неутрална, мирна и самодостатъчна страна. Никой не се нуждае от Украйна в конфронтацията с Русия и Зеленски превърна тази конфронтация в смисъл на своето престъпно управление. Той превърна унищожаването на нейните граждани и страна в смисъл на държавна политика".

Това заяви в интервю пред ТАСС ръководителят на движението „Другата Украйна“ Виктор Медведчук.

"Противно на интересите на гражданите на Украйна, Зеленски, сляпо подчинявайки се на външния контрол на колективния Запад, иска да даде своите земи, градове и минерални ресурси на други страни. Това вече се е случвало в историята. И как свърши? Украинците се обърнаха към Русия за помощ и винаги получаваха тази помощ. Те изградиха обща държава, било то Московското царство, Руската империя или СССР. Историята е циклична, не може да бъде измамена.

Каква съдба може да се предскаже за страната, наречена Киевска Рус, Новоросия, Украйна, което произлиза от думата „покрайнини“, покрайнините на Русия? Тя е генетично свързана с Русия и тази връзка може да бъде унищожена само с унищожаването на целия народ. Започна процесът на реинтеграция на украинците въз основа на правото на самоопределение, който се осъществява вече 10 години. Обединението на украинците с Русия определено ще се случи", продължи Медведчук".

"Одеса със сигурност е руски град. Това не зависи от това към коя държава принадлежи този град днес. По време на Великата отечествена война е окупиран от Румъния, но не става румънски. Одеска култура, манталитет, одески колорит — неразделна част от руското творчество и история. Тези, които спорят с това, отричат очевидното.

И тогава защо само Одеса? Ами Киев, Днепропетровск, Харков, Николаев, Чернигов и много други? По-лесно е да изброите онези градове, които не са руски. Това се потвърждава от многовековна история". Киевският режим няма националност. Няма да наречете сериозно Зеленски украинец, нали? Първо, той не е украинец, и второ, начинът, по който се държи, потвърждава, че това не е неговата страна и не неговият народ. Той е представител на друг народ и проблемите на украинските граждани не го интересуват. Този режим не може да има никакво влияние върху Одеса", допълни събеседникът на агенцията.

"Сигурен съм, че непременно ще има съд за тези, които организираха, ръководиха и участваха в изгарянето на живи хора на 2 май 2014 г. Този процес ще бъде открит и ще се проведе в Одеса. Спомняме си как нацистките престъпници бяха екзекутирани в градове, освободени от Третия райх. Процесът ще бъде шоу, което ще се гледа от целия свят. Свещеният дълг със сигурност ще бъде изчистен от тези престъпници.

В крайна сметка идеята за Нюрнбергския процес възниква за първи път през октомври 1942 г. в СССР и тогава едва ли някой може реалистично да си представи останките на Хитлер, който се самоубива, или Гьоринг, който е осъден на смърт чрез обесване; но дойде времето и всички те претърпяха тежко наказание. Бандата на Зеленски, неговият вътрешен кръг, техните съучастници и тези, които извършиха престъпления срещу цивилни, които бяха изгорени живи в Одеса, и тези, чиито престъпни действия причиниха стотици хиляди жертви, загинали по време на боевете, трябва да понесат заслужено тежко наказание. В която и страна да са, справедливо наказание трябва да ги постигне. Познаваме тези мръсници по име, знаем всичко за престъпленията, които са извършили. , завършва Виктор Медведчук.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 149 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    22 154 Отговор
    Зеленски ще остане в историята като последния президент на Украйна назначен от руснаците.
  • 2 Наближава!

    153 108 Отговор
    И така ще стане - време е обеденяването на Украйна с Русия!

    Коментиран от #14, #54, #55

  • 3 НЕИЗБЕЖНО

    103 123 Отговор
    Слава Украине в составе России
  • 4 Психиатрия

    107 81 Отговор
    Според този жертви ще се прегърнат с убийци. Ахахахахахахахахахаха
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Българин

    153 78 Отговор
    ЗЕЛЕНИЯТ НАРКОС ЩЕ БЪДЕ ЗАПОМНЕН ,КАТО УБИЕЦ И ПРЕДАТЕЛ НА НАРОДА СИ!!!

    Коментиран от #68

  • 7 Сила

    92 91 Отговор
    Дигна гребена тоя предател..... Какво смачкано, проскубано и уплашен нищожество беше на снимките след ареста в Киев! МИЗЕРЕН Юда.....

    Коментиран от #10, #22, #26, #103

  • 8 ммм даааа

    54 102 Отговор
    Всичко зависи от развитието на военните действия на украинския фронт. Изходите са два, трети няма! Или Русия губи войната, или трета световна война. Който още не го е разбрал ще го разбере, но ще стане по трудния начин.

    Коментиран от #31, #83, #91, #99

  • 9 мдаа

    62 70 Отговор
    И този го активираха да лае за да си изработи размяната 1към15, иначе щеше да е полезен за слънчогледа. Джафкай, джафкай и бъди благодарен на жена си дето се моли на Путя...

    Коментиран от #70

  • 10 Мизерен Юда, но

    58 31 Отговор

    До коментар #7 от "Сила":

    подкрепян от страна с неизчерпаеми ресурси. А зеления е богат и се прави на Пилат, но времето ще покаже, че не е прав, и майка му не е права, и баща му не е бил прав...
  • 11 Софийски

    58 73 Отговор
    Какви хора има боже, жалка картинк недостойна. Надали ще се намери и един украинец който да не му се изхрачи в лицето, то и руснак няма - смеят му се както на родните руски роби.

    Коментиран от #19

  • 12 Не на руското робство

    76 92 Отговор
    Украинците са героичен народ,който си защищава родината!Не искат да са под руско робство.

    Коментиран от #106, #107

  • 13 Киро

    88 42 Отговор
    Статията е прекалено оптимистична ,но много точна за миналото и настоящето!!! Наркомана ще заличи окраина ,тя беше започната от 2009 година с помощта на САЩ , долари ,оръжие ,фашистки демонстрации ,преследване и убийства на тези които не приемаха тероризма на Азов, Десет сектор и други фашистки изверги !!
  • 14 Ганчев

    42 74 Отговор

    До коментар #2 от "Наближава!":

    Време е НАТО да сложи край на рашис мъки в Украйна.Може да го направи за нула време.Това трябва да се подчертае.

    Коментиран от #87

  • 15 да де

    68 40 Отговор
    Атлантиците вият на умряло.

    Коментиран от #45

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 БСТ

    60 38 Отговор
    Евала на това му викам статия ! Поздрави !
  • 19 Мани, мани

    30 38 Отговор

    До коментар #11 от "Софийски":

    те укрите ако го докопат отново...
  • 20 Механик

    46 36 Отговор
    Еее, не точно така де!
    Разбира се голямата част ще се обединят с Русия, но да не забравяме и другите държави, дето имат териториални претенции към измислената БИВША държава О-краина.
    Малко от тях ще се обединят кои с Полша, кои с Унгария, че ще има мъъничко и за Румъния/
    Хахахахаха!

    Коментиран от #42

  • 21 Българин

    13 22 Отговор
    За наз по-важното е, че връщането на Румелия към Родината Майка е неизбежно. А и силно желано от двете страни на измислената граница!

    Коментиран от #61

  • 22 Абе

    37 8 Отговор

    До коментар #7 от "Сила":

    И на тебе да ти надянат прангите как мислиш че ще изглеждаш, най вероятно катонасранпедал.

    Коментиран от #30, #34

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 незнайко

    48 27 Отговор
    Дано това предсказание се случи час по скоро и войната да спре !!! Устаинците да си помъчат мозъците (ако имат такива ) какво искат . Ако искат да бъдат ЗАВЛАДЯНИ от САЩ като нас, нека да продължават да се бият !!!
  • 25 Бай Яни.

    39 53 Отговор
    Толкова много руска пропаганда на едно място досега небях и чел. Навремето и Т. Живков мечтаеш да обедини българите с тези татаромонголи от московските блата.
  • 26 Мощ

    15 9 Отговор

    До коментар #7 от "Сила":

    Гледаше като орел с ориз.

    Коментиран от #100

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гост

    20 20 Отговор
    Като се замислиш...този защо го размениха....
  • 29 Начо

    26 31 Отговор
    Тоя се беше преоблякъл като жена и се криеше
  • 30 Кичо

    22 23 Отговор

    До коментар #22 от "Абе":

    Ми че той и без пранги си изглежда така
  • 31 Или

    46 18 Отговор

    До коментар #8 от "ммм даааа":

    Сащ се връщат обратно в дупката ,от която изпълзяха или няма да има мир. А "трудният начин" е за тези ,които са го измислили.
  • 32 мертвачук

    8 24 Отговор
    така е!московския улус пак ще е колония на Русь
  • 33 филип немтур

    18 45 Отговор
    Украйна трябва да съществува като държава буфер-ТАМПОН между дивашката Русия и Европа . Украйнците са по-цивилизованата версия на руснаците , но са същите като тях генетично , манталитетно и психо-физически - мързеливи , нагли , мръсни , крадливи ,садисти, без чувство за справедливост и свобода - продукт на СССР и Златната Орда на Чингиз хан .
  • 34 Сила

    6 11 Отговор

    До коментар #22 от "Абе":

    Виж 30.... Точно и ясно!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 напоследък изпълзя всякаква

    16 15 Отговор
    ГАД....
  • 37 Ами да

    36 14 Отговор
    То все едно в нашата действителност добруджанци да си направят собствена държава и после да се обявят за съвсем различна национална общност нямаща нищо общо с българската. Да започнат враждебна политика към България и българите и накрая за капак да поканят турски гарнизони на територията си. А точно по това време Турция да е обявила България за враг. Кой ще търпи тази глупост?
  • 38 Копейка

    11 19 Отговор
    На нас ни казаха,че нищо не става от нас!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 НЕ БЕШЕ ЛИ ТОЯ

    18 24 Отговор
    ДЕТО ОЦАПА ГАЩИТЕ, КОГАТО ГО АРЕСТУВАХА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ И СЕ МОЛЕШЕ НА ЗЕЛЕНСКИ И МУ ЦЕЛУВАШЕ И РЪЦЕТЕ 4Е И ПО НАДОЛУ ДА НЕ ГО УТРЕПЕ,К ОЕТО СИ БЕШЕ НОРМАЛНО ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА!

    Коментиран от #76

  • 42 име

    28 16 Отговор

    До коментар #20 от "Механик":

    При положение че Путин е в добри отношения с Орбан, му е обещал че унганската граница няма да се променя. Няма да взима от Унгария, но няма и да дава. Значи паляци и мамалиги хептен нямат шанс да откънат нещо от Независима република Украйна в състава на РФ
  • 43 Медвечук е като Волгин

    25 32 Отговор
    Руски еничарин. Спецслужбите на Украйна го дебнат. Най вероятно ще свърши като дъщерята на Дугин - мозъка на путин.
  • 44 Писмеността

    37 22 Отговор

    До коментар #23 от "Саваджес":

    Не е създадена в Криводол , а в Охрид. Изглежда руснаците по-добре знаят историята от шовинисти като теб. Друг е въпроса къде е била България тогава и къде е сега ,и най- важното защо. Сигурно пак Русия е била виновна ,че ни е извадила на два пъти от ноктите на наглосаксофонците. "Пенчо ,бре, учи. Пенчо пак не ще."

    Коментиран от #53, #63, #65, #74

  • 45 Ха ха ха

    20 25 Отговор

    До коментар #15 от "да де":

    Колко много мъка има в русофилският (руский) мир......
  • 46 ако му бяха изпълнили присъдата

    18 21 Отговор
    тогава, то сега тоя мишок нямаше да се дуе, като пуяк.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Глупостта

    33 17 Отговор
    на украинците доведе до разпада на току що формираната украинска държавност. Разбира се, че отново ще се обединят с братята си. Вижда се, сами не могат да поддържат държавност. Нямат държавническа традиция.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Военните действия

    23 8 Отговор
    никога няма да обединят тези славянски народи, но дано ги убедят да живеят заедно. Десетте години промиване на мозъци ще окажат голямо влияние и ще трябва да се сменят няколко поколения, за да разберат, че всички сме хора.

    Коментиран от #58

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    14 26 Отговор
    Този ще последва ,путито при кобзона!Дръж ме за у...я ,гос-дин приставе па удряй у дуваро....
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Евроатлантик

    22 29 Отговор

    До коментар #2 от "Наближава!":

    ТояТъпак и кремълските фашисти не разбраха ли, че "Насила хубост не става"...?

    След всички тези украински жертви, избора на украинците е само унищожение на империята на злото Русия в Украйна...
  • 55 под шапката на НАТО

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Наближава!":

    нали......?
  • 56 !!!?

    12 13 Отговор
    Украйна - обратно в СССР...!!!?

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 бъди спокоен

    8 18 Отговор

    До коментар #50 от "Военните действия":

    НАТО ще ги обедини скоро.
  • 59 Много мишки се народиха на тази земя

    16 10 Отговор
    Един въпрос към мишлетата: Какво ще стане, ако някой иска да направи военен конфликт на балканите и назначи марионети правителства в една от двете страни(РБ или СРМ).
  • 60 Мим

    32 16 Отговор
    Абсолютно точен анализ на Медведчук.Зеленски го очаква кладата,а Украйна Русия....
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 мишката се прави

    11 10 Отговор
    ме4ка, но не и сеполу4ава, пак си е мишка!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Путин

    10 4 Отговор
    А добър ден
  • 65 Браво

    10 4 Отговор

    До коментар #44 от "Писмеността":

    Ти си абсолютния пример за изопачена история и пропаганда! Интересно, колко ви плащат за тези дивотии?
  • 66 Инж1

    7 7 Отговор
    Явно са си повярвали в собствените пропагандни лъжи!?
  • 67 ИСТИНАТА

    20 5 Отговор
    разбира се, това са славянски народи

    Коментиран от #73

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Справедлива

    20 8 Отговор
    Оценка за киевската хунта
  • 70 Морски

    27 14 Отговор

    До коментар #9 от "мдаа":

    Я обясни на хората как ядрена свръх държава губи гореща война?И как точно ти си представяш загубата на войната от Русия?
  • 71 Тя нашата Македония

    18 11 Отговор

    До коментар #23 от "Саваджес":

    Сега американците я настройват против България
    Там живеят българи и ако руснаците я настройват срещу нас защо американците не ги защитят като българи
  • 72 Андропов

    16 21 Отговор
    Тоя е американски шпионин. Съзнателно подлъга руснаците да нападнат Украйна, като им обясняваше,че всики там ги чакат с букети, хляб и сол и малко горилка. Само дето се оказа, че Украйна е държава, при това с армия, която по нищо не отстъпва на която и да е друга, а украинците са народ, който се бие до смърт за свободата си.

    Коментиран от #79

  • 73 !!!?

    12 16 Отговор

    До коментар #67 от "ИСТИНАТА":

    Московският Улус и Московията никога не бил славянски ! Славянството е само ракетата носител на Московския Улус за имперски претенции върху славянските държави на запад от земите заграбени от монголската империя !!!?
  • 74 Писмеността

    21 1 Отговор

    До коментар #44 от "Писмеността":

    Е създадена в Охрид който е бил в България е бил населен с българи както и в момента всъщност
  • 75 УдоМача

    3 7 Отговор
    БРАВО!!!
  • 76 А бе

    17 7 Отговор

    До коментар #41 от "НЕ БЕШЕ ЛИ ТОЯ":

    "ДЕТО ОЦАПА ГАЩИТЕ, КОГАТО ГО АРЕСТУВАХА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО "
    Бъркаш го с Ходорковски.

    Коментиран от #85

  • 77 наско

    9 14 Отговор
    На медвечук му дадоха 12 млрд да подготви украинците за обединението с Русия, Оказа се, че повечето пари ги е прибрал за себе си, а каквото е стигнало до Украйна, те са ги дали за оръжия...
  • 78 Тити

    12 16 Отговор
    Явно Рашистите почнаха да смесват дрогата.
  • 79 План Голгота 1985

    1 1 Отговор

    До коментар #72 от "Андропов":

    Ето ви истината
  • 80 Червени мечтиии🤩🤩🤩

    10 14 Отговор
    За сега не става и няма изгледи да стане изобщо но капейките до последно ще грамофонят лъжите
  • 81 Иван

    12 13 Отговор
    Тоя медвед с чук ли са го били по главата, та е започнал да дрънка такива фантасмагории )
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Ночко

    10 21 Отговор

    До коментар #8 от "ммм даааа":

    Третия вариант е унищожението на тумора рф и после запада ще трябва отново да ги спасява от глад!Шест пъти в историята си руснаците са преживявали гладомор и благодарение на омразния запад са оцелявали!И сега така ще стане ама този път с условия;Разпад на тумора рф и граници около москва
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Абе Философ

    17 3 Отговор

    До коментар #76 от "А бе":

    Тоя го арестуваха в Украйна и го замениха за 81 пленени украинци.Много си компетентен иначе.
  • 86 Диамантената ръка

    10 16 Отговор
    Мястото на тия монголоиди е източно от Урал, нямат място в Европа азиатци, неизлезли още от 18 век...

    Коментиран от #93

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Бамбука

    7 20 Отговор
    Предателите на националната кауза на Украйна, са си платени предатели, като този индивид.
  • 89 Боцо

    5 12 Отговор
    На тоя Чук взе да му става пацураната нещо.Ще хапне дръвцето.
  • 90 Хаха

    7 13 Отговор
    Единственото неизбежно е Медврдчук да се съедини с Путлер.
  • 91 стоян

    10 16 Отговор

    До коментар #8 от "ммм даааа":

    До 8 ком - другар има и трети вариант - орките да избягат от Украйна като бити псета - на който Аз залагам 1000 евро - къде се залага

    Коментиран от #92, #98

  • 92 Тити

    15 5 Отговор

    До коментар #91 от "стоян":

    А имаш ли 1000еврака поми ярчее?
  • 93 реру

    9 5 Отговор

    До коментар #86 от "Диамантената ръка":

    Кой те е питал бе манн гауу,мраш в Бангладеш.

    Коментиран от #97

  • 94 дончичо

    3 4 Отговор

    До коментар #53 от "извинявай, но от руски крепостни селяни":

    Да не би да пишеш на кирилската азбука,умнико!!!? Или на Методиевската! Или на препис от гръцката,А!!!
  • 95 Боклук

    9 1 Отговор
    Говориш за у края наБългария Земи чети
  • 96 Ха ха ха

    11 18 Отговор
    Някакъв руски глупак няма да решава кой да е президент на Украйна
  • 97 Диамантената ръка

    5 3 Отговор

    До коментар #93 от "реру":

    Путин ме пита, а иначе няма да идвам в Родината ти, споко...
  • 98 Чебурашка

    9 3 Отговор

    До коментар #91 от "стоян":

    У черен си ган - бел г@з,че у Суенчи-1000 еврака... Смеееех....
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Ха ха ха ха

    2 0 Отговор
    Коментар 101 важи и за усърдно триещият.
  • 103 До Сила

    4 9 Отговор

    До коментар #7 от "Сила":

    Прав си. Само да допълня: този предател се конкурира с Медведев за наследник на Жириновски.
  • 104 Съдбата на националните предатели

    6 10 Отговор
    като Медведчук е обикновено трагична
  • 105 Ърлстърски доброволец

    3 9 Отговор
    Това кремълско леке живо ли е?!
    Митвечук ще яде украински чук...
  • 106 Боко

    11 2 Отговор

    До коментар #12 от "Не на руското робство":

    Но под Американско робство може? Щото 20 милиона хектара земя са на американци а не на рашъни, и освен да работят за господарите отвъд океана не виждам какво друго могат да направи болшенството от населението.
  • 107 Тошо

    9 3 Отговор

    До коментар #12 от "Не на руското робство":

    Украинците искат да са под американска демокрация, което е по-лошо от руско робство. От друга страна не зачитат, какво искат руснаците от ДНР и ЛНР.
  • 108 ВВПутин

    8 2 Отговор
    Ето го следващият губернатор на Новорусия!!!
  • 109 Бай Тошо

    4 2 Отговор
    2 май 2014 !!! Поклон!!!
  • 110 Куку

    4 4 Отговор
    Разпада на Рашка е неизбежен,империя построена върху костите на милиони хора няма право на съществуване!
  • 111 Барон Мюнхаузен

    2 2 Отговор
    Зеленски няма да направи избори, защото няма да го изберат.
  • 112 Боби

    1 2 Отговор
    Десет години от изгарянето на българи в Одеса! Поклон!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания