2 Август, 2024 18:38 5 735 112

Дмитрий Медведев: Какъв лицемерен глупак трябва да си, за да се подиграваш така с историята

  • дмитрий медведев-
  • русия-
  • молдова-
  • румъния

В социалната мрежа ВКонтакте той посочи Румъния като виновник за инцидента, като посъветва молдовските власти да изучават по-добре историята

Дмитрий Медведев: Какъв лицемерен глупак трябва да си, за да се подиграваш така с историята - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Изявлението на председателя на парламента на Молдова Игор Гросу за намерението на Кишинев да признае глада на територията на Молдовската ССР след Втората световна война за геноцид е лицемерие и подигравка със здравия разум. Това заяви заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев.

В социалната мрежа ВКонтакте той посочи Румъния като виновник за инцидента, като посъветва молдовските власти да изучават по-добре историята.

"Какъв арогантен, лицемерен глупак трябва да си, за да се подиграваш така с историята и здравия разум! Всеки повече или по-малко образован човек знае състоянието на икономиката на СССР след края на войната. Въпреки че, според логиката на идиоти като Гросу, цялата страна тлъстее и само малката бедна Молдова отслабва от глад“, пише Медведев.

Според политика "младите фалшификатори на историята от котилото на Сорос" в Кишинев се опитват да превърнат общата трагедия във фарс, като избелят истинските ѝ виновници.

"И тези престъпници са добре известни: мизантропският Трети райх, неговите сателити и съучастници. Румъния заема не последно място в тази срамна поредица“, подчерта Медведев.

Той добави, че Гросу не може да не знае как през 1943-1944 г. икономиката на окупираните територии от "правителството на Транснистрия“, която до голяма степен е част от съвременна Молдова днес, е била ограбена и унищожена. По време на тази операция почти цялото промишлено оборудване е изнесено в румънското кралство.

"Дори релсите бяха изпратени за претопяване, а преди пролетната сеитба на 1944 г. земеделският инвентар беше отнет от селяните за износ в Румъния. Ето кой подготви истинския геноцид! Така че всички въпроси отиват към родния Букурещ на Гросу, към настоящите наследници на военнопрестъпника Йон Антонеску“, заключи Дмитрий Медведев.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация обърна внимание на факта, че с подобни послания Кишинев следва пътя на "неонацистка Украйна“, където пътят от формализирането на "приказките за Голодомора“ през 2006 г. под формата на съответния закон за създаването през 2014 г. на първия нацистки батальон, а впоследствие и на полка и бригадата "Азов“ отне по-малко от 10 години.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 106 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    77 104 Отговор
    Какъв лицемерен глупак трябва да си , за да ОТРИЧАШ историята , известна на цял свят !! Ама кво да се чудиш , че той Медведя даже и титлата човешко същество не заслужава , та да не говорим за повече !!

    Коментиран от #76, #97, #102

  • 2 гост

    63 94 Отговор
    Как американците многократно спасяват Русия от свиреп глад ! В Русия хем мразят американците, хем са убедени, че ако настане свиреп глад, именно САЩ ще ги спасят. Тази двойственост на съзнанието пронизва последните няколко поколения руснаци. Изумително е вкорененото в руснаците убеждение, че всички са им длъжни, включително - да ги спасяват от последствията от собственото "головотяпство" (главаначество, глупост). Тези дни при появата на дефицит на яйца и пилешко месо в Русия се появиха успокоителни съобщения от този тип: Няма страшно, ще ядем "бутчетата на Байдън", както в началото на 1990-те години ядохме "бутчетата на Буш". Ще рече: американците ще се смилят и ще ни изпратят храна.
    Откъде тръгва историята с американските бутчета за Русия
    Очакването, че винаги ще има американски бутчета, има, разбира се, своя предистория. През 1891 година например в Русия настъпва свиреп глад. Добродушният американски народ събира хранителни помощи и ги праща на гладуващите руснаци. Събитието е запечатано на голяма картина на руския художник Айвазовски, която и до днес е забранена за показване в Русия.

    Коментиран от #4, #33, #35

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    47 64 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Защо обаче се налага американският народ да спасява руския от глад? Защото руската власт по онова време всяка година удвоява износа на пшеница, която директно конфискува от селяните. А прави това, за да финансира бъдеща успешна - както напразно се надява - война с Япония. В същото време Кремъл въобще не се вълнува от това, че междувременно милиони селяни измират от глад.

    Същото положение се повтаря в началото на 1920-те години, когато болшевишкият режим въвежда "военен комунизъм" и отново конфискува цялото налично зърно от селяните. Настъпва такъв свиреп глад, че не само Америка, а целият свят праща храни в Съветска Русия. Дори в българските села се събират помощи. Десетилетие и половина по-късно отново настъпва глад - този път поради решението на Сталин да национализира селското стопанство. И отново американците са най-големите донори на храни. Гладът се повтаря след края на Втората световна война. Този път американците пращат огромни количества консерви, които са им останали от военното време.

    Коментиран от #6, #77

  • 5 Мая Санду

    31 29 Отговор
    Наздраве Митя!
  • 6 гост

    47 55 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    На нито един етап кремълската власт не полага усилия да развива икономиката така, че да няма глад. Винаги се виси на убеждението, че ще има "бутчета" отвън, докато самата власт насочва всички ресурси към подготовката за война с производителите на същите тези бутчета.

    На прехода между 1970-те и 80-те години властта в Кремъл отново започва да събира огромни средства, за да завзема все повече територии в Третия свят, така че да обкръжи развитите капиталистически страни. Някъде към 1983 година в СССР започва да изчезва храната. Отново на помощ идват американците. По заповед на президента Рейгън - когото руснаците вече са обявили за най-зловещия си враг - към СССР потеглят огромни количества американска пшеница. От Европа потеглят пратки със замразено масло и месо, цистерни с вино, прах за пране.

    И така стигаме до началото на 1990-те години, когато Русия започва да се изхранва с "бутчетата на (президента) Буш". Днес очакват като даденост, че каквито и глупости да правят, накрая ще се хранят с "бутчетата на Байдън". А междувременно всекидневно и всекичасно проклинат "англосаксите" като свои най-зли врагове; тия дни се изхитриха да обвинят президента Байдън за това, че половината Русия мръзне поради липсата на отопление.

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 В.В.П.

    32 34 Отговор
    Историята ве че ,Хитлер ликвидира за година 7 млн Окропитекс ..Преди 15 гид го разиграха в ,Канал хистори...Обаче ,окропите приеха закон за гладомор ..Притиснати от немците и янките ..Истинските фашисти..
  • 9 гост

    38 41 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Хем ги мразят, хем знаят, че ще ги спасят
    Тази двойственост на съзнанието - едновременно да мразиш американците, но и да си убеден, че когато започне гладът, именно те ще те спасяват - пронизва последните няколко поколения руснаци. Това стана особено видимо в първите седмици на войната в Украйна. Гледахме заседания на правителството, различни "говорящи глави" по руските телевизии, които всекидневно повтаряха, искрено възмутени: Как така Запада не го е страх от нас? Как смеят да не ги е страх, тия западняци? Къде се намират? За какви се мислят?. Следваха заплахи за превземане на Берлин, пускане на атомни бомби върху Полша и подобни.
    А после - после чакат "бутчетата на Байдън". Още не са измислили как точно очакват американците да им пратят топло, но съм убеден, че ще стигнат до някакви конкретни очаквания - може би американците да им пратят пернишки печки пенсилванско производство, оборудвани с по десетина кубика дърва и здрави американски кюнци…

    Коментиран от #38

  • 10 Гориил

    42 20 Отговор
    След войната в Москва хлябът се издава в магазините при представяне на лимитни карти. До паричната реформа от 1947 г. После реформы ограничения были отменены.Не изкривявайте историята.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ха сега де...

    25 32 Отговор
    За писаната от Москва история на Европа и света може наистина да изглежда лицемерие и подигравка, но за останалите народи това си е живата истина. Жалкото е, че все още тази история, писана в Москва и допълвана от други, уж европейски столици, все още е на дневен ред, а у нас продължава да се преподава и изучава в учебните заведения като актуална, без изключения. Просто това е по програма още от първите години след ВСВ и няма кой да го преосмисли или осъвремени. Какво толкова е чудно, че Медведев мисли и говори по този начин? Никой даже не прави и опит да го опровергае, а истината е коренно различна.
  • 14 Ветеран от Протеста

    45 47 Отговор
    Не знам в Молдова какво е било,но руската комунистическа Окупация на България наистина е Геноцид над Българския Народ половин Век.

    Коментиран от #43, #61, #69

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 В.В.П.

    35 27 Отговор
    Тоя гладомор е като полит .тояга .Засяга само хахлята ..другите били оядени... Ахахаха.Сега и Молдовците ...искат да им дадат някой долар .и си мислят историк..По заповед на Урсул фашиста .120К армия на Румъния участва в блокадата на Волгоград...Това е историята ..Получиха възмездие .

    Коментиран от #26

  • 18 Гориил

    27 27 Отговор
    До 1948 г. чаша захар или литър бензин могат да бъдат закупени само с лимитна карта. Поради тази причина малкият Ринго Стар е диагностициран с рахит. За съжаление българите са с промити мозъци.
  • 19 Русия ли?

    39 28 Отговор
    Котило на идиоти!

    Коментиран от #40

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Русо долно племе

    33 26 Отговор
    НАГЛИ ГНИДИ !! ВЪРНЕТЕ НИ ЗАГРАБЕНАТА ИСТОРИЯ ВЕДНАГА !!
  • 24 Мдааа

    39 24 Отговор
    Историята я пишат победителите. Ако питате японците, то 80% от тях ще ви кажат, че атомните бомби в Хирошима и Нагазаки са ги хвърлили руснаците.

    Коментиран от #34

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Обем

    27 20 Отговор
    Тоя е чел само история на КПСС. Толкова ву е мястото в мозъка.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Гориил

    15 5 Отговор

    До коментар #26 от "Малиии шо си ПроЗДТ":

    Не крещи. Ако откажат, тези затворници са изправени пред крематориуми и газови камери.
  • 31 Абсурдистан

    36 23 Отговор
    По-фалшифицирана история от руско-съветската е може би само македонската.

    Коментиран от #32, #37

  • 32 ммм даааа

    20 22 Отговор

    До коментар #31 от "Абсурдистан":

    Колкото ми да се напъват копейките да го опровергават, писани са на едно и също коляно!
  • 33 Чингапук

    33 14 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Те Американците и нас червенокожите спасиха от глад. Бяхме 20 милиона , станахме 100 000 индиянеца !

    Коментиран от #39

  • 34 Пак ли ти бе

    6 8 Отговор

    До коментар #24 от "Мдааа":

    Лешпер мушни си теорийката изодзаде
  • 35 Чингапук

    17 11 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Те Американците и нас червенокожите спасиха от глад. Бяхме 20 милиона , станахме 100 000 индиянеца !

    Коментиран от #74

  • 36 Смешници

    18 15 Отговор
    А казвахте че Ленин бил написал Азбуката
  • 37 Умен по цялата глава

    24 9 Отговор

    До коментар #31 от "Абсурдистан":

    А КОй е писал Македонската История ,когато държавата се създава в Руска Окупация на България???1945 та година руснаците сътворяват и Македонската азбука на българите в Македонско...Има документ,който показва и датата на Сътворението на " македонска" азбука написан на пишеща машина с българска транскрипция...

    Коментиран от #45

  • 38 Гостенка

    14 6 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    На магистралата ме спасяват европейците от глад. Много хубаво свиря на кавали .
  • 39 А кои са

    26 14 Отговор

    До коментар #33 от "Чингапук":

    Американците ,я лажи.Знаеш ли от кои републики мрат най юного в каПутинската война от най бедните Якутия и Бурятия.Е тия най бедните дават нефт газ злато и диаманти ,а народа беден .Русия Батка

    Коментиран от #41

  • 40 Гост

    16 16 Отговор

    До коментар #19 от "Русия ли?":

    Европа котило на гейрои.

    Коментиран от #67

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Айде

    21 14 Отговор
    Така са свикнали в Русия! Да си измислят история, която изнася на пиянските им диктатори! От 90 години! Ще видите как ще свърши това!
  • 43 През 1939 година

    22 17 Отговор

    До коментар #14 от "Ветеран от Протеста":

    Тогава ще фашистски режим в България начело с Богдан филов въвежда ако помната система защото хляба не достига помагаме на германците с всички сили
    Едва през 1951 година по времето на Вълко Червенков тази купонна система беше отменена
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Умен по цялата глава

    18 19 Отговор

    До коментар #37 от "Умен по цялата глава":

    Ето го Документа на руските Фалшификатори на Историята ни!!!

  • 46 Московски

    22 14 Отговор
    Кой не им е виновен на руснаците. И за нашата азбука казаха че дошла от Македония. Бесни кучета руски болшевики
  • 47 В.В.П.

    19 19 Отговор
    През 91 ва сащ изпрати на България два кораба с мухлясал червен боб ..Голям като топче за Пинк понг...Спасиха ни от Глад ..

    Коментиран от #71

  • 48 Наблюдател

    18 7 Отговор
    Иван Багрянов, министър на земеделието, който на 25 януари 1939 година в народното събрание заявява:

        - Имах случай да кажа и друг път - ние сме земеделска страна, без земеделие. Ние нямаме излишъци от зърнени храни, ние изнасяме не излишъци, а само туй което крадем от устата на нашия народ и неговия нещастен добитък. Цифри в доказателство аз преведох в изобилие. /справка стенографски дневник на народното събрание от 1939 година/.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 В.В.П.

    16 6 Отговор
    Руските се забавляват с окраинската история .на бедни и гладни мишоци...Вечно гладни ,и мрънкащи..Сега ги изпратиха по ЕС ,15 млн ..там да мрънкат..
  • 52 Пиночет

    15 13 Отговор
    Медведев е по голям смотаняк и палячо, даже и от Путин!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Гладоморът

    19 8 Отговор
    е в цял свят. Когато Русия моли САЩ да не изнася зърното си, че ще плаща в ЗЛАТО. САЩ отказват. Май забравиха Картофеният глад в Ирландия, когато Британия им взима насила картофите, половината население на Ирландия загиват от глад.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Наблюдател

    8 1 Отговор
    Страхуват се от мен и ме изтриват А това което цитирам съществува и сега в дневниците на народното събрание

    Коментиран от #60

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 я се спри, че станахте много

    13 4 Отговор

    До коментар #25 от "В.В.П.":

    Рано е още да се определят победители! Победата не се постига по време на война, защото спечелена битка не означава спечелена война, а това се случва многократно както в българската така и в руската история. Няколко пъти Русия е завладявала с войни големи територии от Балканите, но никога след всяка война не е получила и една педя земя тук. Граници се чертаят чак след примирие и не от воюващите, а от международни екипи. Ако беше иначе България трябваше да е минимум три пъти по голяма.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Правилно се страхуват

    7 8 Отговор

    До коментар #56 от "Наблюдател":

    Ти цитираш данни за голодомора в България
    Вместо да оплюваш Русия
  • 61 Олга

    28 13 Отговор

    До коментар #14 от "Ветеран от Протеста":

    Само факти за "ограбена" България.Започват да ги забравят.
    “Монитор” 14 май 2002 г. Интервю на Костадин Чакъров от апарата на Живков .
    ”Брежнев ни даде изключителен статут - стотици
    милиони долари ежегодна безвъзмездна помощ.И до ден днешен България живее благодарение на индустриалната база изградена от ежегодни доставки - милиони тонове черни и цветни менали,11 млн.т. нефт, целулоза, хартия, каучук и т.н. да не говорим за необятен пазар на нашата продукция.”
    И добре да си споменете за хуманитарна помощ от САЩ преди години - плеснясалата царевица .

    Коментиран от #68, #73, #82

  • 62 В.В.П.

    16 12 Отговор
    Те и сега в Окропистан са гладни като църковни мишоци..Вечно мрънкат .не се наядаха ..хехех..Едно яйце 1 евро.месо няма ..Има юфка..Зелю така ги нареди..
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 В.В.П.

    10 14 Отговор
    Помня колко вкусен беше боба от Сащ .варих го 4 часа .и накрая го изхвърлих...Ахаха . боклук..През 1991 ва ,опитах червен боб ,от Сащ ...чудо .На чудесата .за Приятели .от Сащ.
  • 65 !!!?

    21 20 Отговор
    Жиголото на Путин никога не е блестял с акъл...!!!?

  • 66 Сандо

    7 6 Отговор
    Не е арогантен лицимеран глупак,а е правоверен евроатлантик.Досущ като всички останали.
  • 67 Бъркаш

    4 6 Отговор

    До коментар #40 от "Гост":

    Най много са в Русия,питай руснаците.
  • 68 Точната истина

    16 23 Отговор

    До коментар #61 от "Олга":

    Ако все още слушаме лъжите на БКП, вечно ще сме последни. България си е платила руско-турската война 1878 с 32 тона злато. По времето на СССР ни грабеха безогледно. Всички благородни метали плюс уран от Горубсо. Компютпи понеже не можеха да си направят сами. Не говорим за домати краставици цигари и още. Това е истината.

    Коментиран от #72, #79, #80, #98

  • 69 Ъхъ

    23 10 Отговор

    До коментар #14 от "Ветеран от Протеста":

    Ипсилютно си прав!!! От 5 милиона през 1944 г. след страшен геноцид през 1990 г. бяхме почти 9 милиона...а от 1990 г. , благодарение на великата демокрация и забогатяване на българите, станахме отгново почти 5 милиона...
  • 70 Отговор

    8 5 Отговор
    Ще отговоря на въпроса на Медведев :Такъв който краварите държат здраво за кайсиите.
  • 71 Добре запознати

    6 6 Отговор

    До коментар #47 от "В.В.П.":

    Че има такива като тебе,неблагодарник

    Коментиран от #108

  • 72 ами

    11 10 Отговор

    До коментар #68 от "Точната истина":

    само трябва да уточниш къде са го крили българите това злато...32 тона не е малко...

    Коментиран от #75, #85

  • 73 Добре запознат

    9 17 Отговор

    До коментар #61 от "Олга":

    Всичко каквото ни даде ссср сме го платили и надплатили.Не хвърляй в заблуждение младите хора!!
  • 74 Калпазанин

    5 5 Отговор

    До коментар #35 от "Чингапук":

    Че и още в резервати живеят, ама то гостите не пръст история само псалмите на сорос
  • 75 Намеса

    10 14 Отговор

    До коментар #72 от "ами":

    Княжество България, решение на Народното събпание; вече сме имали и БНБ. Това не се харесва на капейките и на теб, който не обича България.

    Коментиран от #78

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Да знайш

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Ти наистина си глупав нечовек.
  • 78 Али Мехмет

    5 11 Отговор

    До коментар #75 от "Намеса":

    Имахме си БАЩИЦА Султан и ни пазеше от рубладжиите !
  • 79 Ха-ха-ха

    14 9 Отговор

    До коментар #68 от "Точната истина":

    Тези 32 тона са заем който ни е даден за да платим на Турция за съединението. Голяма част от заема е опростена . За това говори Медведев , за такива соросчета като теб дето изопачават фактите и се опитват да пишат фалшива история.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 В.В.П.

    16 9 Отговор
    Янките крадат от България 560 тона злато ,за 22 гид ...Платихме си мухлясълиея червен боб ..След 15 гид златото ще бъде изчерпано .и България ще си бъде отново както винаги бедна територия ..
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Петьо

    10 9 Отговор

    До коментар #72 от "ами":

    Не сме им дали физическо злато, глупчо. Дали сме им пари. Историците ги обръщат в злато по тогавашния курс за да добиеш по-реална представа за какво става дума. Едва ли знаеш какво са представлявали 10 милиона златни рубли в края на 19 век. 32 тона злато обаче винаги са 32 тона злато.

    Коментиран от #88

  • 86 В.В.П.

    11 9 Отговор
    Шорошки подлоги ,благодарете на великите сащ ..че ви дадоха боб и царевица ..
  • 87 В.В.П.

    6 11 Отговор
    МоЛдовия да си прави референдум и да се промъква към Романя..Така ще има малко шанс .
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Петьо

    7 6 Отговор

    До коментар #88 от "ами":

    Глупави човеко, чувал ли си някога разсрочено плащане? До 1895 г. цялата сума е изплатена до последната копейка. Всички плащания са налични в архивите на БНБ. Скрий се някъде и не се излагай повече.
  • 90 Ха-ха-ха

    15 12 Отговор
    Това злато е заем който ни е даден за да платим на Турция за съединението. Голяма част от заема е опростена . За това говори Медведев , за такива соросчета като теб дето изопачават фактите и се опитват да пишат фалшива история.

    Коментиран от #91

  • 91 Смях

    14 10 Отговор

    До коментар #90 от "Ха-ха-ха":

    Аман от русороби, лъжат, антибългари.

    Коментиран от #106

  • 92 Наздраве

    13 12 Отговор
    Комунистко пиянденце!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Руските ZV. иne

    8 10 Отговор
    Винаги са се гаврели с историята е са я пренаписвали както те са смятали че се е случила!
  • 96 Бог

    7 6 Отговор
    да благослови братята ни .
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Да никой не

    0 0 Отговор
    Чел приказката за Аладин
    И Джина в която Аладин без да иска и да знае откъде Джина ще намери злато, Диаманти и храна и други скъпи прищевки. Нарежда Джина направи го.
    А ЗА да си Джина който може всичко и прави всичко не е лесно а работа като такъв навсякъде.
  • 100 Тоз много активен последните дни.

    9 7 Отговор
    Явно усеща края.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Тц тц тц

    10 8 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Кой цял свят?Даже в Уикипедията пише същото ама няма кой да чете.Четете пропаганди и вярвате на соросидните бъзици.Кой знае как се смее.Сигурно е щастлив как неговите бивши врагове са станали празноглави и му вярват докато ги граби.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Така е......

    8 11 Отговор
    Където стъпи руският ботуш има само, глад, мор и убийства.
  • 105 Васил

    8 5 Отговор
    Наздраве Медведев !
  • 106 Ха-ха-ха

    10 6 Отговор

    До коментар #91 от "Смях":

    Аман от чели недочели соросоиди.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Ха-ха-ха

    10 9 Отговор

    До коментар #71 от "Добре запознати":

    Трябва да благодарим на САЩ за мухлязалия боб, но не сме благодарни на руснаците че ни освободиха от турско р@бство ? Е га ти логиката, е га ти морала.

    Коментиран от #111, #112

  • 109 Стоян

    10 7 Отговор
    Глупака Меедев да отива в лудницата.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Сега

    1 1 Отговор

    До коментар #108 от "Ха-ха-ха":

    Ще благодарим на САЩ и че намаляват доставките си на втечнен газ. За какво беше цялата игра...
  • 112 Хи-Хи-Хи

    4 1 Отговор

    До коментар #108 от "Ха-ха-ха":

    Та я кажи, кога някога руснаците са освобождавали някой, а не са го поробвали ?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания