8 Юни, 2022 16:05 4 771 1

Dongfeng предложи на руснаците китайско копие на Nissan Navara

  • dongfeng-
  • nissan-
  • navara-
  • русия

Пикапът се предлага в единствена конфигурация с дизелов мотор

Dongfeng предложи на руснаците китайско копие на Nissan Navara - 1

Китайците от Dongfeng Motor обявиха началото на продажбите в Русия на пикапа DF6. Това е лицензирано копие на модела Nissan Navara, известен в китайската си родина под името Rich6.

Dongfeng предложи на руснаците китайско копие на Nissan Navara

Пикапът има конструкция на рама с предно окачване с двоен носач и задни листови ресори. Размерите му са - 5310x1850x1810 мм, съответно дължина, широчина и височина, а просветът - 220 мм. Собственото тегло е 1 975 кг, а допустимото общо тегло е 2 459 кг.

Dongfeng предложи на руснаците китайско копие на Nissan Navara

Тоест според паспортните данни Dongfeng DF6 позволява транспортирането на само 484 кг. Пикапът е оборудван само с 2.5-литров турбодизел със 136 к.с. и 305 Нм, петстепенна механична трансмисия и система за задвижване на всички колела с твърдо свързан преден мост и редуктор в раздатката. За смяна на режимите има селектор на предния панел.

Dongfeng предложи на руснаците китайско копие на Nissan Navara

Dongfeng DF6 е достъпен за руснаците само с четириместна кабина. Цената на Navara-та за руския пазар е 2 790 000 рубли, което се равнява приблизително на 43 000 евро по текущия обменен курс.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с коня

    7 7 Отговор
    Ама НЕ Е ЧЕСТНО Китай само да СМУЧЕ Петрол и Газ от Русия,а да не купува и една дори тяхна Промишлена стока!А иначе Китай ЗАЛИВА Руския пазар с Изделията си - кои Качествени но Скъпи,кои - не толкова...Е Как Руската Безработица ще намалее и Руснакът ще се Опаричи,като няма Производство?