Last news in Fakti

5 Декември, 2023 11:25 1 503 7

Рокади: Шефът на "Пирогов" д-р Валентин Димитров е освободен от поста си. Начело застава д-р Константин Димов

  • директор-
  • пирогов-
  • валентин димитров-
  • константин димов

Причината за рокадата по върховете вероятно е одитният доклад, за който миналата седмица съобщи здравният министър проф. Христо Хинков. Данните от доклада показвали, че лечебното заведение е в лошо финансово състояние, както и че са установени нарушения

Рокади: Шефът на "Пирогов" д-р Валентин Димитров е освободен от поста си. Начело застава д-р Константин Димов  - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на "Пирогов" д-р Валентин Димитров е освободен от поста си, твърди "24 часа", позовавайки се на свои източници. Все още здравното министерство официално не е обявило смяната на ръководните кадри. Източници на изданието твърдят, че новият директор на най-голямата спешна болница в страната ще е д-р Константин Димов, който е лицево-челюстен хирург от УМБАЛ „Св. Анна" в София.
Причината за рокадата по върховете вероятно е одитният доклад, за който миналата седмица съобщи здравният министър проф. Христо Хинков. Данните от доклада показвали, че лечебното заведение е в лошо финансово състояние, както и че са установени нарушения.

С позиция, разпространена до медиите, спешната болница отрече това.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана Z

    6 6 Отговор
    ДПС и техният украински и-брик Тагаренко взеха главата на шефа на Пирогов .Всички знаят защо.Тий показа как приближените на Тагар ага искат да изхвърлят болни деца от реанимацията на болницата за да настанят своите.

    Коментиран от #4

  • 2 лекар

    2 3 Отговор
    А професор доктор Диян Енчев Малушев така горещо с нетърпение чакаше да оглави институт ПИРОГОВ , ама Асенчо , пардон професор доктор Асен Георгиев Балтов пак сговняса нещата !
  • 3 сребра

    4 1 Отговор
    Защо болница Пирогов стана треторазрядна болница обслужваща предимно малцинствата и социално слабите ? Защо Пирогов се превърна от болница в хоспис ? Защо Пирогов се напълни с некадърници ? Защо Пирогов стана филиал на врачанската болница ? Защо болница Пирогов не е болница , а умирачница Пирогов ?
  • 4 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана Z":

    ДПС,ви вкарват в ступор, за сичко са виновни, нали?
    Да те светна, че онова човече беше назначено от да България, а не от ДПС, провееи си инфото!

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.