Last news in Fakti

5 Август, 2022 12:12 8 734 16

50 000 лв. за премиум баничарката на Mercedes у нас

  • mercedes-benz-
  • t-klasse

Малкият премиум ван получи 5 звезди за безопасност от Euro NCAP

50 000 лв. за премиум баничарката на Mercedes у нас - 1

Само 3 месеца след световната си премиера първият автомобил Mercedes Benz T-Klasse вече е при новия си собственик в България. Първокласният малък ван ще помага в бизнеса на иновативна компания, доставчик на софтуерни решения за гейминг индустрията.

T-Klasse е автомобил, който представлява, така да се каже, премиум баничарка. Основните разлики са в оборудването, което включва широка гама от системи за подпомагане на шофирането като стандарт - Активен спирачен асистент, Активен асистент за поддържане на пътната лента, Асистент при потегляне по наклон, Асистент при страничен вятър, Асистент за мъртва зона и др. За допълнително удобство и безопасност при паркиране има опционален Активен асистент за паркиране с камера за заден ход.

50 000 лв. за премиум баничарката на Mercedes у нас

Именно богатата гама от стандартно оборудване за безопасност на T-Klasse е в основата на 5-те звезди, които автомобилът получи от Европейската програма за оценка на нови автомобили Euro NCAP. Резултатите на T-Klasse в независимия тест за безопасност и в четирите категории – възрастен пътник, дете, уязвими участници в движението и асистент за безопасност, са забележителни. Особено впечатляващи са те по отношение на безопасността на децата, като извеждат премиум баничарката сред най-добрите в сегмента на компактните ванове.

В стандартният пакет на Т-класата влизат още и инфотейнмънт системата MBUX, както и електрическата ръчна спирачка. Опционално се предлагат 17-цолови джанти, KEYLESS-GO функцията или амбиентно осветление, както и тапицерията от кожа. Новата T-класа определено може да се похвали с много разнообразна гама от акценти на оборудване в своя сегмент. Цените в България започват от 48 550 лв. с ДДС


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    38 5 Отговор
    Няма премиум баничарка.

    Коментиран от #4

  • 2 Иванчо Сериозния

    57 7 Отговор
    много пари за това рено канго с 1.5 дци
  • 3 /;.л,кмйнхб

    45 8 Отговор
    1- Това си е чиста проба Рено Канго с няколко разлики в ламарините и купето.
    2- От своя страна пък сегашното Канго е просто фейслифт на Дачия Докер и с друга емблема. Не случайно Докер-а вече не се продава от Дачия...

    Тоест "премиум баничарката" е про3т Докер с няколко екстри повече и с 20 бона цена нагоре...

    Коментиран от #5

  • 4 хъхъ

    34 5 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Рено, с емблема на Мерцедес. Нищо особено.
  • 5 гост

    22 5 Отговор

    До коментар #3 от "/;.л,кмйнхб":

    По-скоро 30 бона отгоре , Докер дори с дизела не минаваше 20 бона за товарния вариант ! Честито на петролопитеците , дето се радваха , че електомобилите поскъпвали ! Скоро може да спрат и Кангото , че да се продава Мерцедеса , хахахх , то не че Кадито вече не мина 60 бона и то с много !

    Коментиран от #9

  • 6 Куку

    15 27 Отговор
    Ейй много разбирачи по горе в коментарите!! То рено било,реното било дачия, дачията сигурно е била лада ... грозденцето като не стигат и е киселичко, нали другари!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мен

    26 1 Отговор
    Предишната беше с мотор рено... но на цена на Мерцедес....

    Коментиран от #13

  • 9 фгхуи

    25 2 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Реално има някои подобрения и електроники у тоя "мерцедес" за разлика от Докер-а които да кажем покриват около 10 бона от разликата- затова и съм писал 20 бона отгоре...
    Сега проверих:
    Опел Комбо Карго с дизел и 8-степенен автомат започва от 43 бона, а сакат бензин и ръчна кутия почват от 34 бона...
    Максималното ниво на пътническото (не товарно) Рено Канго почва от 43 бона и с всички екстри които има (и 2/3 от тях липсват в базовият мерцедес) едва прескача 50 бона...
    Та тъй- колко про3т трябва да си за да купиш силно обновен Докер за 20 бона повече? И ако ще давам 50 бона за баничарка бих ги дал за Канго с всички екстри- поне никой няма да ми се подиграва, че карам Дачия с немска табелка...

    Коментиран от #12

  • 10 милен

    16 2 Отговор
    Пълно с " богато оборудване" което значи, че поддържане to му ще скъпо тъй като ще свети винаги някоя " крушка" . Имах 2009 Мерседес " висях " по-сервизите пропилях и времето и парите си накрая го продадох и се отървах. "Баничарка" със тези опции и цена ?.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Смешно

    11 5 Отговор

    До коментар #9 от "фгхуи":

    Общо взето Дачия Докер, Рено Канго и тоя Мерцедес са една и съща кола. Кангото и Мерцедеса са малко по-комфортни и по-широки. НО Дачията стандартно си има асистент при потегляне по наклон както и ESP. И сакат бензин няма примерно Дачия Докер 1.6 на газ е 102 коня и има такъв бърз старт,че дизела още ще ръмжи на първа, а бензинката ще съм на другия светофар на трета със 90км/ч., бензиновата Дачия Докер много върви. Дизеловата 1.5 dci тръгва мудно, на първа само рължи и не върви, на втора и трета дърпа около 2000 оборота/мин. до към 4000 оборота/мин, но няма обороти, бензиновата колкото повече обороти толкова повече върви и има много по-бърз старт.

    Коментиран от #14

  • 13 Смешно

    16 4 Отговор

    До коментар #8 от "Мен":

    Ми и тая е с мотори Рено. По-здрав дизел от 1.5 dci има ли освен японски?
  • 14 Иванчо Сериозния

    17 4 Отговор

    До коментар #12 от "Смешно":

    1.6 102 коня моторът на газ е страшно куче. Ръмжи, бучи, но движи прилично като за баничарка. Ще ги надживее тия сегашните 1.0 тце даунсайзинг душегуби, все пак е нисански от преди да ги развалят съвсем.
  • 15 Трън

    17 1 Отговор
    Скоро очаквайте да направят от Дъстър ML. Сменят емблемата и готово.
  • 16 12345

    3 5 Отговор
    Рено Канго с емблема на Мерц. Не благодаря.