Тема: Украйна

12 Август, 2024 09:41 21 477 90

Украинското разузнаване допусна глупава грешка, Путин ликува

  • украйна-
  • разузнаване-
  • мали-
  • нигер-
  • африка-
  • вагнер-
  • русия-
  • владимир путин-
  • тероризъм-
  • туареги-
  • андрий юсов-
  • улф лесинг

Държави прекъснаха дипломатически отношения с Киев заради грешката на разузнаването

Украинското разузнаване допусна глупава грешка, Путин ликува - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Украинското разузнаване се хвали, че е замесено в убийството на десетки руски наемници в Западна Африка. Това обаче може да се окаже много глупав ход, пише Tagesspiegel.de.

Преди дни бе съобщено, че туарегите са нанесли съкрушителен удар на наемниците от „Вагнер”, като се съобщава за 84 убити руски наемници, както и близо 50 убити малийски войници. Туарегите в Мали от години се борят за независимост, а правителството използва помощта на руската военна групировка.

В напълно изненадващ ход представител на украинското военно разузнаване Андрий Юсов заяви, че Украйна е предоставила на бунтовниците „необходимата информация, която им е позволила да извършат успешна военна операция срещу руските военнопрестъпници“.

Тези изявления сега доведоха до криза в отношенията на Украйна със страни от Западна Африка. Временното правителство на Мали прекъсна дипломатическите отношения с Украйна, обвинявайки я в подкрепа на „международния тероризъм“. Нигер също скъса дипломатически отношения с Киев. Сенегал пък привика украинския посланик, след като посолството сподели видео, в което се споменава нападението. Сенегал не толерира пропаганда в подкрепа на тероризма, казаха от външното министерство.

Малко вероятно е Украйна да е предоставила важна информация, смятат експерти. Улф Лесинг, който ръководи проектите на германската фондация „Конрад Аденауер“ в региона на Сахел, заяви, че няма доказателства Украйна да е предоставила важна информация, довела до убийството на десетки руски наемници. Туарегите и джихадистите познават най-добре пустинята и планините и едва ли се нуждаят от помощ от Украйна, посочи той.

По-скоро туарегите са наблюдавали конвоя с дни. Тогава те се възползваха от голяма пясъчна буря, в която армията не успя да използва своите дронове. „Не знам как на Украйна ѝ хрумна идеята да се похвали , че подкрепя бунтовниците туареги , които си сътрудничат с джихадистите“, казва Лесинг. Действието ще бъде много вредно за Украйна и ще помогне на Русия да спечели още повече точки в Африка, защото може да каже, че Киев подкрепя терористи.

И тези развития биха могли да окажат влияние и върху отношенията на Европа със Западна Африка – в момент, когато Западът се опитва да накара колкото се може повече страни да подкрепят Украйна срещу руската агресия в международните организации и гласувания.

И в самата Украйна имаше критики към изказването на Юсов, като някои го нарекоха глупаво. Вместо да се хвали с действията на разузнаването, Юсов трябва да мисли за стратегическите интереси на Украйна в Африка, посъветваха разузнавача. Путин само печели от подобен глупав ход на Киев.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 122 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КУPск за путин

    133 103 Отговор
    Да, преди два дни го видяхме как ликува с изкривено от злоба и паника лице.
  • 2 ТтТ

    66 5 Отговор
    Юбреее, вярвайте си’
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мнение

    138 156 Отговор
    Русия ще бъде унищожавана бавно още много години. Тупин я докара дотам да бомбардира с руски бомби собствената си Курска област. Цяла седмица руската армия не може да освободи окупираната си област. Трета година се хвалят с превзети няколко украински села. Ами ако влезе истинското НАТО, сигурно великия гросмайстор ще пусне ядрени бомби върху собствената си страна. Многоходовка дето само лилипутин си я разбира. Унижи Русия и всичко руско. Абсолютен предател излезе тоя мъник.

    Коментиран от #13

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Не са украинци

    35 56 Отговор
    Има видеа как бушмени с автомати ликуват над руски трипове в Африка.

    Коментиран от #18

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Не е украинското разузнаване

    105 31 Отговор
    вероятно, а англосаксонското, то им предоставя данни, цели и подготовка операции. За 12 трилиона долара ресурси унищожиха една прекрасна държава като Украйна. В България имаме късмет, че не притежаваме ресурсите на Украйна.

    Коментиран от #24

  • 9 Сириец

    21 71 Отговор
    Време изгони руски окупатор от Сириа щот много сириец доде у Бугариа вече 67 000

    Коментиран от #34

  • 10 Анализатор

    37 85 Отговор
    Путлеристан, се пържи бавно на тиган.
    Дали ще се "свари"добре,
    тепърва ще се разбере...
    Това са последните му часове..

    Коментиран от #32

  • 11 Хлъц

    64 11 Отговор
    Примитивен шеф на спец служба,който първосигнално се хвали.Незалежная няма техническите,човешките включително космически технологии,да добие подобна информация.Предполагам,че са е получили от Куратора си,в комплект с друга информация, единствено за вътрешно ползване. Ще има яко дърпане на уши- но скришом.До дни,ще изчезне от тази структура завинаги!
  • 12 Мнение от руските сайтове

    34 14 Отговор
    Винаги съм писал, че с нерешителност само провокираме фашистите към нови терористични актове, те казаха за Крим, че ако, какво, ужасен отговор очаква Украйна, в резултат на това ще има страхливо мълчание, какво сега? Ще свърши ли отново с приказки? Вече дори не се дразня от нулевите отговори, просто някак започнах да гледам на цялото това мълчание така или иначе, това не е денацификация, а някаква неразбираема игра, страхлива и неефективна, дори бих казал предателска спрямо руснаците

    Коментиран от #14, #70

  • 13 И ако

    71 17 Отговор

    До коментар #4 от "Мнение":

    НАТО влезе защо Путин да бомбандира собствена територия а не столиците на натовските държави ? А ти обясни за 200 млрд дадени от запада на Украйна за последните 3 години....толкова е целия военен бюджет на русия та не ми обяснявай че Украйна е сама

    Коментиран от #87

  • 14 Съгласен

    20 38 Отговор

    До коментар #12 от "Мнение от руските сайтове":

    Путин наистина не може да води тази война ...която той закъсня и лошо се подготви за нея и я води некадърно. Освен това остави Русия да разчита на западни технологии и на Китай когато с 300 млрд които остави в западни банки можеше доста да развие нужните сектори . А остави корупцията и олигарсите да се вихрят за разлика от Китай
  • 15 Хи Хи Хии 🤣🤣🤣

    31 46 Отговор
    Малллллллиииии...Мали, Нигер и Сенегал прекъснали дипломатическите отношения с Украйна... сега в Украйна нема да спят три деня и три нощи, направо траур са обявили .... Божееее, ква простотия струи на талази от тая ...айде да не казвам..

    Коментиран от #17, #82

  • 16 Те освен

    38 8 Отговор
    глупави грешки друго неправят
    хер Улф
    и не е ясно вие като диванен псевдо експерт откъде имате инфо че Гур не са замесени
    резултатът е един страни от глобалния юг скъсват дипломатически отношения с държава подкрепяща терористи
    това нее звучен шамар това е зрелищен нокдаун
    ще разчитат скоро само на подкрепа от балтийските тигри
  • 17 Бе да

    33 10 Отговор

    До коментар #15 от "Хи Хи Хии 🤣🤣🤣":

    Се хвалиш че подкрепяш джихадистите ще го оцени целия свят не само Африка. А Бандера койтоне фашист да ти е национален герой е също лош знак

    Коментиран от #27, #28, #55

  • 18 Лалугер

    8 3 Отговор

    До коментар #6 от "Не са украинци":

    Къде да гледам тия видеа?
  • 19 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    18 37 Отговор
    Пълни глупости ето това е важното .Руснаците не успяват да отблъснат украинската инвазия в Курска област
  • 20 Айде бе

    13 20 Отговор
    Не знам Путин колко ликува, но от този заплес, който го е обсебил напълно, никога няма да се излекува
  • 21 ужасТ

    14 25 Отговор
    Не разбрах, какво правят десетки руски наемници някъде в Африка? Трябва ли да ги оплаквам?

    Тази новина се спуска за да замаже оси.ацията на територията на русийката? Анализаторите казват, че колкото и да се напъва, повече от година Москва няма да може да си възвърне собствените територии.
  • 22 Страх и памперс

    24 12 Отговор
    То на тия дивaци и азбука им дадохме и към християнството ги приобщихме,но нищо не ни признават.Братята Св.св Кирил и Методий били македонци според тях...
  • 23 Е.Андонов

    17 11 Отговор
    Украинското разузнаване е известно с дълбоко инфилтрирани връзки в Африка и Близкия изток, много от тях по наследство още от времената на СССР. Десетки заложнически кризи на западни държави са решени именно със съдействие на службите на Киев. Малко известен факт е, ч е и едни българи се върнаха в страната от подобно приключение в благодарение на Украйна. Жалко, че за това Кирчо Киров няма да разкаже открито.
  • 24 Атанас Георгиев

    50 5 Отговор

    До коментар #8 от "Не е украинското разузнаване":

    Ние нашите ресурси Си ги даваме без бой, всеки месец изнасят злато за милярди

    Коментиран от #69

  • 25 Минувач

    28 11 Отговор
    Няма нищо, ама нищо, изненадващо. Украинците по навик вързат да си задействат пропагандата и лъжите за някакви въображаеми успехи, за неописуеми руски жертви и т.н.. Дори са толкова глупави, че го правят моментално преди дори да са помислили, какво ще им струва лъжата. Мъчат се по всякакъв начин да показват или си измислят някакви успехи, за да се мъчат да увеличат някакси мобилизацията и повдигането на бойния им дух, както и западната подкрепа, защото сякаш още маааалко им трябва и видиш ли ще почнат да изтласкват руснаците.

    Коментиран от #76

  • 26 присмехулник

    6 19 Отговор
    пореден шамар за зеленчука и компания, и пордната излагация за путин и компания!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Конрад Аденуер

    8 18 Отговор
    Котило на нереализирани русофили
  • 30 Смеееех

    11 20 Отговор
    Украинците си го преместват за Западна Африка.Вагнер в Африка е утилизиран.
  • 31 Сандо

    47 12 Отговор
    Някой да е видял или чул за нещо умно от укрите?Те получиха наготово държава през 1991 година,сравнима с Франция,а след 25 години спореха с Молдова за почетния приз "Най-бедна страна в Европа"!За другите им "подвизи" по всички линии на общественото и икономическо развитие просто няма място да пишем.За убийството и разселването на народа им да споменаваме ли?По-важният въпрос е обаче:Кой ги ръководи и какво е нивото му на интелигентност?

    Коментиран от #71

  • 32 Бензъл

    19 6 Отговор

    До коментар #10 от "Анализатор":

    Кеф майка кеф руски вакуумни изпаряват хиляди укри.Скоро и Украта в ряката
  • 33 Тъпанар

    17 1 Отговор
    Мдаа! Кофти е да си глупав!:)
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Въпрос

    10 22 Отговор
    Путин нищо не печели. Що за българи, което хвалят убиец.
  • 36 Някой

    16 9 Отговор
    И преди западняци отчитаха, че в ООН за резолюция срещу Русия гласували 3 държави от Африка - от 61 там - няма 5%. Не ги интересува. нормалното отношение, което трябваше да имаме и ние. Подкрепяли сме чужда държава в чужда война в която не сме намесени, при Тервел 717-718г. подкрепяме Византия срещу арабите. Сега се опитват да ни втълпят, че това било нормалното. И разни евроатлантически "ценности", дето никой не ги знае - налагани неща от лобита - антидемокрация.
  • 37 Сталин

    9 25 Отговор
    Каква Африка малини! Я се вижте копейки ,пияни ВСУ е на червения плодът Слава Украина🇺🇦🇺🇦🇺🇦
  • 38 Зе........

    4 7 Отговор
    Ще го преместя от единият крачол в другия....
  • 39 Уточнение

    5 21 Отговор
    Важното е рашиския ГруZ 200 да не спира 24 7 ГЛОБАЛЕН ГНУZ 200

    Коментиран от #89

  • 40 да питам

    11 10 Отговор
    Абе какво става в Белгородска област?!
  • 41 Даде

    21 15 Отговор
    На следващият ден туарегите бяха бомбардирани от правителствената авиация и безпилотни самолети. А защо трябва да очакваме руските войски да изтласкат най-подготвените 5-10 хиляди войници на Украйна? Явно, е че ще ги избиват след блокирането им и тогава какво ще пишем?
  • 42 Евроатлантик

    30 18 Отговор
    На Украйна изобщо не и пука за тия държавички...
    Важното е рашистите да се унищожават навсякъде по света.
  • 43 Евроатлантик

    25 28 Отговор
    Даже африканците разбраха, че крайна се управлява от фашисти и терористи! Само ес марионетките послушно си мъкчат и изпълняват краварските заповеди!

    Коментиран от #46

  • 44 Нормално, за терористична

    17 26 Отговор
    държава! Западналите още не са разбрали, че си вкараха огромен таралеж в гащите, по-голям даже и от ислямска държава!

    Коментиран от #45

  • 45 Да видим как Путлер

    25 13 Отговор

    До коментар #44 от "Нормално, за терористична":

    ще бомбардира руските села превзети от Украйна...
    Всичко е по план, а? 🤣🤣🤣

    Коментиран от #47, #48

  • 46 ЕС се управлява от

    19 21 Отговор

    До коментар #43 от "Евроатлантик":

    НЕизбирани от народа тъпуннннгери. Нариват им по над 10 000 евраци заплата на месец (подкуп) за да "гласуват", винаги и всичко "ЗА", каквото им каже сащиянската олигархия... Евро съюз, пълен провал!!!
    По-зле и от някогашният ни комунизъм! Тогава поне ни помагаха да създадем мощна индустрия, електроника, химическа промишленост, селско стопанство на научна основа с огромни добиви, а тези сега? Само разрушават и ни лъжат с некакви "програми", дето уж се косят ливади за животновъдство, а те се само се косят, без да се използва сеното за животни, а да се вземат парите от "програмите". Всичко в ЕС е фалш!
    И Урсула е корумпирана крадла и още за 2-ри мандат уж избрана???

    Коментиран от #51

  • 47 Няма смисъл

    12 25 Отговор

    До коментар #45 от "Да видим как Путлер":

    да си бомбардират техни населени места. На негово място, аз бих "светнал" столицата на врага с поне 5 слънца и тогава без управление и без парламент, без зелени потници... крайната ще стане, като муха без глава... Сами ще изчезнат от руските села... Тези са огромен проблем за целият свят, не само за Русия! И тази статия го доказва!

    Коментиран от #62

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Ъхъъъ

    23 14 Отговор
    Видяхме и Вагнер как режат глави с брадви и кирки в Мали, хайде няма нужда .....
    По голяма грешка от Кремълските империалисти и крайните ислямисти няма на този свят

    Коментиран от #52

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Хаха

    23 12 Отговор

    До коментар #46 от "ЕС се управлява от":

    А глупаците още вярват на Кремълските откачалници ...

    Коментиран от #54, #56

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Мдаа

    22 11 Отговор

    До коментар #17 от "Бе да":

    По големи терористи и джихадисти от Кремълските империалисти и крайните ислямисти няма !
    Време е да посетиш Москва, чувам че дават визи и после на фронтова линия за наторяване ....

    Коментиран от #58

  • 56 Русия е велика цивилизация,

    16 17 Отговор

    До коментар #51 от "Хаха":

    а западът са пропаднали отрепки. Виж интервюто на американеца Такър Карлсън, мнението му за Русия! Много американци се прехласват от Русия. Виж в Сан Франциско палатковите "квартали" и метрото на Ню Йорк... Смрад...
    ФАЩ си отиват, те не са нищо вече. И с тях и пропадналият запад...

    Коментиран от #60, #61, #63, #77

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Путиноид

    16 9 Отговор
    То пък Русия много
    Я подкрепят .

    Убийците от Вагнер , кой ли ги обича в
    Африка
    Освен
    Братюшките от Раша Залу.

    Хаха
  • 60 Къв е Тоя

    13 10 Отговор

    До коментар #56 от "Русия е велика цивилизация,":

    ТъкърФакър.

    Обича Русия
    Ама си седи в Америка .
  • 61 Хъхъ

    15 11 Отговор

    До коментар #56 от "Русия е велика цивилизация,":

    Нито САЩ нито западна Европа си отиват, същите глупости ги пишеше 50те, 90те години. Всичко е планирано деца и то за много години напред. Очевадно е че Руската федерация няма и не може да задържи тези огромни територии с колосално намаляващото население. Не случайно КГБ кратуната Путин-чо реши да прави война вместо да подходи по съвсем различен начин и да подобри благосъстоянието на държавата си. Яко кражби на олигарси и на всички нива в държавата ....

    Коментиран от #66

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 DW смърди

    15 8 Отговор
    "В напълно изненадващ ход представител на украинското военно разузнаване Андрий Юсов заяви, че Украйна е предоставила на бунтовниците „необходимата информация, която им е позволила да извършат успешна военна операция срещу руските военнопрестъпници“.

    "Малко вероятно е Украйна да е предоставила важна информация, смятат експерти. Улф Лесинг, който ръководи проектите на германската фондация „Конрад Аденауер“ в региона на Сахел, заяви, че няма доказателства Украйна да е предоставила важна информация, довела до убийството на десетки руски наемници."

    Украинците заявили на всеослушание, че са помогнали, ама западните "съветници" после преценили, че това не е изгодно и сега се опитват да ни убедят, че украинците не са замесени?!

    На кого да вярваме сега?

    Жалка история...
    Хората не са глупави, ей! Всичко се вижда и се знае!

    П.С. Между другото "Конрад Аденауер" са тия дето създадоха ГЕРБ и 12 години крепяха Бойко крадеца на власт! Хубави хора, честни и почтени.

    Коментиран от #79

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 "Планирано"???

    12 4 Отговор

    До коментар #61 от "Хъхъ":

    Бог е последната инстанция! Тия тука "планиращите" са нищо. Мислят се за велики, понеже печатят зелена хартия за шараните по света, но НЕ СА!
    Скоро всичко ще се разбере! Нали показаха на Олимпиадата в Париж, какво скоро ще последва? Кой разбрал, разбрал....
  • 67 Дете Индиго

    6 10 Отговор
    Държавите Мали и Нигер прекъснали дипломатическите си отношения с Киев ,,, мале ужас !!! До скоро не знаех че такива държави съществуват ама щом ги пишат значи съществуват нали ?

    Коментиран от #86

  • 68 Българин

    7 10 Отговор
    След Мали остава и Судан да скъса дипломатичерски отношения с Украй и ще ги видя укрите какво ще правят.
  • 69 Така е

    5 3 Отговор

    До коментар #24 от "Атанас Георгиев":

    Чрез фирма близка до Кремъл.
  • 70 Даа бе

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Мнение от руските сайтове":

    На кого му пука за руските сайтове,Кажи кой е предателя всезнайко,нали сте спецове по конспирации?
  • 71 Българин

    3 5 Отговор

    До коментар #31 от "Сандо":

    Ех Саше, ма много подслъгваш бе мушмурок!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Някой

    3 4 Отговор
    Украйна има интерес да глобализира конфликта и да разпространява своето влияние. Където има руски военни в Африка, там има и техни противници, които се нуждаят от оръжие, което запада по "демократични" причини не може да изпрати. Афиширането на украинската роля в Западна Африка е своеобразна реклама.

    Освен това вероятно има (или ще има) руски снабдителни линии за полезни изкопаеми и химикали, чиито добив в Русия е прекалено скъп или я поставя в прекалена зависимост от Китай. Пример - снабдяването с манган, който критично важен елемент на железните сплави е критично.
  • 74 Жълтопаветен канибал

    17 3 Отговор
    Tepopиcтичната кочина 00-cpaина подкрепя тepopисричните групировки по света. Каква изненада само. Осем години избиваха цивилни, а сега помагат на джихадистите в Африка да правят същото. И всичко това се подкрепя от фашисткия запад и фашистката Шитмерика!

    Коментиран от #78, #80

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Сульо

    5 10 Отговор

    До коментар #25 от "Минувач":

    красний,украинците за кратко време превзеха толкова,колкото руснаците не превзеха за три месеца!Твоите лъжи и манипулации в чисто руски стил, никого не вълнуват!!Няма нищо ново,както винаги,крадеца вика дръжте крадеца! Да видим до къде ще стигне празния ти оптимизъм! Както виждаме няма кой да спре украинците. както нямаше и Пригожин кой да спре!Могъществото на Русия се оказа ГОЛЯМ САПУНЕН МЕХУР!!
  • 77 Споко

    3 9 Отговор

    До коментар #56 от "Русия е велика цивилизация,":

    Не се вълнувай напразно. във всички случаи ЩЕ ГИ ИЗПРЕВАРИШ! Винаги когато започвате да наричате запада пропаднали отрепки .винаги вашите измислени мечти и идеали рухват,както и тези които се опитват да ги възродят!ДОКАЗАНО ОТ ЖИВОТА!!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Ехаааа

    1 7 Отговор

    До коментар #64 от "DW смърди":

    Ти смърдиш много по непоносимо от DW с манипулациите и инсинуациите си!!
  • 80 А бе тъп

    1 3 Отговор

    До коментар #74 от "Жълтопаветен канибал":

    Не се ли усещаш ,че трябва да спреш прогресията.Защо мислиш ,че хората с малоумни?
  • 81 Констатираща

    11 4 Отговор
    Това си е самата истина, която се потвърждава в международен мащаб, че Украйна поддържа тероризма и това е нейният почерк на военни действия, затова не е грешка.
  • 82 Констатираща

    11 3 Отговор

    До коментар #15 от "Хи Хи Хии 🤣🤣🤣":

    Този пореден терористичен акт на Украйна ще бъде освидетелстващ това, че всички, които я подкрепят, фактически подкрепят тероризма по света.
  • 83 Обективен

    2 9 Отговор
    Тежък е руският дух: не можеш да дишаш, нито да летиш." - Александър Блок.
    "Московия е Русия на тайгата, монголска, дива, зверска." - Алексей Толстой."
    "Те (руснаците)⁴не са хора, а грубияни, дива орда, убийци и злодеи." - Михаил Булгаков.
    „Най-важният признак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост". - Максим Горки.
    „Хора, които се скитат из Европа и търсят какво могат да унищожат. Унищожават за забавление.“ - Фьодор Достоевски.
    „Руснаците са готови да умрат за една кисела краставичка и за световната революция.“ – Исак Бабел.

    Коментиран от #84, #85, #88

  • 84 Анонимен

    3 5 Отговор

    До коментар #83 от "Обективен":

    Чехов, "когато повдитнеш кафтана на руснак отдолу виждаш дяволска опашка"
  • 85 Алооу

    7 1 Отговор

    До коментар #83 от "Обективен":

    Случайно да се казваш Иво Индzев (доброволния доносник от ДС а сега първи Атлантик)?
  • 86 Абе

    3 0 Отговор

    До коментар #67 от "Дете Индиго":

    Толкова ти е общата култура за света. Сигурен съм, че не си знаел и за Украйна преди войната.
  • 87 Аре стига

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "И ако":

    Толкова малко !!!
    200 са на тефтер , иначе са поне три пъти повече .
    То ние с нашата смешна икономика сме наблъскали поне 4 милиарда .
  • 88 Чудна работа

    4 0 Отговор

    До коментар #83 от "Обективен":

    Наполеон какво прави в Европа ?
    Османската империя какво прави в Европа ?
    Рим какво прави в Европа ?
    Германия какво прави в Европа ?
    Те и други правили като онези с ,,краставичките,,
  • 89 Пояснение

    2 1 Отговор

    До коментар #39 от "Уточнение":

    Ходи да ги дотрепеш , тъкмо теб чакат да станат ГРУЗ 400 .
    Много военолюбци а само двама доброволци на фронта и единия 200 другия го скриха.
  • 90 Накратко

    5 2 Отговор
    Украйна може да извършва терористични
    действия , но не трябва да се хвали с тях .
Новини по държави: