Last news in Fakti

9 Февруари, 2016 14:50 2 780 0

Смениха шефовете на БЕХ и „Булгаргаз“

  • бех-
  • булгаргаз-
  • теменужка петкова

Жаклен Коен напуска компанията. Новият шеф е Петьо Иванов

Смениха шефовете на БЕХ и „Булгаргаз“ - 1
Снимка: Факти.бг

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова направи рокада в ръководството на БЕХ и „Булгаргаз“, става ясно от съобщение на ведомството.

С нейно протоколно решение на мястото на Жаклен Коен член на съвета на директорите на Българския енергиен холдинг (БЕХ) става досегашният изпълнителен директор на „Булгаргаз“ ЕАД Петьо Иванов.

На събрание на Съвета на директорите на енергийния холдинг за изпълнителен директор ще бъде предложен Петьо Иванов, а за изпълнителен директор на „Булгаргаз“ ЕАД - Николай Павлов.

Петьо Иванов е работил като ръководител финансов контролинг и главен счетоводител в Националната електрическа компания, а Николай Павлов е бил финансов директор и член на съвета на директорите на НЕК.

Промените целят оптимизация на работата на Българския енергиен холдинг и влизат в сила след вписване в Търговския регистър към Агенцията по вписванията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА