Отидете към основна версия

2 558 3

PlayeR5 е касетофон в чест на Renault 5

  • renault-
  • renault5-
  • касетофон

Аксесоарът е част от отбелязването на 50-тата годишнина на колата

През тази година легендарното Renault 5 празнува своята 50-та годишнина. Тя беше и продължава да бъде отбелязвана с различни събития, рекламни кампании и продукти, а сега към тях се присъединява и нов интересен аксесоар, създаден в партньорство с компанията We Are Rewind.

Интересният аксесоар, всъщност може и да не е познат на по-младата част от читателите ни, тъй като представлява модернизиран касетофон. Той е вдъхновен от емблематичния френски модел и концепта Renault 5 Prototype. Разполага с жълт метален корпус, черна ивица и карбонова апликация в предната част, където са изписани и имената на двата бранда. Там откриваме още и червен „прозорец“, символизиращ задните светлини на модела.

Интересната концепция разполага още с Bluetooth за свързване на безжични устройства, вграден микрофон и празна касета. Можем да открием жакове за слушалки, порт за зареждане и копче за увеличаване и намаляване на звука. Продуктът ще бъде произведен в лимитирана серия и ще се продава чрез TikTok и Instagram или магазинът на компанията в Париж.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 12 гласа.

Свързани новини