12 Септември, 2024 06:39 547 3

Папата от Сингапур: Нека се защитава достойнството на работниците от чужбина ВИДЕО

  • папа франциск-
  • сингапур

В страната работят около 300 000 мигранти

Папа Франциск призова днес в Сингапур "да се защитава достойнството на работниците от чужбина" и "да им се гарантира справедливо възнаграждение" по време на реч пред висши представители на властта, гражданското общество и дипломатическите мисии, предаде АФП, цитирана от БТА.

Главата на Римокатолическата църква е на двудневно посещение в тази част от Азия.

"Надявам се, че ще бъде обърнато специално внимание на бедните, на възрастните (...) и на защитата на достойнството на работниците от чужбина, които допринасят много за изграждането на обществото и на които трябва да бъде гарантирано справедливо възнаграждение", заяви той.

В Сингапур работят около 300 000 мигранти, главно от Южна Азия, отбелязва АФП.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 смешник

    3 1 Отговор
    жалък клоун и сатанинска марионетка
  • 3 истина ти казвам

    0 0 Отговор
    Совите не са това което са!!!!