27 Юни, 2022 18:45 2 515 3

PlayeR5 е касетофон в чест на Renault 5

  • renault-
  • renault5-
  • касетофон

Аксесоарът е част от отбелязването на 50-тата годишнина на колата

PlayeR5 е касетофон в чест на Renault 5 - 1

През тази година легендарното Renault 5 празнува своята 50-та годишнина. Тя беше и продължава да бъде отбелязвана с различни събития, рекламни кампании и продукти, а сега към тях се присъединява и нов интересен аксесоар, създаден в партньорство с компанията We Are Rewind.

PlayeR5 е касетофон в чест на Renault 5

Интересният аксесоар, всъщност може и да не е познат на по-младата част от читателите ни, тъй като представлява модернизиран касетофон. Той е вдъхновен от емблематичния френски модел и концепта Renault 5 Prototype. Разполага с жълт метален корпус, черна ивица и карбонова апликация в предната част, където са изписани и имената на двата бранда. Там откриваме още и червен „прозорец“, символизиращ задните светлини на модела.

PlayeR5 е касетофон в чест на Renault 5

Интересната концепция разполага още с Bluetooth за свързване на безжични устройства, вграден микрофон и празна касета. Можем да открием жакове за слушалки, порт за зареждане и копче за увеличаване и намаляване на звука. Продуктът ще бъде произведен в лимитирана серия и ще се продава чрез TikTok и Instagram или магазинът на компанията в Париж.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рено Алпин

    6 0 Отговор
    Дайте линк от къде да си го поръчам ?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Е де

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рено Алпин":

    Пише си в статията къде. Ама е 189 евро
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.