15 Март, 2023 10:40 3 114 2

Astra Cross или нов кросоувър от Opel

  • opel-
  • astra-
  • cross
Astra Cross или нов кросоувър от Opel - 1

Прототипът е забелязан по време на зимни тестове в Скандинавия. Каросерията на Opel Astra изглежда доста обикновена, въпреки че е оборудвана с лъскави черни арки на калниците и позицията ѝ е много по-високо от стандартния хечбек . Можете също така да отбележите големите лети джанти с "по-мощни гуми", както и липсата на изпускателни тръби.

Първият и най-очевиден сценарий е, че това е прототип на Opel Astra Cross. Слуховете за подобна версия на хечбека с пет врати се носят от края на 2021 година и може да се материализират като допълнителна опция за каросерия с увеличен просвет, пластмасова облицовка в долната част на каросерията и защитни плочи на броните.

Такъв модел може да се конкурира с KIA XCeed, Ford Focus Active и бъдещото Audi A3 Allstreet. Има възможност обаче, Opel да работи и върху изцяло нов компактен кросоувър, който ще се вмести между моделите Crossland и Grandland. Иновацията ще има напълно преработена каросерия, споделяйки платформата EMP2 и линията от агрегати от Astra.

Astra Cross или нов кросоувър от Opel


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рибар

    8 2 Отговор
    От Опел са копирали много-стара моя концепция.Имах Астра от 95-та за която мой приятел-стругар ми изработи подложки по 10см за 4-те пружини.Почти няма язовир или гьол до който да не съм стигал с нея но за съжаление падна жертва на ръждата.
  • 2 Иван София

    3 1 Отговор
    Или просто ще бъде Peugeot 408/ Citroen C5X с малко по-различни тенекии и емблемата на Опел