4 Септември, 2024 09:25 779 3

Днес започва двудневното посещение на Моди в Сингапур, където ще се срещне с премиера Лорънс Уонг

  • нарендра моди-
  • сингапур-
  • посещение-
  • лорънс уонг

Освен това индийският премиер ще се срещне със сингапурски бизнес ръководители, включително представители на индустрията на полупроводниците.

Днес започва двудневното посещение на Моди в Сингапур, където ще се срещне с премиера Лорънс Уонг - 1
Снимкa: БГНЕС

Индийският премиер Нарендра Моди ще се срещне днес със сингапурския премиер Лорънс Уонг, съобщи сингапурското правителство, цитирано от Ройтерс и БТА.

Днес започва двудневното посещение на Моди в Сингапур, в рамките на което той ще се срещне още с президента на Сингапур Тарман Шанмугаратнам и бившите премиери Ли Сиен Лун и Го Чо Тун. Това ще бъде петата му визита в Сингапур.

Освен това индийският премиер ще се срещне със сингапурски бизнес ръководители, включително представители на индустрията на полупроводниците.

Заедно с Моди в Сингапур ще бъдат представители на индийското правителство, сред които външният министър и съветникът по въпросите на националната сигурност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 какъв цвят костюм

    0 1 Отговор
    а зелиски в дзелено . от пп завладяват дивото къмпингуване , а от атака планинските хижи . за герберите е градската баня .
  • 2 Иван

    0 1 Отговор
    САЩ и ЕС изразиха притеснения.
  • 3 Моди е двойник

    0 0 Отговор
    на Пако Рабан.