Тема: Украйна

13 Септември, 2024 18:45 3 704 121

Русия предупреди НАТО и в ООН: Ще има тежки последици, ако Киев получи разрешение за удари с далекобойни ракети

  • ракети-
  • русия-
  • украйна-
  • нато-
  • володимир зеленски-
  • василий небензя

Фактите са такива, че НАТО ще бъде пряк участник във военни действия срещу ядрена сила, мисля, че не трябва да забравите за това и да помислите за последствията, каза посланик Василий Небензя

Русия предупреди НАТО и в ООН: Ще има тежки последици, ако Киев получи разрешение за удари с далекобойни ракети  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Посланикът на Русия в ООН Василий Небензя заяви пред Съвета за сигурност на ООН, че ако западните страни позволят на Украйна да нанася удари в дълбочина на руска територия, тогава страните от НАТО "ще водят пряка война с Русия“, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

"Фактите са такива, че НАТО ще бъде пряк участник във военни действия срещу ядрена сила, мисля, че не трябва да забравите за това и да помислите за последствията“, каза Небензя пред 15-членния съвет.

Още новини от Украйна

"Ако решението за отмяна на ограниченията наистина е взето или ще бъде взето, това ще означава, че от този момент страните от НАТО започват пряка война с Русия. В този случай, разбира се, ще бъдем принудени да вземем съответните решения с всички последствия за западните агресори. Нашите западни колеги няма да могат да избегнат отговорността и да прехвърлят вината върху Киев“, заяви Небензя.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Превенция трябва

    56 19 Отговор
    Удряйте още Сега

    Коментиран от #104

  • 3 Българин

    89 50 Отговор
    Украйна утече в канала. Нато утече в канала. Икономиката ЕС утече в канала. Доларът утече в канала. Сащ утече в канала. БРИКС е бъдещето.

    Коментиран от #30, #51, #87, #90, #107, #120, #121

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ердоган

    41 61 Отговор
    А кога ще има тежки последствия за Иран и С. Корея защото с техните оръжия Раша унищожава и убива в Украйна

    Коментиран от #18, #82

  • 6 Град Козлодуй

    27 11 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    Лош Човек Си Ти. Психо Пат.
  • 7 Град Козлодуй

    29 54 Отговор

    До коментар #4 от "Професор":

    Путин Унищожи Русия 😅
  • 8 Хаха

    23 47 Отговор
    Играят си с Русия както котка си играе с мишка.Даваме,не даваме.Стратегическа неопределеност.Дават им време да свикнат с мисълта ,че ще се събудят и летищата на 300 км.от границата ще горят.
  • 9 Сатана Z

    74 33 Отговор
    Първото предложение на Путин винаги е най -доброто.
    После: "Плаче майката"
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Пиночет

    31 56 Отговор
    Време е, да се удари палячовския Гомнокремъл!

    Коментиран от #14, #64, #84

  • 12 Уса

    25 23 Отговор
    Само не удряйте сащ,защото американския народ не подкрепя действията на своите политици и мрази зеленски.Нато може
  • 13 Сандо

    55 9 Отговор
    А дано западът да ги чуят.Че както показва историята първи го отнасят слугите.
  • 14 БгТопИдиот🇧🇬

    52 15 Отговор

    До коментар #11 от "Пиночет":

    Време е Мецан да изравни Кииф по краварски.

    Коментиран от #26

  • 15 Механик

    22 37 Отговор
    Путин вече е претърпял множество унижения по време на войната, от неуспешното начало на инвазията му до потапянето на флагмана на Черноморския флот до безпротивоположния поход към Москва миналото лято на Евгений Пригожин и неговите наемници от Вагнер, пише "Таймс".

    „Но Русия продължава. Руското мислене изглежда е: „Имахме десетки милиони жертви през Втората световна война и можем да продължим“, казват руските офицери докато личния им състав бъде убиван.
  • 16 Наблюдател

    22 43 Отговор
    САЩ разполагат в Европа хипер звукови и стелт ракети ,както и новата балистична ракета Dark Eagle. Тя е с радиус 3000 км. ,лети на височина 400 км.и навлиза в атмосферата със скорост 6000 км/ч като потдържа тая скорост до целта си. Високоточна е ,с възможно откронение до 4 м.

    Коментиран от #32, #67, #113

  • 17 Свободен

    25 38 Отговор
    Крайно време беше да развържат ръцете на украинците!
    Голяма паника в Русия!

    Коментиран от #53

  • 18 ДПС лидер

    36 9 Отговор

    До коментар #5 от "Ердоган":

    Ще има последствия за Кенефа щото сте тарикати.Ей го е-20 годишнината на НАТО и курбан
  • 19 Академик

    44 14 Отговор

    До коментар #4 от "Професор":

    България без война умират и емигрират повече хора на глава от населението в сравнение с Украйна или Русия. От 6 млн , 1 млн пенсионери, 1 млн роми и турци, 1 млн по- бавни като теб, 1 млн под 18 г., 1,5 млн бедни работещи и 500 хил безработни, дълг неизлащаем, ма той за Русия мисли.

    Коментиран от #72

  • 20 БгТопИдиот🇧🇬

    18 37 Отговор
    Защо Путин фалира и унищожава Русия и армията й, удвои границите на Русия с НАТО, защо жертва над 700 хиляди руски войници, няма отговор на тези въпроси. ? В тези негови умишлени действия срещу интересите на Русия, няма и никаква логика, освен ако не е агент на МИ 6 или ЦРУ :)

    Коментиран от #25

  • 21 Лут

    16 31 Отговор
    Голям страх ей като чуят за американско оръжие и почват да реват рашистите
  • 22 Абе много се обяснявате

    46 12 Отговор
    и те не ви вземат вече на сериозно! Бии за да те уважават! Японците и днес още се кланят на ФАЩ и смятат, че СССР им е хвърлил атомните бомби. В учебниците децата им това учат. Германия също се кланя до земята на ФАЩ и нищо не им каза, когато фащ им унищожи северните потоци. Понеже фащ са безжалостни. Трепят наред и цивилно население, без да им пука. А Русия има всичките възможности, но все се чуди, дали или не, да ги млати в стила на ФАЩ.. А това е грешка! Излязоха от Източна Германия без един изстрел, но какво получиха? Сега Германия е на страната на Укра и дава милиарди евра и оръжия с които се убиват руснаци! Изводът е, да няма никаква прошка, щом страните са неблагодарни и не оценяват човещината!

    Коментиран от #39

  • 23 Град Козлодуй

    8 10 Отговор

    До коментар #10 от "Град Козлодуй":

    Голяма слава и се пише. Няма що😅😅😅 То от нея нищо и никой не остана, ма слава.🧠🧠😆😆😆
  • 24 М3 голд

    26 7 Отговор
    Тази тема още колко седмици ще я дъвчете? Вече нещата се казват открито. Ракетите се настройват, пускат, имат сателитен контрол,имат целеуказване и всичко друго - извършвано от Америка, чрез техни служители и системи. Ролята на Окраина е да си дадат територията за разполагане на системите, тяхната охрана и да слушат. Вече се казва, че войната е между Русия и някои страни от НАТО и няма противореакция. Това е, за съжаление.
  • 25 Сатана Z

    13 23 Отговор

    До коментар #20 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    Че те рашняците са победени ХЕХИХЕ...650 хиляди напуснаха домовете си в раша и бягат от тях ,750 хиляди в екирисажите ,крематориумите пушат безспирно ,гробовете пълни в раша. Докато в Европа и САЩ всичко е спокойно ...Гражданите им по плажове и курорти ,рашняците мрат в окопите и бягат от домовете си...В Европа и САЩ има ясно утро и чиста роса по тревата . в раша смърт и погребения...Как е П"EДИТА

    Коментиран от #34

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Примати

    13 25 Отговор
    Червените линии на Русия … никой вече не се плаши…
  • 28 Мишел

    12 28 Отговор
    Русия искала извънредно заседание на ООН защото Украинците с масов ракетен обстрел убивали както руски военни така и руснаци цивилни на руска територия. Вече над половин милион руснаци напуснали домовете си и избягали. Русия предоставя на западните посолства в столицата Москва репортажа на кореспондента на СНН че близо 1300 кв.км.окупирана от Украинската армия руска територия сградите и блоковете са масово разрушени и в развалини. Русия иска да предостави на ООН че преди да предприемат сухопътна атака на руска територия ВСУ с масиран ракетен и артилерийски обстрел унищожавали всичко което мърда. А вие рашняци 31 месеца като бомбардирахте цивилни в Украинските градове, болници и училища защо не поискахте извънредно заседание на ООН?

    Коментиран от #83

  • 29 Като те тресне

    23 9 Отговор

    До коментар #10 от "Град Козлодуй":

    Путин ще започнеш да чуваш.............
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 БгТопИдиот🇧🇬

    12 24 Отговор
    Да припомня: На 24 февруари 2022 г. Владимир Путин обяви СВО като една от целите е демилитаризация на Украйна и сваляне на нацисткия режим в Киев! Резултата- след 31 месеца войната е вече на руска територия. Президента на Украйна Володимир Зеленски си е все така президент и обявен за най влиятелен мъж и политик на 2023 г. А кума на Путлер Медведчук който бе гласен за заместник на Зеленски и бе депутат в Украинската рада от проруска партия бе затворен в клетка и жужето бе толкова огорчен задето го е подвел че украинците ще посрещнат рашистите с цветя че отказа да го спаси при размяната на пленници. А и другия резултат над 700 хиляди рашняци са при Кобзон а боевете са на рашистка територия. Някой ако преди 31 месеца ми бе казал че Рааассия е толкова жалка ,слаба и безпомощна и ще стане за гавра на цял свят щях да го помисля за луд.
  • 32 Свободен

    16 25 Отговор

    До коментар #16 от "Наблюдател":

    Това е единствената правилна политика - срещу Русия да има много заредени цеви!
    Лошите момчета с пушки могат да бъдат спрени само от добри момчета с пушки!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Механик

    11 20 Отговор

    До коментар #25 от "Сатана Z":

    Руснаците бягат! ОТ СОБСТВЕНА ТЕРИТОРИЯ БЯГАТ! Ти ми обясняваш за роти ,полкове и резерви. Руснаците бягат от собствените си домове от собствена територия! Схващаш ли? И докъде ще бягат? До Урал? Или ще се крият в Америка и Европа? Страхливо племе са руснаците - при първия вятър срещу тях и побягнаха.
  • 35 Баста

    14 5 Отговор
    Едно и също дъвчите два дни. Айде холам
  • 36 стоян георгиев

    8 16 Отговор
    Ето.до какво да води западната н решителност.до руски заплахи за ответни действия.ако запада бе дал ракети за атака и разрешение за ползването им путлер.щеше да е пред свършен факт а сега ще плаши и ще се дърви.запада не може да разчита на руската коректност,защото такава не съществува.путлер ще наруши всеки подписан от русия договор подобно на хитлер на времето.за това и трябва с него да се действа само от позиция на силата.падне ли украйна ще има тежко негативно развитие за целия цивилизован свят.
  • 37 Блогър от Москва

    11 20 Отговор
    Като почна войната 2022, всички копейк.и пляскаха с ръце колко правилно било и колко бързо Русия ще завземе цяла Украйна. След 30 месеца обаче, Русия дори не може вече да се защитава на собствена територия! Вярвали ли те колко жалка е любимата ви Русия? И си го обяснявате с това че ужким Русия била воювала с цялото НАТО и целия свят и цялата галактика и всички извънземни и затова ядат такъв пердах
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Рон Джереми

    12 5 Отговор

    До коментар #22 от "Абе много се обяснявате":

    Подозирах, че руснаците са едни милостиви и благи хора, но когато прочетох мнението Ви вече съм убеден в това.
  • 40 Бийк Бул и Крава

    14 10 Отговор

    До коментар #30 от "Бийк":

    Петродолърт утече с него утича и УСА а с тях и икономиката на ес. Русия ще спаси европейските държави. Ти ще си в Белене.

    Коментиран от #42

  • 41 наэбенzя

    6 7 Отговор
    се о$$ра
  • 42 Бийк

    4 2 Отговор

    До коментар #40 от "Бийк Бул и Крава":

    Да, добре
    🤡
  • 43 В.В.П

    8 18 Отговор
    Обичам Руския народ и така ще бъде до смърта ми. Руския народ а не останалите републики в РФ като Ингушетия,Дагестан ,Чечня и т.н.Но напълно стана ясно че явно Владимир Владимирович Путин е в завера със САЩ и запада да заличи братска Русия! Никой нормален не би нападнал съседна братска славянска страна с един език ,да даде близо 1млн.и 200 хиляди руски жертви и да навлязат в територията му и да стане позор пред света! Явно е бил прав Борис Немцов малко преди да го убият - "Има Путин -няма Русия" ,"Няма Путин -има Русия"
  • 44 мира

    17 8 Отговор
    САЩ да очаква вълните на океаните , да се маха от европата и руснаците, ще унищожат целият свят тези ненеситни и агресивни типове!! След украина ще реват и други , дано не сме ние, но посолството и американските бази са на наша територия, цел за унищожение!

    Коментиран от #88

  • 45 Вълчо от Мечка

    17 8 Отговор
    Рязка промяна на тона спрямо Русия. Няма вече Русия заплаши, а Русия предупреди.
    Явно предупрежението е било доста убедително.

    Коментиран от #52

  • 46 Бла-бла

    9 8 Отговор

    До коментар #4 от "Професор":

    Шанса с украинка е в пъти по-голям. Там две поколения мъже изчезнаха, а третото избяга, пък и е по-екзотично някак си, ще ти шпреха на мова.
  • 47 Българка

    15 8 Отговор
    Ако някой още си мисли, че няма да има ядрени гъбки в окройна, нека пак да си помисли, но много внимателно и на спокойствие. После да няма, ама аз не разбрах, ама аз не чух!
  • 48 ТаУмВзе

    13 9 Отговор
    Кви предупреждения, директно гризват Буревестник и Посейдон краварите, куклите от бивша Европа са без значение отдавна!
  • 49 СЛАВА НА УКРАЙНА 🇺🇦

    8 19 Отговор
    ЦИТАТ. Като почна войната 2022, всички копейк.и пляскаха с ръце колко правилно било и колко бързо Русия ще завземе цяла Украйна. След 30 месеца обаче, Русия дори не може вече да се защитава на собствена територия! Вярвали ли те колко жалка е любимата ви Русия? И си го обяснявате с това че ужким Русия била воювала с цялото НАТО и целия свят и цялата галактика и всички извънземни и затова ядат такъв пердах
  • 50 Путин с пълен памперс в бункера

    10 16 Отговор
    И каква стана тя???!!! Вместо в Берлин, Лондон и Ню Йорк ние "изтласкваме" украинци от руска земя.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 16 Отговор

    До коментар #45 от "Вълчо от Мечка":

    Русия просто се умори да се преструва на „ДОБРАТА ФЕЯ“ в световния театър и сега ни показа истинския си ЗВЕРСКИ ЛИК....
  • 53 Бла-бла

    17 5 Отговор

    До коментар #17 от "Свободен":

    След "паниката в Русия" винаги следва гювеч в Европа. Явно си зеленчук и с нетърпение чакаш да бъдеш сготвен.
  • 54 Вие сте бунаци

    6 16 Отговор
    Пълно щастие за руснака е да има бомби и пиене! С война не можеш да го уплашиш. Те я искат тази война. 93 процента одобряват политиката на Путин .
  • 55 Изумен

    11 17 Отговор
    Гледам видео как украинска военна колона настъпва в Курск област.
    Гледам клетите колиби на руските селяни, калните "пътища" и се чудя какво са правили толкова години в една империя , пълна с нефт, газ , злато и диаманти.
    После спрях да се чудя , защото се сетих, че са руснаци.

    Коментиран от #76

  • 56 Сатана Z

    7 14 Отговор
    Това най много ми хареса...А аз танцувам ли танцууууваааммм 🕺🕺🕺 и не моааа се запрааа-
    Агенцията разпространи и кадри, заснети в Курска област. На тях се вижда колона от унищожени руски военни превозни с десетки изгорени тела в тях. Това е може би най-мащабната единична загуба на човешка сила за руската армия от началото на пъномащабната война, която Владимир Путин започна срещу Украйна през февруари 2022 г.
  • 57 Китайски и Ирански дронове

    8 14 Отговор
    С.Корейски Снаряди,системи и муниции, Казахстански и Беларуски горива,...зае БИ ))))
    Е ТВА представлява Безаналоговия аскер на вовка Путкина)))))
    Ще му се на ТРИДНЕВНАТА путин-ка да спечели поне една Победа през жалкия си пе-ДОФИЛ - ски животец,...дори и срещу 10 пъти по- малка държава без оръжие, пари, Авиация и Флот!)))))
    Но....Пи- ЗД- ец )))))
    Един милион маскаля фира и 11 години пред селото Покровск ))))
  • 58 Вале-каро

    6 3 Отговор
    Ти от лудницата ли излезе?Всичко това където го дрънкаш от къде го преписа и колко средства взе ?Няма ли журналисти които да проследят нещата примерно двадесет години назад? Истината е , че няма. Всичко е до парата.Вижте П.Р.Славейков -Песен на паричката ми.
  • 59 Бойко Борисов Борисов БББ

    7 5 Отговор

    До коментар #51 от "БББ":

    Пий си ти ракията ,че скоро ще утечеш. Не ти се вярва ли? Значи си сляп пастир на крави.
  • 60 ТаумвЗе

    7 11 Отговор
    Копейки съдрани от бунищата... По същият начин щяхте да се смеете на 25 - 26 февруари 2022 ако някой ви беше казал че след две и половина години боевете ше се водят в Куркска област, а каква стана тя. Така че не се знае..... Умните отдавна са прозрели че колоса е на глинени крака. Само че западните леваци не дават да се бутне. Да се надяваме че Засега не дават
  • 61 голем праз

    12 13 Отговор
    Не знам дали от тия заплахи някой ще се уплаши, но със сигурност ще съкратят господството на Путин. В Русия също има мислещи и отговорни хора, които не биха допуснали още по големи страдания на сънародниците си.
  • 62 Блогър от Москва

    8 14 Отговор
    Войната е на рашистка територия! Според родните съдрани клошарски копейки от бунищата държава Украйна нямало!! Та се пита извънземните ли влязоха в рашистка територия и плениха хиляди наборни рашистки военни и унищожиха рашистката авиация и флот?

    Коментиран от #70

  • 63 Русия

    7 9 Отговор
    Какво има да предупреждавате мишока? Той си е мишок и такъв ще си осъсне. Уплашен и нахранен в дупката си от която няма да и носа да си покаже. Ударете база на НАТО било то в Полша или Румъния и стойте и гледайте как ще задействат член 5. Всички ще стоим и гледаме че ни е интересно. Хаххаахахахахахахахах

    Коментиран от #73

  • 64 Ха-ха-ха

    9 8 Отговор

    До коментар #11 от "Пиночет":

    Палячото е в Киев. Гледали сме го как свири на пиано.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Бензъл

    11 8 Отговор

    До коментар #16 от "Наблюдател":

    Само че краварите докато ги разположат ще мирише на печено говеждо.Капиш.
  • 68 Путин

    8 3 Отговор
    използва "Калибр" с 2400км далекобойност още от началото на войната и то срещу столицата Киев. Сега го е страх, че аналозите на калибъра "Томахоук" ще бият по Москва. Това, че украинците не могат сами да ги правят какво значение има. Ти как караш кола, имаш телефон, компютър, телевизор - нима ги произвеждат у нас? Апачите навремето от къде са имали коне и пушки? Конете са от испанците, а пушките трофейни или купени, но не и произведени от тях.

    Коментиран от #71

  • 69 Заба'вно е да гледаш как п'ич-КИ'Н

    8 15 Отговор
    Скимти жално и Безпомощно , ще му се да унищожава села и градове, да избивастотици хиляди цивилни но никой да не обстрелва москал , мумията и П едерацията защото цял СВЯТ вижда Колко е безпомощен дъртият пее ...РАС и Смешната могучая
    Хахахаха

    Коментиран от #103

  • 70 Ха-ха-ха

    16 5 Отговор

    До коментар #62 от "Блогър от Москва":

    Натовци влязоха в Курск и няма да излезат. А за отговорните хора в Москва, молете се Путин да си стои на власт, щото жална им майка на запада.
  • 71 Бла-бла

    3 4 Отговор

    До коментар #68 от "Путин":

    Ко рече, ко? Конете на апачите били испански?😂😂😂😂

    Коментиран от #77

  • 72 Да бе

    4 4 Отговор

    До коментар #19 от "Академик":

    защото статията е за блатата, а не за българия, паисан. уотабаутизмът отдавна е идентифициран и не работи.
  • 73 Вълчо от Мечка

    7 3 Отговор

    До коментар #63 от "Русия":

    Едва ли ако има ядрен удър, той ще е по бази в Румъния и Полша.
  • 74 Българин

    7 14 Отговор
    Значи фашисткия путлеристки режим може да изстрелва далекобойни ракети срещу Украйна, а Украйна не може.

    Коментиран от #79

  • 75 На никой в НАТО

    8 14 Отговор
    Не му дреме за азиатеца 😂😂😂
    Да се връща в Сибир и няма да има проблеми с НАТО. Ако останат - бой по ушанките 😂😂😂
  • 76 Ха-ха-ха

    12 7 Отговор

    До коментар #55 от "Изумен":

    Аз също гледах тези кадри от Курск и видях едни добре поддържани къщи, чисти и асфалтирани улици. Направо им зависят на руснаците като ги сравних с пътищата в България.

    Коментиран от #81

  • 77 По принцип

    12 1 Отговор

    До коментар #71 от "Бла-бла":

    в Америка е нямало коне както в Европа е нямало царевица и картофи. Испанците са докарали конете в Америка които после са подивели и индианците са ги наричали мустанги. Между нашествието на испанците и англичаните няма и 100 години.

    Коментиран от #80, #93, #115

  • 78 Агресията на САЩ

    20 7 Отговор
    ще докара трета световна на света! няма по вредна държава за света от САЩ!

    Коментиран от #97, #116

  • 79 Ха-ха-ха

    6 7 Отговор

    До коментар #74 от "Българин":

    Може, защото си ги произвежда, има си собствени спътници да определя целите си. Украйна няма. Така е в живота, имам пари карам БМВ, ти нямаш и си караш 100 годишно шеви.
  • 80 Бла-бла

    3 6 Отговор

    До коментар #77 от "По принцип":

    Значи преди испанците индианците са ходели пеша. Как ли са ловували бизони?
  • 81 Ами премести се там 😂

    5 10 Отговор

    До коментар #76 от "Ха-ха-ха":

    Путин няма ли пенсионен план за копейките, да те уреди и тебе с една къщичка в Сибир 😂😂😂
    За вярната служба, така да се каже 😂😂😂😂
    Направо хващай влака за Москва. Те сега и Гугъл спряха да ги обслужват. Ще си супер там 😂😂😂

    Коментиран от #85

  • 82 Минувач

    10 9 Отговор

    До коментар #5 от "Ердоган":

    Ами нека да има последствия за Иран и СК, но от Украйна, защото нейната територия е удряна.
    Путин казва - ако натовски ракети удрят Русия, значи НАТО обявява война на Русия.
    По тази логика - ирански и СК-йски ракети удрят Украйна, значи ако поиска Украйна е в правото си да обяви война на Иран и СК, нищо не я спира!
    Досега НИКОЙ не е удрял натовска територия с руски, СК-ски или ирански оръжия.
    Напомням и, че Украйна не е член на НАТО, няма и предварителен договор, тя има правата, колкото и да кажем Йемен спрямо НАТО. Всеки цент и патрон към нея са бонус за Украйна и подарък!
    Пропаганда и западна фалшива новина е, че Русия щяла да завзема цяла Европа, света и Галактиката. Това е и най-голямата западна фалшива новина и пропаганда, която дори Камала Харис изрече на дебата, но никой не я отрази.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Ха-ха-ха

    11 7 Отговор

    До коментар #81 от "Ами премести се там 😂":

    Аз си харесвам България, но идеята за Сибир не е лоша. Само си помисли, целия напън на запада да се бие с Русия е за да прилапа Сибир. Златна земя е това, и за в бъдеще със затоплянето на климата още по-ценна ще става.

    Коментиран от #95

  • 86 Копейкин

    5 7 Отговор
    Ама императоре, нещо взехме да се оплитаме... сега какво да пишем????
  • 87 Как живееш

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    С такава шизофрения, приятел?
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Руската

    8 13 Отговор
    Пасмина, години наред заплашва. Време е да бъде изравнена със земята кочината.
  • 90 хаха

    7 8 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    ми заминавай за Брикс
  • 91 И ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ...

    7 15 Отговор
    РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ СЪДБАТА СИ, ДА БЪДЕ УНИЗЕНА ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА, НАТИКАНА НА В МЕЧИ Г Ъ З. И ТОВА ЩЕ СТАНЕ 2026 ГОДИНА ПРОЛЕТТА.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Дякон Унуфрий Араллампиев

    3 1 Отговор

    До коментар #77 от "По принцип":

    Кортес е имал кавалерия от шестнадесет коня Ацтеките за пръв път в живота си виждали коне Четиристотин испанци са победили шестдесет хилядна армия на Монтесума Смятали са испанците за безсмъртни След свада индианците виждат как един испанец убива другаря си Това слага край на митовете
  • 94 Гост

    4 3 Отговор
    Западните агресори...този тлъст толстолоп нещо здсраво се е напушил...Давай разрешение.....
  • 95 Герги

    5 3 Отговор

    До коментар #85 от "Ха-ха-ха":

    Много шпионски филми гледаш...друг земя не взема,това е запазена марка на Крепостните...
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Фиката

    9 10 Отговор

    До коментар #78 от "Агресията на САЩ":

    Каква агресия на САЩ ? САЩ ли заплашват всеки ден ? САЩ ли нападнаха Украйна ?
    Няма такова нещо . Агресорът е Русия .

    Коментиран от #101

  • 98 КуКу

    8 5 Отговор
    Страх тресе кочината...
  • 99 Варненец

    8 7 Отговор
    Поредната кафява линия, плашат, но нищо не могат да направят ушанките.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 А кой бре

    11 8 Отговор

    До коментар #97 от "Фиката":

    Кой заплашва? Кой е до руската граница? Каква работа има САЩ там? Освен да направи война, да я поддържа и да съсипва Европа! Ти американец ли си? Ако САЩ си стоеше у дома, война нямаше да има! С агресията си в момента, с лъжите си с пропагандата с която са залели цяла Европа, с подстрекаването за санкции, пари, оръжия, САЩ ще намешат ии трета страна в Европа или ще докарат трета световна!

    Коментиран от #105, #106

  • 102 Гост

    3 6 Отговор
    Офф,едно и също през месец,хахахахахах,и копейките с надежди вият навред.Не разбраха,че пудинг не е стратег а едво руско го.....но.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Реалист

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Превенция трябва":

    Стиска ли им?!? Кучетата дето много джафкат, не хапят…
  • 105 Торбалан

    4 4 Отговор

    До коментар #101 от "А кой бре":

    Драги мой, всичко онова което върши националиста Путин, искаш да бъде навлечено като вина на САЩ. Не си убедителен с пропагандата си, че Русия като агресор анексира чужди територии, убива цивилни, и в същото време е жертва на САЩ. Нещо не се вързва!2576

    Коментиран от #110

  • 106 Фиката

    7 4 Отговор

    До коментар #101 от "А кой бре":

    Не разбирам за какво говориш ? Русия не си стои в границите ,а САЩ ги няма там. Путин какво каза за руските граници ,помниш ли ?
    Обаче такъв филм няма. САЩ както ги няма ,така могат и да дойдат . Пази Боже от американска авиация са казали хората и не случайно са го казали.

    Коментиран от #108

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Е как не разбираш

    6 7 Отговор

    До коментар #106 от "Фиката":

    Как ги няма САЩ? Кой фанансира преврати в Украйна? Кои кораби плаваха целогодишно и от украинско навлизаха в руско водно пространство и ги гонеха изтребители? Всичко е пред теб! Не се връзва с лъжите на САЩ, но всеки има избор дали да е на страната на истината или на лъжата!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Васил

    4 3 Отговор
    На никой н ему дреме за рашистките гарги!
  • 112 😆😆😆

    3 3 Отговор
    Братушките ги е шубе да не ги подкарат с ракети 🤣
  • 113 КуКу

    4 2 Отговор

    До коментар #16 от "Наблюдател":

    Копейките се правят на разсеяни...Нямат желание да ти коментират поста😁😁😁 САЩ не се хвалят с безАналогови оръжия със страшни имена...
  • 114 Кое беше

    2 4 Отговор
    неправилното в 110? Имаше истина ли? Пу ни мъ е срам, в медия за тролове, лъжи и простотия на САЩ, да пиша истина!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Менталист

    3 0 Отговор
    Ще им пръднете на фура, opku!!!
  • 118 ЯХБЗ

    2 2 Отговор
    Това вече го чуваме за пети път, мръсни руснаци - вървете на х.й!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Учуден....!

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Смешко......колко копейти дават месечно.....