Тема: Украйна

23 Септември, 2024 06:16, обновена 23 Септември, 2024 07:37 1 337 22

13 цивилни са в тежко състояние след украинско нападение срещу Русия

  • губкин-
  • белгородска област-
  • дрон-
  • украйна

Украински дрон атакува град в Белгородска област

13 цивилни са в тежко състояние след украинско нападение срещу Русия - 1
Снимка: smartgubkin.ru

15 души са пострадали в резултат на обстрела на Белгородска област от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), съобщи в своя телеграм канал губернаторът на региона Вячеслав Гладков.

„В резултат на обстрел от Въоръжените сили на Украйна бяха ранени 13 цивилни, които са в изключително тежко състояние, в момента лекарите правят всичко, за да спасят живота им ще ги изпрати в Москва“, каза Гладков.

Още новини от Украйна

По-рано Гладков съобщи, че на 22 септември 12 души са били ранени в резултат на обстрел на село Черемошное, Белгородска област. Сред тях има цивилни и бойци от самоотбраната, които в неделя помогнаха за възстановяване на осветлението в къщите на граничните села. Ръководителят на Яснозоренското селище Дмитрий Панков също е ранен.

Град Губкин в руската Белгородска област е бил атакуван от безпилотен летателен апарат (БЛА), съобщи ръководителят на региона Вячеслав Гладков в канала си в Telegram.

„По предварителна информация няма пострадали в резултат на падането на БЛА, 10 автомобила и остъкляването на шест апартамента в три жилищни сгради са повредени“, пише той.

Гладков отбеляза, че информацията за последствията се изяснява. Спешна помощ работи на терен.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Швейк

    8 8 Отговор
    Ей, няма мира от тая Украйна, бе !
    Язък че е несъществуваща !

    Коментиран от #11

  • 2 така ще бъде

    9 13 Отговор
    щом сееш ветрове, ще жънеш бури ...
  • 3 К.О.Т.арАК 🐱

    10 6 Отговор
    абе просят си ,,Сармат,,/ да взриви стартовата площадка
  • 4 007

    8 16 Отговор
    Когато се защитаваш от масови убийци империалисти може да пострадат и цивилни, които всъщност са съучастници в агресията срещу украинския народ!!!🇧🇬🇺🇲🇬🇧🇯🇵🇰🇷🇪🇺🇺🇦🇧🇬

    Коментиран от #22

  • 5 404 нали

    7 10 Отговор
    Копейки ХИЛЕТЕ СЕ ХИХИХИХАХАХАХОХОХО!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Попа

    14 7 Отговор
    Е това са укропетеците, те избиват собствения си народ че няма да стрелят по цивилни и невинни , време в Путин да вземе по сериозни мерки !

    Коментиран от #10, #12

  • 8 факт

    13 9 Отговор
    Време е да махаме украинските знамена и да слагаме руските. Украйна вече не се отбранява, тя се превърна в агресор. При това руснаците пазиха максимално украинските цивилни, докато украинците целенасочено избиват цивилни граждане. Ще има ли санкции срещу Украйна?

    Коментиран от #17

  • 9 НЕ МОЕ МИ ПОЧНЕ ДЕНЯ

    8 5 Отговор
    Къде ми е статията за успехите на Зеленски???
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 прав си

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Швейк":

    Няма мира, ама не точно от Украйна, а от онези, които й дърпат конците.
  • 12 владиката

    4 9 Отговор

    До коментар #7 от "Попа":

    Путя взе сериозни мерки, ходи и целува КоРана на кадирката.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 дядото

    0 4 Отговор
    нещо много не е както трябва.путин дърдори- украйнския народ бил братски,ще го щадим и пр.какво прави този братски народ с руските хора и защо русия не взема резки отговори,и докога.май станаха смешни с червените си линии.
  • 15 харно

    5 1 Отговор
    но малко
  • 16 Васо

    2 3 Отговор
    Колкото повече, толкова повече. 13 паразита по- малко.
  • 17 Друг факт

    2 5 Отговор

    До коментар #8 от "факт":

    Като погледнеш какво направиха с Мариупол, и други градове, масови гробове като в Буча и на други места, садистично кактриране на пленени украински войници, масово отвличане на деца.......Това са престъпления против човечеството от дивата путлеровска монголоидна и козаьобна орда и главния рашист нацист Путлер издирван за престъпления от повече от половината свят.
    Но за ганьовския русороб всичко е "лъжа".
    Пази Боже сляп русо.об да прогледне.

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Артилерист

    3 1 Отговор
    Тероризъм срещу мирно население. Това им остана единствено на наследниците на Бандера, подкрепяни и ръководени от англосаксонските военнолюбци. Затова и Русия влезе с войски в края на краищата, за да прекрати убийството на хората от Донбас, които решително отказаха да се подчиняват на бандеровци и да станат новите нацисти на съвремието...
  • 20 факт

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Друг факт":

    Очевидно само ти не си разбрал, че Буча беше инсценировка и труповете след снимките станаха и се почерпиха. Очевидно не си разбрал и това, което можеш да видиш на множество клипове в ютюб - руснаците изградиха стотици жилищни блокове в Мариупол и ги дават на местното население обзаведени. Руснаците доказаха, че щетите в Мариупол са в резултат на украински ракети. Аз на очите си ли да вярвам или на марината пропаганда?
  • 21 Путин

    0 1 Отговор
    Още няма да правя ядрена война, ще чакам
  • 22 О17

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "007":

    Правиш внушения кремълско партенко! Чемодан и Вогзал!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания