Тема: Украйна

15 Септември, 2024 16:46 9 488 208

Лондон: Владимир Путин няма да ни уплаши!

  • русия-
  • украйна-
  • нато-
  • ракети-
  • владимир путин-
  • дейвид лами

Не можем да бъдем отклонени от курса от един империалистически фашист, който иска да нахлува в страни безразборно, каза още ръководителят на британската дипломация

Лондон: Владимир Путин няма да ни уплаши! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Западът няма да се уплаши от предупреждението на руския президент Владимир Путин, че ще започне война с НАТО, ако Украйна получи разрешение да използва оръжията, предоставени ѝ от западните ѝ съюзници, за удари по територията на Русия, заяви британският външен министър Дейвид Лами, цитиран от Пи Ей медия и ДПА, пише БТА.

Лами посочи, че Лондон продължава консултациите с Вашингтон и другите западни съюзници по въпроса дали да се даде зелена светлина на Киев да използва доставените от Великобритания ракети "Сторм шадоу" за атаки срещу руски военни летища и други обекти, от които се предприемат нападения срещу Украйна.

Още новини от Украйна

През последните няколко седмици в Киев и Вашингтон имаше интензивни преговори между Великобритания и САЩ по тази тема, но все още не е взето решение.

Украинският президент Володимир Зеленски многократно настоя западните лидери да позволят на армията му да използва оръжията, доставени от съюзническите сили, за удари по руска територия.

Руският държавен глава предупреди, че подобен ход "ще означава, че страните от НАТО, САЩ и ЕС са във война с Русия".

Според Лами обаче има малка вероятност от подобен сблъсък. "Путин каза: не изпращайте танкове. Изпратихме им. Путин каза: не изпращайте никакви ракети. Изпратихме им. На всеки няколко месеца Путин заплашва, че ще използва ядрени оръжия", обясни Лами пред телевизия "Скай нюз". Британският външен министър подчерта, че сега русият президент трябва "да сложи край на агресията си и да напусне Украйна".

Лами допълни, че Путин "много блъфира". "Не можем да бъдем отклонени от курса от един империалистически фашист", който "иска да нахлува в страни безразборно", каза още ръководителят на британската дипломация.

Освен това той съобщи в ефира на Би Би Си, че разговорите между премиера Киър Стармър, президента на САЩ Джо Байдън и Зеленски ще продължат по-късно този месец в централата на ООН в Ню Йорк.

Зеленски днес отново отправи призив за помощ в социалната мрежа "Екс". "Тази седмица руснаците изстреляха около 30 ракети от различен тип, повече от 800 управляеми въздушни бомби и близо 300 ударни дрона срещу Украйна", гласи публикацията на украинския президент.

"Украйна се нуждае от силна подкрепа от нашите партньори, за да защити живота си от руския терор - въздушна отбрана, способности за далечен обсег, подкрепа за нашите воини. Всичко, което ще помогне да принудим Русия да прекрати тази война… Благодаря на всички по света, които разбират това, и на нашите партньори, които ни помагат и подкрепят", допълни Зеленски.

По последни данни на британското военно разузнаване Русия продължава да води "настъпателни операции с бързи темпове в множество райони по фронтовата линия". Същевременно въздушнодесантни и морски пехотни части са започнали контраофанзива срещу украинските сили в руската Курска област. Британската разузнавателна служба смята, че е "много вероятно" руската армия да си е върнала контрола върху няколко села.

Освен това според актуализираната информация на Министерството на отбраната на Великобритания войските на Путин "постепенно" напредват в района около Угледар, както и югоизточно от важния логистичен център Покровск.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 90 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    88 152 Отговор
    Путин се превърна в едно плашило!

    Коментиран от #40, #64

  • 2 0001

    47 95 Отговор
    Почвайте с тъпните си, че копейките ще ни изпреварят!!!!

    Коментиран от #181

  • 3 Пкипчшщ

    159 50 Отговор
    Нито пък вие ще уплашите него.

    Коментиран от #10

  • 4 Хохо Бохо

    180 53 Отговор
    Достатъчно е да Русия да достави противокорабни ракети на Хутите и доброволци, които да ги насочват по френски и малобритански кораби в Червено море. Най ги боли кога ги удариш по финансите рожбите на бракове между роднини

    Коментиран от #14, #102

  • 5 Ми6

    127 51 Отговор
    Големия взрив ще е в Киев
  • 6 Госあ

    35 54 Отговор
    оставете ги, да се избият руските и англосаксонски ционисти. Англосаксите ще искат да лапат от укарайна, руснаците също. А укрите сами се предложиха. Както казва Лао Дзъ, не се опитвайте да промените нищо.

    Коментиран от #9

  • 7 Факт

    70 18 Отговор
    Поредната интрига!
  • 8 Хахаха хахаха

    167 35 Отговор
    Империалистичеките британски фашисти бомбардираха Сърбия 1999 Либия 2011 нападнаха Ирак и Афганистан заедно с колонията си ФАЩ

    Коментиран от #12

  • 9 3315

    12 12 Отговор

    До коментар #6 от "Госあ":

    Давай Арсооо!!!
  • 10 Хахахаха

    45 72 Отговор

    До коментар #3 от "Пкипчшщ":

    Така ли? Затуй ли реве вече цяла седмица, да не дават право на Украйна да ползва ракети на руска територия?

    Коментиран от #20, #96

  • 11 сез острова всички ще замълчат

    130 27 Отговор
    "Не можем да бъдем отклонени от курса от един империалистически фашист", който "иска да нахлува в страни безразборно", каза още ръководителят на британската дипломация.

    Кои го казват !?Тия който разрушиха повечето страни в Близкия изток и донесоха "демокрация" Тоя пог...а нация е най голямато като за света така и за нас но да не се връщам в историята
  • 12 Мр@.$ни..и

    114 23 Отговор

    До коментар #8 от "Хахаха хахаха":

    Ноември, 2020 10:00
    Чърчил преди 77 г.: София трябва да бъде срината, в руините да се засадят картофи
    уинстън
    Нужно е да се удари единствено столицата на България, за да капитулира цялата държава, казва британският министър-председател.

    Коментиран от #22

  • 13 хммм

    111 20 Отговор
    Какви сте вие, смешкииии? наведохте се на египтянина, а сега Путин не ви плашил. Смешни наглосакси!
  • 14 Хахахаха

    38 67 Отговор

    До коментар #4 от "Хохо Бохо":

    А кой мислиш даде ракетите и започна войната на Хамас с Израел? Дали не беше рашата а? Да отвори втори фронт на американците?

    Коментиран от #63, #113

  • 15 1914

    89 18 Отговор
    Искат 3 световна война..!!! Това е краят....
  • 16 Морети

    104 27 Отговор
    И тези ракети няма да променят нищо. То не беше Джавелини, дронове, танкове, самолети, Пейтриъти, Абрамси, Леопарди... Всичко утече в канала. Уф забравих, че имаше и Ф-16... Мале, Мале.

    Коментиран от #29, #54

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Госあ

    77 17 Отговор
    Точно сега е момента ЕС фино да подхлъзне англосаксите и след това да зпочнем да си гледаме стандарта ! Вътрешните проблеми, дето се вика.
  • 19 Борис Джонсън

    37 67 Отговор
    Руски офицери, планиращи атаките срещу украинското население са взривени в сградата на учебния им център в Курска област в отговор на атаката срещу Полтава. Голямата и масивна сграда буквално стана на пух и прах. Видеото може да се види на телеграм канала на "Хорн Груп".
  • 20 🤣😂🤣😂

    57 22 Отговор

    До коментар #10 от "Хахахаха":

    Затуй онея джендърля клекнаха. От страх. Кой ще ги управлява бе, бавните укри ли? Ти с главния ли си?

    Коментиран от #27

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Хахахаха

    36 55 Отговор

    До коментар #12 от "Мр@.$ни..и":

    Вчера ви писаха за бомбардировките на Сталин в България, копейкииии!

    Коментиран от #35, #194

  • 23 Червен кхмер

    36 38 Отговор
    Путя и украинските гарнизон не можа да уплаши.

    Коментиран от #25

  • 24 Дякон Унуфрий Араллампиев

    63 17 Отговор
    Никой не говори за апокалиптичната картина в централна Европа Нито дума за огромните наводнения Има жертви и разрушения Огромни щети Картонът е жълт Следващият ще е червен

    Коментиран от #44

  • 25 Червен кхмер

    9 8 Отговор

    До коментар #23 от "Червен кхмер":

    Гарги
  • 26 ТаУмВзе

    28 14 Отговор
    И тука ме Изтриха по темата за Британистан де! ХАХАХАХАХ
  • 27 Хахахаха

    29 52 Отговор

    До коментар #20 от "🤣😂🤣😂":

    Копейкааааа, незнам как ти е дошла идеята, че руската армия е силна, а украинската слаба? При положение, че всичката армия там беше под една система? А сега украинската се справя и с натовско и със съветско оръжие! Та, как незнам си мислите, че руската е мощна, а украинската слаба? Това митовете на Кокошенко ли са?

    Коментиран от #28, #30, #208

  • 28 Хихихихи

    43 15 Отговор

    До коментар #27 от "Хахахаха":

    Неееее, на баба ти Урсула
  • 29 Госあ

    27 42 Отговор

    До коментар #16 от "Морети":

    ВСВ САЩ, Англия и Канада дават на Русия 18 700 броя самолети. Колко са дали на Украйна ? И защо си мислиш,че западния военнопромишлен комплекс не може да заработи на високи обороти отново ?

    Коментиран от #163, #187, #197

  • 30 🤣😂🤣😂

    23 12 Отговор

    До коментар #27 от "Хахахаха":

    Бегай си прави гъзлинг у махалата.

    Коментиран от #33

  • 31 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    53 18 Отговор
    " ...един империалистически фашист, който иска да нахлува в страни безразборно.." 🤔🤔
    Това казано от англосаксонски уста е като реч пред огледалото ❗
  • 32 МДАА...

    36 16 Отговор
    ... ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯ ДУХ. ПРЕГОВАРЯЙТЕ СИ! СРЕЩАЙТЕ СИ СЕ! ... НО! ... ПОВТОРЯЙТЕ КАК УРОК! ...ВБЕЙТЕ В МОЗГ СВОЕЙ -- НЕ ВОЮЙТЕ С РУСКИМИ!
  • 33 Хахахаха

    23 37 Отговор

    До коментар #30 от "🤣😂🤣😂":

    Аз само гледам фактите, копейка! От покрайнините на Киев, руската армия вече е наритана и воюва на руска територия! Други факти няма!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Българка

    42 13 Отговор

    До коментар #22 от "Хахахаха":

    Писаниците на факти ги видяхме.Обърнати на 180⁰. Ясни сте, ни историци к0хи.Нищо общо с действителността.

    Коментиран от #42

  • 36 реру

    26 9 Отговор
    "... подобен ход "ще означава, че страните от НАТО, САЩ и ЕС са във война с Русия"..."


    В момент, когато тя извършва... декомунизация...

  • 37 БАНко

    47 21 Отговор
    НАТООВЦЕ , ЗАПОЧНЕТЕ ДА СТРЕЛЯТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ КРАЯ НА ТЪРПЕНИЕТО НА ПУТИН !!! ПУТИН , ЗАЩО ГИ БАВИШ ????

    Коментиран от #48

  • 38 Уса

    67 10 Отговор
    Лудите не осъзнават и нищо не ги плаши,но страдат нормалните,които живеят с лудите.Британия е един от най-големите врагове на България и на целия свят и е редно да си получи заслуженото

    Коментиран от #62, #122

  • 39 Хайо

    32 14 Отговор
    Да Путин да си играе още с тези наглеци .Тези са толкова страхливи ,но само когато ги удариш здраво .
  • 40 пепи а зелката в една просикиня

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо":

    и то каква
  • 41 Няма да ви уплаши

    39 15 Отговор
    Просто ще ви заличи
  • 42 Хахахаха

    19 33 Отговор

    До коментар #35 от "Българка":

    Аха. Значи, когато фактите не ни харесват, значи са обърнати на 180 градуса! Или пък са пропаганда, или пък всичко, но не и истина! Вие все едно КГБ ви е обучавало! Истината е само в кокошенко.

    Коментиран от #61

  • 43 Хайо

    33 21 Отговор
    Русия лесно може да се справи с тези крачетала .За началото ,режене на подводните кабели.
  • 44 В ЕС, В САЩ...

    27 16 Отговор

    До коментар #24 от "Дякон Унуфрий Араллампиев":

    САМ БОГ ЩЕ ГИ НАКАЖЕ.. ЖИРИНОВСКИ ПРЕДРЕЧЕ -
    2024 НЯМА ИЗБОРИ В САЩ... НЯМА САЩНАТО!!!
  • 45 лекуващ лекар

    47 13 Отговор
    Марианската падина е най-дълбоката известна дупка на земята. Е, след британската изцепка, вече няма да е така. На мястото на острова ще има още по-голяма дупка !!! След което до Лондон ще се ходи на разходка с подводница, а не със самолет !!!
  • 46 Кравари обявете им война, а стига сте

    35 9 Отговор
    Използвали за маши други да умират за вашите интереси!

    Коментиран от #55

  • 47 Дада

    14 31 Отговор

    До коментар #17 от "ДоЦент":

    Не знам какъв доцент си, най-вероятно обикновен лаладжия, но ако познаваше малко историята, щеше да знаеш, че Сталин не е считал войната за победа. Целта му е била да завладее цяла Европа. Така че реваншът е отстрана на Путин- наследникът на Сталин, а не на някакви въображаеми фашисти. Няма да му се получи!

    Коментиран от #57

  • 48 Хахахаха

    16 37 Отговор

    До коментар #37 от "БАНко":

    Зеленски, защо я бавиш тая руска ко чи на? Удриии по маскалия, вече сте на една ракета разстояние.

    Коментиран от #80

  • 49 Дякон Унуфрий Араллампиев

    38 10 Отговор
    Наводненията в Северна Корея и Китай бяха предизвикани от американски климатични оръжия Отговорът не закъсня Време е да се разбере че Русия не може да бъде победена и да се спре с тази лудост
  • 50 История

    14 36 Отговор
    ....Путлер плаши гаргите...Китай чака с усмивка на лицето и с нож в ръката зад гърба си за да го забие на Русия....

    Коментиран от #69

  • 51 Янко Виа

    44 8 Отговор
    Вовата каза въпреки екзотичните си имена всички образци на западната бронетехника горят еднакво бързо и еднакво добре.
  • 52 ха ха

    44 6 Отговор
    колективния запад се оказва колектив от бандити които ограбват собствените си народи , но заграбват и чужди територии с инсталирани правителства с лъжи и измами , демокрация ама друг път
  • 53 История

    10 32 Отговор
    ....Путлер плаши гаргите...Китай чака с усмивка на лицето и с нож в ръката зад гърба си за да го забие на Русия....
  • 54 Курети

    14 33 Отговор

    До коментар #16 от "Морети":

    Имаше 3 дня в Киев и седмица в Лисабон! Имаше за ..7 часа ще задържим Зеленски и 16 бандери от правителството,..имаше климатици, перални и тоалетни чинии на гърба,.. имаше... Харков, Чернигов, Херсон, Одеса - москалски НАВСЕГДА!
    А сега има само....2 републики ОСВОБОДЕНИ за 5 ДНИ! Взривове в москаль и целата П едерация. И то от държава без оръжие, пари, Авиация и Флот?!?

    Коментиран от #70, #170

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Kaлпазанин

    42 9 Отговор
    Да напомним на Лондон кой нахлу и защо в Ирак Либия Сирия ,за още по далечното минало да не говорим ,и като не се плашите защо не влизате в директна война а използвате евреин да избива укри
  • 57 Кюмюра от Драгалевци

    25 10 Отговор

    До коментар #47 от "Дада":

    Това в обучението на Отворено общество ли ви го преподават?

    Коментиран от #106

  • 58 Тома

    30 6 Отговор
    Ма той нали според вас беше болен от рак и умря
  • 59 Путин -Унищожителят на Русия и РФ

    16 44 Отговор
    Путин преди нахлуването и агресията си в Украйна, многократно бе предупреждаван от САЩ, Великобритания, Франция, Германия и други известни световни лидери и политици, да не напада и да започва война с Украйна, защото ще има най тежки последствия за Русия, но въпреки това ненормалния Путин извърши вероломно нападение над суверенна Украйна, като до последния момент отричаше пред Света и най подло лъжеше, че се подготвя да напада Украйна и погази международното право и от позиция на силата започна пълномащабна, агресивна и варварска война с ракетни обстрели, бомбардировки и разрушения на цивилната инфраструктура и с избиване на украинското население и прогонването на милиони бежанци, като си мислеше че Запада са "меки китки" и от страх няма да му се противопоставят на агресията...!!!

    Психопата Пусин вече разбира че ще загуби тази война И затова заплашва цивилизования Свят с всички възможни средства на дезинформация...! Но за да не признае унизителното си поражение и за да не отстъпи Путин ще е готов да използва ядрени оръжия и да подпали Света и той ще е главния виновник който ще запали фитила на 3-та СВ с което пък ще сложи и окончателен край на съществуването в сегашния вид на Русия и РФ..!!!

    Коментиран от #75

  • 60 ТОЙ НЕ ВИ ПЛАШИ

    37 6 Отговор
    А ВИ КАЗВА КАКВО ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧИ ЗАРАДИ ВАШАТА ГЛУПОСТ И САМОНАДЕЯНИСТ. В СЕВЕРНО МОРЕ НЕПРЕСТАННО ДЕЖУРЯТ РУСКИ ЯДРЕНИ ПОДВОДНИЦИ И ЧАКАТ КОМАНДА ЗА АТАКА СРЕЩУ ЛОНДОН.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 САМО ДЕТО

    48 7 Отговор

    До коментар #38 от "Уса":

    ВЕЧЕ НЕ Е ВЕЛИКА... А ПРОСТО ЕДНА ОБИКНОВЕНА ОСТРОВНА ДЪРЖАВА ... ПРОСТО АНГЛИЯ!!! ЦВЕТА Е МУРГАВ, ЧЕРЕН... БЕЛИ НЯМА...

    Коментиран от #82, #115

  • 63 Вярващите

    15 3 Отговор

    До коментар #14 от "Хахахаха":

    в тази теория са меко казано, умствено увредени. Има лекари, които, евентуално да излекуват болестта ти, но не разчитай много, диагнозата е много тежка, късмет.

    Коментиран от #67

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Генерал Сандърс

    11 26 Отговор
    Генералите от ми6 и британската кралска армия наблюдават обстановката,и като се наложи чупят крадливи руски ръчички
  • 66 Уса

    40 7 Отговор
    Борбата е между милиардерите за едни 12 трилиона долара,които се намират в недрата на Украйна.Милиардерите са злото за човешката цивилизация без значение от тяхната националност.Запада първи са пристигнали,но за тяхно съжаление били прекалено близко до руските граници и взели решение да подпукат Русия.Така с един куршум два заека,ще вземат на Украйна богатствата и на сломената Русия ресурсите.Това го разказва не Путин а Кенеди младши.Сащ са главните виновници за тая война,както за много други в миналото
  • 67 От явно си много вещ в областта,

    3 3 Отговор

    До коментар #63 от "Вярващите":

    понеже се позоваваш на собствен опит.Не знам какво да ти кажа, освен успех в лечението...
  • 68 Zахарова

    8 19 Отговор
    Ама,кой се плаши от този клоун?
    Да сме благодарни на запада, че ни търпи,инак тука да е гражданска война. Споко ,разпадаме се контролирано
  • 69 да де

    18 4 Отговор

    До коментар #50 от "История":

    и защо ще го направи ? заради шарените хартийки или защото сащ им предлагат тайван ? с тая разлика че тайван не е американски
  • 70 ОНЗИ

    4 4 Отговор

    До коментар #54 от "Курети":

    А пушиш ли пурети,отлежали от 1990 г .?

    Коментиран от #79

  • 71 АБЕ МАНИ...

    9 24 Отговор
    Почна ТРЕТАТА Петилетка а ПИН дос могучая още щурмува ПОКРОВСК на 25 км от Донецк!
    Путин-ка верно е Безаналогов...пе ДО- Фил
    Хихихихихи

    Коментиран от #77

  • 72 Сиромах

    28 7 Отговор
    Ами, той няма да Ви плаши!Само ще Ви унищожи, светът най-после ще миряса!Вие сте виновниците за всички войни по света!
  • 73 юдеи

    26 5 Отговор
    Очевидно е желанието за 3та световна война
  • 74 Естествено, че

    31 5 Отговор
    няма да се уплашите, просто няма да има време за това.
  • 75 Zахарова

    8 21 Отговор

    До коментар #59 от "Путин -Унищожителят на Русия и РФ":

    Загубата е неизбежна. Всички чакаме шефът да се гътне. Дано китайците вече са доволни от придобитото от нас
  • 76 НЕМА ДА ВИ УПЛАШИ

    24 5 Отговор
    ЩЕ ВИ НАПРАВИ .....АМФИБИИ.....
  • 77 Смех в блатото

    23 8 Отговор

    До коментар #71 от "АБЕ МАНИ...":

    Иди го кажи на 1200000 хоххлят гледащи как расте тревата откъм корените.
  • 78 Хахахаха

    6 26 Отговор
    За последния ден са взети още 10 села в Курска област от ВСУ! Путлера няма ли армия?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 СССтРАААХ МЕ Е...

    19 6 Отговор

    До коментар #48 от "Хахахаха":

    НЕ ОСТАНАХА УКРИ ... СЕГА ДЪРПАМ НЯКОЛКО ЛИНИИ И НА ФРОНТА! И САМ ВОЙНЪТ Е ВОЙН!!!🔥
  • 81 Факт

    9 19 Отговор
    Русия е колониален придатък на Велика Британия, краля беше инсталирал братовчед си Никълъс за руски император

    Коментиран от #121

  • 82 оня с коня

    10 27 Отговор

    До коментар #62 от "САМО ДЕТО":

    Нямаш идея колко бази има Англия по света/вкл. и в "руски" Кипър/,колко Икономиката й превъзхожда почти всички останали държави/Русия просто няма смисъл да я броим/,колко Лерата е стабилна и накарая да не забравяме че Англия е ЯДРЕНА ДЪРЖАВА.А ти ОТОРИЗИРАН ли си да определяш кой е Велик и кой- не?Междувременно Руски Разрешителни за тая дейност не се признават!

    Коментиран от #177

  • 83 Госあ

    5 17 Отговор
    напоследък ми се върти геостратегическата мечта за сблъсък между Русия и сащ. После Стария свят в лицето на Китай и Европа ще си върне и раздели териториите от новия ! САЩ и Русия. Вярно тайгите и прериите може да са малко радиоактивни, но ще угаснат ядрата след определено време... роботи ще работят там известно време...
  • 84 АУУУУУ

    9 23 Отговор
    КОПЕЙКИТЕ....ПОРЕДНАТА ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ ..... НЕ УПЛАШИ НИКОГО 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #95

  • 85 Верен дух

    26 7 Отговор
    Путин ще ви размаже бе, ЦИОНИСТКИ КУЧЕТА.
    .... Лошото е че ще раьмаже и нас.
  • 86 Операция Искандер М и Сие

    13 5 Отговор
    Курск върви по план, каза Зеленски. Планът е да се спасят повечето професионални войници на ВСУ. Там ги пазят руснаците, но за какво.... хаха
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Операция съгласие

    2 12 Отговор
    Британско-съветската окупация на Иран, проведена под съюзническото кодово наименование операция „Съгласие“, е съвместно реализирана англо-съветска геостратегическа инициатива,делят на две,южен иран за Лондон, северен за москалите
  • 90 СТРАТЕГ

    20 6 Отговор
    Най-добре е Германия и Русия да направят съюз срещу англо-американците и войната да се проведе във Франция и Атлантика.

    Коментиран от #98, #206

  • 91 Уронгтърн

    24 5 Отговор
    Сбогом Лондон явно сте решили да се самоунищожите това подценяване на руснаците ще ви излезе солено.
  • 92 Сандо

    20 3 Отговор
    Дали ще ги уплаши е спорен въпрос,но едно е безспорно - не може да им налее акъл в дебелите англосаксонски чутури!
  • 93 Васко делчев

    17 4 Отговор
    Като ви изчезне скапания остров, тогава пак говорете така... Ако можете. Сатанист.
  • 94 Наблюдател

    27 5 Отговор
    Четейки статията, прави ми впечатление, че първият дипломат на кралството не е особено дипломатичен. И не е твърде умен.
    Риториката в цитатите от него подхожда по-скоро на някой хамалин, а не на външен министър на една от водещите страни в света.
    Доставил той танкове, нищо не станало. Доставил ракети, пак нищо не станало. Както казва народа: "Веднъж стомна за вода, два пъти стомна за вода..."
    Та една пълноценна ядрена световна война няма да трае дълго. Само около час, след което на планетата ще останат най-вече хлебарките.
    А Зеленски, колкото пъти каже нещо, толкова пъти се убеждавам, че дрогата не прощава.
    И накрая, да проследим някой знакови изказвания на Путин:
    Едното е, че потенциала на НАТО е многократно по-голям от този на Русия (което за Русия обезсмисля воденето на КОНВЕНЦИОНАЛНА война с НАТО)
    Другото е, че свят без Русия е ненужен.
    Третото - че ако стане нещо, най-напред ще бъдат поразявани центровете на вземане на решения на колективния Запад.
    Говори човекът, говори, ама кой да слуша...

    Коментиран от #104

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 НЕ РЕВЕ!

    21 3 Отговор

    До коментар #10 от "Хахахаха":

    СТОИЧЕСКИ ПРЕДУПРЕЖДАВА! НИКОЙ НЯМА НУЖДА ОТ ЯДРЕНА. ВОЙНА ... ПОСЛЕДНА! ЖИВОТЪТ Е ЕДНАКВО МИЛ И НА БЕДНИ И НА ПРЕХРАНЕНИ...

    Коментиран от #101

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Госあ

    11 1 Отговор

    До коментар #90 от "СТРАТЕГ":

    тц...англосаксите винаги играят с руснаците. а спойката са жидовете в трите страни. Шаломов например. Най върховния трик на цялата човешка история ще бъде най накрая да се сбият за залъка
  • 99 Ролан

    11 2 Отговор
    Той ще ви "гърми",няма да ви плаши)))
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Ролан

    6 3 Отговор

    До коментар #96 от "НЕ РЕВЕ!":

    Богатите също плачат
  • 102 Путин

    4 7 Отговор

    До коментар #4 от "Хохо Бохо":

    Не мога ве, Сорос не дава. Много сме кафяви.
  • 103 борис

    16 4 Отговор
    Време е този остров да изчезне
  • 104 ТТТ

    6 13 Отговор

    До коментар #94 от "Наблюдател":

    Той путлер говори ли, бълнува ли. Ако говори - той ментално е на нивото на 12 годишен.
  • 105 АУУУУУ

    5 15 Отговор

    До коментар #95 от "Здрасти":

    ЯКО ГО БОЛИ ПУТИН.....ОТ НАЙ- ВИСОКО МЯСТО ГО ПРАТИХА ДА .....ПАСЕ ПАТКИ 😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣
  • 106 Бай Яни.

    7 14 Отговор

    До коментар #57 от "Кюмюра от Драгалевци":

    Като фнук на висш военен от царската армия ти пиша не напразно. Хитлер не случайно нарушава пакта за ненападение и напада СССР. Нестига че му разрешават да анексира част от Полша,Сталин е бил решен да анексира и Румъния но не му се получава . Гневен на решенията на Сталин за плановете му на балканите Хитлер го напада. 41-ва бонбандират Варна Стара Загора и София без да им е обявила воина България на СССР. След 45 светът видя как заграбиха за почти 50 години половин Европа. Това са руските мераци да заграбва и разширяват.
  • 107 Ще ще

    14 5 Отговор
    Вече веднъж сте яли руския, явно пак ще го ядете.
  • 108 Бибиян

    4 12 Отговор
    От такиви индивиди ка батю Путйо и Пембен Мразеф става явно каде през комонизама некои са земали дипломи од децките градини по вториа начин!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 АУУУУУ

    3 10 Отговор

    До коментар #110 от "ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ":

    МЕЧТИ.....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #119

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Дик диверсанта

    5 9 Отговор

    До коментар #14 от "Хахахаха":

    След като приключим с Хамас, ще започнем с тези, които ги подстрекаха - русия, това заяви израелското командване на 8 октомври миналата година.
  • 114 Вълчо от Мечка

    17 3 Отговор
    Британия е просто остров, който може да изчезне в рамките половин час. С него или без него все тая.

    Коментиран от #118

  • 115 Дик диверсанта

    10 2 Отговор

    До коментар #62 от "САМО ДЕТО":

    То и в България има много бг глупаци, да се чудиш този храбър и смел народ как допусна такива дебили да се нароят.
  • 116 граф Монте Кристо

    11 2 Отговор
    Как се окуражават ,особено като чуха,че в начален стадий ще го отнесат Полша,Румъния и България,ингилизите и янките само ще подават джепането,всъщност това е изцяло тяхна работа,укрите само предоставят територия.Изобщо проявяват неоправдана самонадеяност и бодро се окуражават заедно със зеленски как ще накарат Русия да иска примирие.
  • 117 СПРАВКА

    15 3 Отговор
    ВЪПРОСЪТ Е,ЧЕ ЩЕ ВИ ЛИКВИДИРА С 1 УДАР.ТОВА КАЗВА Г-Н ПУТИН !...ЧЛ.106,107,ОТ УСТАВА НА ООН ,ДАВА ПРАВО НА РУСИЯ ДА ЛИКВИДИРА,ПОВТОРНО ЗАРОДИЛИЯ СЕ ФАШИЗЪМ В УКРАЙНА( И СПОНСОРИТЕ НА ФАШИСТКОТО УКР.ПРЕВРАТНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ 2014 ) ..ЗА ТОВА РУСИЯ Е ДЛЪЖНА ДА ВКЛЮЧИ ВАКУУМНИЯ СИ АРСЕНАЛ,ЗА ДА ВИДЯТ ФАШИСТКИТЕ НЕОРИЕНТИРАНИ КИБИЦИ В НЕТА КАКВО ЗНАЧИ СИЛА...ОСВЕН ТОВАРУСИЯ Е С НАЙ-ГОЛЕМИЯ И НАЙ-МОДЕРЕН ЯДРЕН АРСЕНАЛ В СВЕТА.....ТОЧНО ЗА 9 МИНУТИ, САМО С 10 БР. ХИПЕРЗВУКОВИ ТЕЖКИ ,РАКЕТН.БЛОКА,ОТ МЕГАТОНЕН КЛАС Х 20 МГТ.- SS-29 Sarmaт 15А28-РС-28 И, САЩ ЩЕ БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ ! ТЕХНИЧЕСКО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НЯМА ! ЗА БРИТАНИЯ СА НУЖНИ 200 СЕКУНДИ И САМО 1 БОЙНА ГКАВА ОТ СЪЩИЯ МОДЕЛ.(ПО btv НОВИНИ ИЗЛЪЧИХА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ )
  • 118 Дик диверсанта

    3 11 Отговор

    До коментар #114 от "Вълчо от Мечка":

    За половин час обичайно изчезва мозъка от главите на част от българите и те се превръщат в рос дебили.
  • 119 ПОРКИ

    11 5 Отговор

    До коментар #111 от "АУУУУУ":

    ДА ТОВА СА МЕЧТИТЕ НА МНОГО ХОРА ОСТРОВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА
  • 120 дим дук ефенди

    9 1 Отговор
    Друг ще ви уплаши и то така,че ще се усе...рете.Чакайте това което бавно но сигурно ще ви яде от вътре прегъвайки се на две.Русия от далеко ще ви се смее,но никога ръка няма да ви посаде,а пръст с който ще ви натисне главата за последно за да потъне.
  • 121 Феликс Дж

    3 1 Отговор

    До коментар #81 от "Факт":

    Да ама 1917 година им се обърка играта, а 1937 пак не се върнаха в мача.
  • 122 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 8 Отговор

    До коментар #38 от "Уса":

    Сомнамбули европейски, вълкът не е виновен за това, че е кръвожаден звяр, както и РУСИЯ не е виновна, че Е ЗВЯР! Събудете се най-сетне и помогнете на Украйна в битката със "ЗВЯРА"!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Елементарно

    10 2 Отговор
    Рижите дългоносковци саксии с удоволствие ще приемат няколко цунамита в Лъндън ...повечето пакита и негра не могат да плуват и това ще бъде много освежаващо за социалната система на албионът. Просто го подканят ...
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Извод

    10 1 Отговор
    За много безстрашните има (по ред на тротиловия еквивалент): куршум, снаряд, Искандер, Фаб с крилца, Кинжал, Буревестник, Сармат. Англия е специален клиент, направо със Сармат ще я започнат.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Пурко

    8 2 Отговор
    Брикет,когато се уплашите, ще бъде вече късно!!!!!
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 сноу

    5 4 Отговор
    Ама голям смешник е тоя лами...сигурно са му съкратили името от глами..
  • 140 С чужди ръце

    5 2 Отговор
    е удобно да се воюва, любимо хоби на британците. Но не британските, а украинските майки плачат. Ненапразно "1984" е писана от британец. Роден в Британска Индия, видял от първо лице "прелестната колониалната политика" на Англия, представена като "ботуш върху размазано човешко лице". Концлагерите, картофен глад Ирландия.
  • 141 Дълго_Име

    7 3 Отговор
    Този външен министър на саксите май забравя една проста истина в дипломацията - един път блъф, втори път блъф, е ..., трети път не е блъф, а си е казана истина право в саксонските уши. Ако са запушени от пропаганда, време е министърчето-саксонче да ги почисти от натрупаната укропска кал. После да няма ... оле-ле, каква стана!
  • 142 хе хе

    3 9 Отговор
    Путин явно не си дава сметка, че удари ли страна от НАТО, в русийката наистина ще влезе НАТО. А то няма да има ограничение на далекобойните си оръжия.

    Коментиран от #151

  • 143 щурчо

    1 5 Отговор
    Ако не ви беше страх, отдавна да надувате гайди по Червения площад ..., ама нещо с парада не се получава ..

    Коментиран от #145

  • 144 Той няма да ви

    6 2 Отговор
    плаши . Просто ще нахрани рибите с вас. Смотаняци ниедни .
  • 145 нали

    3 5 Отговор

    До коментар #143 от "щурчо":

    То и руските бойци при нахлуването си в Украйна в мешките носели парадните си дрехи вместо консерви. Затова на 12тия ден от инвазията, русийката изведнъж изпита остра нужда от мобилизация на 300 000 каски. А от тогава мобилизацията не е прекратявана. Никой не знае колко калпаци за прекарани през фронта.

    Коментиран от #175

  • 146 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    4 8 Отговор
    Цял свят се възхищава на Президента Зеленски ! Той е новия символ на борбата за свобода и независимост от тиранията ❗
    Цял свят ненавижда масовия убиец пycлеp❗
    Думите на Президента Зеленски ще се помнят векове❗
    "Дори през непроницаемата тъмнина Украйна и цивилизованият свят ясно виждат тези терористични актове❗
    Умишлени и цинични ракетни по гражданска критична инфраструктура. Не по военни съоръжения❗
    Все още ли си мислите, че можете да ни уплашите, да ни пречупите, да ни накарате да отстъпим?
    Наистина ли нищо не разбрахте?
    Не разбрахте ли кои сме ние? За какво сме? За какво говорим?
    Четете по устните ми:
    Без газ или без вас? Без вас.
    Без вас или без светлината? Без вас.
    Без вода или без вас? Без вас.
    Без храна или без вас? Без вас.
    Студът, гладът, тъмнината и жаждата не са толкова страшни и смъртоносни за нас, колкото вашето „приятелство и братство“.
    Но историята ще постави всичко на мястото си.
    И ние ще сме с газ, осветление, вода и храна… и БЕЗ вас❗

    Коментиран от #166

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    6 5 Отговор
    А кармата на пycлеpoвич е да доведе руската империя на злото до нов разпад ❗ ❗
    И го прави. Списъкът му с "постижения" нараства с всеки изминал ден ❗ ❗
    пycлеp, освен всичко друго прекрасно, ще доведе до катастрофа и шпионската мрежа на Москва. Изгонените досега в Европа и Америка стотици руски шпиони със статут на дипломати са само върхът на айсберга. Тепърва ще бъдат разкривани още шпиони. Особено нелегали. Колкото повече недоволни има в Москва, колкото повече се оформя и разразява борба между клановете на властта, толкова повече засегнати и недоволни ще има. Ще текат като пробита лейка тайните им служби ❗ ❗
    Предателствата ще бъдат много. Умните руски служители с достъп до тайни ще гледат да получат убежище на Запад, като в замяна изтъргуват информацията, която знаят ❗ ❗
    Включително като предадат самоличността на агентурата на Кремъл в държавните по света, включително и у нас. А страната е в зона на нарастващ стратегически интерес❗❗
    Да го имате предвид това руски продажници, "четирихилядници" и вся остальная❗❗

    Коментиран от #169

  • 149 стоян георгиев

    4 9 Отговор
    Русия е фашистка страна.факт.

    Коментиран от #154, #155, #158

  • 150 ТаУмВзе

    3 5 Отговор
    Най важното е гнус 200 да не спира да върви с пълни камази и вагони към блатницата и онова страхливото с
    токчетата и имлантите да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред!
    А копейките да си стенат в тинята цял живот с пошлата си челяд, както най си обичат!

    Коментиран от #156

  • 151 Няма "да влезе"!

    3 2 Отговор

    До коментар #142 от "хе хе":

    Не разбрахте че войната с нато ще е с ядрената триада и гейм овер за натото . И дори и да остане някаква армия от натото, то какво "да влиза" в заразена Русия от техните атомни ракети? Няма логика.

    Коментиран от #153

  • 152 бай Иван

    5 2 Отговор
    Верно е! Няма да сте живи да се уплашите.
  • 153 разбрахме го

    3 8 Отговор

    До коментар #151 от "Няма "да влезе"!":

    Само дето руските ракети са с изтекъл срок на годност и от 2014та са без поддръжка. Така че я излети една от десет я не.

    Коментиран от #160

  • 154 чекисть..

    4 4 Отговор

    До коментар #149 от "стоян георгиев":

    Булгурисьтан е делиорманска страна-факт

    Коментиран от #178

  • 155 Фашисти са други

    11 5 Отговор

    До коментар #149 от "стоян георгиев":

    Тези, които не спазват никакви договори . Разшириха натото, направиха Майдан, насаскаха бандери на война,... пак сега "Русия била фашистка"!
    Я се научи да мислиш сам и после пиши!

    Коментиран от #162, #179

  • 156 чекисть..

    7 3 Отговор

    До коментар #150 от "ТаУмВзе":

    Най важното е че след польтаве..днес и в харкьовке засмърде на изгорела мешана алианска скара.

    Коментиран от #159

  • 157 Аква

    7 3 Отговор
    Няма да имате време да се уплашите, докато мигнете и ще бъдете анихилирани. Една колониална държава заслужава да се сгрее на руския огън - заради геноцида и зверствата в колониите, за неспособността ви да приемате други като равни и затова, че сте войнолюбци и избихте доста хора за удоволствие. Не се плашете, смъртта ще бъде бърза и безболезнена.
    Ако знаете, Северна Корея колко ще ви се зарадва....
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 а още по-важното е,

    2 3 Отговор

    До коментар #156 от "чекисть..":

    че до два месеца ще си само един неприятен спомен...

    Коментиран от #174

  • 160 Пак не знаеш

    8 2 Отговор

    До коментар #153 от "разбрахме го":

    До началото на войната Русия поднови и си модернизира ядрената триада. А сащ и западналите НЕ си поддаржаха тези оражия, понеже не мислеха, че може да има ядрена война. Такв че, западните ракети може да не излетят.

    Коментиран от #164

  • 161 така е

    3 7 Отговор
    Кръга около Путин няма никога да му позволи да използва ядрено оръжие. Трупали са пари за да си ги харчат, а не да живеят по бункерите до края на живота си.
  • 162 ПРИПОМНЯНЕ

    11 6 Отговор

    До коментар #155 от "Фашисти са други":

    1. Янукович дойде на власт 2010 г., защото в ПРЕДИЗБОРНАТА СИ ПРОГРАМА ОБЕЩА НА УКРАИНЦИТЕ ПРОЗАПАДЕН КУРС НА УПРАВЛЕНИЕ.
    2. Путин привика Янукович в Москва и след като даде обещание за 3 милиарда долара помощ на Украйна, притисна Янукович да се откаже от сближаването с Европа.
    3. Янукович обяви, че преговорите с ЕС се отлагат за в бъдеще.
    4. Волните и свободолюбиви Украинци разбраха, че са ИЗЛЪГАНИ И ПРОДАДЕНИ.
    5. Прогониха кремълския лакей с МАЙДАНА.
    6. Путин реши да даде урок на новата власт в Киев и организира отцепването на п-в Крим от Украйна, въпреки че с меморандума от Будапеща, Русия заедно с Англия и САЩ, е ГАРАНТ ЗА суверинитета и ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА УКРАЙНА.
    7. "Крым-наш" - при положение, че повече от 20 ГОДИНИ след като Украйна отново става независима, след разпадането на СССР, никой не поставяше въпроса за отделянето на Крим, а пък след това Путин се нахвърли и на останалата част от Украйна......
    8. Този гаров жулик Янукович се подигра с казаците и те го натириха. Пак добре, че не го съсякоха, според обичаят им. Сега квичи като наритано псе, като нашите „путинофили“ му пригласяте.

    Коментиран от #193

  • 163 Морети

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "Госあ":

    Аз какво казах? Да прочете някъде, че нямат оръжие? Казах, че палавите английски ракети няма да променят нищо, а кой какво дал на СССР през ВСВ първо, че се преекспонира и второ това за Украйна в момента няма никакво значение.
  • 164 да бе, вервам ти

    6 6 Отговор

    До коментар #160 от "Пак не знаеш":

    Обнови с кое? Със САРМАТ, който трябваше до края на 2017 да е на повсеместно въоръжение, а още няма успешен пробен полет на прототип.

    Коментиран от #168, #171

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 чекисть..

    5 3 Отговор

    До коментар #146 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗":

    Цял свят се смее на зеления..вова му взе с бели хартишки цяло море-азовско,барбар с пристанищата,а за десерт И най големио аец в е.с..запорожкио със шест блока,блумберг го оцени на 80 млрд $.
  • 167 Некой си

    7 3 Отговор
    Той Вовата отдавна подготвя нещата. За това обиколи азиатските държави, стари дружки на руснаците. В тая война ние ще изгорим като вестник.
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Вълчо от Мечка

    6 6 Отговор

    До коментар #148 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗":

    Пропусна да кажеш, че Русия ще се разпадне на 22 републики, и че Китай ще вземе Сибир :)
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 937383о

    4 3 Отговор

    До коментар #164 от "да бе, вервам ти":

    ИМА,И ТО НЯКОЛКО ПЪТИ. ТОВА Е МОДЕРНИЗИРАН ВАРИАНТ НА ТЕЖКАТА СС-18 "САТАНА" С 20 МГТ !!!! БЧ..ОСВЕДОМИ СЕ !
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 СПРАВКА

    10 3 Отговор
    ДО ТУК РУСИЯ УНИЩОЖИ АМЕРИКАНСКО ОРЪЖИЕ ЗА =300 МЛРД.$ И ИЗБИ = 1,7 МЛН.УКР.ВОЙНИЦИ.. В КУРСК= 13 000 !!!!!....ЧЛ.106,107,ОТ УСТАВА НА ООН ,ДАВА ПРАВО НА РУСИЯ ДА ЛИКВИДИРА,ПОВТОРНО ЗАРОДИЛИЯ СЕ ФАШИЗЪМ В УКРАЙНА( И СПОНСОРИТЕ НА ФАШИСТКОТО УКР.ПРЕВРАТНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ 2014 ) ..ЗА ТОВА РУСИЯ Е ДЛЪЖНА ДА ВКЛЮЧИ ВАКУУМНИЯ СИ АРСЕНАЛ,ЗА ДА ВИДЯТ ФАШИСТКИТЕ НЕОРИЕНТИРАНИ КИБИЦИ В НЕТА КАКВО ЗНАЧИ СИЛА...ОСВЕН ТОВАРУСИЯ Е С НАЙ-ГОЛЕМИЯ И НАЙ-МОДЕРЕН ЯДРЕН АРСЕНАЛ В СВЕТА.....ТОЧНО ЗА 9 МИНУТИ, САМО С 10 БР. ХИПЕРЗВУКОВИ ТЕЖКИ ,РАКЕТН.БЛОКА,ОТ МЕГАТОНЕН КЛАС Х 20 МГТ.- SS-29 Sarmaт 15А28-РС-28 И, САЩ ЩЕ БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ ! ТЕХНИЧЕСКО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НЯМА ! ЗА БРИТАНИЯ СА НУЖНИ 200 СЕКУНДИ И САМО 1 БОЙНА ГЛАВА ОТ СЪЩИЯ МОДЕЛ.(ПО btv НОВИНИ ИЗЛЪЧИХА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ )
  • 174 медведевь..

    2 2 Отговор

    До коментар #159 от "а още по-важното е,":

    А още по важното е че след одессьа-идва ред на делиорманската столица одессось и отодиш у юртата отново да връзваш конската опашка за тоягата.
  • 175 щурчо

    2 3 Отговор

    До коментар #145 от "нали":

    Е таман де, таман е време за надуване на гайди и за парад, щото братушките у бая зор е пред капут ...
    Та кога ще бъде датата на събитието ...
  • 176 !!!?

    12 5 Отговор
    Путлер е не само фашист, а варварин който няма аналог в световната История !
    Той нападна варварски една страна която сам нарече братска, но която не трябва да съществува дори !
    !!!?

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 стоян георгиев

    3 4 Отговор

    До коментар #154 от "чекисть..":

    Явно говориш от опит.като гледам и езика ти е делиормански...хахахах
  • 179 стоян георгиев

    7 4 Отговор

    До коментар #155 от "Фашисти са други":

    Фашист е путлер.управлява и действа като такъв.
  • 180 стоян георгиев

    3 5 Отговор

    До коментар #158 от "стоян георгиев":

    Я разкажи другарю какво е фашизъм.
  • 181 нпо агент

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "0001":

    щом агличаните го казват..значи Путин ги уплашил...
  • 182 Мизерен колониалист

    7 6 Отговор
    Един британски плъх, нарича руски президент "империалист и фашист" ... хахахахахаха
  • 183 СПРАВКА

    6 5 Отговор
    2 МИНУТИ И "НЕТ" БРИТАНИЯ !!! ДО ТУК РУСИЯ УНИЩОЖИ АМЕРИКАНСКО ОРЪЖИЕ ЗА =300 МЛРД.$ И ИЗБИ = 1,7 МЛН.УКР.ВОЙНИЦИ.. В КУРСК= 13 000 !!!!!....ЧЛ.106,107,ОТ УСТАВА НА ООН ,ДАВА ПРАВО НА РУСИЯ ДА ЛИКВИДИРА,ПОВТОРНО ЗАРОДИЛИЯ СЕ ФАШИЗЪМ В УКРАЙНА( И СПОНСОРИТЕ НА ФАШИСТКОТО УКР.ПРЕВРАТНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ 2014 ) ..ЗА ТОВА РУСИЯ Е ДЛЪЖНА ДА ВКЛЮЧИ ВАКУУМНИЯ СИ АРСЕНАЛ,ЗА ДА ВИДЯТ ФАШИСТКИТЕ НЕОРИЕНТИРАНИ КИБИЦИ В НЕТА КАКВО ЗНАЧИ СИЛА...ОСВЕН ТОВАРУСИЯ Е С НАЙ-ГОЛЕМИЯ И НАЙ-МОДЕРЕН ЯДРЕН АРСЕНАЛ В СВЕТА.....ТОЧНО ЗА 9 МИНУТИ, САМО С 10 БР. ХИПЕРЗВУКОВИ ТЕЖКИ ,РАКЕТН.БЛОКА,ОТ МЕГАТОНЕН КЛАС Х 20 МГТ.- SS-29 Sarmaт 15А28-РС-28 И, САЩ ЩЕ БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ ! ТЕХНИЧЕСКО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НЯМА ! ЗА БРИТАНИЯ СА НУЖНИ 200 СЕКУНДИ !!!!, И САМО 1 БОЙНА ГЛАВА ОТ СЪЩИЯ МОДЕЛ.(ПО btv НОВИНИ ИЗЛЪЧИХА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ )
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Дон Корлеоне

    6 4 Отговор
    Пасивния педофил Путин е вече!
  • 187 Бензъл

    2 4 Отговор

    До коментар #29 от "Госあ":

    Щото се иска суровини които Европата няма .Капиш
  • 188 Пиночет

    6 5 Отговор
    На никой не му пука за миризливия ботоксов смотаняк с токчетата!

    Коментиран от #191

  • 189 паси идиота

    3 5 Отговор
    "Не можем да бъдем отклонени от курса от един империалистически фашист, който иска да нахлува в страни безразборно, каза още ръководителят на британската дипломация" Тая високомерна, надменна , хитра , подла , коварна , престъпна Англосаксонска сган тези колонизатори които повече от 500 години грабят планетатa и разрушиха толкова много страни и убиха милиони винаги остават ненаказани. ? Тая колониална утайка изглежда има намерение първи да опита новите Руски ракети --- " Мечът на възмездиетo" и да са първите щастливци които завинаги ще отидат дъното на океана.
  • 190 жоро

    1 4 Отговор
    то като живееш на остров и няма къде да избягаш от Тополата, няма смисъл и да те е страх.
    Ти вече си ходещ мъртвец. Другото е въпрос на време.
  • 191 99999

    4 5 Отговор

    До коментар #188 от "Пиночет":

    ТОЧНО ОБРАТНОТО Е 0-ЛО НЕОРИЕНТИРАНА.. Г-Н ПУТИН Е НАЙ-УСПЕШНИЯ ПОЛИТИК НА СЪВРЕМИЕТО И С ОГРОМНА ПОДДРЪЖКА В СВЕТА И РУСИЯ ((85%) СПОРЕД МБОГОБРОЙНИ ПРОУЧВАНИЯ НА РАЗЛИЧНИ АГЕНЦИИ.ТОВА Е ВЕЛИКА И АБСОЛЮТНО НЕЗАВИСИМА ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ СТРАНА.

    Коментиран от #201

  • 192 Ван дер Любе

    3 6 Отговор
    Ядреното оръжие не е вариант, т.к. освен Русия има и други с такова оръжие и на градове като Москва, Ленинград (така го пиша заради Копейкин, т.к. той сигурно така му вика) само една им е достатъчно. Русия, ако иска да се спаси с някаква степен на признание, трябва да отстрани Путин и хората около него, да се изтегли от Украйна и тогава да има преговори как да възстановят това, което унищожиха.
  • 193 А защо не припомняш

    3 3 Отговор

    До коментар #162 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    Ролята на сащ и ес в т. н. Майдан?
    До 2014 г сащ са дали 8 милиарда долара за "демократизирането на Украина", по- скоро за промиване на мозаците им, в русофобия...
    И на Майдана САЩ определиха, кои ще дойдат на власт: Яйценюк да е премиер, Кличко кмет на Киев, Турчинов министа на отбраната ... Все хора купени от сащ - хазари . И Турчинов ведна обяви война на Източна Украйна, понеже те НЕ признаха такава власт, дошла чрез военен преврат . И армята на украйна започна гражданска война против етническите руснаци в Донбас Луганск . Мирните прговори властта в Киев НЕ ги изпални и така се стигна до тази война. Сащ и запада направиха всичко, за да я има. Ама сега, как ще излязат от нея? Атомна война?

    Коментиран от #195

  • 194 ганев

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Хахахаха":

    АЛООУ...ПАК СЕ ОБЪРКА САЩ И АНГЛЕТАТА БОМБАНДИРАХА ...БЪЛГАРИЯ
  • 195 Ван дер Любе

    3 3 Отговор

    До коментар #193 от "А защо не припомняш":

    Има една подробност. Не знам какво са дали САЩ и ЕС, но знам, че Русия ги беше стиснала за гушите и не им даваше да мръднат напред и така повече от 20 години. Украинците всъщност искаха да се отърват откорумпирания и затънал в богатство президент (сигурно си спомняш златния му дворец). Това вбеси руснаците, че република от СССР не искаше да играе по свирката на Русия. Имаше други (Грузия), но по-малки. Така че всякакви обяснения как САЩ са провокирали нещо е смешно и жалко. Русия си е агресор по принцип и така е и в този слуай. Същото безумие видяхме и в Югославия, където сърбите се разглеждаха като собственици на всички народи републики там.

    Коментиран от #196

  • 196 сноу

    1 0 Отговор

    До коментар #195 от "Ван дер Любе":

    Ей туй люби..направо да го залИбиш...Ама така ги е подредило през ред ,че и през два..и на всичкото отгоре точ в точ преписвало от буквара на курабията...Е..той не се слави с особенна близост с фактите ,но явно между страниците слага по нещо зелено..

    Коментиран от #199

  • 197 Голям праз

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Госあ":

    Разсмя ме , я виж производство на самолети по години на тези страни между 41-45 г. и после пак ги дай тия числа. Все пак са спаднали , по Дискавъри, разправяха за 50 000.
  • 198 Ццц

    0 0 Отговор
    Дрога, поспри малко с плановете за победа, че настойниците ти не могат да ти наваксат на белите. С такава скорост чупиш, че кой може да ти издържи? Тоя негодник все е "направил" всичко като хората и много победи щеше да има, но все нещо го спъва. Ту геймчейнджъра закъснял, ту не е подходящ или пък е малко, ту бавно пристига. Абсолютен некадърник, но точно това го пази жив. 🤣
  • 199 Ван дер Любе

    0 0 Отговор

    До коментар #196 от "сноу":

    Твоето писание е толкова точно :) Така е най-добре, не казваш нищо и всеки си мисли какво му идва наум. Но то и няма какво да се напише, т.к. всички предпоставки за войната, които Русия е измислила, за да оправдае излишната агресията.
  • 200 чебурашка

    0 0 Отговор
    мене ме оплаши със тези страш очи
  • 201 али

    0 0 Отговор

    До коментар #191 от "99999":

    какъв господин, този е дургар пу
  • 202 ДоЦент

    2 1 Отговор
    Фашистите са тръгнали на война срещу Русия, за да търсят реванш от втората световна война, която загубиха, но резултатът всички знаем какъв ще е - още по-трагичен за тях.
  • 203 9999999

    4 1 Отговор
    ЛОНДОН.....ЩЕ ВИ ИЗПАРЯТ ЗА 3 МИНУТИ....ПУТИН Е С НАЙ-МОДЕРНИЯ И ОГРОМЕН ЯДРЕН АРСЕНАЛ...ЯРС,АВАНГАРД.....ДО ТУК РУСИЯ УНИЩОЖИ АМЕРИКАНСКО ОРЪЖИЕ ЗА =300 МЛРД.$ И ИЗБИ = 1,7 МЛН.УКР.ВОЙНИЦИ.. В КУРСК= 13 000 !!!!!....ЧЛ.106,107,ОТ УСТАВА НА ООН ,ДАВА ПРАВО НА РУСИЯ ДА ЛИКВИДИРА,ПОВТОРНО ЗАРОДИЛИЯ СЕ ФАШИЗЪМ В УКРАЙНА( И СПОНСОРИТЕ НА ФАШИСТКОТО УКР.ПРЕВРАТНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ 2014 ) ..ЗА ТОВА РУСИЯ Е ДЛЪЖНА ДА ВКЛЮЧИ ВАКУУМНИЯ СИ АРСЕНАЛ,ЗА ДА ВИДЯТ ФАШИСТКИТЕ НЕОРИЕНТИРАНИ КИБИЦИ В НЕТА КАКВО ЗНАЧИ СИЛА...ОСВЕН ТОВАРУСИЯ Е С НАЙ-ГОЛЕМИЯ И НАЙ-МОДЕРЕН ЯДРЕН АРСЕНАЛ В СВЕТА.....ТОЧНО ЗА 9 МИНУТИ, САМО С 10 БР. ХИПЕРЗВУКОВИ ТЕЖКИ ,РАКЕТН.БЛОКА,ОТ МЕГАТОНЕН КЛАС Х 20 МГТ.- SS-29 Sarmaт 15А28-РС-28 И, САЩ ЩЕ БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ ! ТЕХНИЧЕСКО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НЯМА ! ЗА БРИТАНИЯ СА НУЖНИ 200 СЕКУНДИ И САМО 1 БОЙНА ГЛАВА ОТ СЪЩИЯ МОДЕЛ.(ПО btv НОВИНИ ИЗЛЪЧИХА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ )
  • 204 Тъп Глупънсбърк

    0 0 Отговор
    Защото западните служби нахлуват в чужи държави за да си правят разработките съвсем не безразборно, а по преварително добре поготвен план.
  • 205 Никой

    0 0 Отговор
    Д.Лами, е още по-голяма карикатура от Л.Тръс и тепърва кукловодите , ще го осъзнаят.
    Жалка работа, е британският парламинтаризъм, а "Чатъм хаус" се превърна в АОНСУ, на 80те.
  • 206 ганев

    0 0 Отговор

    До коментар #90 от "СТРАТЕГ":

    МНОГО...МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР
  • 207 Риналдо

    0 0 Отговор
    Путин няма да ви уплаши!
    Той ще ви унищожи...
  • 208 Риналдо

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Хахахаха":

    Да , мноого добре се справя ...
Новини по държави: