Отидете към основна версия

18 187 68

Бони се отдаде на секс по време на карантината (СНИМКА)

  • бони-
  • поп фолк-
  • чалга-
  • карантина-
  • коронавирус-
  • секс

Певицата издаде лични детайли относно престоя си вкъщи

Актуална публикация на Бони в социалните мрежи предизвика бурна реакция от страна на феновете ѝ. Певицата спазва стриктно наложената карантина, но изуми със заниманията си вкъщи.

Оказа се, че гласовитата певица се е отдала на креватна гимнастика, но не пожела да назове името на своя "инструктор". Изпълнителката на "Дявол и кръст" направи това шокиращо признание, след като видя колаж с нейна снимка и на ген. Мутафчийски.

На снимката е изписан част от текста на нейната песен "Време е": Мъжа ми, за да не излизам ключовете крие от мене", а генералът уж ѝ отговаря: "Правилно". Това е един от хилядите колажи с Мутафчийски, на които хората се забавляват онлайн.

Този колаж стигна до очите на певицата, която с типичното си чувство за хумор написа като отговор на колажа: " Разбира се! Защо са ми ключове? Вкъщи си имам всичко. Ходя си на ресторант в кухнята.Ходя си на спа в банята. Спалнята нощем ми е фитнес, и то - по- често от преди. (Благодаря ти, скъпи!) А онзи ден терасата ми беше плаж. Нищо не ми липсва. Освен срещите с вас! Но и това ще стане. А дотогава - виртуални целувки от мен!Бъдете отговорни".

Нейните фенове не подминаха частта с "фитнеса" и започнаха да умоляват за повече подробности, но певицата ги удостои само с чаровна усмивка и пълно мълчание.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 16 гласа.

Свързани новини