16 Септември, 2024 10:13 2 020 4

Външният вид на обновеното Renault Austral беше разкрит доста преди премиерата му

  • renault-
  • austral-
  • фейслифт

Снимка на кросоувъра изтече през конфигуратора на марката

Външният вид на обновеното Renault Austral беше разкрит доста преди премиерата му - 1

Външният вид на обновеното Renault Austral беше разкрит доста преди премиерата му, защото има поне шест месеца до началото на продажбите на модернизирания кросоувър, а екстериорът вече не е тайна поради изтичането на информация.

От снимките се вижда, че след обновяването Renault Austral ще загуби сложните си фарове с C-образни секции на дневните светлини и това е логично, защото няма място за такава оптика в новия корпоративен стил на френската марка. Също така е възможно да се преразгледа гамата от двигатели и да се подобрят хибридите E-Tech.

Премиерата на Renault Austral беше през пролетта на 2022 година, а кросоувърът влезе в продажба в края на същата година, така че модернизирането му сега може да се каже, че е преждевременно. Изглежда, че дизайнерите и инженерите се стремят да финализират актуализирания кросоувър с поглед към модела Rafale. Бронята и предният капак са проектирани в подобен стил, а V-образната LED вложка се появява под основния блок на фаровете.

Въпреки промяната на външния вид на модела не се очакват технологични революции: Austral ще запази електрифицираните задвижвания под формата на лек или самозареждащ се хибрид. В момента кросоувърът на Renault е оборудван с 1.2 или 1.3-литрови турбо двигатели в комбинация с механична или с вариаторна трансмисия, а на върха на гамата е версията E-Tech със фирмената скоростна кутия без съединител и синхронизатори. Акумулаторният хибрид със задвижване на всички колела е под въпрос.

По неофициални данни представянето на Renault Austral ще се състои през първото тримесечие на 2025 година, а моделът ще стигне до европейските дилъри не по-рано от следващата пролет. Кросоувърът ще продължи да се произвежда в Испания заедно с Rafale и възродения Espace.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 защо им слагате различни емблеми?

    8 5 Отговор
    това пежо защо има емблема на рено?

    Коментиран от #2

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "защо им слагате различни емблеми?":

    Цар Киро ги научи❗
    Ракията една, етикетите различни😉
  • 3 Оптика има само в руските сайтове

    4 0 Отговор
    А производителност на автомобил има само в българските.
    Това сме взели и това сме дали на автомобилната журналистика.
  • 4 сектант

    12 2 Отговор
    супер е рендето - за успели млади (и стари) хора, които искат кола, която да им върши работа и да е комфортна и хубава вътре