Last news in Fakti

27 Март, 2014 10:32 11 581 8

Вижте как се прави тунинг по унгарски

  • тунинг-
  • шоу-
  • автосалон-
  • унгария
Въпреки че Унгария, също като нас, е страна от бившия соц. лагер, сега тази държава е доста по-напред от България в почти всяко едно отношение. Това с пълна сила важи и за автомобилите. По-конкретно става дума за тунинг студия за доработка на леки коли. Тунинг манията е доста добре развита в Унгария и това се видя за пореден път на изложението Auto, Motor es Tuning Show (AMTS) 2014.
 
В уникалния автосалон взеха участие повече от 100 автомобила, всички достигнали до сцената след изключително сериозна пресявка. В Унгария можеха да се видят, както доработки на превозни средства от комунистическата епоха (от Lada и Skoda до Wartburg и Trabant), така и свръх напомпани съвременни американски muscle cars.
 
По време на изложението не бяха игнорирани и масовите европейски автомобили. Темата Golf беше широко застъпена, обърнато беше и внимание на тунинговани камиони и мотоциклети. Още нещо интересно от тазгодишното Auto, Motor es Tuning Show бе, че представянето не беше само статично.
 
В програмата имаше доста голям спектър от дейности, които показваха динамиката на автомобилите. Най-голямата атракция беше т.нар. дрифт шоу. Вижте повече за AMTS 2014 от галерията със снимки и от видеото. Можем само да си пожелаем в близко бъдеще и у нас да се проведе подобно грандиозно мероприятие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 skier

    2 1 Отговор
    Якооооооооо
  • 2 Maksito Mystafov

    0 3 Отговор
    Голфеско

    Коментиран от #3

  • 3 Кобрата

    0 5 Отговор

    До коментар #2 от "Maksito Mystafov":

    Нещо против Golf-овете ли имаш бе?Возил ли си се в нов голф и знаеш ли как вози та се подиграваш пишлигар такъв
  • 4 Vasik Atanasova

    1 1 Отговор
    ЯКИ КОЛИ
  • 5 Dimitar Dochev

    0 1 Отговор
    ei batko kobra ti negi li kara6 tez vag.ni samu ta voziat u tiah 4uveni
  • 6 Aafreeware

    1 1 Отговор
    Трабито е сладурско!
  • 7 Кристиян Пенев

    1 1 Отговор
    Че колите са уникални, спор няма, че нивото на тунинга е високо - също. :) Обаче нещо не мога да се съглася че сме чаак толкова изостанали зад тях, и в България имаме с какво да се покажем - фирми като Vilner и KoKonja за (предимно) оптичен тунинг, както и екипи като UPG, Madness Motorsport, Zender Motor Sport, които правят уникални спортни бегачки... :)
  • 8 гошо прупрунков

    1 0 Отговор
    нямаме закони за да правим тунинг , тук поставянето на газова уредба се счита за промяна конструкцията на автомобила , какво да говорим ако отрежеш покрива например или скъсиш междуосието за да стане двувратка . закони ни трябват не друго ,а мераклии ще се намерят