Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 09:50 2 717 8

Колко са бързи десетте бюджетни електромобила на пазара?

  • електромобили-
  • драг-
  • бюджетни електрически автомобили

Моделите от различни класове са обединени от ниската им цена

Колко са бързи десетте бюджетни електромобила на пазара? - 1

Електрическите автомобили обикновено се купуват от ценители на съвременните технологии, които искат да спестят от гориво, поддръжка и паркиране, но е малко вероятно тези, които гледат бюджетни модели с електрическа тяга, да мислят за състезания по права линия.

Един интересен тест обаче ни показва колко бързи са тези десет електрически превозни средства, които са с цена до 35 хиляди евро, Експериментът бе направен журналисти от британското издание What Car?, които обикновено провеждат такива интересни потребителски тестове.

В сравнението участват евтини, но пълноценни превозни средства с електрически двигател. По-конкретно това са: Fiat 500, Nissan Leaf, MINI Electric, Renault Zoe, Mazda MX-30, Peugeot e-208, Opel Corsa-e, Hyundai Kona и двама представители на марката MG наведнъж - MG5 и MG ZS. В резултат на това, след две състезания с по петима участници, беше съставен рейтинг на най-динамичните бюджетни електрически превозни средства.

Тестово списание What Car? помогна не само да се определи най-бързата електрическа кола в пазарния сегмент под 35 хиляди евро, но също така направи възможно класирането на тези модели не по отношение на обичайния диапазон без презареждане и по отношение на динамиката на ускорението. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12343211

    5 0 Отговор
    Абе кой им плаща за рекламата...?!
    Явно победителя на марката.

    Коментиран от #3

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 4 Отговор
    "бюджетни електромобили"
    на цена ...
    до 7О ООО лв
    🤔🤔🤔
  • 3 Не си запознат с новите професии?

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "12343211":

    Първо този си има да кажем "автокъща" която рекламира в клиповете си, но печели основно от гледания. Плаща му се за всеки който е гледал видеото и ще получи от няколко десетки до няколкостотин долара само от тези които ще гледат видеото от тази статия.

    Коментиран от #4

  • 4 12343211

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Не си запознат с новите професии?":

    Да бе и нямат договора.

    Коментиран от #5

  • 5 Разбира се че нямат договор

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "12343211":

    Ако имат договор с едни, няма как да подпишат договор с другите за следващия клип. Нито пък ще им предоставят автомобили от различни марки, ако са финансово пристрастни към една единствена марка.

    Коментиран от #7

  • 6 Любопитен

    3 0 Отговор
    Обикновено когато става въпрос за подобни състезания за електромобили пък и не само за електромобили, побеждава Тесла. Смяташ ли че и с tesla имат договори?

    Моля те кажи ДА, за да ми оправиш деня! Ще се хиля цял ден.
  • 7 12343211

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Разбира се че нямат договор":

    И защо трябва да е писмена.

    Коментиран от #8

  • 8 Ако не е писмен

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "12343211":

    Какъв договор е?

    На ти тука 10 000 долара да направиш един клип без никакви ангажименти към нас.

    Така ли си представяш нещата?

    На следващата седмица отиваш при другия и и на тях искаш 10 000 да им направиш клип и така всяка седмица с различен производител и те нямат нищо против и даже се надпреварват кой повече да ти даде?

    Абе що не станеш един блогър да останеш под пари, щом е толкова лесно?