Last news in Fakti

11 Май, 2020 06:45 1 387 4

Британците масово залагат на кръстословици по време на пандемията

  • великобритания-
  • кръстословица-
  • карантина-
  • пандемия

Рязък скок са получили и материалите за градинарство, а съдържанията за дома и обзавеждането са се радвали на 48-процентов прираст на изтеглянията от мрежата

Британците масово залагат на кръстословици по време на пандемията - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Британците са сваляли от интернет със 125 процента повече кръстословици по време на пандемията в сравнение с предишни периоди, установи проучване, публикувано във в. "Дейли мейл", съобщи БТА.

Изследването е било проведено от социологическата агенция YouGov. На второ място по свалено съдържание от мрежата били приказките за деца, които са се увеличили със сто процента. На трето и четвърто място са поставени материалите за култура и за наука с ръст съответно от 58 и 54 процента.

Подобно изследване на нагласите на потребителите било направено и в четири други страни, освен във Великобритания - в Швеция, Нидерландия, Германия и Италия.

Рязък скок са получили и материалите за градинарство, а съдържанията за дома и обзавеждането са се радвали на 48-процентов прираст на изтеглянията от мрежата.

Една трета от анкетираните във Великобритания доверили, че четенето в условия на пандемия помага за поддържане на психичното им здраве.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пунчо

    3 0 Отговор
    а пък ревът, че нема кой да им прибира реколтата! Велика Британия...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 не си интересен

    1 0 Отговор
    Боли ма ..я точно за тия . Аз като чуя англичанин и се сещам за историята на София 44-45 година !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.