Last news in Fakti

4 Юни, 2024 20:53 7 689 118

"Вечно оцеляващ": SZ с критичен коментар за Бойко Борисов

  • бойко борисов-
  • герб-
  • делян пеевски-
  • румен радев-
  • дпс

Сега Борисов би могъл да оглави следващото правителство, евентуално в коалиция с ДПС и със санкционирания от САЩ олигарх Делян Пеевски

"Вечно оцеляващ": SZ с критичен коментар за Бойко Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

Доскоро Борисов беше неизбираем и дърпаше конците задкулисно, но сега се завръща на политическата сцена, а ПП-ДБ бяха наивни да смятат, че ротация с ГЕРБ е възможна, пише "Зюддойче Цайтунг" за България. Ето по-важното.

Сегашният служебен премиер Димитър Главчев едва ли ще влезе в историята като човек, който е успял да остави траен отпечатък на развитието в България, коментира авторитетният „Зюддойче Цайтунг“ и пояснява, че Главчев е бил компромисна фигура, наложена от промените в българската Конституция.

Но и неговото време скоро изтича, припомня изданието и обръща внимание на това, че изборите на 9 юни според досегашните проучвания на социолозите могат да бъдат спечелени от ГЕРБ - партия, която “Зюддойче Цайтунг” нарича „проевропейска и проатлантическа, но и “много корумпирана”.

Две партии с доста съмнителни лидери могат да дойдат на власт

Борисов е добре познат в българската политика като “вечно оцеляващ”, пише германския вестник и припомня някои тъмни моменти от биографията му – това, че бившият бодигард бива асоцииран с мафията, че преди няколко години се появиха снимките, на които се виждат пачки с пари и пистолет до леглото му. Изданието споменава и аудиозаписите, на които се чува как се уреждат съмнителни сделки.

Сега Борисов би могъл да оглави следващото правителство, евентуално в коалиция с ДПС и със “санкционирания от САЩ олигарх Делян Пеевски”, допълва “Зюддойче Цайтунг”.

Ротацията нямаше как да проработи

Германското издание отбелязва, че последната крехка коалиция в управлението на България е била провалена именно от ГЕРБ, защото в партията са били убедени, че при нови предсрочни избори ще спечелят достатъчно гласове, за да станат първа политическа сила, така че да осуетят съдебната реформа и да продължат да защитават интересите на близките до тях олигарси.

Германското издание цитира и експертката Мария Спирова, която казва, че ГЕРБ вече няколко пъти са се връщали на власт именно с цел да блокират законодателни промени. Според нея още от самото начало на предишното редовно правителство е било ясно, “ГЕРБ нямат намерение да играят честно”.

Според анализ на Борис Попиванов от българския офис на фондация “Фридрих Еберт” в коалицията ПП-ДБ са били твърде наивни да вярват, че ротацията с ГЕРБ може да функционира”. Затова отлагането на важните политически проекти като реформата на съдебната система и на службите за сигурност за времето след ротацията, завърши с провал, както и можеше да се очаква, гласи заключението на политолога, цитирано от „Зюддойче Цайтунг“.

Възход на националистическа партия

Ето затова на политическата сцена в България се завръща Бойко Борисов - човекът, който досега дърпаше конците задкулисно, пише германският вестник. В резултат от битките за надмощие между лагера на реформаторските сили и този на статуквото в България се стигна и до възхода на партия „Възраждане“, която „Зюддойче Цайтунг“ нарича дясноекстремистка.

Българите се умориха от избори, изборната активност редовно е под 50%, а европейски теми като Шенген, присъединяването към еврозоната или войната в Украйна почти не играха роля в предизборната кампания заради многото вътрешнополитически разправии, заключава германското издание.

****

"Зюддойче Цайтунг" припомня, че Борисов беше свален от власт в резултат на продължителни граждански протести в България.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 83 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пич

    73 16 Отговор
    Ее, лош избор на таргет от неговите приятели! Ако Шолц беше дошъл в розово рокленце с перушина , а Урсула с обръсната глава като женско ЛГБТ, Бойко щеше да удари всички в земята!!!

    Коментиран от #14

  • 3 Мдааа...

    64 5 Отговор
    Тъжно куче

    Коментиран от #8

  • 4 Верно ли

    64 29 Отговор
    "Зюддойче Цайтунг" да благодари на ПеПеДеБилите, които си спазариха с Бочко предните избори, само и само да отстранят Президента, който бил единствената заплаха за Баци (по Асен Василев от Запис 3)!!!
  • 5 1234

    40 61 Отговор
    Ганчо от Банкя е инсталиран на власт от москва,,господаря зюганов

    Коментиран от #11, #83

  • 6 ХАХАХА

    67 34 Отговор
    ХАХАХА ПП били наивни ? Бяха мръсници и народът много бързо видя миризливите им ...... . Точно като у Джерманито много" ентелегентни" са власт и много лъжливи . Колкото до ББ Джерманито ни го натресе .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мда

    40 7 Отговор

    До коментар #3 от "Мдааа...":

    Имаше и весело куче. Кучето, което Борисов подари на Путин.
  • 9 Читател

    88 17 Отговор
    Убийствен анализ, който показва какво мислят навън за провалените български политикани!
  • 10 Бойче

    64 9 Отговор
    Трябва да върнеш парите за самолетите които няма да ги видим ама те размагнитиха!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Един не-трол

    17 106 Отговор
    И 2020 когато се вдигна юмрука не виждах кой ще се справи по-добре в международен план от Борисов, сега вече е ясно за всички според мен, че след Доган и Костов това ни е най-добрият политик

    Коментиран от #23, #33, #67, #70, #79

  • 13 ФЕЙК

    85 14 Отговор
    Каква интелигентна физиономия, какъв "устремен" поглед, каква мисъл, каква ГЕНИАЛНОСТ лъха от този банкянски хитрец , парилюбец, футболист, носител на всички евроатлантически "ценности" !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Майна

    55 33 Отговор
    Може би няма да Оцелее
    Възраждане води в прогнозите( които изкривяват) Хайде , българи, да ги ,,посечем,,
    Възраждане ! И тези са аут!
  • 16 Абе

    40 3 Отговор
    На кой му казваха прани гащи, че не се сещам?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гоце Делчев

    51 10 Отговор
    Достойни български патриоти могат да бъдат Наши премиери и това са Христо Ботев Васил Левски Георги Сава Раковски капитан Петко войвода Георги Бенковски Гоце Делчев Филип Тотьо Стефан Караджа и много други вярно ориентирани чутовни патриоти наградени от историята. Тия историята ще ги съди. Скоро.
  • 20 ФЕН НА ГЕРБ-СДС, а не на СОРОС

    23 60 Отговор
    "Зюддойче Цайтунг" СЛАБА СТАТИЯ НАПИСАНА КАТО СЪЧИНЕНИЕ, фактите са взети от жълти вестници ГУГЪЛ, написани от коментари на нищожни партии . не прочетох, защо нищо не пише за незаконният арест на г-н Бойко борисов, така зрелищно показан по телевизията. Измислените пачки и други неща които му се приписват са лъжи отречени официално от българския и европейски съд. "Зюддойче Цайтунг" не пише нищо за шарлатаните на Харвард, мошениците, наркоманите просто Киро и асан василев. Статията им е поръчкова. затова е слаба, нескопосно написана.
  • 21 Евтина пропаганда, отвращава хората

    43 35 Отговор
    ПП и ДБ, не бяха наивни, а пропаднали лъжци, крадци, национални предатели и шарлатани! С това приключва всякакъв коментар! Тотално дъно за измитане! А не ви е гнус да пишете пропаганда! Мръсници! Нямате работа в България!
  • 22 Гост

    27 51 Отговор
    Зюддойче Цайтунг" припомня, че Борисов беше свален от власт в резултат на продължителни граждански протести в България.
    Егати тъй.па.нарите! Бойко си изкара целия мандат... После за кратко изгуби изборите, после ги спечели, сега е на път пак да ги спечели,и то с голяма разлика и т.н. Колкото и да не го харесвам, алтернативата от останалите простокирчовци ме ужасява!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 мрежите над нотариусите

    53 6 Отговор
    Каква олигархия, каква мафия? Те са верни евро-атлантици! Питайте г-жа фон дер Лайен! Лично дойде на крака при Бойко да го подкрепя....
  • 27 Лъжете на едро,

    16 39 Отговор
    Борисов сам подаде оставка, не е свален с протести.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Долу

    69 11 Отговор
    Престъпника от Банкя.
    Съд и затвор за най голямото зло на България.
  • 30 Крумов

    55 10 Отговор
    На Бойко Борисов му харесва - да е харесван, впрочем е глезено дете - аз познавам такива доста - той също изкара и "Ковид", но това е съмнително - дали глезените деца са по-податливи на вируси, но все пак.

    Той е свикнал на внимание, задължително - сега го черпи от отвсякъде - навремето е бил служител в пожарната и той това и разказва - ежедневие, сега е Мега-звезда, това е смешно, той не може да се изразява даже.

    Пътник без слава - а иска да остави спомен - което е абсурд - пенсии по 100 лева, то е детска градина това, даже не знам - не е имало по-беден период в историята.

    Бойко Борисов е шарлатанин, с Наполеоновски комплекс.
  • 31 Сатана Z

    47 9 Отговор
    "Зюддойче Цайтунг" припомня, че Борисов беше свален от власт в резултат на продължителни граждански протести в България"
    Толупът беше свален с цветен преврат от посолството.Оцелява,защото няма правосъдие в България,не за друго.
  • 32 съдията

    48 5 Отговор
    Само за тоз лукав поглед му давам 20 год. затвор ,без да е виновен за нищо !!!
  • 33 ХАХАХА

    19 7 Отговор

    До коментар #12 от "Един не-трол":

    Ти да не си милионеринът декларилал 70 милиона в съдружие с упоменатите супер политици - меди и мавъра ,а ? По велика ........ не бях чел!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Потрес

    47 5 Отговор
    Лично главатарката на мафито Доня Урсула дойде да го ръкоположи!
  • 36 Аааааа... Дай да се уточним.....

    35 12 Отговор
    ГЕРБ не е проевропейска и про атлантическа партия, ГЕРБ е крадлива, проруска, пропутинска и антибългарска партия.

    Коментиран от #88, #103

  • 37 Минаващ

    49 6 Отговор
    Никога не съм и няма да гласувам за мутрата , чалгаджията и лоената топка от турската партия !
  • 38 Вие сте....

    20 5 Отговор

    До коментар #34 от "Селянин":

    По големи боклуци и от ГЕРБ.
  • 39 За Бойко

    29 14 Отговор
    гласуват само идиотите, мафиотите и Кремъл.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Съвет

    40 8 Отговор
    Гласувайте българи защото в противен случай турската партия в съюз с мутрата ще си унищожи !
  • 42 Баба ти

    27 6 Отговор
    Защо пред мутрата няма решетка?
  • 43 вятъра на промяната

    39 11 Отговор
    Борисов и Пеевски нямат място в политиката ако искаме да се оправим.

    Коментиран от #48

  • 44 вижте кой го е писал

    11 2 Отговор
    Редакционната позиция на вестника е прогресивно-либерална и като цяло с лявоцентристка ориентация, което кара някои да се шегуват, че SZ е единствената смислена опозиция в провинция Бавария, която почти се управлява от консервативния Християнсоциален съюз на Бавария непрекъснато от 1949 г.
  • 45 Типичен бай Ганю,

    26 6 Отговор
    само калпак и акъл му трябва.
  • 46 читател

    15 10 Отговор
    Асен Василев явно е олекнал с няколко пачки.
  • 47 Реалистикус

    35 7 Отговор
    Ше се върне ама друг път!С кого ще направи правителство и мнозинство?Няма шанс.Борисов е пътник.Ако още беше на власт пенсионерите щяха да са още на 200-300 лв пенсии.Ако не бяха и европроектите по негово управление ,то почти нищо друго без европейските пари не е направено.А ЕНП която стои зад него съсипва ЕС ден след ден.По лошо управление Европа не е имала.Вървим към разпад и то благодарение на фон дер Лайен и компания.Гласувайте умно.

    Коментиран от #54

  • 48 Е да ама дс ше пратят други

    8 1 Отговор

    До коментар #43 от "вятъра на промяната":

    На техно место
  • 49 Васил

    25 9 Отговор
    Дойде ли на власт мафиота Боко с Пеевски протестите ще започнат отново.
  • 50 🍊🍋🇧🇬

    8 2 Отговор
    Тоа вестник сам го чел мноого преди вас!!
    И се казва Сюд-дойче Цайтунг алооу?
  • 51 Аз съм

    41 5 Отговор
    Винету изведе България от прехода от социализъм към капитализъм. Под негово 12 годишно управление богатите станаха милиардери, а бедните повече бедни. Средна заплата за София 3000 лв, а за България 1500 лв. Корупция, беззаконие, изборни измами, прокуратурата не видяла къщата в Барселона, нито Мата Хари, нито фалшиви евра. Пенсионираната Десислава Атанасова назначена за конституционен съдия ??? България е пред риск за съществуване. Борисов е недосегаем. Ще гласувам за партия различна от ГЕРБ и ДПС. Амин.
  • 52 не съм му фен на боко

    14 7 Отговор
    Ама тая статийка мирише точно като оная поръчаната от Киковата приятелка Руси в Политико, щото немците ги боли долуподписания за боко и за нас!
  • 53 Асен Василев заподозрян

    8 20 Отговор
    Само за сведение, Бойко Борисов е бил бодигард на Тодор Живков когато той вече не е на власт и е обвиняем пред съда. На някои това не им харесва и затова извръщават фактите.
    Чекмеджетата с пачки са доказано колаж и любима тема на Асен Василев по време на предишните избори.
    Почерка на статията е очевиден. Кажи си Асене колко плати?

    Коментиран от #63

  • 54 А умно значи, да гласуваме за българи,

    22 5 Отговор

    До коментар #47 от "Реалистикус":

    а не за краварски подлоги като евроатлантиците!!! Тези джендъри съсипаха България!!!
  • 55 Гочо

    8 13 Отговор
    Поръчкова статия от Пп-Дб....всичко е ясно
  • 56 Лелка

    4 23 Отговор
    Аз, ще гласувам за ГЕРБ, заради Бойко, оти те така....и така си сакам....🤩

    Коментиран от #84

  • 57 Ламби

    5 20 Отговор
    ГЕРБ печелят над 35%. Това е
  • 58 А аз си помислих,че...

    6 1 Отговор
    ...някой SZ-aгорец дава оценка за Буцката ...😂🤣😆🤭!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Обаче...!

    20 1 Отговор
    Снимката кърти мивки!
    Все едно Буци,току-що се е...изтървал и типично в негов стил-ни лук ял,ни лук мирисал...!
  • 61 факт"и

    13 1 Отговор
    "Вечно оцеляващ"=л "Ай на непотъва"
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Ддд

    21 1 Отговор

    До коментар #53 от "Асен Василев заподозрян":

    Криминалното му минало за сметка на това, е доказано. Има документи. И в Чехия.... За сведение
  • 64 Винету

    16 5 Отговор
    ги пусна на пързалката с 200 малоумите от сглобката. На записа Кокорчо вика ше изперем Бойко и положението е уин-уин. :)))))
  • 65 потрес

    24 2 Отговор
    Този човечец, с неадекватния поглед, нарече днес в Русе група заблудени симпатизанти, отишли да му слушат монолозите, "Вие-българите"... Време е някоя мисирка да му постави съвсем адекватния въпрос за коя точно етническа група се самопредлага за премиер!
    Аз все още не мога да повярвам на това, което чух!😐
  • 66 Европеец

    19 2 Отговор
    Скапаният дърт банкьовски цървул...
  • 67 Ддд

    9 2 Отговор

    До коментар #12 от "Един не-трол":

    Леле.... Какво шмъркаш бе човек
  • 68 Йеронимус БОШ

    23 2 Отговор
    Борисов е синоним на ....Корупция , Грандомания , ПРостащина , Лицемерие , Наглост , Байганьовщина , Хамелеонщина , Егоизъм , Психопатия !
    Защо го търпим И толерираме ?
  • 69 ЕС УРСУЛА

    12 2 Отговор
    ОБИЧАМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.КО ДА ПРАЯ?
  • 70 фАНТОМасс

    14 2 Отговор

    До коментар #12 от "Един не-трол":

    А Делян ШОПАРО слагаш ли го поне в ЧЕТВОРКАТА ?
  • 71 Това е лицето на КАТО ЧЕ ЛИ

    7 4 Отговор
    българите които едва го имат за нещо за което и да избирът даже ! Това ако се избере е срам и позор за целии бългаски народ ! но то минава по краварския път да им помогЕ още да рАзорЯват народа ни които вече свикна да е последен навякъде А ЗНАЧИ И БЕЗ КУЛТУРА !!!!!!!!
  • 72 терзиев от дс

    16 3 Отговор
    Време е да влезе в Магнитски наглия комунист от Банкя. Да си плачат заедно с Шиши и Черепа.
  • 73 Дядо вади ряпа

    12 5 Отговор
    Айде бре. Некъв свръхестествен филм прожектираха сякаш. Тоя да не е нЕква котка с 9 живота?! Драги радиослушатели. Запомнете едно- докато Тиквата не се отдели от раменете, крилцата на Сокола не се отрежат и Шиши не се сложи на шиш, мирясване няма да има.
  • 74 1944

    5 2 Отговор

    До коментар #62 от "САТЪРА НА ХАНА":

    комунистите сте фашисти и бейове. не сте мутри щото сте страхливи.
  • 75 Zахарова

    13 1 Отговор
    Честито на беге анцузите! Честит Боко! ГЕРБ е в разпад,както навремето БКП- БСП. Сиреч предстои ни гърч 15- 20 г. Тежък застой. Ноооо,тва е! Тъпота!
  • 76 Потресен

    10 4 Отговор

    До коментар #62 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Глупак маниполатор. Копейкаджия
  • 77 рфикао

    19 2 Отговор
    Срамота. Да се избира един от най простите ГЕРБ пожарникари във Света и същия да граби българите 12 г., и пак да отиват със същия усрем да гласуват за тоя простия си е срамота. Тока ви вдига, водада ви вдига, държа ви като в Африка по доходи, и още има дето му се радват. Срамота. Цели 9 месеца ви прави сглобки и схеми и ви лъже че те другите са маскари и пак го гледат като телета?! Срамота. Милиарди изчезнаха, чекмеджето му снимаха и още му се радват? Срамота. До кога бре? Да не сте безсмъртни? До кога най простия ще избирате? Време е за Величие и за Възраждане, не на ГЕРБ айдука.Слава Богу че тоя не е на власт, че иначе беше казал че ще прати и българи на фронта в Украйна. Не гласувайте за тоя негодник дето и във война ще ви вкара.

    Коментиран от #93

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Димитър

    17 0 Отговор

    До коментар #12 от "Един не-трол":

    Бойко мутрата от СИК ли бе??? Ха хаха
  • 80 Sретен Йосич

    15 0 Отговор
    излиза тази година от затвора и ще се разправя с нашата мутра. Страх!!!
  • 81 и ся кво

    9 5 Отговор
    кики и асен пак ли ще искат да управляват от трето или четвърто място?!? Не разбрахте ли че се наиграха вече с наглите си лъжи, ще арестуват боко, никога с дпс и кво?!? Изпраха боко и седнаха на шиши на ....! и как ще управляват, или пак ще лежат на паветата, щото друго май не знаят?!?
  • 82 БеГемот

    6 0 Отговор
    Български тефлон...ако успеем да го патентоваме като месна марка ще избием рибата ...Немо и Кончита ряпа да ядът...
  • 83 МММ да

    10 1 Отговор

    До коментар #5 от "1234":

    Само където герб го финансират швабите, а Боко търпа от където може.

    Коментиран от #95

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 оня с коня

    12 4 Отговор
    Дойче Веле с Укор размахва пръст на Борисов твърдейки че още при Предишното правителство ГЕРБ нямали намерение да играят "Честно".И понеже някакси ГЕРБ към момента са ДАЛЕЧ пред всички останали Партии,да обясни Медията:ЗАЩО ПП спрямо която Партия ГЕРБ не е играл честно в момента СЕ СГРОМОЛЯСВА безславно?Та цитира ДВ някаква Бълг. "Експертка" според която вече няколко пъти ГЕРБ се връщали на Власт само и само да Стопират съдебната реформа.А наистина ли това Връщане на ГЕРБ във Власттасе осъществява като Ръководството на Партията се обръща към Избирателите си с Апел:"Моля гласувайте за нас,щото без ваще гласове няма как да стопираме Реформата в Правораздаването"?След което МОРЕТО Избиратели на Борисов като един скачат да помагат кой както може за стопиране на всякакви Реформи?Странно схващане на ДВ,но още по-странно е какво търси в България и що не си гледа Немските проблеми...

    Коментиран от #87, #91, #110

  • 86 Светлина в тунела

    7 2 Отговор
    Има надежда, щом посолството и „Зюддойче Цайтунг“ са недоволни от тенденциите у нас.
  • 87 Защо ли

    10 1 Отговор

    До коментар #85 от "оня с коня":

    Пък няма критика за гостуването на Урсула и Манфред преди дни на домакина "мафиот" ББорисов.
  • 88 МММ да

    4 2 Отговор

    До коментар #36 от "Аааааа... Дай да се уточним.....":

    Лъжеш се пронемска е. Швабска фондация я финансира от самото и създаване. Боко Шолц и Урсула са огледални образи за затвора

    Коментиран от #94

  • 89 Земеделец

    5 0 Отговор
    Батко е РИЦАР. За копието се грижи П КП.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Tочно това

    4 4 Отговор

    До коментар #85 от "оня с коня":

    и аз се питам защо го финансират това зеле, а не ги използват тези пари да си анализират техните проблеми.
  • 92 Мнение

    13 1 Отговор
    ДПС-ГЕРБ са Туморът на България!

    Коментиран от #97

  • 93 Ти оди

    6 4 Отговор

    До коментар #77 от "рфикао":

    си вари какаото и не ми давай акъл да гласувам за Възраждане
  • 94 Дрън дрън дрън

    6 0 Отговор

    До коментар #88 от "МММ да":

    Зюддойчецайгунг е Баварски, а не Швабски вестник!
  • 95 Тетовае

    5 2 Отговор

    До коментар #83 от "МММ да":

    Боко го финансират от баварския Християнсоциален съюз (ХСС), а не швабите. Баварците бре.
  • 96 хммм

    12 4 Отговор
    Вечно разсипващ държавата!! не се поддавайте на Бокошенко! Ще ни направи много много зле животът. Мислете на 9-ти! МИСЛЕТЕ!
  • 97 Туморът

    4 5 Отговор

    До коментар #92 от "Мнение":

    на българите е ЕС. Герб, ДПС и другите подметки са местните колониални представители, за които гласуваме всички
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 истинските факти

    5 7 Отговор
    Народа е с Бойко, народа е с г-н Пеевски! Тука са ви събрали платени сороски, да плюете срещу българите, ама след 4 дена народа ще си каже тежката дума! И властта ще остане за много десетилетия напред в ДпС и ГЕРБ! Защото това е волята на всички нормални хора! Само соросите са срещу народа си!

    Коментиран от #116

  • 100 Георги Илиев Митев

    4 1 Отговор
    Репресиите срещу политически неудобните след 9-ти Септември 1944 година продължават, но само за тези, които са от интелигенцията . За " селските терикати" и " децата на социализма" е времето на обогатяването и приобщаването им от Европейския съюз, Великобритания, САЩ, Канада и Австралия . Единици сме тези, за които репресиите си останаха и ни превърнаха в поколения от роби .
  • 101 Баба Сула

    4 3 Отговор
    Буци е герой
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Аааа не така

    3 3 Отговор

    До коментар #36 от "Аааааа... Дай да се уточним.....":

    А простокирчовците какви са кой гласува за тях шарените мекупишковци ли
  • 104 Е,моля

    3 8 Отговор
    Борисов е държавник ,дори със слабостите си няма по подходящ в монента.Тъкмо дръпнахме и се появиха шмекерите за да грабят.Изпезнаха парите за Хемус ,защото не ги интересува ни тикономика ,ни туризъм. Строителството което беше при Борисов приключи.С двойната инфлация,двойни цени и безобразната финансова политика на пуяка Василев.От 3 г.са спрени европроектите на общините при положение че има заложени,но няма правителствени програми,няма нищо.Това развитие които имаха общините по време на Борисов беше блокирано,нито инфраструктура ,нито инвестиции.Та кой да е премиер ?Киро ли,Ники Денков ли,Слави или Тошко или Ристьо Иванов или пишман " генерала" Атанасов ?
  • 105 99880067

    3 4 Отговор
    Платена поръчкова статия срещу страната от едни и същи мушмули зловредни ,е не се спряха . Зюддойче Цайтунг"много се загрижили "кой кой е в БГ,бре!.Чак и името на Главчев който ще е служебен 3 месеца и се вижда ,че е сериозен човек..Видно,че текста е писан от " наши " хора от дълбоката държава.Да и " припомнят " продължителните" платени протести организирани от олигарси и бегълци дето все не се наядоха след като взеха властта."Граждански "били,а кой раздаваше бирата и храната всяка вечер?Както и да е ,някои вече прекаляват.
  • 106 Кой какво

    3 1 Отговор
    Германците ни го натресоха,и сега пак се надяват той да осигурява пачките за Урсула и Манфред Вебер
  • 107 дядото

    3 3 Отговор
    истинската прогноза за предстоящите избори в страната е в анкетата по-горе,а не в разните агенции.накрая ще стане каквото желаят посолствата,боко и компания пак ще управляват,а народа отново ще бъде излъган.пфу.
  • 108 Мнение

    7 1 Отговор
    Борисов е дъното в нашата държава!
  • 109 Факт

    9 0 Отговор
    ДПС-ГЕРБ са Туморът на България!
  • 110 Казуар

    4 0 Отговор

    До коментар #85 от "оня с коня":

    Гербер, Борисов на всяка цена иска да контролира съдебната система и органите за сигурност по понятни причини. Помага му ДПС като стари далавераджии.
  • 111 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ШВАЙНЕ ВЕЛЕ --ТОЙ НЕ ОТЦЕЛЯВА , А МАНИПУЛИРА И СЕ "ЕБАВА " С ТАКИВА КАТО ВАС !?!?!?
  • 112 123

    4 0 Отговор
    ТОЯ НАНЕСЕ ТАКЪВ ПОГРОМ НА ДЪРЖАВАТА ,ЧЕ АКО ИМАШЕ 2 ФУНКЦИОНИРАЩИ МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ ЩЕШЕ ДА ПОЖЕЛАЕ САМ ДА СЕ ОБЕСИ,ПРЕДСТАВАТА НА ГЕРБ ЗА УПРАВЛЕНИЕ СЕ СВЕЖДА ДА СЕ УСВОЯТ ВСИЧКИ ФИНАНСОВИ АКТИВИ И ДА СЕ ПОПОДАВКВАТ ТРОХИЧКИ НА МЕСТНИ ВЕРНИ ТУМБАЦИ ДЕРИБЕИ ,КОИТО ДА КРЕПЯТ СКАПАНАТА ИМ ПАРТИЯ,МЕДИИТЕ УЧТИВО МЪЛЧАТ И ИМ ДАВАТ РАБОЛЕПНО ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА ,ЗАТОВА НАХАЛСТВОТО ИМ СТИГА ДОТАМ ,ЧЕ СЕ ПЪЧАТ В ЕФИРА КАТАО ШЕБЕЦИ И НАЙ-НАГЛО ТВЪРДЯТ ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ БИЛА ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ НА ПЪРВО МЯСТО,ЗАЩОТ ЗА ДРЪНКАШ ОТКРОВЕНИ ГЛУПОСТИ ИЛИ СИ СИЛНО КОРУМПИРАН ИЛИ СИЛНО ДЕБИЛЕН,ПО-ЛОШИ ОТ ТЯХ СА ТЕЗИ ,КОИТО В ИМЕТО НА НЯКАКВИ ДРЕБНИ КИНТИ ИЛИ СКАПАНА СЛУЖБИЦА,ХОДЯТ ДО УРНИТЕ И ГИ ПОДКРЕПЯТ
  • 113 Лаик

    0 2 Отговор
    Снимката на Б.Борисов - много пасва за случая: може да замести изображението на птицата феникс. ПП-ДБ го плюха, омаскариха, арестуваха, изпраха го, сглобиха се с него......
  • 114 Анонимен

    1 1 Отговор
    Борисов пеевски и ицето следва да управляват и ще бъде, много хора стари няма да могат да отидат до урните, поради заболявания, писна ни от разни прокопиев, сега и неговите хора да храним, всяко нещо има край, много се краде от последните години.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Ддд

    0 0 Отговор

    До коментар #99 от "истинските факти":

    Боже, опази!
  • 117 ОЩЕ ЛЕНИН КАЗВАШЕ ЧЕ БОКО

    1 0 Отговор
    Е ТЪП КРАДЕЦ , А СТАЛИН И Г. ДИМИТРОВ ГО НАРИЧАХА МУТРА !
  • 118 СЛЕД ИЗБОРИТЕ БОЙКО ЩЕ ПОСТАВИ ГАВРАЕЛ

    1 0 Отговор
    ЗА ПРЕМИЕР , КОЯТО ЩЕ РАЗДЕЛИ ЧЕРНО МОРЕ ЗА ДА ПРЕВЕДЕ БЪЛГАРСКОТО ПЛЕМЕ И ЦИГАНИТЕ В УКРАЙНА КЪДЕТО ЩЕ ПОМОГНЕМ И ЩЕ ПРОГОНИМ ОМРАЗНИТЕ РУСНАЦИ ОТ НОВОРУСИЯ ! ДА ЖИВЕЯТ НАЦИСТИТЕ И Н.В. ЗЕЛЕНСКИ !