Last news in Fakti

5 Септември, 2022 14:25 10 323 2

Отново Луда надпревара в София (ВИДЕО)

  • луда надпревара-
  • автомобилно шоу-
  • катастрофи
Отново Луда надпревара в София (ВИДЕО) - 1

Най-щурото автомобилно състезание у нас се завръща този месец на традиционната си локация - Околовръстен път в София до Симеоновско шосе. На 24 и 25 септември предстои новото издание на Луда надпревара - едно събитие с кауза „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“.

Отново Луда надпревара в София (ВИДЕО)

Отново специално подготвени за Театъра на разрушението автомобили ще се сблъскат в зрелищни и епични битки. Продължава култовото съперничество за това кой автомобил е най-здрав измежду германските марки BMW, Audi, Mercedes-Benz, като срещу доказаните "премиум" бойци ще се изправят и други автомобили от по-масовия сегмент.

Отново Луда надпревара в София (ВИДЕО)

Всички тези возила са специално подготвени за зрелищните битки, но победителят ще е само един. Кой ще е той - ще разберем на 25 септември, когато ще се състои финалната развръзка. Повече за събитието, какво ни очаква и как да се запишете ако искате да сте участник, вижте в клиповете по-долу.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    2 10 Отговор
    Якото шоу е това - кефи
  • 2 Гост

    8 0 Отговор
    Чудесната българска дума локация