Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 10:36 4 302 3

Volkswagen разкри премиерната дата на новия си евтин седан

  • volkswagen-
  • virtus

Моделът ще получи глобален статут

Volkswagen разкри премиерната дата на новия си евтин седан - 1

Volkswagen се готви за премиерата на собствена версия на Skoda Slavia, бюджетен седан, представен през ноември миналата година.Иновацията с емблемата на Volkswagen ще дебютира на 8 март и, ако се съди по тийзърите, ще бъде актуализирана версия на модела Virtus, който се продава в Южна Америка от 2018 г.

След премиерата си той ще прави на конвейера на марката в Индия, където ще замени остарелия Vento, а след това ще се появи и на други световни пазари.

Отвън рестайлингът на Virtus може да бъде разпознат по новата оптика с LED „бумеранги“ и повдигната предна част. Бронята е по-голяма и има увеличени въздухозаборници, което обаче може да се отнася самоза спортната модификация GTS. Страните и задната част не са включени на снимките, но по-вероятно там няма да има много промени .

Volkswagen разкри премиерната дата на новия си евтин седан

В интериора на евтиния седан може да се появи цифрово арматурно табло и „мултимедия“ с 10-инчов екран - но, както е в случая със Skoda Slavia, такъв комплект ще е наличен само за топ версията. Базовата ще разполага с аналогови прибори и със 7-инчов дисплей на медийната система.

Новата евтина кола Virtus е базирана на платформата MQB-A0-IN и ще се сдобие със същите двигатели, като тези на Skoda Slavia - еднолитров трицилиндров мотор с мощност 115 конски сили и 1.5 TSI, който разполага със 150 коня. Първият е комбиниран с шестстепенна механична скоростна кутия или с автоматик, а по-мощният - също с "ръчка" или със седемстепенен "робот".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    12 2 Отговор
    Ехххх, Вентото си беше страхотен автомобил. Дано и този е такъв.
  • 2 Мхм

    12 9 Отговор
    Гледам че тия продължават да копаят дъното.
  • 3 реалист

    20 5 Отговор
    Евтин седан - 35 хил. евра.

    По-добре да си взема Тойота Корола седан.