6 Декември, 2021 13:28 3 114 3

Най-странните коли на Нюрбургинг през 2021 година (ВИДЕО)

  • нюрбургринг-
  • писта-
  • lada niva-
  • ford crown victoria

Lada Niva, Fiat 500 триколка, американски класики и много други

Най-странните коли на Нюрбургинг през 2021 година (ВИДЕО) - 1

Пистата Нюрбургринг е може би най-популярното трасе в света, коeто в по-голямата част от годината e със свободен достъп за всякакви автомобили, включително и някои по-интересни такива. И под по-интересни нямаме предвид Porsche 911, Nissan GT-R или други подобни бегачки, които се срещат през няколко минути, а някои нетипични за писта возила.

Най-странните коли на Нюрбургинг през 2021 година (ВИДЕО)

Такива например са модифицирана за офроуд Lada Niva, триколка Fiat 500, подходяща за 16-годишни, американски пикапи, бусове и дори полицейски Ford Crown Victoria.

Най-странните коли на Нюрбургинг през 2021 година (ВИДЕО)

Всички те са обобщени в близо 8-минутен клип в канала Auto Addiction, който може да изгледате под този текст. Интересно ни е да прочетем кой от автомобилите е вашият фаворит и изненадахте ли се от някой от тях?


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилот на Ферари

    17 0 Отговор
    Най странното нещо което бих искал да видя е Български сиганин с магарешка каручка на тая писта. Ще се запомни во веки .
  • 2 сектант

    4 2 Отговор
    я като минах и он беше мн близко с таа камера и не успя да фане дъстъра нещо му се развалила вика от вятъра който джипа ми направил
  • 3 Ивайло

    1 0 Отговор
    Синия "Мини Купър" пикап ме изкефи най-много!!!