Last news in Fakti

22 Ноември, 2022 11:35 8 531 8

Представяме ви ултралуксозния четириместен миниван Honda

  • honda-
  • odyssey-
  • elite edition-
  • миниван
Представяме ви ултралуксозния четириместен миниван Honda - 1

В Китай се състоя премиерата на свръхлуксозния четириместен миниван Honda Odyssey Elite Edition от съвместното предприятие GAC-Honda. При тази кола цялото внимание е насочено към пътниците отзад: те са отделени от водача с преграда, многоконтурните седалки са преместени назад, появяват се 19-инчов телевизор и отделен сензорен панел за управление, а корите на вратите и подлакътниците са украсени с естествено дърво. Цената е от 440 000 юана (61 800 долара).

Китайската Honda Odyssey като цяло повтаря японския си колега (с корекция за местоположението на волана), но има свои собствени характеристики, а двуредовата модификация Elite Edition е пример за ексклузивно развитие на GAC-Honda, като се взимат предвид нуждите на местните бизнесмени.

Представяме ви ултралуксозния четириместен миниван Honda

Мултиконтурните фотьойли с електрическо регулиране, вентилация и масаж са преместени назад, а над главите на ВИП персоните има секция с люк, както и отделна зона за контрол на климата. Сред задължителните опции са електрически задвижвания на страничните врати, безжично зареждане за джаджи, система "умен дом", медийна система с гласов асистент и активни системи за сигурност.

Представяме ви ултралуксозния четириместен миниван Honda

Техниката за модификация на Elite Edition няма алтернатива. Най-скъпият миниван може да бъде само хибрид със системата i-MMD от трето поколение. Пиковата мощност е 215 конски сили, бензиновият 2.0-литров атмосферен двигател работи предимно в генераторен режим, а предните колела се задвижват от електрически мотор. Разходът на гориво в комбинирания цикъл WLTC е 6.17 литра на 100 километра.

Представяме ви ултралуксозния четириместен миниван Honda

Ултралуксозната версия струва почти два пъти повече от базовия хибрид Honda Odyssey с триредов салон, който ще струва 235 800 юана (33 100 долара). Въпреки това купувачите, които платят за минивана преди 31 декември, ще получат разширена гаранция, три години безплатен интернет и отстъпка от 10 000 юана (1400 долара).


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само да видим новата Тойота Alphard

    12 3 Отговор
    И да решим кое е най луксозното возило на колела. БМВ, Мерцедес, Ауди, дори Ролс Ройс и Бентли пасти да ядат пред тези двете.

    Коментиран от #4

  • 2 Ааззз

    3 13 Отговор
    Тия и коли ли правят

    Коментиран от #3, #7

  • 3 веселяк

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ааззз":

    Общо взето правят всичко!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тралала

    3 6 Отговор
    На Хонда имам два мотора, обаче колите им са абсолютно бездушни вътре-просто не мога.

    Коментиран от #6

  • 6 Бат Стеф

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Тралала":

    Май ми са види, че нищо нямаш...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Циник

    3 0 Отговор
    Ако някой се чуди защо човек би си купил това на пръв поглед странно возило пред луксозна лимузина: 1. В пъти е по-евтино, а вътре има много повече място и 2. такива возила се ползват много за ВИП транспорт от аерогари и жп гари и са ного по-удобни за тази цел