Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 12:10 2 837 3

Renault повдигна завесата на новия Kardian

  • renault-
  • kardian
Renault повдигна завесата на новия Kardian - 1

Renault се готви да представи нов кросоувър от B-сегмент, наречен Kardian. Официалната премиера на модела е насрочена за 25 октомври и ще се състои на специално събитие в Рио де Жанейро.

За да засили интереса на феновете на марката към новия продукт, производителят публикува серия от затъмнени тийзъри. Те показват силуета на кросоувъра, дизайна на предната част и емблемата.

Renault повдигна завесата на новия Kardian

Съдейки по снимката, Kardian ще бъде направен в унисон с новия дизайнерски език на марката. Има уникален светлинен подпис, ново лого, тесни фарове и броня с трапецовиден въздухозаборник и пластмасови вложки.

Renault повдигна завесата на новия Kardian

На снимката, направена в профил, можете да видите релсите на покрива на автомобила, значителния просвет и пластмасови арки на калниците. Известно е, че новият Kardian е изграден на същата платформа като Sandero Stepway.

Новостта ще се предлага с 1.0-литров двигател с мощност 65 к.с. и с 0.9-литров турбомотор с мощност 90 к.с. Не се очакват електрифицирани версии. На този етап Kardian ще се предлага в Южна Америка и Бразилия.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кардиян?!?

    9 2 Отговор
    Двигатели 1.0 65 коня и 0,9 турбо 90 коня, това е само за кифли и джендъри.
  • 2 123456

    3 6 Отговор
    Големи двигатели ! Сега навлизат китайските коли и всички немски и френски просто ще бъдат забравени на секундата .
  • 3 И.А.

    3 1 Отговор
    На американските моторчето за чистачките е с такава кубатура.