Last news in Fakti

16 Юли, 2022 10:30 2 733 8

В Русия глобиха куче за това, че няма колан

  • колан-
  • куче-
  • камера-
  • глоба

Камера на пътя разпознала четириногото като шофьор

Интересна случка коства 1000 рубли (34 лева) глоба на жена в Русия, след като получи снимка на която кучето ѝ „шофира“ нейния Citroen Jumper по московска улица. Интересното е, че всъщност дамата не обжалва глобата и я плаща, без изобщо да протестира срещу неправилното действие.

От центъра, който следи камерите признават грешката си за това, че камерата е разпознала голямото куче като шофьор на автомобила без колан, но също така уточняват, че возенето на домашен любимец по такъв начин е неправилно. От центъра споделят, че за това няма как да глобят жената или поне не на базата на тази снимка.

Институцията разкрива, че хората често не разглеждат снимките си поради това, че смятат, че са с ниска резолюция и на тях не се вижда дали са сложили предпазен колан. Често камерите правят по много снимки с висока резолюция и по този начин се определя дали конкретният шофьор подлежи на глоба. Както, обаче виждаме, понякога стават и грешки.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ушанка

    9 16 Отговор
    Това само ватенките могат да го сътворят! Сигурно са звъняли на Путлер за да разреши казуса!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 ДжендЮ

    16 9 Отговор

    До коментар #1 от "Ушанка":

    Бягай на полето бе, глYпи, бягай да береш краставици и домати!

    Коментиран от #3

  • 3 Ушанка

    12 16 Отговор

    До коментар #2 от "ДжендЮ":

    Да ядеш на Адолф Путлер краставицата ти! Ти бягай в любимата си раша и никога не се връщай тук предателю национален!
  • 4 2222

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ушанка":

    Не се учудвай, и тамошната милиция е като нашата.
  • 5 така е

    10 3 Отговор
    В тази държава човешкият живот е маловажен от стотици години.Животните са по-важни.
  • 6 Изправи се

    5 1 Отговор
    "....без изобщо да протестира срещу неправилното действие."
    Без коментар.
  • 7 велик забременител

    2 1 Отговор
    Нормално за Совдепия под управлението на Путларах Акбар.
    Е ,кучо е вече пратен в наказателна колония да излежи присъдата си.А за милиционерите са им раздали медали за храброст че са заловили закоравял престъпник ...Да живей КаПеСеСе и ЭсЭсЭсЭр....
  • 8 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Оле-ле-е, добре че не се изнася какво се случва у нашенско със всички и всичко свързано с "правото". Прословутото разделение на властите е много удобно за някого.Защо от Брюксел постоянно мърморят за родната правоохранителна и правораздавателна сиктема с "любов".
    Ама и нашенци са тъпигьоз - не им пука. Важното е пара да пада........ Че как иначе ще се ходи в Гърция на заслужен отдих ?!