24 Март, 2023 10:53 5 541 9

Toyota пуска нов премиум кросоувър

  • toyota-
  • премиум кросоувър-
  • crown sport
Toyota пуска нов премиум кросоувър - 1

Новото кросоувър купе Crown Sport на Toyota беше забелязано по време на финални тестове в Япония. За това, че премиум моделът е в процес на тестване и ще бъде представен до края на тази година, съобщава сайтът BestCarWeb.

Новата Toyota Crown Sport не е покрита с камуфлаж (горната снимка), което прави възможно разглеждането на дизайна на автомобила. Той практически не се е променил много в сравнение с концептуалния автомобил със същото име, представен миналата година (на снимката по-долу).

Toyota пуска нов премиум кросоувър

новият премиум кросоувър на Toyota се отличава с мускулест екстериор с разширени калници и висока линия на прозорците. Има скосен в задната си част покрив и голям спойлер в горния ръб на задното стъкло.

Моделът е изграден върху платформата на седана Toyota Crown 2023 и ще получи хибридни агрегати с мощност 218 и 345 конски сили. Още нещо любопитно е, че ще се предлага изключително със задвижване на всички колела.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това не е

    12 7 Отговор
    Премиум клас. По -скоро еклас ,,паркетник,,....

    Коментиран от #7

  • 2 Така е

    25 3 Отговор
    Тези "скучните", "нискотехнологичните", "неиновативните" пак ще направят нещо близко до съвършенството, а псевдопремиум марките ще мечтаят за такова.

    Коментиран от #3

  • 3 Тътъм

    11 23 Отговор

    До коментар #2 от "Така е":

    Даа ще е нещо уникално 900 кубика моторче с 3 цилиндъра и отлепящо се предни колела в движение с висока скорост. Шедьовър на японската марка ще да е.

    Коментиран от #5, #9

  • 4 Радо

    6 25 Отговор
    Тойота и премиум - все едно на свинче звънче.

    Коментиран от #6, #8

  • 5 да ама не

    27 5 Отговор

    До коментар #3 от "Тътъм":

    Няма такива мотори в Тойота. Ще е 2.5л. с електромотори без турбо или 2.4турбо с елмотори. Даже го пише в статията. Елементарни работи не знаете, а пишете.
  • 6 един от стадото

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Радо":

    Радоо, когато Лексъс излезе за първи път от кораба майка на Тойота, Мерца най накрая намери Япония на картата. И кошмара почна
  • 7 Куку

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Това не е":

    Ти сигурно имаш ламинатник? И е недвижимо имущество защото е строшен или нямаш парички за гориво!!
  • 8 Куку

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Радо":

    Е не всички са с алуди или бенве 92г. Някои караме нови коли....
  • 9 Куку

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тътъм":

    Не ръси глупави догадки а си учи уроците че утре си на школо..