Last news in Fakti

27 Август, 2020 10:30 7 301 10

Половината от новите автомобили у нас акостират във Варна

  • автомобилен салон-
  • варна-
  • 2020

За съжаление основни играчи, като Volkswagen, Toyota, Mercedes-Benz, Dacia, Renault, Nissan, Opel, Citroen и др. няма да бъдат представени на изложението

Половината от новите автомобили у нас акостират във Варна - 1

Остават броени часове до началото на най-голямо за годината автомобилно изложение – Palace Auto Varna 2020, което ще се проведе от 28 до 30 август в „Двореца на културата и спорта“

В морската ни столица ще бъдат представени новите тенденции и премиери на марките - Alfa Romeo, Great Wall, Jaguar, Kia, Mazda, Mini, Peugeot, Audi, BMW, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Skoda, Suzuki и Volvo. За съжаление основни играчи на нашия пазар, като Volkswagen, Toyota, Mercedes-Benz, Dacia, Renault, Nissan и Citroen няма да бъдат представени на изложението. Ето и някои от акцентите. 

Половината от новите автомобили у нас акостират във Варна

Посетителите ще видят премиерно новия  Fiat 500X Sport, който идва след версиите Urban и  Cross, фокусирайки се върху млади клиенти. Автомобилът има нов мотор FireFly Turbo 1,3 със 150 к.с. и 270 Нм. Окачването е с модифицирани настройки, шасито е снижено, има ново калибриране на кормилната система и 19-инчови джанти.

Половината от новите автомобили у нас акостират във Варна

Изцяло новият Land Rover Defender вече дойде и в България и за пръв път ще бъде представен на изложение. Новият модел представя 70 години на иновации и подобрения, отдавайки почит на историята на автомобила за здравина и солидност, и същевременно оставайки изцяло Defender, пригоден за новото време, в което живеем. 

Половината от новите автомобили у нас акостират във Варна

Другият бранд на компанията – Jaguar, ще представи изцяло електрическия I-Pace е първият по рода си премиум електрически SUV, който се задвижва от йон-литиева батерия е с капацитет от 90 кВтч и осигурява пробег до 480 км само с едно зареждане. 

Половината от новите автомобили у нас акостират във Варна

Китайският бранд Great Wall ще е представен със своята подмарка Haval, която е фокусирана върху разработването и производството на SUV автомобили. Във Варна ще бъдат изложени Haval H6, Haval F7x, Haval H2 (2017) и фейслифтът Haval H2, както и пикапа Great Wall Steed 6. 

Половината от новите автомобили у нас акостират във Варна

На щанда на BMW посетителите ще видят обновената Серия 7. Изложеният автомобил е BMW 750Li, задвижван от новоразработения BMW TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател и сериен xDrive. Заедно с него BMW разкрива Серия 8 Гран Купе, спиращ дъха спортен автомобил с усещане за разточителен простор. 

Половината от новите автомобили у нас акостират във Варна

Изцяло новата Mazda3 хечбек блести с ярко присъствие на дизайна, усещане за виталност, като извисява движението до форма на изкуство. Затова и моделът спечели наградата Световен автомобилен дизайн за 2020 година. Mazda CX-30 е вторият модел след новата Mazda3 от следващото поколение на компанията, който също ще е във Варна.

Половината от новите автомобили у нас акостират във Варна

Palace Auto Varna 2020 разкрива и Автомобилът на годината за Европа на 2020 - Peugeot 208. Автомобилът има бензинов, дизелов или електрически двигател. Именно EV версията ще бъде изложена на изложението. Мощността е 100 кВт (136 к.с.), а максималният въртящ момент 260 Нм.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димов

    13 6 Отговор
    .... и приключват в Перник.
  • 2 инстаграм: sektant official

    9 7 Отговор
    Паля корееца бате и съм там.

    Коментиран от #4

  • 3 И без това

    5 15 Отговор
    Само за скрап стават показаните
  • 4 Марио

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "инстаграм: sektant official":

    и какво ще видиш, като половината няма да участват
  • 5 Пламен

    5 3 Отговор
    Не разбрах, защо другата половина няма да бъде представена? Това са осем известни марки, все пак?

    Коментиран от #8

  • 6 Черноморски фантазьори

    6 3 Отговор
    Щом е най-... трябва да е във Варна или Бургас - няма начин! Чакаме отговора на батките за следващото най!
  • 7 Миро Антонов

    9 6 Отговор
    Няма да се учудя,ако на това изложение половината от показаните автомобили бъдат купени. Веднага. Подозирам тези на Мазда,Шкода,Волво и донякъде Форд. Лично аз ще посетя това мероприятие и на място ще видя какво се предлага. Особено Киа. :)
  • 8 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Пламен":

    Те не са си платили, че да ги рекламират

    Коментиран от #9

  • 9 МаКаТа

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Бъркаш, просто няма да участват, не четеш ли
  • 10 Коронамобил

    2 3 Отговор
    Някои марки няма да участват защото са заразени с корозиявирус и са под карантина.