Last news in Fakti

4 Август, 2023 12:37 2 373 4

Ясно е кога Nissan ще покаже новия Qashqai

  • nissan-
  • qashqai

Японците провеждат финални тестове на обновената версия

Ясно е кога Nissan ще покаже новия Qashqai - 1

Въпреки факта, че настоящото поколение на Nissan Qashqai дебютира преди само 2.5 години, японският производителя е подготвил актуализация за него. Планира се рестилинг версията на кросоувъра да бъде представена в края на тази година.

Сега, прототипите на обновения модел за първи път попаднаха в обективите на фотошпиони. От тях се вижда, че камуфлаж покрива само частично купето на автомобила. Тоест промените ще бъдат съсредоточени в предната част.

Съдейки по снимките, можем да направим заключение, че формата на фаровете ще се промени, а радиаторната решетка и предната броня също ще бъдат актуализирани. Вижда се, че и емблемата с името на Nissan е разположена по-ниско от преди.

Ясно е кога Nissan ще покаже новия Qashqai

Що се отнася до задната част на кросоувъра, то там камуфлажът покрива светлините и бронята. Вероятно новите "стопове" ще бъдат само с коригирана графика, тъй са запазили предишния си вид.

Не е известно дали ще има промени, свързани с вътрешното оборудване на автомобила. Фотошпионите явно не са успели да надникнат в салона на обновения Nissan Qashqai. Според запознати двигателната гама ще остане непроменена.

Ясно е кога Nissan ще покаже новия Qashqai

Очаква се европейският пазар да се фокусира върху варианта e-Power, който се състои от 1.5-литров трицилиндров турбо двигател с мощност 156 к.с., и с електрически мотор с мощност от 188 к.с., който задвижва предните колела.

Другите опции за електрифицираната европейска гама включват 1.3-литров DiG-T мек хибриден двигател със две мощностни характеристики - 138 и 157 к.с. Обновеният Nissan Qashqai ще бъде пуснат в продажба още от началото на 2024 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    10 4 Отговор
    Мани го тоя отпадък, кажете кога ще излезе новата дачия
  • 2 Надарена кака

    5 3 Отговор
    Дреме ми на сатенените прашки!
  • 3 Редник

    1 4 Отговор
    Нисан Кашкай. Искам да ми ги пишете на японски. От вас вече почнах да изучавам английски, немски, френски, италиански. Сега ме учете на японски. Гиди български неразумници. Паисий...
  • 4 888999

    0 6 Отговор
    Гледах , умувах , тествах , и накрая Рав 4