Отидете към основна версия

14 121 14

Роман Василев: Нови мутри наследяват Митьо Очите! Службите знаят къде са Галеви

  • роман василев-
  • митьо очите-
  • братя галеви

Мутрите не са на изчезване! Като че ли се зародиха новоизлюпени мутри, които вече си показват рогата. Според мен в тази посока е недостатъчна превенцията от страна на МВР. това заяви в интервю за Блиц бившият зам.-градски прокурор на София Роман Василев.

Според него най-вероятно ще се появи наследник на Очите.

В една престъпна ниша винаги има човек, който иска да застане начело и да я оглави. И тук при откритата нелегална фабрика за цигари стои въпроса - какъв е мотивът на един богат човек да се занимава с такова предприятие? Това отговаря на въпроса, че там където го няма Митьо Очите, най-вероятно ще се появят хора с други прякори, заяви Василев.

Според него службите много добре знаят къде се намират Арабаджиеви и братя Галеви.

Знаете много добре, че един от извършителите на убийството пред дискотека "Соло" също се укриваше години наред, но бе задържан в ЮАР и след това доведен в България. Тук е много важно в какви отношения е България със страните извън Европейския съюз, в които се укриват определени лица, за да могат да бъдат върнати у нас. Арабаджиеви са богати хора. Ако те искат да защитят своето достойнство и правота би следвало да се приберат в България и да се изправят пред съда. Защото е най-лесно да се дават коментари извън страната, уточни Василев.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини