Last news in Fakti

12 Май, 2020 13:37 1 575 2

Няма нови случаи на вътрешно заразяване с COVID-19 в Китай

  • китай-
  • ухан-
  • ковид-19-
  • коронавирус

27 души са изписани от болниците, а броят на пациентите в критично състояние се е увеличил с един и в момента те са 10 за цялата страна

Няма нови случаи на вътрешно заразяване с COVID-19 в Китай - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

За последните 24 часа в Китай не са регистрирани случаи на вътрешно заразяване с COVID-19, съобщиха от Държавната комисия по здравеопазване, предава Радио Китай.

В автономния район Вътрешна Монголия е имало един случай на внасяне на болестта, както и още един със съмнения в Шанхай – също при човек, пристигнал от чужбина.

През изминалото денонощие няма починали от коронавирусна инфекция, 27 души са изписани от болниците, а броят на пациентите в критично състояние се е увеличил с един и в момента те са 10 за цялата страна.

С последните данни, броят на пристигналите от чужбина хора, заразени с COVID-19 достигна 1691, от тях 1611 са излекувани, а 80 се намират все още в болници. Няма смъртни случаи сред заразените от чужбина.

Също в понеделник в страната са открити нови 15 безсимптомни случая, като други 760 души от тази категория, включително 38 пристигнали от чужбина, са под медицинско наблюдение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    1 0 Отговор
    ЕМИ НЕЩАТА ОТИВАТ КЪМ КРАЯ...ЕВРЕИНА КАЗА- 75 ДЕНА Е ЖИВОТЪТ НА ВИРУСЪТ...
  • 2 Behemoth

    0 1 Отговор
    Ми явно страшния вирус беше до тука....медийната истерия ни докара с десет години назад...чиститу....а и БАЦЕ пак яхна белия кон( жипа на горскуту)Хаххаххх