Last news in Fakti

22 Август, 2022 10:07 7 180 5

Ето го новия Nissan X-Trail

  • nissan-
  • x-trail-
  • европа
Ето го новия Nissan X-Trail - 1

В Япония се състоя официалното представяне на Nissan X-Trail 2023. Четвъртото поколение на кросоувъра ще се появи на пазарите в Европа и Азия от края на лятото и ще струва еквивалента на $23 100 до $32 600. Това съобщава официалният сайт на компанията Nissan.

Ето го новия Nissan X-Trail

Именно в този вид моделът ще дойде и в България. Заслужава да се отбележи, че неговият американски брат близнак, новото поколение Nissan Rogue, се продава от края на 2020 година, но е малко по-лазличен от европейската версия и разполага с различна двигателна гама.

Ето го новия Nissan X-Trail

Новият Nissan X-Trail практически не се различава от Rogue външно, освен че има значително по-малко хром в екстрериорните детайли. Кросоувърът има фирмената V-образна радиаторна решетка и "двуетажни" LED фарове. Размерите на новия Nissan X-Trail 2023 са:

дължина - 4 681 мм;
широчина - 1 840 мм;
височина - 1 730 мм;
междуосие - 2 706 мм.

За разлика от Rogue, новият Nissan X-Trail ще се предлага не само в петместна, но и в седемместна версия. Интериорните акценти са познати от по-малкия Nissan Qashqai - с виртуално арматурно табло, проекция на предното стъкло и 9-инчов сензорен екран.

Ето го новия Nissan X-Trail

Списъкът с опции при X-Trail се допълва от тризонов климатроник, камери за кръгов обзор, безжично зареждане за телефони и системата за полуавтономно шофиране ProPILOT Assist.

Ето го новия Nissan X-Trail

Кросоувърът Nissan X-Trail ще се предлага в Европа с 1.5-литров трицилиндров бензинов турбомотор с мощност 204 к.с., както и с хибриден силов тракт e-Power с мощ от 200 коня. Всички версии използват вариаторна трансмисия, а задвижването може да бъде предно или 4х4.

Ето го новия Nissan X-Trail


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3 цилиндъра или

    9 7 Отговор
    хибридка! Нисан ме загубиха.
  • 2 Гост

    5 18 Отговор
    Мултиплата била грозна, на Нисан цялата моделна гама е грозна, и то от години
  • 3 Българин

    17 1 Отговор
    Добре, купето е ок, ама този 1.5 трицилиндров мотор ?Абе хора, това купе иска поне 2.0 ДВГ.Какви са тези глупости 1.5, 3 цилинд.- 200кс.Това след 100000км. е за скраб.

    Коментиран от #4

  • 4 Бай Иван

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Кой е казал, че двигателят трябва да те надживее? Изтича гаранцията, сменяш колата. Нищо лично...
  • 5 Рой

    9 0 Отговор
    1.5 литровия е-паъур е само генератор на ток.
    Движението към колелата се предава с електромори има и батерия която се захранва от 3 цилиндровия агрегат.
    Пишете ги тея работи ,важно е да се знае.