Last news in Fakti

2 Юли, 2013 11:19 5 581 1

Първи изображения на възродения Datsun

  • datsun-
  • nissan-
  • ню делхи 2013

Nissan разпространи официални илюстрации на първия модел на възродената марка Datsun. Седанът ще бъде представен пред публика на салона в Ню Делхи на 15 юли.

Автомобилът, който ще дебютира в Индия, е предназначен за местния пазар. От Nissan отбелязват, че Datsun ще разработва всеки свой модел индивидуално за страната, където ще го продава.

Марката ще отвори дилърски центрове в Русия, Индия и Индонезия през 2014 г., а южноафриканците ще могат да си купят Datsun през 2015-а. Глобалният сайт на възродения бранд вече работи.

За завръщането на Datsun се заговори през март 2012-а. Тогава шефът на Renault-Nissan Карлос Гон обяви, че автомобилите на марката ще бъдат построени на базата на Lada, а с производството ще се заема АвтоВАЗ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нема Бира

    2 0 Отговор
    Ей тоз ДАТСУН искаме... всичко друго е МЪГЛА!!!!