Last news in Fakti

23 Февруари, 2016 16:04 1 130 5

Има оферта за осигуряване на заем за БЕХ

  • заем-
  • бех-
  • теменужка-
  • петкова
Има оферта за осигуряване на заем за БЕХ - 1

Има оферта за осигуряване на заем за БЕХ. Това заяви пред журналисти министърът на енергетиката Теменужка Петкова.

„Вчера постъпи първата оферта за осигуряване на заем за БЕХ. До края на седмицата очакваме и други оферти, но първата вече е факт“, съобщи министър Петкова.

Тя уточни, че към момента не може да даде повече информация. „Не съм виждала тази оферта. Ще наруша правилата, ако я видя. Има Комисия, тя ще спази всички правила и изисквания за конфиденциалност и прозрачност, така че след като постъпят всички оферти, те ще бъдат отворени и оценени“, посочи енергийният министър.

По думите й след като изтече срокът ще се направи оценка и ще се направи оценка и ще се избере най-добрата оферта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реформатор на деформаторите

    0 0 Отговор
    Знаете ли за какво и трябва този заем на Перодръжка Петкова И Иван Иванов/ Костовата метастаза/? Големия зор е БЕХ да разплати дължимите пари на АМЕРИКАСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ/ по системата плащаш без да си потребявал!/,и за да си прибере КОСТОВ дивидентите! А нас , глупави българи, кучета ни яли! Тези пари после ще ги плащат децата ни!Утре пак гласувайте за Костовите метастази и ГЕРБ- двупартиината коалиция, подкрепена от ПАТЕРИЧНИЯ фронт.
  • 2 СКАТ

    0 0 Отговор
    Валери Симеонов каза че ЕС е обявило договорите с Американските централи за недопустима дуржавна помощ.Този заем е предателство спрямо българските интереси.Не ние на тях а те на нас дължат 3 млрд.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 MARY MASON

    0 0 Отговор
    Фирма за заем на Sky Wealth, ние даваме заеми с лихва 0f 3%.

    Добър ден господине / ма съм.

    Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихви при определяне на размера на заема е между 100 милиона провизии за заем от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: граница / конкурентоспособност за разширяване на бизнеса.

    (Номер на Whatsapp: +79652625435)

    Ние предлагаме разнообразни заеми

    * Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
    * Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
    * Заем за консолидация

    Без предварителни такси

    Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания изпратете имейл до нас днес

    [email protected]
    [email protected]
    [email protected]

    Г-жа Мери Мейсън.