21 Декември, 2022 12:22 1 542 7

Дончо Барбалов: Назначена е проверка на болницата и на директора за разменените бебета, виновните ще бъдат наказани

  • дончо барбалов-
  • проверка-
  • болница-
  • директор-
  • разменени бебета

"Много важно за нас е да възстановим доверието, защото за системата на здравеопазването е изключително важно доверието в нея да бъде силно и хората да знаят, че няма да има каквито и да било проблеми и ще се работи професионално в лечебните заведение", допълни Барбалов

Дончо Барбалов: Назначена е проверка на болницата и на директора за разменените бебета, виновните ще бъдат наказани - 1
Снимка: БГНЕС

Кметът на София Йорданка Фандъкова назначи проверка в болница "Шейново", където по информация на пациенти са били разменени бебета.

Виновните ще бъдат наказани, увери заместник-кметът по здравеопазване Дончо Барбалов, цитиран от БНР

"За случая бяхме уведомени от медиите, веднага беше назначена проверка със заповед. Ще бъде проверена работата на болницата, на директора. За случая ще бъде сезиран и медицински одит към Министерството на здравеопазването, ако те не са сезирани досега.

Много важно за нас е да възстановим доверието, защото за системата на здравеопазването е изключително важно доверието в нея да бъде силно и хората да знаят, че няма да има каквито и да било проблеми и ще се работи професионално в лечебните заведение. Връщане на доверието, наказване на виновните и бърза и обективна проверка", посочи Барбалов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    9 1 Отговор
    Ако се окаже истина. Директора на тази болница явно не се справя, ако е повече от 6 месеца на поста, т.е. от дълго време директор. Трябва да бъде уволнен и да му се забрани да заема ръководни длъжности в следващите 5-10 години.

    Коментиран от #2

  • 2 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП":

    Вече новия директор да наказва виновните и шефа на отделението, в което е станала размяната.
  • 3 Въпрос?

    10 1 Отговор
    Кой всъщност е разменил бебетата?

    Коментиран от #5

  • 4 Велев

    4 0 Отговор
    Е корумпиран и щеше да умори жена ми защото не я беше изчистил. Все му е малко на тоя
  • 5 случаен

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Въпрос?":

    недосегаемия етнос,после щял да продаде бебето
  • 6 пенко

    2 0 Отговор
    ЗАЩО ---ТЪПО Е ---РЕКЛАМА Е --- ЕДИН ОПЕРАТИВЕН РАБОТНИК ОТ МВР -ЩЕ УСТАНОВИ --КАКВО Е СТАНАЛО ---И НЕ Е ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ- ХОЛИВУУД !?!?!?!?!? САМО РАБОТИЛ В РОДИЛНО -МОЖЕ ДА СЕ ИЗКАЗВА !!!!!!!!!!!!!!
  • 7 Вирус

    2 0 Отговор
    За пореден път човек се убеждава нашите дофтори са си търговци а лапнаха ли парички за ражданията що не се объркаха да го направят безплатно хаха